Νέα

Θεόσταλτη σεξο-ευκαιρία????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Γιατι δεν πας μια βολτα πατρα να τη δεις και απο κοντα?Και αμα τυχει κ σεξ,πατε σε ενα ξενοδοχειο κ τελος...Μετα βλεπεις...
(ασχετο) ρε τρελε τι φωτο εχεις στο avatar σου την πετυχα οπως διαβαζα το θεμα και γελαω κανα πενταλεπτο!! :2funny: :2funny:

Στο θεμα τωρα, οπως ειπανε πολλοι συναγωνιστες, η ολη περιπτωση βρωμαει φουλ, ριχτης μανικι σε καμμια εκδρομη στην πατρα και μετα μην τον ειδατε τον παναι...επικινδυνες οι γυναικες και δη ολων των <<πεινασμενων>> χωρων...τα εχουμε δει αυτα τα παραμυθια ενα καρο φορες...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

toxotis655

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
4
Πόντοι
1
τυπε προσεχε λακο εχει η ιστορια! ασε να παει πατρα κ βλεπης μετα!! πηδα κ μετα ψαχτω καλυτερα!

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Να σεβαστειτε μια κοπελα που ισως πανω στην απελπισια της, κοιταει να γαντζωθει οπου βρει, δεν παιζει ε ?

Να τα πω λιγο πιο απλα, αν του αρεσει του θεματοθετη η κοπελα, καλα θα κανει να τσεκαρει μερικα πραγματα, οπως το αν μπορει να ανταπεξελθει ο ιδιος, στις οποιες ευθυνες και υποχρεωσεις επισυρει η ολη κατασταση, αν εξελλιχθει σε σχεση, διοτι υπαρχει και ενα παιδακι στην μεση, το οποιο αναλογα την ηλικια του, θα εχει και ψυχολογικες επιπτωσεις αργοτερα.

Να ενδιαφερθει να δει τι ατομο ειναι η κοπελα, γνωριζοντας την λιγο καλυτερα, με συχνα ραντεβου, χωρις να την παει σπιτι του για ενα διαστημα.
Ποτε δεν μπορει να ξερει κανεις, τι ζορι μπορει να περναει πραγματικα μια κοπελα με παιδι.....
Σιγουρα φταιει η επιπολαιοτητα και ο λαθος διαχειρισμος σε πολλες καταστασεις, αλλα ποτε δεν ξερεις απο που μπορει να πηγαζει αυτη η επιπολαιοτητα......
Μπορει να επεσε σε μαλακα που τον αγαπησε και αυτος μολις ειδε τα δυσκολα την αφησε να βολοδερνει ...
Μπορει να παιζει και το ενδεχομενο να μην ξερει τι θελει η ιδια απο την ζωη της και να τον αφησε και να κοιταει να βολεψει μια κατασταση για την ιδια και το παιδι της.......

Θεματοθετη...

Μιλα ανοικτα μαζι της και ξεκαθαρισε μερικα πραγματα αν θες να εισαι σωστος και τιμιος......
Πιο πολυ για σενα.... δες το κι ετσι

Αν δεις οτι αξιζει η κοπελα, τοτε δεν ειναι κακο να αγαπησεις και την ιδια και το παιδι της, δινοντας του αγαπη και θαλπωρη και μαζι μια ευκαιρια για το μελλον....
Πιστεψε με ειμαι σιγουρος οτι θα στο ανταποδωσει αργοτερα και θα σε εκτιμησει  ;)

Περα απο τη πλακα αχαχουχα δειχμεις οτι εισαι ΑΝΤΡΑΣ με αρχιδια και μπεσα.

Και πιστευω στις σχεσεις σου φιλικες ερωτικες θα εισαι πολυ ενταξει.

Τωρα οι αλλοι που λενε γαμα και φευγα κτλ κτλ ε δεν καταλαβαινεις αγαμητοι ειναι και μπαζακια οι περισσοτεροι που εχουν φαει πολυ φτυσιμο στη ζωη τους απο γυναικες και γινανε μισογυνεις.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Τωρα οι αλλοι που λενε γαμα και φευγα κτλ κτλ ε δεν καταλαβαινεις αγαμητοι ειναι και μπαζακια οι περισσοτεροι που εχουν φαει πολυ φτυσιμο στη ζωη τους απο γυναικες και γινανε μισογυνεις.
Μαρια ευχαριστω για τα λογια σου...
Δυστυχως δεν μου εχει δωθει η ευκαιρια για σχεση ....
Ισως μου δωθηκε και δεν το καταλαβα δεν θελησα δεν ηθελα
(αναλογικα με την εποχη θελω να πω)
Στο σχολειο που ημουν δεν ηθελα πολλα πολλα.

Κι εγω κι αν εχω φαει φτυσιμο, αλλα δεν μισω τις γυναικες.... γυναικα ειναι και η μητερα μου ....
Η γυναικα ειναι το πιο υπεροχο πλασμα στην ζωη του ανδρα και αν υπαρχει κατι ουσιαστικο, αξιζει ο ανδρας να αφιερωσει την ζωη του πανω σε αυτην.... Θεωρω πως ειναι ο ΣΚΟΠΟΣ της ζωης.

Απλα προσπαθω να ειμαι οσο πιο ενταξει και σωστος μπορω σε ολα μου, χωρις να θιγω κανεναν (αυτο ειναι το ζητουμενο μου)

Φυσικα κανω λαθη κι εγω, καθως ουδεις αλανθαστος... ομως θεωρω οτι ειναι φυσεως συμπεριφορας και περισσοτερο αγνοιας χωρις θεληση να βλαψω, ομως ποτε δεν εχει βρεθει κανεις να μου πει .... ξερεις κατι ρε ?
Αυτο ηταν λαθος η αυτο δεν επρεπε να το πεις η να το κανεις

Ισως να παραειμαι ''σωστος'' για μια τετοια αρπακολλατζιδικη και κομπλεξικη κοινωνια....

Το σκεπτικο μου δεν ειναι πως θα ριξω τον καθεναν για το οτιδηποτε, αλλα πως θα βοηθεισω οποιον κρινω πως χρειαζεται μια βοηθεια, η αδιαφορω για αρκετα οταν θεωρω πως καποια ζητηματα δεν με αφορουν, μεχρι να ριξω την ματια μου προς εκει και αυτο ειναι και το θεμα ....

Ο καλος καλο δεν εχει οπως ειναι γνωστο ............

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991

παρακαλω πολυ και στην κυρια και στον αχαχαχουχα για ολους εμας τους υπολοιπους τα μπαζα..αγαμητους και δεν συμαζευεται...τους φτυσμενους....στο παραμυθακι σας ποτε πηδιεται η νεραιδα....για να ρθουμε μην μας παρει ο υπνος??

Επισκέπτης
Καλησπέρα παίδες.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο χειρισμό μιας ανέλπιστης κατάστασης που προέκυψε αυτές τις μέρες, μέσω Facebook. Πέρυσι είχα γνωρίσει μια Βουλγάρα 27 ετών χωρισμένη με παιδί (ΚΟΥΚΛΑ) και την φλέρταρα αρχικά. Αυτή ανταποκρινόταν, αλλά έμενε στην Πάτρα (εγώ Αθήνα) οπότε δεν προέκυψε συνάντηση. Έπειτα, γνώρισε ένα πλούσιο τύπο στη Βουλγαρία και εξαφανίστηκε :tickedoff:. Προχθές μου έστειλε στο άσχετο, ένα μνμ αν μπορώ να την βοηθήσω να βρει δουλειά στην Αθήνα  :2funny: γιατί χώρισε και κατεβαίνει κάτω. Της απάντησα ότι κάτι θα γίνει  :cum: (αγοράζω χρόνο χεχεεε). Με ενημέρωσε επίσης ότι θα ξαναπάει να μείνει στην αδελφη της (Πάτρα) εκτός και αν εγώ επιθυμώ να μείνει μαζί μου (!!!) και να περάσουμε όμορφο καλοκαίρι (με το παιδι της) :jerking:. Επειδή δε γεννήθηκα χθες, καταλαβαίνω ότι η κοπέλα είναι "απελπισμένη" για εξασφάλιση, ξέροντας ότι μένω σε ένα όμορφο σπίτι μόνος μου. Πως θα ήταν το πρέπον να της φερθώ ώστε να την ξεκωλιάσω :knockinb: :knockinb: αλλά χωρίς να την φορτωθώ σπίτι μου??? Εγώ απλά της πρότεινα όταν ερθει, να με επισκευτέι στην Αθήνα για μια μέρα, να γνωριστούμε και βλέπουμε πως θα πάει (και να της κάνω σπίτι μου το τραπέζι) :knockinb: !! Καμιά άλλη ιδέα συναγωνιστές???

τύπε άλλαξε το τίτλο του θρεντ σε
"διαβολόσταλτος σεξο-μπελάς"

:rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Κι εγω κι αν εχω φαει φτυσιμο, αλλα δεν μισω τις γυναικες.... γυναικα ειναι και η μητερα μου ....
Η γυναικα ειναι το πιο υπεροχο πλασμα στην ζωη του ανδρα και αν υπαρχει κατι ουσιαστικο, αξιζει ο ανδρας να αφιερωσει την ζωη του πανω σε αυτην.... Θεωρω πως ειναι ο ΣΚΟΠΟΣ της ζωης.

Απλα προσπαθω να ειμαι οσο πιο ενταξει και σωστος μπορω σε ολα μου, χωρις να θιγω κανεναν (αυτο ειναι το ζητουμενο μου)

Φυσικα κανω λαθη κι εγω, καθως ουδεις αλανθαστος... ομως θεωρω οτι ειναι φυσεως συμπεριφορας και περισσοτερο αγνοιας χωρις θεληση να βλαψω, ομως ποτε δεν εχει βρεθει κανεις να μου πει .... ξερεις κατι ρε ?

Ισως να παραειμαι ''σωστος'' για μια τετοια αρπακολλατζιδικη και κομπλεξικη κοινωνια....

Το σκεπτικο μου δεν ειναι πως θα ριξω τον καθεναν για το οτιδηποτε, αλλα πως θα βοηθεισω οποιον κρινω πως χρειαζεται μια βοηθεια, η αδιαφορω για αρκετα οταν θεωρω πως καποια ζητηματα δεν με αφορουν, μεχρι να ριξω την ματια μου προς εκει και αυτο ειναι και το θεμα ....

:-X :-X :-X

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εσύ λογικά θα είσαι το αριστερό του χέρι :tooth:

bf391

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλε σε κοβω να πρεπει να ξοδεψεις κανα 300αρι τουλ.μεχρι να γαμησεις...οποτε πηγαινε σ'ενα σιτιτουρι να επισπευεδεις τη διαδικασια και να μην εχεις κι ευθυνες.....

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μεγαλε σε κοβω να πρεπει να ξοδεψεις κανα 300αρι τουλ.μεχρι να γαμησεις...οποτε πηγαινε σ'ενα σιτιτουρι να επισπευεδεις τη διαδικασια και να μην εχεις κι ευθυνες.....
[/quotε] Μεγάλε δεν πάω ποτέ με πουτάνες.....η μόνη εξαίρεση ήταν όταν ήμουν φαντάρος και αυτό είναι μia περίοδος της ζωής μου που δε θέλω να θυμάμαι :P

Επισκέπτης
Θα έλεγα να τη γαμήσεις σε ξενοδοχείο-γαμιστρωνέ!
Σε καμία περίπτωση σε σοβαρό ξενοδοχείο που έχουν στοιχεία σου!

Καλά για το σπίτι σου δεν το κουβεντιάζω=ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

Θα έλεγα κι ο γαμιστρώνας να ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΞΙ.
ΜΗΝ ΔΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΤΛ.

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΤΛ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Το δραμα ενος κατατρεγμενου. :2funny:

Μου είπαν είσαι σάπια βίδα
σ' ένα σύστημα σωστό
αμφισβητείς όλους τους νόμους
θέλεις κελί σωφρονιστικό

Ο φύλακας είναι Ο Θεός σου
και ο νταής ο αδερφός
χώμα θα φάει η λεβεντιά σου
να γίνεις άνθρωπος σωστός.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εσύ λογικά θα είσαι το αριστερό του χέρι :tooth:
Εγω πιστευω οτι ειναι απλα το Καρμα.
Δυο αναπηρα στο ιδιο site δεν ειναι τυχαιο, η μοιρα ηθελε να ειναι μαζι. Ολο το συμπαν συνομωτησε για φερει αυτους τους δυο ευαισθητους  ανθρωπους πιο κοντα.
Ευτυχως που υπαρχουν και τετοιοι Ανθρωπο στην σαπια κοινωνια μας, που το μονο που μας νοιαζει ειναι το γαμησι και τα λεφτα.

Ποιος απο τους δυο λες να κλαψει οταν κανουν sex?

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Παιξτο λιγο αγαπουλης στην αρχη για να τσιμπησει...γαμησε την βγαλε το αχτι σου επανω της για να σε θυμαται..
Και μετα πες οτι εισαι παντρεμενος κτλ κτλ.
Αλλα γνωμη μου οχι στο σπιτι σου...μην γινει καμια στραβη...

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
UPDATE στην ιστορία. Θα είναι για μια δουλειά η κοπέλα στο Λουτράκι την επόμενη βδομάδα και μου πρότεινε να βρεθούμε τα μεσανυχτα  :think: που θα ξεμπερδέψει και εγώ τις αντιπρότεινα να πάω να την πάρω και να τη φέρω σπίτι μου στην Αθήνα και δέχτηκε  :knockinb: !!!!! Κάτι δε μου κάθεται καλά εδώ.....εσείς θα πηγαίνατε στο πρΩτο ραντεβού στο σπίτι ενός ουσιαστικά αγνώστου (άσχετα αν μιλάτε μαζί του στο FB)? Μήπως όντως γουστάρει και δεν είμαι ΜΟΝΟ μια λύση "βολέματος" γιαυτήν???

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω πιστευω οτι ειναι απλα το Καρμα.
Δυο αναπηρα στο ιδιο site δεν ειναι τυχαιο, η μοιρα ηθελε να ειναι μαζι. Ολο το συμπαν συνομωτησε για φερει αυτους τους δυο ευαισθητους  ανθρωπους πιο κοντα.
Ευτυχως που υπαρχουν και τετοιοι Ανθρωπο στην σαπια κοινωνια μας, που το μονο που μας νοιαζει ειναι το γαμησι και τα λεφτα.

Ποιος απο τους δυο λες να κλαψει οταν κανουν sex?
Να αναπηριασεις εσυ και ολο σου το σοι μαλακα....

Ειναι παρα πολυ βαρυ αυτο που λεω, αλλα καπως πρεπει να σταματησουν αυτοι οι γελιοι χαρακτηρισμοι απο ανεγκεφαλους....

Αλλα τι λεω ? Αφου εισαι ηδη εγκεφαλικα καθυστερημενο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
UPDATE στην ιστορία. Θα είναι για μια δουλειά η κοπέλα στο Λουτράκι την επόμενη βδομάδα και μου πρότεινε να βρεθούμε τα μεσανυχτα  :think: που θα ξεμπερδέψει και εγώ τις αντιπρότεινα να πάω να την πάρω και να τη φέρω σπίτι μου στην Αθήνα και δέχτηκε  :knockinb: !!!!!

Να παραμείνετε στο Λουτράκι και να πάτε σε ξενοδοχείο εκεί! Βρες δικαιολογία, ότι είναι μακριά η Αθήνα για να οδηγήσεις τόσο δρόμο, ή ότι είσαι κουρασμένος για οδήγημα.

Μην την φέρεις σπίτι σου. :rolleyes:
Ότι γίνει, πρέπει να γίνει σε ουδέτερο έδαφος, για δική σου ασφάλεια.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παιξτο λιγο αγαπουλης στην αρχη για να τσιμπησει...γαμησε την βγαλε το αχτι σου επανω της για να σε θυμαται..
Και μετα πες οτι εισαι παντρεμενος κτλ κτλ.
Ωραιες συμβουλες δινεις εσυ .....

Να μην ασχοληθει καθολου δεν παιζει ? Τοοοοοοσο λιγουρι πια ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom