Νέα

Θεωρείτε εύκολο ή δύσκολο να ρίξετε μια γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θεωρείται εύκολο η δύσκολο στο να ριξετε μια γκόμενα?

• Εύκολο

Ψήφοι: 33 31,7%
  • Δύσκολο

Ψήφοι: 57 54,8%
  • Δεν ξέρω/δεν ασχολούμαι

Ψήφοι: 14 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    104

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Παντα ημουν "τυχερος" στις γυναικες .Ημουν ο αντιπαθιτικος που απο την παρεα σε αυτον επεφταν οι γκομενες. Τοτε ενιωθα απλα τυχερουλης. Τωρα που επιασα τα 40 και βλεπω παλιες φωτο μου βλεπω οτι ειχα την εμφανιση του "ελα για ενα βραδυ" . Απιστευτες ιστοριες που ικανοποιησαν τον εγωισμο μου. Τωρα παντρεμενος, χρονια ολοκληρα και καμοια 20αρια κιλα παραπανω, δεν ξερω τι θα γινονταν αν την επεφτα. Οποτε ομως περιποιηουμε και συμαζευω τα κιλα μου βλεπω αλλαγη στο τροπο που με κοιτανε. Γερασα για να ασχολουμαι με το αθλημα αλλα ηταν ωραια τοτε...Λεφτα μηδεν τοτε αλλα πληρωναν αυτρε τα ξενοδοχια για να τις κρεβατωσω :P. Αν εχεις εμφανηση , οχι τοσο ομορφος,αλλα περισσοτερο "εκφυλος" (να το πω ετσι σαν στυλακι) πεφτουν και πεφτουν ευκολα.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Λοιπόν λιγο άκυρο με το θέμα αλλά υγεία είναι κοπέλα 19 χρόνων και θέλω τις γνώμες και αν εχει κανείς παρόμοια εμπειρία ο πρώην μου με κόλλησε έρπη στα γεννητικά όργανα..φυσικά έγινε χαμός και χωρίσαμε..έκανα όλες τις εξετάσεις για να σιγουρεφω ότι δεν με κόλλησε κάτι άλλο έκανα από αιματολογικές γις ηπατίτιδα και Έιτζ μέχρι τεστ Παπ και καλλιέργειες για μικρόβια βγήκαν όλα αρνητικά..και το τεστ Παπ μια χαρά μόνο μια μυκητιαση έχω..πήγα έκανα εξετάσεις για τον τύπο του έρπη να δω αν έχω τον αφροδίσιο τύπο η τον επιχείλιο και βγήκα αρνητική για τον αφροδισιακό τύπο οπότε έχω τον επιχείλιο κάτι που μου είπε κ η παθολόγος όταν τις πήγα τις εξετάσεις..λοιπόν αυτό έχει κανείς από εσάς παρόμοια εμπειρία;φοβάμαι να κάνω σεξ μην το μεταδώσω σε κάποιον άλλον...υποτροπή δεν έχει ξανά κάνει τον Μάιο το έπαθα αυτό..πείτε Μ την γνώμη σας σας παρακαλώ ..

αφού πήγες σε γιατρό γιατί ρωτάς εμάς;

Ο ιός του έρπητα ονομάζεται HSV (Herpes Simplex Virus) και είναι μια μεταδιδόμενη ασθένεια. Έχει ανακαλυφθεί ότι στην πραγματικότητα δεν είναι μόνον ένας ιός, αλλά μια οικογένεια ιών, με περισσότερες από 150 παραλλαγές. Τον άνθρωπο τον αφορούν οκτώ από αυτές τις παραλλαγές, και κυρίως δύο τύποι:

ο HSV1, που συνήθως προκαλεί τον επιχείλιο έρπητα (στα χείλη και στο στόμα), και ο HSV2, που συνήθως προκαλεί τον έρπητα των γεννητικών οργάνων. Σήμερα ο έρπης είναι πολύ διαδεδομένος στον άνθρωπο, καθώς θεωρείται ότι το 80% των ενηλίκων έχουν τον έρπητα 1.

Στην ουσία τον ιό τον κουβαλάς πάντα μέσα σου σε λανθάνουσα φάση. Αν το ανοσοποιητικό σου όμως πέσει, είναι δυνατό να δημιουργήσει εξάρσεις. Για περισσότερα δες το πιο κάτω λινκ:

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
εγώ θα πω ότι αν σε γουστάρει η γυναίκα τότε είναι εύκολο, αν όχι τότε είναι δύσκολο. Για να κάτσει η φάση στην δεύτερη περίπτωση, υπάρχουν πιθανότητες μόνο αν η γυναίκα είναι σε κοινή παρέα και οι φίλες/φίλοι την παπαριάσουν να δώσει μια ευκαιρία στον γνωστό/φίλο γιατί είναι καλό παιδί κλπ Αυτό το σενάριο το έχω δει αρκετές φορές, αλλά σε αυτή την περίπτωση το ψήσιμο τρώει καιρό, σε κάποιες περιπτώσεις χρόνια...

Στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα οι πιο πολλές γνωριμίες γίνονται από γνωστούς και παρέες. Το πέσιμο έξω ειδικά τώρα που όλοι ασχολούνται με το Ιντερνετ έχει αρχίσει και δεν είναι ο κλασσικός τρόπος προσέγγισης. Δυστυχώς όμως στο Ίντερνετ επιβιώνουν και έχουν επιλογές μόνο οι πολύ εμφανίσιμοι, ενώ οι άλλοι απλά δεν έχουν καμιά τύχη, ακριβώς επειδή όλο το παιχνίδι βασίζεται αποκλειστικά στην εικόνα.

ihatesex

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Like
1
Πόντοι
0
Τα μισά σχόλεια είναι λες και διαβάζω το /r9κ/ του 4chan ή το incels.co...όχι όμως ότι δεν έχουν δίκιο. Αρχίζει και ξυπνάει ο κόσμος.
Προσωπικά ποτέ δεν είχα γκόμενα (είμαι 29 χρονών) αλλά ποτέ και δε προσπάθησα. Από τους φίλους μου που είναι πιο φυσιολογικοί και είχαν και σχέσεις στο παρελθόν και προσπαθούν, είναι όλοι μπακούρηδες, εκτός από έναν που είναι πολύ ωραίος και έχει και λευτά και είναι με διαφορετική πιτσιρίκα κάθε σ/κ. Κανονικότατο redpill στις γυναίκες ο κύκλος μου γενικά.
Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα φίλος που γνώρισε κοπέλα στην ηλικία του (30 και οι 2) η οποία του κάνει τη δύσκολη αλλά φαίνεται σωστή και ήσυχη και πιο πολύ για 'σχέση' κατάσταση...μέχρι που είδε παλιότερες φωτό στο ίνστα της και κατάλαβε ότι επρόκειτο για τη κλασσική ινσταγκραμογκόμενα που απλά γέρασε και δεν είναι πια τόσο ωραία οπότε ψάχνει για το κορόιδο να το τυλίξει και να αποκατασταθεί...

TomTom99

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2020
Like
12
Πόντοι
0
Εάν θες γκόμενα για κάτι σοβαρό, ψιλοδυσκολο, είμαι 21, όλες κοιτάνε κάτι, η κάθε μία με το πρόβλημα της, είτε αυτοπεποίθηση, είτε δεν έχει λεφτά και τα ψάχνει, είτε, είτε, είτε.... ΑΜΑ είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, στα αρχιδια σου άμα σε πακετωσει, εμένα μια τύπισσα μου έκανε τη δύσκολη μέχρι που της είπα τα φετίχ μου :erection: :erection: :erection:(ήταν ανοιχτό άτομο γενικά) και εκείνο το βράδυ, με έκανε το παιχνιδάκι της όπως ήθελε, ήμουν το dildo της, όπως το ΓΟΥΣΤΑΡΑ και λεει, θα σε πακετωνα εάν δεν είχες κάτι ενδιαφέρον να κάνουμε που δεν θα έκανα με κάποιον άλλον, άμα ήταν να πηδηχτω απλώς θα το είχα κάνει ηδη με κάποιον, πουτσα είναι εύκολο να βρεις, κάποιον να σε καυλωνει γενικά είναι το θέμα, μέχρι να τον ξεζουμισεις και να χωρίσουν οι δρόμοι σας, έτσι δεν είναι παιχνίδακι μου; (Και μου έδεσε τα πόδια στο κρεβάτι) δεν θα χωριστούν σήμερα τουλάχιστον ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
όσοι εδώ πέρα θεωρείτε κατωτερες κάποιες κοπέλες επειδή έτυχε να κολλήσουν είτε κονδυλώματα είτε έρπη είστε επιοικως σουργελα και εσείς μπορεί να έχετε και να μην το ξέρετε γιατί πολύ απλά είστε ασυμπτωματικοί σαν τον μαλακά τον πρώην μου

Αυτα τα πραγματα ειναι μαθηματικα, δλδ αν παρεις ως παραδοχη οτι ερπη εχει ενα 70% του πληθυσμου, τοτε αν κανεις 5 σχεσεις εχεις πιθανοτητες να τη γλυτωσεις

30% στη πρωτη σχεση / 70% να τον εχεις αρπαξει
9% στη δευτερη / 91% να τον εχεις αρπαξει
2.7% στη τριτη / >98% να τον εχεις αρπαξει
0.81% στη τεταρτη / >99% να τον εχεις αρπαξει
0.24% στη πεμπτη / >99.7% να τον εχεις αρπαξει

..τεινει στη βεβαιοτητα δλδ. Ακομα και αν η ελληνικη κοινωνια ειχε 0% ερπη, με τους ελληνες που πανε με αλλοδαπες και τις ελληνιδες που πανε με αλλοδαπους ή ...αφρικανους (88% οι αφρικανοι), ειναι δεδομενο οτι ειναι θεμα χρονου να κολλησουν απαντες. Αλλα ο ερπης δε κολλαει μονο με σχεσεις, μπορει να πας σε ενα γαμο, να φιλησεις 10 ατομα και να κολλησεις ή να πας σε μια εικονα στην εκκλησια και να φιλησεις την εικονα που ειχε φιλησει ο προηγουμενος με ερπη. Ειναι μεταδοτικος... και δε μπορεις να εισαι σιγουρη απο που ακριβως κολλησες γιατι μπορει να εκδηλωθει ετεροχρονισμενα.

Το θεμα της ασυμπτωματικοτητας εχει να κανει με διατροφη και ψυχολογια. Οι σεξεργατριες πολλες φορες ξερουν τι να κανουν οσον αφορα τη διατροφη για να μην εχουν θεματα με τα STDs. Προσεχουν τη διατροφη τους, παιρνουν συμπληρωματα, κτλ. Αυτα τα "μετρα" προστασιας, ας τα πουμε, δεν ειναι απαραιτητα δεδομενα οσον αφορα τη μεση ελληνιδα ή το μεσο ελληνα.

Yoler19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ξέρω τι λες για τους ερπηδες εγώ όμως επειδή έκανα ειδική αιματολογική για τον τύπο δύο βγήκε μηδαμινή δεν τον έχω επίσης δεν έχω ούτε λοιμώδη μονοπυρήνωση γιατί μου έκανε εξετάσεις κ για αυτό,ανεμοβλογιά ποτέ Μ δεν πέρασα κ ούτε τα υπόλοιπα είδη τα εχω
Έχω μόνο τον τύπο ενα

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Ναι ξέρω τι λες για τους ερπηδες εγώ όμως επειδή έκανα ειδική αιματολογική για τον τύπο δύο βγήκε μηδαμινή δεν τον έχω επίσης δεν έχω ούτε λοιμώδη μονοπυρήνωση γιατί μου έκανε εξετάσεις κ για αυτό,ανεμοβλογιά ποτέ Μ δεν πέρασα κ ούτε τα υπόλοιπα είδη τα εχω
Έχω μόνο τον τύπο ενα

ο HSV1 όπως είπε και ο προηγούμενος κολλάει πολύ εύκολα. Δεν ανήκει στα αμιγώς σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα ακριβώς γιατί δεν κολλάει μόνο με τη σεξουαλική επαφή. Αν τον έχεις όμως στα γεννητικά όργανα λογικά τον κόλλησες στο σεξ (στοματικό σεξ).

Ο γιατρός θα σου δώσει μια θεραπεία και δεν νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα εξαφανιστούν τα όποια εμφανή συμπτώματα που τυχόν έχεις (φουσκάλες, κοκκινίλες κλπ).

Επειδή ακριβώς ο ιός παραμένει στο σώμα, όταν/και αν κάποια από τα συμπτώματα ξαναεμφανιστούν είναι καλό να απέχεις από το σεξ και να επισκεφτείς ξανά κάποιον γιατρό.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Ο Tom Leykis εχει πει σε εκπομπη του πως " σε εσενα λεει οτι δεν καθετε στα πρωτα ραντεβου και πως θελει να σε γνωρισει καλυτερα. Εαν ησουν ενας διασημος, καποιος ευκαταστατος η ενα ισχυρο αρσενικο με κοινωνικη αιγλη θα σου ειχε κατσει στο πρωτο ραντεβου".
Συμφωνω με τον φιλο που πιο πανω ειπε πως πρεπει να απαξιωσουμε τις γυναικες για να αλλαξει η συμπεριφορα τους...στις νεωτερες γενιες απο εμας, εμεις το εχουμε χασει το παιχνιδι.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ο Tom Leykis εχει πει σε εκπομπη του πως " σε εσενα λεει οτι δεν καθετε στα πρωτα ραντεβου και πως θελει να σε γνωρισει καλυτερα. Εαν ησουν ενας διασημος, καποιος ευκαταστατος η ενα ισχυρο αρσενικο με κοινωνικη αιγλη θα σου ειχε κατσει στο πρωτο ραντεβου".
Συμφωνω με τον φιλο που πιο πανω ειπε πως πρεπει να απαξιωσουμε τις γυναικες για να αλλαξει η συμπεριφορα τους...στις νεωτερες γενιες απο εμας, εμεις το εχουμε χασει το παιχνιδι.
Ποιος διασημος και ευκαταστατος που σιγουρα ειναι πιο ευκολο για τους συγκεκριμενους αλλα εδω χωρις ραντεβου σε ενα μαγαζι το ιδιο βραδυ μεσα στις τουαλετες τον παιρνουν απο το προσωπικο του μαγαζιου πλακα κανουμε τωρα.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
λέει ο μέγας ποιητής ΤUS: σου έχω πει μια παριμοία για τις γαμημένες, είναι σαν τις τουαλέτες, οι καλές είναι πιασμένες και οι ελέυθερες χεσμένες. Πέρα απο την πλάκα όμως η απάντηση εξαρτάται όχι απο το πως είναι αυτές αλλά απο το πώς είσαι εσύ. Αν είσαι τυπάς είναι γελοία εύκολο. Αν είσαι πατσαβουροξεπλένης γάματα κάτσε καλύτερα σπίτι σου.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γκόμενα που να δώ κάπου και να πάω να της την πέσω στη ψύχρα (σα φυσιολογικός άνθρωπος όχι να πάω να πώ "έλα να σου σκίσω τη μουνάρα) είναι 99% άκυρο, και για το οτι δεν είμαι εμφανίσιμος και γιατί η γκόμενες πλέον δεν εκτιμούν το χύμα πέσιμο έξω

Το πλέον που κολλάει ;;
Αν εννοείς μετά τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και της εποχής των ντίσκο , ναι έχεις δίκιο.
Γιατί τα επόμενα χρόνια, το καμάκι , δεκαετία 1990 π.χ. και 2000 ήταν πολύ πιο δύσκολο από τώρα.

Γενικά ποτέ δεν ήταν εύκολο.

Ο κανόνας ήταν ο κολλητός από το δημοτικό , μου γνωρίζει τη βαφτισιμιά της μάνας του ....

ή η συμφοιτήτρια γνωρίζει στην άλλη εναν υδραυλικό με τον οποίο είναι και κοντοχωριανοί !

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ότι να είναιζδιαβαζω εδώ. Να λένε το να βρεις γυναίκα είναι πολύ εύκολο, ενώ αυτοί που τα γράφουν αυτά όλη μέρα γράφουν στο μπου

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.836
Πόντοι
3.446
Αν εισαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος με στοιχειώδους τρόπους συμπεριφοράς και εμφάνισης , τοτε θεωρώ οτι ειναι σχετικά εύκολο. Το θέμα ειναι το μετά.. Εκεί αρχίζουν οι δυσκολίες και οι παράλογες απαιτήσεις κάποιες φορές..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom