Νέα

Θεόσταλτη σεξο-ευκαιρία????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
γιατι ρε τυπε θα σε χαλαγε να την παντρευτεις?αφου λες οτι ειναι κ μουναρα...ενταξει θα φορτωθεις το ξενο παιδακι,κανε κ ενα δικο σου αμα ειναι κ εδεσε η μανεστρα...σταθερο εισοδημα εχεις,δικο σου σπιτι εχεις,ολα μια χαρα ειναι... :grin: :grin:
Εισόδημα για να συντηρώ 2 ακόμη άτομα δεν έχω και το σπίτι δε μου χαρίστηκε...υπάρχει δάνειο....οπότε το σκεπτικό μου μαζί της είναι καθαρά σεξουαλικό. Δεν υπάρχουν προοπτικες για μενα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Εισόδημα για να συντηρώ 2 ακόμη άτομα δεν έχω και το σπίτι δε μου χαρίστηκε...υπάρχει δάνειο....οπότε το σκεπτικό μου μαζί της είναι καθαρά σεξουαλικό. Δεν υπάρχουν προοπτικες για μενα
μαλιστα.......

Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: τοτε ειναι που θα του κατσικωθει!

Αν του κατσικωθεί, να της ψιθυρίσει στο αυτί ένα από τα δύο:

α) Αγαπάω την μητερουλα Αλέκα κατά το Πατερούλης Στάλιν)
β) Εγέρθητι (Κατά το Χρυσή Αυγή)

Ή θα ξεκουμπισθεί ή θα φάει κι άλλες πούτσες Χρυσαυγίτικες.... :2funny: :2funny: :2funny:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καλησπέρα παίδες.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο χειρισμό μιας ανέλπιστης κατάστασης που προέκυψε αυτές τις μέρες, μέσω Facebook. Πέρυσι είχα γνωρίσει μια Βουλγάρα 27 ετών χωρισμένη με παιδί (ΚΟΥΚΛΑ) και την φλέρταρα αρχικά. Αυτή ανταποκρινόταν, αλλά έμενε στην Πάτρα (εγώ Αθήνα) οπότε δεν προέκυψε συνάντηση. Έπειτα, γνώρισε ένα πλούσιο τύπο στη Βουλγαρία και εξαφανίστηκε :tickedoff:. Προχθές μου έστειλε στο άσχετο, ένα μνμ αν μπορώ να την βοηθήσω να βρει δουλειά στην Αθήνα  :2funny: γιατί χώρισε και κατεβαίνει κάτω. Της απάντησα ότι κάτι θα γίνει  :cum: (αγοράζω χρόνο χεχεεε). Με ενημέρωσε επίσης ότι θα ξαναπάει να μείνει στην αδελφη της (Πάτρα) εκτός και αν εγώ επιθυμώ να μείνει μαζί μου (!!!) και να περάσουμε όμορφο καλοκαίρι (με το παιδι της) :jerking:. Επειδή δε γεννήθηκα χθες, καταλαβαίνω ότι η κοπέλα είναι "απελπισμένη" για εξασφάλιση, ξέροντας ότι μένω σε ένα όμορφο σπίτι μόνος μου. Πως θα ήταν το πρέπον να της φερθώ ώστε να την ξεκωλιάσω :knockinb: :knockinb: αλλά χωρίς να την φορτωθώ σπίτι μου??? Εγώ απλά της πρότεινα όταν ερθει, να με επισκευτέι στην Αθήνα για μια μέρα, να γνωριστούμε και βλέπουμε πως θα πάει (και να της κάνω σπίτι μου το τραπέζι) :knockinb: !! Καμιά άλλη ιδέα συναγωνιστές???

Μην τα κανεις αυτα, θαρθει κανας βουλγαρος και θα σε σφαξει σαν αρνι. ΜΗΝ δωσεις στοιχεια σου, ουτε διευθυνση ουτε οικονομικη κατασταση. νοικασε της καμια γκαρσονιερα και φερμαρε της τον για κανα μηνα

kaziki

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Αμα ψιφήσω Τσίπρα θα πληρώνομαι σε ρούβλια στο τέλος χαχαχα. Επειδή είσαι αρχηγός εδώ μέσα θέλω να μου κάνεις εμπεριστατωμένη αναλυση τακτικής αποπλάνησης Βουλγάρας κορασίδας!!! :pipa2:
τσιπριακη λιρα!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αν έλθει στην Αθήνα, θα φέρει και το παιδί? Γιατί είναι τροχοπέδη αυτό, αν θέλεις να γλεντήσεις μαζί της για κάποιο χρονικό διάστημα. Π.χ. Θα μπορείτε να βρίσκεστε μόνοι σας μόνο όταν κοιμάται το μικρό.

Αν έλθει μόνη της, νοίκιασε γκαρσονιέρα όχι πολύ κοντά στο σπίτι σου και πράξε τα δέοντα....! ;)

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
θες να γαμησεις και θες και τζαμπα........
η ¨"σχεση" σου εδω εχει δουλεια  αλλα μολις την παρεις
θα παρεις και δωρακι και τον αδερφο την αδερφη την πεθερα τον πεθερο
και τον  σκυλο και την γατα.........................
τωρα τι παιρνεις ρε μεγαλε.....ενα παιδακι και μια μουναρα.....
πραξε οπως εσυ νομιζεις...........

mounokletistis

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
1. ψήστην να κατεβει πάτρα ντεμέκ για την ώρα (ουδέν μονιμότερων..)

2. τραβα πάτρα για κανα ΣΚ κ σκίσ'τη γάτα σε μπαρ και σε χοτέλ (sic). Ωστε η σιστερ να κρατά κ το παιδί..

3. επανέλαβε το 2 για όσο θες κ μετέτρεψε την άτυπα σε φακμπαντυ (και ας μη το ξέρει)

4. προχώρα στο επόμενο θύμα

Προφανώς... μη της δινεις πραγματικά σου στοιχεια (διευθυνσεις/δουλειές/πιπες/μιπες), τουλαχιστον για όσα δεν της εχεις ήδη πει.

ΥΓ: μη σπιτώσεις ΚΑΜΙΑ (ουτε τη "σχέση")

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φίλε μην βάλεις στο σπίτι σου μια που δεν γνωρίζεις.
Στο σπίτι σου θα την βάλεις μόνο μετά από εξάμηνο να κόψεις και τι ρόλο παίζει η εν λόγο κυρία.
Τώρα να έχει παιδί και να τρίβεται με τον κάθε τυχάρπαστο μου φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά.
Ακόμη δεν σε γνώρισε θέλει να μείνει και στο σπίτι σου...
Με ΤΙ εμπιστοσύνη από μέρους της όλο αυτό?
Με τον άλλον γιατι χώρισε?

Πρόσεχε γιατί πολλά γίνονται.

Inndis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο χειρισμό μιας ανέλπιστης κατάστασης που προέκυψε αυτές τις μέρες, μέσω Facebook. Πέρυσι είχα γνωρίσει μια Βουλγάρα 27 ετών χωρισμένη με παιδί (ΚΟΥΚΛΑ) και την φλέρταρα αρχικά. Αυτή ανταποκρινόταν, αλλά έμενε στην Πάτρα (εγώ Αθήνα) οπότε δεν προέκυψε συνάντηση. Έπειτα, γνώρισε ένα πλούσιο τύπο στη Βουλγαρία και εξαφανίστηκε :tickedoff:. Προχθές μου έστειλε στο άσχετο, ένα μνμ αν μπορώ να την βοηθήσω να βρει δουλειά στην Αθήνα  :2funny: γιατί χώρισε και κατεβαίνει κάτω. Της απάντησα ότι κάτι θα γίνει  :cum: (αγοράζω χρόνο χεχεεε). Με ενημέρωσε επίσης ότι θα ξαναπάει να μείνει στην αδελφη της (Πάτρα) εκτός και αν εγώ επιθυμώ να μείνει μαζί μου (!!!) και να περάσουμε όμορφο καλοκαίρι (με το παιδι της) :jerking:. Επειδή δε γεννήθηκα χθες, καταλαβαίνω ότι η κοπέλα είναι "απελπισμένη" για εξασφάλιση, ξέροντας ότι μένω σε ένα όμορφο σπίτι μόνος μου. Πως θα ήταν το πρέπον να της φερθώ ώστε να την ξεκωλιάσω :knockinb: :knockinb: αλλά χωρίς να την φορτωθώ σπίτι μου??? Εγώ απλά της πρότεινα όταν ερθει, να με επισκευτέι στην Αθήνα για μια μέρα, να γνωριστούμε και βλέπουμε πως θα πάει (και να της κάνω σπίτι μου το τραπέζι) :knockinb: !! Καμιά άλλη ιδέα συναγωνιστές???

Μήν είσαι αφελής. Αν έχεις και σχέση θα την κάτσεις την βάρκα. Κράτα την σε επικοινωνία χωρίς να την φέρεις σπίτι σου. Κάλεσέ την για καφέ εκτός σπιτιού, εξηγησέ της ότι γούσταρες πολύ αλλά ξενέρωσες όταν έφυγε, έκανες κι εσύ σχέση... Φλερταρέ την, κάνε την να πιστέψει ότι είσαι καλή ευκαιρία και αξίζει να σε διεκδικήσει και από την κοπέλα σου αλλά προς θεού μην της δίνεις κανένα στοιχείο για την ζωή σου. Αν θελήσει να σου δείξει τι "χάνεις", επείδή με τις φιλότιμες προσπαθειες που θα κάνεις να την πείσεις ότι είσαι κελεπούρι θα το έχεις καταφέρει, τράβα σε κανένα ξενοδοχείο μακριά από την περιοχή σου - και άς πέσει και την ώρα του καφέ κανένα τηλεφωνάκι από κανένα φίλο για δήθεν δουλειά που ψάχνει γι αυτήν μέσω conne.
Κοινώς, δώστης να καταλάβει ότι δεν είσαι μόνος, αλλά άστην να πιστέψει ότι δεν πρέπει να κόψει επαφές μαζί σου και ίσως φιλοτιμηθεί να σου ανταποδώσει τις προσπάθειές σου να της βρείς δουλεια. Ως εκεί.
Η θεία inndis συμβουλέυει  :dancing:

mmastoras

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου ουτε δουλεια θελει να βρει ουτε τιποτα αν ειναι θα δουλευε και κει που ειναι προσχημα ειναι για να κανει αδερφακι στο παιδι της παλια αλλοδαπα κολπακια κανε την προταση για να βγειτε για ενα καφεδακι και μετα στο αμαξι πεταξε της την πουτσα εξω αμα δεν την φαει αστην να γυρισει με ταξι (πραγμα απιθανο ....) απλα μην σε δει οτι χωλενεις θυμα ψαχνει παιξτο εξυπνα μην μασησεις οσο δυσκολη και να το παιζει αντε και καλα :fuck2:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μακρυάαααααααααααααααααααααααα!

Όσο πιο μακρυά γίνεται!

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
 Ρε φιλε...

ειναι μια γκομεναρα...η οποια ΔΕΝ σε γουσταρει..αν σε γουσταρε θα τα φτιαχνε μαζι σου εξαρχης..

ειναι απελπισμενη και ψαχνει καποιον να τη σπιτωσει...αν ειναι αληθεια και δεν σκασει μυτη και κανας βουλγαρος μετα απο καποιες μερες...

και εσυ πας να πεσεις ...γιατι?

θα πηδηξεις μια που δεν σε γουσταρει...και?

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
 Ρε φιλε...

ειναι μια γκομεναρα...η οποια ΔΕΝ σε γουσταρει..αν σε γουσταρε θα τα φτιαχνε μαζι σου εξαρχης..

ειναι απελπισμενη και ψαχνει καποιον να τη σπιτωσει...αν ειναι αληθεια και δεν σκασει μυτη και κανας βουλγαρος μετα απο καποιες μερες...

και εσυ πας να πεσεις ...γιατι?

θα πηδηξεις μια που δεν σε γουσταρει...και?

μη λησμονείς πως βρίσκεσαι στο bourdela, πραγματική ιστορία ακόμη δεν έχει γραφεί. :grin: :cheesy: ;) :grin: :grin: :grin:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ειναι καθαρα παγιδα! Σε καμμια περιπτωση να μη τη φερεις σπιτι.
Θα μπλεξεις πολυ ασχημα. Γυναικα με παιδι με τιποτα!
Προτεινε της να βγειτε απλως, πες της για σεξ και στη καλυτερη δωστης και ενα χρηματικο ποσο για βοηθημα.
Ετσι και θα εχεις πηδηξει, θα σου φυγει η καυλα και δεν θα μπλεξεις.
Σχεση ναι αλλα ο καθενας σπιτι του.
Οτιδηποτε αλλο ειναι εκμεταλευση αμφοτερων και θα καταληξει ασχημα.
Ακου με που σου λεω... :S

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
μη λησμονείς πως βρίσκεσαι στο bourdela, πραγματική ιστορία ακόμη δεν έχει γραφεί. :grin: :cheesy: ;) :grin: :grin: :grin:
οχι εγω πιστευω πως ο τυπος οχι μονο θα τη πηδηξει αλλα θα του ζητησει να παει και με τις φιλες της

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
οχι εγω πιστευω πως ο τυπος οχι μονο θα τη πηδηξει αλλα θα του ζητησει να παει και με τις φιλες της

:think: :think: :think: μπορεί από το μνμ σου ο "φίλος" να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία (και ιδέα) και να γράψει το 2ο επεισόδιο. :rockon:  :cheesy: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom