Νέα

Θα βγάλει παρέλαση ο Καραμανλής;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
υπαρχει να μεινει το εθνικο κεφαλαιο που λεγετε καραμανλης!!! το ειπε και ο στυλιανιδης η αυτος η το χαος!!!!!!
Ναι, ο μεγάλος και στιβαρός ηγέτης, ο ''καταλληλότερος'' πρωθυπουργός!!! Εξάλλου, στη ΝΔ εκλέγουν αρχηγό επ' αόριστον, δεν υπάρχει χρονικό όριο στη θητεία του. Άρα, γιατί να αλλάξουν;;;;;;;;;;;

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
ανετα βγαζει την παρελαση...
...του καρναβαλου  :2funny: :2funny: :2funny:

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
o karamanlis θα βγαλει πολλες παρελάσεις ακόμη θέλουν κάποιοι δε θέλουν.Όρτσα καραμάνα μη φόβασαι τίποτα!!!!!Καμμια σκιά μην εφοβήσαι/

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
για μενα το πιο ενδιαφέρον σενάριο ειναι να βγει η νδ με πλειοψηφια αλλα να μην ειναι σε θεση να σχηματισει αυτόνομη κυβέρνηση

εκει ειναι λίγο περιεργα τα πραματα γιατι οι γλύφτες του καραμανλη θα πουνε οτι ο αρχηγος πηρε το καλύτερο αποτέλεσμα, δεδομένου των συνθηκων, ενω οι φίλοι της πρωην δημαρχου θα αρχίσουν να πριονίζουν. και θα γινει εμφύλιος.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
ναι αλλα προλαβε και έγινε πρωθυπουργός - ενω το κορίτσι ακόμα όχι

και αν δε γινει αρχηγός τώρα, πανε οι ελπιδες της για πρωθυπουργός

αν γινει αρχηγός, πολύς κόσμος θα φύγει (ο τελευταίος να κλεισει την πορτα)

Αν δε γινει αρχηγός θα εξακολουθησει να έχει το παραμάγαζο που έχει στησει ο μπαμπας της μεσα στο κόμμα και θα εκβιάζει καταστασεις ακριβως οπως τώρα
Πολύ σωστά τα παραπάνω και συμφωνώ. Πάντως και αρχηγός να γίνει, δεν σημαίνει κατ' ανάγκην ότι θα γίνει πρωθυπουργός. Εάν είναι να γίνει αρχηγός, θα πρέπει να γίνει σύντομα πάντως, γιατί μετά θα αρχίσουν να στενεύουν τα περιθώρια.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
μα γι'αυτό έγραψα τη λέξη "ελπιδες"

αν γινει αρχηγός έχει ελπιδες. αν δε γινει, τέλος

εγω γουσταρω αβραμό. ο τύπος ειναι το απολυτο κενο. αλλα εχει φωτογένεια. ε, τι άλλο μπορει να ζητήσει κανεις απο ένα υποψήφιο αρχηγό. ε;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Αντιγραφή από το σημερινό Βήμα, σχετικά με απόσπασμα της ομιλίας του ''καταλληλότερου'' από την ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή χθες:
«Το “όχι” σε όλα ήταν πάντα μια λάθος νοοτροπία και δεν ταιριάζει σε εθνικές υποθέσεις,όπως είναι η οικονομία σήμερα» είπε, ενώ κάνοντας και πάλι χρήση του ίδιου όρου θεώρησε «αναγκαία την αυτοσυγκράτηση όλων των επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων».
Ενώ το σωστό θα είναι η αντιπολίτευση να πει ''ναι σε όλα'' (όπως ''ναι σε όλα'' έλεγε ο ''καταλληλότερος'' όταν ήταν στην αντιπολίτευση) και οι κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες να αποθεώνουν το ''μεγάλο εθνικό ηγέτη'' και το ''μεγάλο εθνικό κεφάλαιο'' και να νιώθουν ευτυχείς που τους κυβερνά!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
εγω πιστευω  οτι αν ειχε διαφορετικο ονομα ουτε υπευθυνος σε σουπερμαρκετ θα εβρισκε δουλεια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.457
Πόντοι
42.697
Αντιγραφή από το σημερινό Βήμα, σχετικά με απόσπασμα της ομιλίας του ''καταλληλότερου'' από την ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή χθες:
«Το “όχι” σε όλα ήταν πάντα μια λάθος νοοτροπία και δεν ταιριάζει σε εθνικές υποθέσεις,όπως είναι η οικονομία σήμερα» είπε, ενώ κάνοντας και πάλι χρήση του ίδιου όρου θεώρησε «αναγκαία την αυτοσυγκράτηση όλων των επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων».
Ενώ το σωστό θα είναι η αντιπολίτευση να πει ''ναι σε όλα'' (όπως ''ναι σε όλα'' έλεγε ο ''καταλληλότερος'' όταν ήταν στην αντιπολίτευση) και οι κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες να αποθεώνουν το ''μεγάλο εθνικό ηγέτη'' και το ''μεγάλο εθνικό κεφάλαιο'' και να νιώθουν ευτυχείς που τους κυβερνά!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny
: :2funny: :2funny: :2funny:

γάματα...
τα κάνω ΟΛΑ πρώτα κώλο ( η μάλλον δεν κάνω ΤΙΠΟΤΑ, καθομαι και ξύνομαι, παριστανωντας τον πρωθυπουργό)
και μετά απο 5 χρόνια που μου την πέφτουν  οι ΠΑΝΤΕΣ (Ευρωπαική Ενωση, Εφημερίδες, Κόμματα, συνδικάτα κτλ) επικαλούμε την εθνίκη συσπύρωση...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
μα γι'αυτό έγραψα τη λέξη "ελπιδες"

αν γινει αρχηγός έχει ελπιδες. αν δε γινει, τέλος

εγω γουσταρω αβραμό. ο τύπος ειναι το απολυτο κενο. αλλα εχει φωτογένεια. ε, τι άλλο μπορει να ζητήσει κανεις απο ένα υποψήφιο αρχηγό. ε;
Δε μου αρέσει ο Αβραμόπουλος,γιατί δεν έχει τίποτε άλλο πλην φωτογένειας.Εάν με ρώταγε κάποιος ποιον θεωρώ καταλληλότερο για αρχηγό της ΝΔ, δεν ξέρω ποιον θα απαντούσα.Μήπως τελικά πρέπει να παραμείνει το ''μεγάλο εθνικό κεφάλαιο'';;;;;;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
αυτό ισχύει για όλους τους βουλευτες και τους αυλικους τους
Ίσως αυτό ισχύει για τους περισσότερους βουλευτές μα όχι για όλους. Πιστεύω ότι υπάρχουν και αξιόλογα άτομα στο Κοινοβούλιο, λίγα ίσως μα υπάρχουν.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Για να ειμαι ειλικρινής, ψάχνω να σκεφτώ ποιος θα μπορουσε να αποτελέσει τη διάδοχο κατάσταση - για κανονικός πρωθυπουργος ομως.

Δεν υπαρχει κανεις - απο τους κομματόσκυλους

Η λύση θα πρέπει να έρθει απο κάποιον εκτός

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Για να ειμαι ειλικρινής, ψάχνω να σκεφτώ ποιος θα μπορουσε να αποτελέσει τη διάδοχο κατάσταση - για κανονικός πρωθυπουργος ομως.

Δεν υπαρχει κανεις - απο τους κομματόσκυλους

Η λύση θα πρέπει να έρθει απο κάποιον εκτός
Είναι τέτοια η έλλειψη διάδοχης κατάστασης που ένα φεγγάρι ''έπαιξε'' ως δελφίνος (μέσω διαρροών όπως πάντα) μέχρι και ο κ. Στυλιανίδης!!!!!!!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ο στυλιανίδης..πω πω ξεφτιλα...

και ο αρης ομως μαθαινω οτι εχει σκέψεις...

οι 2 τιτανες της πολιτικής

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
ο στυλιανίδης..πω πω ξεφτιλα...

και ο αρης ομως μαθαινω οτι εχει σκέψεις...

οι 2 τιτανες τηε πολιτικής
Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως τελικά ο ''καταλληλότερος'' είναι όντως ''καταλληλότερος'' έστω και για αρχηγός της ΝΔ;;;;;;και μήπως ο κ. Στυλιανίδης έχει εν μέρει δίκιο;;;;;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ο καραμανλής μπορει να το σώσει. Ευκολα και γρήγορα. Αλλα την απάντηση σε αυτό θα τη χρεώσω.

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
>:( >:( >:(

Όχι θεέ μου. Δεν θα αντέξω άλλη μία από Καραμανλή, Παπανδρέου, Μητσοτάκη και από τον υπόλοιπο συρφετό. Νισάφι. Πόση πια ζημιά θα κάνουν σε αυτή τη χώρα οι επαγγελματίες καραγκιόζηδες???

Οικολόγους αν χρειαστεί!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom