You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεόσταλτη σεξο-ευκαιρία????
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 163
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φίλε επειδή καταλαβαίνεις και μόνος σου πόσο φτερό στον άνεμο είναι η ζωή της γκόμενας (δεν ξέρει αν αύριο το πρωί θα ξυπνήσει Ελλάδα, Βουλγαρία ή όπου τη βγάλει η μοίρα της, έχει ένα κουτσούβελο που το σέρνει μαζί της αδιαφορώντας γι' αυτό, μόλις βρίσκει κάτι καλύτερο την κοπανάει, άρα πάει να πει ότι δεν έχει κάτι να την κρατάει κάπου, συναισθηματικά και υλικά), και για να μην μπεις κι εσύ σε περίεργα μονοπάτια, μείνε όσο πιο μακριά γίνεται!
Επειδή τα βρήκε σκούρα στη Βουλγαρία έρχεται στην Ελλάδα. Κι εδώ τι σκέφτεται να κάνει, αφού δε θα μπορέσει να στεριώσει; Τέτοιου τύπου γυναίκες λένε ψέματα στον εαυτό τους και προσπαθούν απλά να buy a little more time, γιατί δυστυχώς δεν μπορούν να ισιώσουν με τίποτα.
Συμβουλή μου, για να μη βρεθείς από το πουθενά, ντε και καλά κηδεμόνας μικρού παιδιού (να ξέρεις ότι ΠΑΝΤΑ θα βάζει το παιδί της πάνω από εσένα), και επειδή αυτές οι γυναίκες ανοίγουν πόρτες σε άλλους κόσμους άγνωστους για εμάς, μείνε Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α, μην της ξαναπαντήσεις ποτέ και κόψτης όλο τον αέρα που της έχεις δώσει. Δε φαντάζεσαι πόσο γρήγορα θα σε ξεχάσει, αφού απλά σε βλέπει σαν ευκαιρία για μια μικρή παράταση στα ψέματά της και τίποτα παραπάνω! Τέλος, σκέψου πόσο εγωίστρια και παρτάκισσα είναι για να βάζει τον εαυτό της πάνω από το παιδί της (το οποίο δεν φταίει σε τίποτα) και το σέρνει μαζί της όπου γουστάρει, αδιαφορώντας για τα κατάλοιπα που θα του αφήσει όταν αυτό αρχίσει να συνειδητοποιεί τι δεινά πέρασε.
Επειδή τα βρήκε σκούρα στη Βουλγαρία έρχεται στην Ελλάδα. Κι εδώ τι σκέφτεται να κάνει, αφού δε θα μπορέσει να στεριώσει; Τέτοιου τύπου γυναίκες λένε ψέματα στον εαυτό τους και προσπαθούν απλά να buy a little more time, γιατί δυστυχώς δεν μπορούν να ισιώσουν με τίποτα.
Συμβουλή μου, για να μη βρεθείς από το πουθενά, ντε και καλά κηδεμόνας μικρού παιδιού (να ξέρεις ότι ΠΑΝΤΑ θα βάζει το παιδί της πάνω από εσένα), και επειδή αυτές οι γυναίκες ανοίγουν πόρτες σε άλλους κόσμους άγνωστους για εμάς, μείνε Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α, μην της ξαναπαντήσεις ποτέ και κόψτης όλο τον αέρα που της έχεις δώσει. Δε φαντάζεσαι πόσο γρήγορα θα σε ξεχάσει, αφού απλά σε βλέπει σαν ευκαιρία για μια μικρή παράταση στα ψέματά της και τίποτα παραπάνω! Τέλος, σκέψου πόσο εγωίστρια και παρτάκισσα είναι για να βάζει τον εαυτό της πάνω από το παιδί της (το οποίο δεν φταίει σε τίποτα) και το σέρνει μαζί της όπου γουστάρει, αδιαφορώντας για τα κατάλοιπα που θα του αφήσει όταν αυτό αρχίσει να συνειδητοποιεί τι δεινά πέρασε.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ο κλασικος Ελληνας αγαπούλης!!!!!!!!!!
Για μια καυλα της στιγμης θα χαλάσει τη ζωή του!!!!!!!!
Αυτη μεγαλε μεχρι το μεδουλι θα στα φαει!!!!
ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!
ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
φίλε μην μπλέκεις...Αν μπορείς να κανονίσεις ενα ραντεβου μαζί της σε κανα ξενοδοχείο...καλώς....
Αλλιώς μακριάάάάάάάά!!!
Αλλιώς μακριάάάάάάάά!!!
Φίλε επειδή καταλαβαίνεις και μόνος σου πόσο φτερό στον άνεμο είναι η ζωή της γκόμενας (δεν ξέρει αν αύριο το πρωί θα ξυπνήσει Ελλάδα, Βουλγαρία ή όπου τη βγάλει η μοίρα της, έχει ένα κουτσούβελο που το σέρνει μαζί της αδιαφορώντας γι' αυτό, μόλις βρίσκει κάτι καλύτερο την κοπανάει, άρα πάει να πει ότι δεν έχει κάτι να την κρατάει κάπου, συναισθηματικά και υλικά), και για να μην μπεις κι εσύ σε περίεργα μονοπάτια, μείνε όσο πιο μακριά γίνεται!
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.229
- Πόντοι
- 1.936
Καλησπέρα παίδες.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο χειρισμό μιας ανέλπιστης κατάστασης που προέκυψε αυτές τις μέρες, μέσω Facebook. Πέρυσι είχα γνωρίσει μια Βουλγάρα 27 ετών χωρισμένη με παιδί (ΚΟΥΚΛΑ) και την φλέρταρα αρχικά. Αυτή ανταποκρινόταν, αλλά έμενε στην Πάτρα (εγώ Αθήνα) οπότε δεν προέκυψε συνάντηση. Έπειτα, γνώρισε ένα πλούσιο τύπο στη Βουλγαρία και εξαφανίστηκε . Προχθές μου έστειλε στο άσχετο, ένα μνμ αν μπορώ να την βοηθήσω να βρει δουλειά στην Αθήνα γιατί χώρισε και κατεβαίνει κάτω. Της απάντησα ότι κάτι θα γίνει (αγοράζω χρόνο χεχεεε). Με ενημέρωσε επίσης ότι θα ξαναπάει να μείνει στην αδελφη της (Πάτρα) εκτός και αν εγώ επιθυμώ να μείνει μαζί μου (!!!) και να περάσουμε όμορφο καλοκαίρι (με το παιδι της) . Επειδή δε γεννήθηκα χθες, καταλαβαίνω ότι η κοπέλα είναι "απελπισμένη" για εξασφάλιση, ξέροντας ότι μένω σε ένα όμορφο σπίτι μόνος μου. Πως θα ήταν το πρέπον να της φερθώ ώστε να την ξεκωλιάσω αλλά χωρίς να την φορτωθώ σπίτι μου??? Εγώ απλά της πρότεινα όταν ερθει, να με επισκευτέι στην Αθήνα για μια μέρα, να γνωριστούμε και βλέπουμε πως θα πάει (και να της κάνω σπίτι μου το τραπέζι) !! Καμιά άλλη ιδέα συναγωνιστές???
Για έναν πούτσο αγαπητέ μου θα μπλέξεις σε έναν κικεώνα προβλημάτων και τρεχάλας.Σύν τα έξοδα παραστάσεως,σύν το γεγονός ότι δεν είναι μόνη σε αυτόν τον κόσμο!!!Και δεν εννοώ το παιδάκι της,αλλά την υποψία ότι εσύ δεν μπορείς να ξέρεις αν έχει χωρίσει όντως ή απλά είναι τέχνασμα και δεν την έχει στείλει ο άντρας της να βγάλει λεφτά μαδώντας κάποιον καλοπροαίρετο τύπο με το κατιτίς του?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Aναρωτιεμαι τι σοι ατομα ειναι κατι τετοιοι και τετοιες....ή απλά είναι τέχνασμα και δεν την έχει στείλει ο άντρας της να βγάλει λεφτά μαδώντας κάποιον καλοπροαίρετο τύπο με το κατιτίς του?
Το γαμωτο ειναι οτι τεκνοποιουν κιολας !!!!!! :S
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.229
- Πόντοι
- 1.936
Μήν είσαι αφελής. Αν έχεις και σχέση θα την κάτσεις την βάρκα. Κράτα την σε επικοινωνία χωρίς να την φέρεις σπίτι σου. Κάλεσέ την για καφέ εκτός σπιτιού, εξηγησέ της ότι γούσταρες πολύ αλλά ξενέρωσες όταν έφυγε, έκανες κι εσύ σχέση... Φλερταρέ την, κάνε την να πιστέψει ότι είσαι καλή ευκαιρία και αξίζει να σε διεκδικήσει και από την κοπέλα σου αλλά προς θεού μην της δίνεις κανένα στοιχείο για την ζωή σου. Αν θελήσει να σου δείξει τι "χάνεις", επείδή με τις φιλότιμες προσπαθειες που θα κάνεις να την πείσεις ότι είσαι κελεπούρι θα το έχεις καταφέρει, τράβα σε κανένα ξενοδοχείο μακριά από την περιοχή σου - και άς πέσει και την ώρα του καφέ κανένα τηλεφωνάκι από κανένα φίλο για δήθεν δουλειά που ψάχνει γι αυτήν μέσω conne.
Κοινώς, δώστης να καταλάβει ότι δεν είσαι μόνος, αλλά άστην να πιστέψει ότι δεν πρέπει να κόψει επαφές μαζί σου και ίσως φιλοτιμηθεί να σου ανταποδώσει τις προσπάθειές σου να της βρείς δουλεια. Ως εκεί.
Η θεία inndis συμβουλέυει
Σωστή η θεία!!!!
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Μου αρεσει που αναρωτιεσαι...Aναρωτιεμαι τι σοι ατομα ειναι κατι τετοιοι και τετοιες....
Αφου ξερεις τι ατομα κυκλοφορουν.
Ουτε τιμη, ουτε υποληψη, ουτε υποσταση.
Για το παιδι ουτε λογος.
Στα ΑΡΧΙΔΙΑ τους!
Το σερνουν απο 'δω και απο 'κει.
Κατα τα αλλα ολοι εχουνε δικαιωμα να ειναι γονεις.
Λοβοτομη ρε...
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.229
- Πόντοι
- 1.936
Aναρωτιεμαι τι σοι ατομα ειναι κατι τετοιοι και τετοιες....
Δέν φαντάζεσαι πόσους ντενεκέδες ξέρω που πήγαν άψαλτοι από κάτι τέτοιες εταιρείες!!!!!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Σχημα λογου ηταν ....Μου αρεσει που αναρωτιεσαι...
Αφου ξερεις τι ατομα κυκλοφορουν.
Ουτε τιμη, ουτε υποληψη, ουτε υποσταση.
Για το παιδι ουτε λογος.
Στα ΑΡΧΙΔΙΑ τους!
Το σερνουν απο 'δω και απο 'κει.
Κατα τα αλλα ολοι εχουνε δικαιωμα να ειναι γονεις.
Λοβοτομη ρε...
Ιδιας αποψης κι εγω.... Ανευθυνοι τελειως !!!!!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τα βλεπω και πολλες φορες γελαω με την μαλακια που τους δερνειΔέν φαντάζεσαι πόσους ντενεκέδες ξέρω που πήγαν άψαλτοι από κάτι τέτοιες εταιρείες!!!!!
Λυπαμαι ομως για τα τεκνα....
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.229
- Πόντοι
- 1.936
Δέν φαντάζεσαι πόσους ντενεκέδες ξέρω που πήγαν άψαλτοι από κάτι τέτοιες εταιρείες!!!!!
Και αν γίνει το μπράφ και την γκαστρώσει κιόλας,βούτηρο στο ψωμί τους!!Δέσανε εσαεί εδώ με τον ντενεκέ και θα του τα τρώνε κανονικά...Μήν ξεχνάτε πως πλέον η Βουλγαρία είναι Ευρώπη...!!!
Αυτές είναι σκύλες τελείως.Τα παιδιά τα κάνουν γιατί δέν έχει τίποτα άλλο να κάνουν στα κωλοχώρια απ'όπου έρχονται!!!!Δεν πιστεύω να σου είπε ότι είναι και από την Σόφια εεεεε?????
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Εννοω οτι εσυ εχεις την ευαισθησια να αναρωτιεσαι.Σχημα λογου ηταν ....
Ιδιας αποψης κι εγω.... Ανευθυνοι τελειως !!!!!
Υπαρχουν ομως πολλοι ανθρωποι που ειναι κακοβουλοι και δεν εχουν κανενα ηθικο φραγμο σε οτιδηποτε.
Αυτοι πρεπει να περιθωριοποιηθουν.
Τοτε μονο θα χασουν τη δυναμη τους.
Ηθικό δίδαγμα μετά από τόση ανταπόκριση στην ερώτησή σου?
Άρχισε τα μαθήματα αυτοσυγκράτησης της φαντασιό-πεο-εισβολής!
Στην τελική το site προσφέρει και ενημερωμένους καταλόγους μπουρδελοκαταστάσεων. Βουλγάρα θές? Βουλγάρες να δεις που θα βρεις...
Άρχισε τα μαθήματα αυτοσυγκράτησης της φαντασιό-πεο-εισβολής!
Στην τελική το site προσφέρει και ενημερωμένους καταλόγους μπουρδελοκαταστάσεων. Βουλγάρα θές? Βουλγάρες να δεις που θα βρεις...
ironman1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 29
- Πόντοι
- 1
θεόσταλτη ευκαιρία... δημόσιος υπάλληλος, βολεμένος, μήνας μπει μηνας βγει είσαι μια χαρά. Οκ αναγνωρίζω ότι σου έκοψαν το 40% του μισθού αλλά σκέψου ότι από αυτό το 40% έτρωγα και εγώ που παρέχω υπηρεσίες...anyway.
Συνεχίζω
Θεόσταλτη ευκαιρία η Βουλγάρα με το παιδί!
Μεταξύ μας τώρα, ψηφίζεις;
Είμαι σίγουρος ότι το έριξες ΣΥΡΙΖΑ.
Κατι άνθρωποι..
Συνεχίζω
Θεόσταλτη ευκαιρία η Βουλγάρα με το παιδί!
Μεταξύ μας τώρα, ψηφίζεις;
Είμαι σίγουρος ότι το έριξες ΣΥΡΙΖΑ.
Κατι άνθρωποι..
Ο κλασικος Ελληνας αγαπούλης!!!!!!!!!!
ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!
ποσιτβ θινκινγκ ! λόγω καλού γάμου ?
Ηθικό δίδαγμα μετά από τόση ανταπόκριση στην ερώτησή σου?
:-* :-* :-*
[video][/video]
:-* :-* :-*
Τα κάλυψες όλα γιατρέ μου!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις