Νέα

Θεωρείτε εύκολο ή δύσκολο να ρίξετε μια γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θεωρείται εύκολο η δύσκολο στο να ριξετε μια γκόμενα?

• Εύκολο

Ψήφοι: 33 31,7%
  • Δύσκολο

Ψήφοι: 57 54,8%
  • Δεν ξέρω/δεν ασχολούμαι

Ψήφοι: 14 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    104

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
ενας φιλος στον ναυτικο που υπηρετησα  :knockinb: 3 γκομενες ταυτόχρονα(όχι παρτουζα :grin: ειχε 3 γκομενες) και ηταν και ασχημος σε γενικα πλαισια  :grin: Αυτό που εκανε ηταν να κολαει με τον μαγκικο τον κλασικο τροπο όχι σιροπια και γλυψιματα αλλα στα ισια και όχι στα πατησια μια γκομενα τον επερνε και από τον ναυσταθμο σαλαμινας με το αμαξι της κιολας και πηγαινε και την  :zfuck: :grin: οι γκομενες ηταν μετριες τρογοντουσαν δηλαδή δεν ηταν μοντελα αφου και αυτος δεν ηταν ο Μπραντ πιτ  :grin: αλλα φοτσιζε ο τυπος.τωρα λεω για την ηλικια των 20 ετων που είμασταν. :hi:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.625
Πόντοι
2.306
Πολύ εύκολο αρκεί να γνωρίζεις την κουλτούρα της εκαστοτε χώρας (δεν ρίχνεις με τον ίδιο τρόπο ελληνίδα και ιταλίδα , σουηδέζα και ταιλανδή) και τους κανόνες του date game. Μην ξεχνατε οτι ο  γυναικείος ανταγωνισμός ειναι τεράστιος και  είναι πάντα προς όφελος των κυνηγών. Ζητάμε απλώς ένα (ωραιο) μουνί - εκεινες αναζητούν τον λευκο πριγκηπα ή τον βάτραχο που θα τον κάνουν πρίγκηπα. Το παιχνιδι ειναι με το μερος μας.
Τα δύσκολα αρχίζουν μετά με το ανηλέητο πρήξιμο αρχιδιών , την γκρίνια και την διαστημική πούτσα που τρώνε όσοι τις παντρευονται και δε ξερουν απο που τους έρχεται και πως οι καυλιαρες και προθυμες γκομενιτσες μεταμορφώνονται σε χρόνο dt σε μεγαιρες που νοιαζονται μονο για την παρτη τους και τα παιδια τους.
ΥΓ Δεν ειμαι παντρεμένος για να μην παρεξηγηθώ , απλά παρατηρώ τι συμβαίνει και μαθαίνω απο τα λαθη των άλλων.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.787
Πόντοι
3.715
Τα δύσκολα αρχίζουν μετά με το ανηλέητο πρήξιμο αρχιδιών , την γκρίνια και την διαστημική πούτσα που τρώνε όσοι τις παντρευονται και δε ξερουν απο που τους έρχεται και πως οι καυλιαρες και προθυμες γκομενιτσες μεταμορφώνονται σε χρόνο dt σε μεγαιρες που νοιαζονται μονο για την παρτη τους και τα παιδια τους.
ΥΓ Δεν ειμαι παντρεμένος για να μην παρεξηγηθώ , απλά παρατηρώ τι συμβαίνει και μαθαίνω απο τα λαθη των άλλων.

η απόφαση να συζείς με ένα θηλυκό απαιτεί μια ωριμότητα και χειρισμούς του εαυτού σου ώστε να μεγιστοποιείται η δυνατότητα να περνάς καλά, να νιώθεις άνετα και να κρατιέται η ισορροπία στη σχέση. Ειδικά με τον παράγοντα παιδιά, όπως και να το κάνεις, ένα κεφάλαιο έστω και συμβολικό κλείνει για τη γυναίκα, ολοκληρώνεται κι αρχίζουν άλλες αναζητήσεις της, πιο πολύ στην εμπιστοσύνη και τρεφόμενες από βαθειά συναισθηματική πηγή. Οι σταθερές της εγκεφαλικής διέγερσης που απαιτείται να λειτουργεί για τη σεξουαλική τους αφύπνιση δε σταματούν. Εκεί θέλει πολύ μαγκιά για να τα καταφέρνεις. Δύσκολα μεν, όχι ακατόρθωτα δε.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.217
Πόντοι
3.846
Όσοι λέτε ότι οι γυναίκες μας επιλέγουν, μας βλέπουν σαν αξεσουάρ, ότι έχουν το πάνω χέρι , ότι εμείς οι άντρες είμαστε χαζοί και αυτές είναι οι έξυπνες κλπ κλπ κλπ ... (δεν ξέρω τι λέει ο καθένας ακριβώς και σιγά μην κάτσω να διαβάσω τα πάντα με προσοχή ) Το μόνο που έχω να πω είναι κοιταχτεί να βρείτε καμία γκομενα (για το δικό σας καλό , από εκεί και πέρα κάντε ότι θέλετε και καταλαβαίνετε ) και αφήστε τις δικαιολογίες. Αν πάλι ενώ έχετε γκομενα και λέτε αυτά τα πράγματα , τότε οκ , άβισος η ψυχή του ανθρώπου
Υ.Γ. 1 Αν όλα αυτά τα λέτε για τις διάσημες η για την κατηγορία των γυναικών που είναι φιλοχρήματες τότε έχετε δίκιο . Αυτές οι γυναίκες δεν είναι για όλους αλλά  για  συγκεκριμένες κατηγορίες ανδρών
Υ.Γ.2 Αν θεωρείτε ότι όλες οι γυναίκες σε αυτήν χώρα , σε αυτόν τον κόσμο , σε αυτόν το πλανήτη είναι όλες το ίδιο και ότι εκεί έξω δεν υπάρχουν απλές θνητές για να τις προσεγγίσει κάποιος και να περάσει καλά μαζί τους τότε πρέπει να βρει στα αλήθεια μια γκομενα η έστω να προσπαθήσει η να καταλάβει  ότι δεν είναι όλα άσπρο και μαύρο :hi:

Σωστός είσαι αλάνι. Υπάρχουν κάποιες σταθερές στη συμπεριφορά ανδρών και γυναικών αλλά το να απαξιώνεις το γυναικείο φύλο επειδή έφαγες 2-3 απορρίψεις είναι ένδειξη ότι πετάς λευκή πετσέτα. Και να μην έχεις γυναίκες στον κύκλο σου (ας πούμε εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας που δουλεύω μόνος μου και οι συνομήλικές μου είναι όλες αποκατεστημένες) ψάξου με dating apps, με κάποια φάση όπως latin ή ξενόγλωσσα και όλο και κάτι θα γίνει.
Αν κλαίγεσαι όλη μέρα, σίγουρα δε θα γίνει τίποτα.

Yoler19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν λιγο άκυρο με το θέμα αλλά υγεία είναι κοπέλα 19 χρόνων και θέλω τις γνώμες και αν εχει κανείς παρόμοια εμπειρία ο πρώην μου με κόλλησε έρπη στα γεννητικά όργανα..φυσικά έγινε χαμός και χωρίσαμε..έκανα όλες τις εξετάσεις για να σιγουρεφω ότι δεν με κόλλησε κάτι άλλο έκανα από αιματολογικές γις ηπατίτιδα και Έιτζ μέχρι τεστ Παπ και καλλιέργειες για μικρόβια βγήκαν όλα αρνητικά..και το τεστ Παπ μια χαρά μόνο μια μυκητιαση έχω..πήγα έκανα εξετάσεις για τον τύπο του έρπη να δω αν έχω τον αφροδίσιο τύπο η τον επιχείλιο και βγήκα αρνητική για τον αφροδισιακό τύπο οπότε έχω τον επιχείλιο κάτι που μου είπε κ η παθολόγος όταν τις πήγα τις εξετάσεις..λοιπόν αυτό έχει κανείς από εσάς παρόμοια εμπειρία;φοβάμαι να κάνω σεξ μην το μεταδώσω σε κάποιον άλλον...υποτροπή δεν έχει ξανά κάνει τον Μάιο το έπαθα αυτό..πείτε Μ την γνώμη σας σας παρακαλώ ..

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
αυτό τι λέτε να είναι μύστες μου ανακόντα,βόας ή κροταλίας;;;  :spam:  :uglystupid:  :dancing:

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
Λοιπόν λιγο άκυρο με το θέμα αλλά υγεία είναι κοπέλα 19 χρόνων και θέλω τις γνώμες και αν εχει κανείς παρόμοια εμπειρία ο πρώην μου με κόλλησε έρπη στα γεννητικά όργανα..φυσικά έγινε χαμός και χωρίσαμε..έκανα όλες τις εξετάσεις για να σιγουρεφω ότι δεν με κόλλησε κάτι άλλο έκανα από αιματολογικές γις ηπατίτιδα και Έιτζ μέχρι τεστ Παπ και καλλιέργειες για μικρόβια βγήκαν όλα αρνητικά..και το τεστ Παπ μια χαρά μόνο μια μυκητιαση έχω..πήγα έκανα εξετάσεις για τον τύπο του έρπη να δω αν έχω τον αφροδίσιο τύπο η τον επιχείλιο και βγήκα αρνητική για τον αφροδισιακό τύπο οπότε έχω τον επιχείλιο κάτι που μου είπε κ η παθολόγος όταν τις πήγα τις εξετάσεις..λοιπόν αυτό έχει κανείς από εσάς παρόμοια εμπειρία;φοβάμαι να κάνω σεξ μην το μεταδώσω σε κάποιον άλλον...υποτροπή δεν έχει ξανά κάνει τον Μάιο το έπαθα αυτό..πείτε Μ την γνώμη σας σας παρακαλώ ..

Μετά από αυτό το μήνυμα δεν επιθυμώ πια να
ρίξω γκόμενα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
οπότε έχω τον επιχείλιο κάτι που μου είπε κ η παθολόγος όταν τις πήγα τις εξετάσεις..λοιπόν αυτό έχει κανείς από εσάς παρόμοια εμπειρία;φοβάμαι να κάνω σεξ μην το μεταδώσω σε κάποιον άλλον...υποτροπή δεν έχει ξανά κάνει τον Μάιο το έπαθα αυτό..πείτε Μ την γνώμη σας σας παρακαλώ ..

Google "oral herpes prevalence".

"Fifty percent to 80 percent of U.S. adults have oral herpes. According to the National Institutes of Health, about 90 percent of adults have been exposed to the virus by age 50. "

"An estimated 3.7 billion people under age 50 (67%) have HSV-1 infection globally."

"Estimated prevalence of the infection was highest in Africa (88%)"

Υποτροπη συνηθως γινεται οταν σου λειπουν αντιικες βιταμινες οπως η D, και αντιικα ιχνοστοιχεια οπως ο ψευδαργυρος ή εχεις ψυχολογικους λογους να εισαι down.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγώ όσες έριχνα, δεν έφευγαν με τίποτε.
Και με κλωτσές όσες έδιωξα, κοιτάνε πάλι συνέχεια πίσω !

Είμαι γλυκοτσούτσουνος ο καριόλης.
Όσες ξεπερνάνε το αρχικό σοκ και μου κάτσουν , παθαίνουν εξάρτηση από το σπέρμα μου.
Θέλουν να το πίνουν συνέχεια.

Λακη εχεις μπουκλα το μουστακι?

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
Ένας φίλος μου είχε βγει με μεια γκόμενά 4-5 φορές χωρίς να τη πηδηξει και ύστερα έμαθε ότι βγήκε με έναν άλλο τύπο μια φορά και την πηδηξε στο πρώτο ραντεβού.
Συμπέρασμα, οι γυναίκες φυσικά γουστάρουν το σεξ και θέλουν να πηδηχτουν. Αν θα το κάνουν εξαρτάται από σένα.
Η γυναίκα με το που θα σε δει μέσα σε 1- 2 λεπτά σε έχει κατηγοριοποιησει.
1 αδιαφορος. Δε σε πηδαει ποτέ των ποτών.
2 υλικό για μια νυχτα. Σε πηδαει την ίδια μερα
3 υλικό για μακροχρόνια σχέση. Δε θα σου κάτσει μέχρι να είναι σίγουρη ότι σε έδεσε.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Σωστός είσαι αλάνι. Υπάρχουν κάποιες σταθερές στη συμπεριφορά ανδρών και γυναικών αλλά το να απαξιώνεις το γυναικείο φύλο επειδή έφαγες 2-3 απορρίψεις είναι ένδειξη ότι πετάς λευκή πετσέτα. Και να μην έχεις γυναίκες στον κύκλο σου (ας πούμε εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας που δουλεύω μόνος μου και οι συνομήλικές μου είναι όλες αποκατεστημένες) ψάξου με dating apps, με κάποια φάση όπως latin ή ξενόγλωσσα και όλο και κάτι θα γίνει.
Αν κλαίγεσαι όλη μέρα, σίγουρα δε θα γίνει τίποτα.
Εννοείται πως όσοι κλαίγονται είναι όσοι έχουν φάει χιλοπιτα η οποία δεν καταπίνετε η απλά δεν μπορούν να την καταπιούν, όσοι δεν είχαν ποτέ στην ζωή τους γκομενα για οποιονδήποτε λόγο και όσοι απλά κάνουν χαβαλέ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
τον χωρισες επειδή ειχε επιχειλιο ερπη τελικος τελικος?
εφόσον δεν ηταν αφροδισιο μπορει ο καθενας να βγαλει.
μηπως και εσυ τον ειχες κολλησει και εκδηλωθηκε μετα?
αν πηγαινες ακαπο με οποιον να είναι τοτε εισαι καμικάζι,εγω εξαλλου το εχω πει περισσοτερο εμπιστοσυνη εχω στις ιεροδουλες παρα στις εξω γκομενες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
απαξιώστε ολες τις εξω γκομενες και ασχολειθηται μονο με τον αγοραιο ερωτα.
η κάθε γκομενα θα σας φαει χρημα θα σας καθυστερήσει χρονικα και θα σας ρουφηξει ολη την ενεργεια με λιγα λογια θα σας ρηξει ψυχολογικα.
αν τωρα πετυχετε μια εξω γκομενα και σας το δωσει σε χρονο ντε τε τοτε οκ σφυριξτε το.
γκομενα που θα σας καθυστερήσει να σας το δωσει καντε delete

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
απαξιώστε ολες τις εξω γκομενες και ασχολειθηται μονο με τον αγοραιο ερωτα.
η κάθε γκομενα θα σας φαει χρημα θα σας καθυστερήσει χρονικα και θα σας ρουφηξει ολη την ενεργεια με λιγα λογια θα σας ρηξει ψυχολογικα.
αν τωρα πετυχετε μια εξω γκομενα και σας το δωσει σε χρονο ντε τε τοτε οκ σφυριξτε το.
γκομενα που θα σας καθυστερήσει να σας το δωσει καντε delete

... τάδε έφη ο ΕΙΔΙΚΟΣ των σχέσεων! Πως και δεν έχεις γίνει family coach? :grin:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Ο πρώην σου έκανε γλυφομούνι;

Yoler19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Όχι δεν είχε επιχείλιο έρπη..αυτός με απάτησε και με κόλλησε..ούτε γλυφομούνι μου έκανε..

Yoler19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Α και κάτι άλλο για έναν μαλακά που είπε αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω κοπέλες επειδή είσαι τέρμα βλήμα να σε πληροφορήσω ότι και όσες έχεις πάει μπορεί να έχουν τα τρίσχειρότερα και να μην τα ξέρουν καν γιατί πολύ απλά είναι σουργελα και δεν εξετάζονται εγώ τουλάχιστον είμαι πεντακαθαρη και δεν έχω τύψεις ήταν η πρώτη μου σχέση και ο μόνος που είχα πάει αποδείχτηκε μεγάλο αρχιδι και όσοι εδώ πέρα θεωρείτε κατωτερες κάποιες κοπέλες επειδή έτυχε να κολλήσουν είτε κονδυλώματα είτε έρπη είστε επιοικως σουργελα και εσείς μπορεί να έχετε και να μην το ξέρετε γιατί πολύ απλά είστε ασυμπτωματικοί σαν τον μαλακά τον πρώην μου

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.539
Πόντοι
1.076
Αν έχεις το χρήμα, και ο κουασιμόδος να εισαι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
93
Πόντοι
1
Εγώ πάντως ώς μέτριος προς αδιάφορος απο θέμα ομορφιάς και απο θέμα χρημάτων εντελώς φτωχός, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να ρίξω γκόμενα που να γουστάρω και να μην γνωριζόμαστε κτλ κτλ....Badou και Tinder που είχα στην καραντίνα δεν έκανα ούτε 1 match, πράγμα που με έβαλε σε σοβαρές σκέψης για την ιδέα που είχα για την εμφάνισή μου.

Γκόμενα που να δώ κάπου και να πάω να της την πέσω στη ψύχρα (σα φυσιολογικός άνθρωπος όχι να πάω να πώ "έλα να σου σκίσω τη μουνάρα) είναι 99% άκυρο, και για το οτι δεν είμαι εμφανίσιμος και γιατί η γκόμενες πλέον δεν εκτιμούν το χύμα πέσιμο έξω, καλύτερα να ζητήσεις insta/fb και δε ξέρω και γώ τι άλλο και να την σιγοβράζεις για όσο αυτή θέλει παράλληλα λέγοντας στις φίλες τις "με γουστάρει αυτός ο "στολιστικό επίθετο" αλλά δεν πολυγουστάρω, απλά τον έχω καβάτζα"
ΑΛΛΑ
ενα καλοκαίρι ήμασταν με εναν πρώην συμφοιτητή μου στη θάλασσα και ο πατέρας του είχε τζετ σκί το πήρα και πήγα μαύρο λιθάρι και ήταν εκεί μια κοριτσοπαρέα (6 κορίτσια) και τις ρώτησα αν θέλουν να έρθουν μαζί για βόλτα και ήρθαν 2 μαζί (του στύλ του "μη με κοιτάτε" αμα την πετύχεις σε κανα κλαμπάκι). Έπιανα μπουτάκια κάργα και αυτές no prob εντελώς....Τα λεφτά απλά σου ανοίγουν πόρτες ό,τι σκατόφατσα και να έχεις

Από την άλλη είχα και τα τυχερά μου απο εκεί που δεν το περίμενα ποτέ αλλά τι να το κάνεις? Περασμένες στιγμές που δεν κράτησαν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom