Νέα

Θεόσταλτη σεξο-ευκαιρία????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μαρια ευχαριστω για τα λογια σου...
Δυστυχως δεν μου εχει δωθει η ευκαιρια για σχεση ....
Ισως μου δωθηκε και δεν το καταλαβα δεν θελησα δεν ηθελα
(αναλογικα με την εποχη θελω να πω)
Στο σχολειο που ημουν δεν ηθελα πολλα πολλα.

Κι εγω κι αν εχω φαει φτυσιμο, αλλα δεν μισω τις γυναικες.... γυναικα ειναι και η μητερα μου ....
Η γυναικα ειναι το πιο υπεροχο πλασμα στην ζωη του ανδρα και αν υπαρχει κατι ουσιαστικο, αξιζει ο ανδρας να αφιερωσει την ζωη του πανω σε αυτην.... Θεωρω πως ειναι ο ΣΚΟΠΟΣ της ζωης.

Απλα προσπαθω να ειμαι οσο πιο ενταξει και σωστος μπορω σε ολα μου, χωρις να θιγω κανεναν (αυτο ειναι το ζητουμενο μου)

Φυσικα κανω λαθη κι εγω, καθως ουδεις αλανθαστος... ομως θεωρω οτι ειναι φυσεως συμπεριφορας και περισσοτερο αγνοιας χωρις θεληση να βλαψω, ομως ποτε δεν εχει βρεθει κανεις να μου πει .... ξερεις κατι ρε ?
Αυτο ηταν λαθος η αυτο δεν επρεπε να το πεις η να το κανεις

Ισως να παραειμαι ''σωστος'' για μια τετοια αρπακολλατζιδικη και κομπλεξικη κοινωνια....

Το σκεπτικο μου δεν ειναι πως θα ριξω τον καθεναν για το οτιδηποτε, αλλα πως θα βοηθεισω οποιον κρινω πως χρειαζεται μια βοηθεια, η αδιαφορω για αρκετα οταν θεωρω πως καποια ζητηματα δεν με αφορουν, μεχρι να ριξω την ματια μου προς εκει και αυτο ειναι και το θεμα ....

Ο καλος καλο δεν εχει οπως ειναι γνωστο ............

ρε το μαλακα  :2funny:

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ωραιες συμβουλες δινεις εσυ .....

Να μην ασχοληθει καθολου δεν παιζει ? Τοοοοοοσο λιγουρι πια ?
Φίλε δεν ξεκινάω με σκοπό να ασχοληθώ σοβαρά διότι:
1) Έχω σοβαρή σχέση αν και δεν τα πάμε καλά τελευταία
2) Θέλω η γυανίκα που θα παντρευτώ να μην έχει παιδιά
3) Η κοπέλα όσο καλή και να είναι, δε θεωρώ ότι έχει το επίπεδο που θα ήθελα και παρέχω και εγώ (μορφωτικο, επαγγελματικό, οικονομικό)
Οπότε με ενδιαφέρει μόνο το ερώτικό κομμάτι μιας και είναι πολύ όμορφη

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ωραιες συμβουλες δινεις εσυ .....

Να μην ασχοληθει καθολου δεν παιζει ? Τοοοοοοσο λιγουρι πια ?

σταδιαλα τα λιγουρια. τοσες μαριες και αγγελικες για χορταση. και βυζουμπα καλη οχι αστεια
GBsfF.jpg

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Να αναπηριασεις εσυ και ολο σου το σοι μαλακα....

Ειναι παρα πολυ βαρυ αυτο που λεω, αλλα καπως πρεπει να σταματησουν αυτοι οι γελιοι χαρακτηρισμοι απο ανεγκεφαλους....

Αλλα τι λεω ? Αφου εισαι ηδη εγκεφαλικα καθυστερημενο.
Πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!  :2funny:
Ειχε καποιος απο την φαμιλια σου το προβλημα και στο εδωσε;
Αναπηρο σε λεω βλακα για το "μυαλο" σου και οχι επειδη εισαι ΑΜΕΑ.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μαρια ευχαριστω για τα λογια σου...
Δυστυχως δεν μου εχει δωθει η ευκαιρια για σχεση ....
Ισως μου δωθηκε και δεν το καταλαβα δεν θελησα δεν ηθελα
(αναλογικα με την εποχη θελω να πω)
Στο σχολειο που ημουν δεν ηθελα πολλα πολλα.

Κι εγω κι αν εχω φαει φτυσιμο, αλλα δεν μισω τις γυναικες.... γυναικα ειναι και η μητερα μου ....
Η γυναικα ειναι το πιο υπεροχο πλασμα στην ζωη του ανδρα και αν υπαρχει κατι ουσιαστικο, αξιζει ο ανδρας να αφιερωσει την ζωη του πανω σε αυτην.... Θεωρω πως ειναι ο ΣΚΟΠΟΣ της ζωης.

Απλα προσπαθω να ειμαι οσο πιο ενταξει και σωστος μπορω σε ολα μου, χωρις να θιγω κανεναν (αυτο ειναι το ζητουμενο μου)

Φυσικα κανω λαθη κι εγω, καθως ουδεις αλανθαστος... ομως θεωρω οτι ειναι φυσεως συμπεριφορας και περισσοτερο αγνοιας χωρις θεληση να βλαψω, ομως ποτε δεν εχει βρεθει κανεις να μου πει .... ξερεις κατι ρε ?
Αυτο ηταν λαθος η αυτο δεν επρεπε να το πεις η να το κανεις

Ισως να παραειμαι ''σωστος'' για μια τετοια αρπακολλατζιδικη και κομπλεξικη κοινωνια....

Το σκεπτικο μου δεν ειναι πως θα ριξω τον καθεναν για το οτιδηποτε, αλλα πως θα βοηθεισω οποιον κρινω πως χρειαζεται μια βοηθεια, η αδιαφορω για αρκετα οταν θεωρω πως καποια ζητηματα δεν με αφορουν, μεχρι να ριξω την ματια μου προς εκει και αυτο ειναι και το θεμα ....

Ο καλος καλο δεν εχει οπως ειναι γνωστο ............

ρε τυπε ποιο σχολειο .Αμα τωρα εισαι 40 μεσολαβησαν 22 χρονια απο τοτε?πως σου διεφυγαν κ αυτα πατησες φαστ φοργουορντ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φίλε δεν ξεκινάω με σκοπό να ασχοληθώ σοβαρά διότι:
1) Έχω σοβαρή σχέση αν και δεν τα πάμε καλά τελευταία
2) Θέλω η γυανίκα που θα παντρευτώ να μην έχει παιδιά
3) Η κοπέλα όσο καλή και να είναι, δε θεωρώ ότι έχει το επίπεδο που θα ήθελα και παρέχω και εγώ (μορφωτικο, επαγγελματικό, οικονομικό)
Οπότε με ενδιαφέρει μόνο το ερώτικό κομμάτι μιας και είναι πολύ όμορφη
1 -  Αυτο ειναι καθαρα δικο σας θεμα στο πως θα το διαχειριστειτε μεταξυ σας και αναλογα τι ευκαιριες εχετε δωσει ο ενας στον αλλον.
Δεν ειναι σωστο να χρησιμοποιησεις καποια για να καλυψεις το κενο σου μεσα σου (ψυχολογικο κενο)
Σκεψου και την αλλη πλευρα λιγο αν θες..... ισως ειναι απελπισμενη γυναικα με παιδι
Κατα την γνωμη μου αν θες κοιταξε να την γνωρισεις πριν πραξεις οτιδηποτε ....

2 -  Αν εχει ενα παιδακι τι σε πειραζει δηλαδη ? Ισα ισα που θα δωσεις την ευκαιρια σε ενα παιδακι, να χαρει οικογενεια, στοργη, θαλπωρη και ασφαλεια
Ξερεις φιλε μου.... μανα και πατερας δεν λεγεται μονο οποιος γενναει, αλλα και οποιος εχει το σθενος να σταθει στο πλαι σου σε δυσκολες ωρες  ;)
Αλλωστε με τον καιρο θα το αγαπησεις οπως και θα σε αγαπησει.

3 -  Τα μορφωτικα επιπεδα ειναι για αυτους που εχουν κολληματα και ειναι δηθεν υψηλου (συγνωμη μην χεσω κιολας) επιπεδου στην κοινωνια

Αυτο που θα πρεπει να κοιταξεις κατα την ταπεινη αποψη μου (ΦΙΛΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ) ειναι....

Να εκτιμαει τα μικρα πραγματα
Να σε σεβεται και να μπορει να σου σταθει στο πλαι σε καθε δυσκολια
Και να σε υπολογιζει χωρις να την εχεις ''ομηρο''

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
1 -  Αυτο ειναι καθαρα δικο σας θεμα στο πως θα το διαχειριστειτε μεταξυ σας και αναλογα τι ευκαιριες εχετε δωσει ο ενας στον αλλον.

2 -  Αν εχει ενα παιδακι τι σε πειραζει δηλαδη ? Ισα ισα που θα δωσεις την ευκαιρια σε ενα παιδακι, να χαρει οικογενεια, στοργη, θαλπωρη και ασφαλεια
Ξερεις φιλε μου.... μανα και πατερας δεν λεγεται μονο οποιος γενναει, αλλα και οποιος εχει το σθενος να σταθει στο πλαι σου σε δυσκολες ωρες  ;)
Αλλωστε με τον καιρο θα το αγαπησεις οπως και θα σε αγαπησει.

3 -  Τα μορφωτικα επιπεδα ειναι για αυτους που εχουν κολληματα και ειναι δηθεν υψηλου (συγνωμη μην χεσω κιολας) επιπεδου στην κοινωνια

Αυτο που θα πρεπει να κοιταξεις κατα την ταπεινη αποψη μου (ΦΙΛΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ) ειναι....

Να εκτιμαει τα μικρα πραγματα
Να σε σεβεται και να μπορει να σου σταθει στο πλαι σε καθε δυσκολια
Και να σε υπολογιζει χωρις να την εχεις ''ομηρο''
Να την γαμήσει θέλει λέμε,όχι να την παντρευτεί!

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Αποψή μου να μην την πας σπίτι σου ποτέ και για κανέναν λόγο.
Στις ξεπέτες δεν δίνουμε δικαιώματα να γνωρίζουν πράγματα για μας.
Ξενοδοχείο μόνο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.229
Πόντοι
1.936
......ναι όντως!!!!
άσε που μπορεί να ξυπνήσεις και με ένα νεφρό λιγότερο....!!!Αν πάλι θές τόσο πολύ να την γαμήσεις,φρόντισε ορισμένοι έμπιστοι δικοί σου φίλοι να γνωρίζουν που πρόκειται να είσαι!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
......ναι όντως!!!!
άσε που μπορεί να ξυπνήσεις και με ένα νεφρό λιγότερο....!!!Αν πάλι θές τόσο πολύ να την γαμήσεις,φρόντισε ορισμένοι έμπιστοι δικοί σου φίλοι να γνωρίζουν που πρόκειται να είσαι!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολλα θριλερ βλεπετε μου φαινεται....

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Βρε παιδιά για να καταλάβω....το να την φέρω στο σπίτι μου (εαν δε θέλει ξενοδοχείο για να μη νιώσει "φτηνή"), σε μια πολή όπως η Αθήνα και σε μια ερημική περιοχή όπως η δική μου, τι επικίνδυνο μπορεί να εμπεριέχει  :huh:??? Ίσα ίσα αυτή θα έπρεπε να φοβάται όχι εγώ.......ούτε οδούς δεν έχει καλά καλά εδώ που μένω....εκτός και αν χρησιμοποιήσει το gps του smartphone (εαν έχει) και λοκάρει την τοποθεσία. Και πάλι τραβηγμένο μου φαίνεται  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom