Νέα

Θα βγάλει παρέλαση ο Καραμανλής;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι φίλε μου, να εξαντληθεί η τετραετία για να ολοκληρωθούν και οι μεταρρυθμίσεις, και η επανίδρυση του κράτους, και η πάταξη της διαφθοράς!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εξάλλου, ο λαός τους εξέλεξε, και όταν την ''ρίχνουμε'' (την ψήφο εννοώ....) θα πρέπει να προσέχουμε.............Και να θυμόμαστε ότι εκλέγουμε κυβερνήσεις για 4 χρόνια και όχι για καμία εβδομάδα.
+1000000000000000!!!!!!!!!! ειναι κυβερνηση τετραετιας και μεταρυθμισεων :jerking: ας τον αφησουμε εμεις οι αδαεις τον καταληλοτερο επιτελους να συνεχισει το  :think:εργο του και φυσικα να το τελειωσει :2funny: :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.642
Πόντοι
4.615
+1000000000000000!!!!!!!!!! ειναι κυβερνηση τετραετιας και μεταρυθμισεων :jerking: ας τον αφησουμε εμεις οι αδαεις τον καταληλοτερο επιτελους να συνεχισει το  :think:εργο του και φυσικα να το τελειωσει :2funny: :2funny:
Δεν είναι απλά καταλληλότερος φίλε μου, είναι ''μεγάλος και στιβαρός ηγέτης'', ''ανίκητος ηγέτης'', ''μέγα εθνικό κεφάλαιο'', και μην ξεχνάς, όπως είπε και ο κ. Στυλιανίδης, το δίλημμα είναι:Καραμανλής ή χάος. Να αφήσουμε τον κ. Καραμανλή και να πάμε στο χάος; Ποτέ!!!!!!!!!!!!!!
Θα πρέπει ο ''καταλληλότερος'', το ''μεγάλο εθνικό κεφάλαιο'' να παραμείνει απερίσπαστο στον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που τραβά για την ολοκλήρωση των μεγαλειωδών μεταρρυθμίσεών του.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν είναι απλά καταλληλότερος φίλε μου, είναι ''μεγάλος και στιβαρός ηγέτης'', ''ανίκητος ηγέτης'', ''μέγα εθνικό κεφάλαιο'', και μην ξεχνάς, όπως είπε και ο κ. Στυλιανίδης, το δίλημμα είναι:Καραμανλής ή χάος. Να αφήσουμε τον κ. Καραμανλή και να πάμε στο χάος; Ποτέ!!!!!!!!!!!!!!
Θα πρέπει ο ''καταλληλότερος'', το ''μεγάλο εθνικό κεφάλαιο'' να παραμείνει απερίσπαστο στον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που τραβά για την ολοκλήρωση των μεγαλειωδών μεταρρυθμίσεών του.......
τωρα βγαινουν και καινουργια παιχνιδια στο playstation3 μπορεις και εσυ να γινεις πρωθυπουργος :2funny: :2funny:!!!!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.642
Πόντοι
4.615
τωρα βγαινουν και καινουργια παιχνιδια στο playstation3 μπορεις και εσυ να γινεις πρωθυπουργος :2funny: :2funny:!!!!!
Μία ακόμη μεγάλη μεταρρύθμιση του ''μεγάλου εθνικού κεφαλαίου''!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Μία ακόμη μεγάλη μεταρρύθμιση του ''μεγάλου εθνικού κεφαλαίου''!!!!!!!!!!!!!!!!
οφειλεις να παραδεχτεις πως ειναι πρωτοπορος παντου ακομα και σε αυτο!ποιος αλλος ηγετης κυβερναει τη χωρα του με αυτο το τροπο :uglystupid:ο ανθρωπος φιλε μου ειναι πολυ μπροστα ζει σε εικονικη πραγματικοτητα κατι σαν matrix ας πουμε :2funny: :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.642
Πόντοι
4.615
οφειλεις να παραδεχτεις πως ειναι πρωτοπορος παντου ακομα και σε αυτο!ποιος αλλος ηγετης κυβερναει τη χωρα του με αυτο το τροπο :uglystupid:ο ανθρωπος φιλε μου ειναι πολυ μπροστα ζει σε εικονικη πραγματικοτητα κατι σαν matrix ας πουμε :2funny: :2funny:
Ως ''καταλληλότερος'' δεν μπορεί παρά να είναι μπροστά από όλους τους άλλους και πρωτοπόρος, ως μέγας εθνικός ηγέτης. Δεν είναι μόνο ότι ζει σε εικονική πραγματικότητα, αλλά ότι κάποιοι ''αντικειμενικοί προπαγανδιστές'' προσπαθούν να μας πείσουν εδώ και χρόνια για μια εικονική πραγματικότητα την οποία ενσαρκώνει ο ''μεγάλος εθνικός ηγέτης''. Πάντως, εγώ θέλω να ολοκληρώσει το έργο του το ''μεγάλο εθνικό κεφάλαιο''. Μετά να δω τι θα έχει απομείνει!!!!!!!!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.642
Πόντοι
4.615
Φράση του ''καταλληλότερου'' από το μεγαλειώδες διάγγελμά του στον ελληνικό λαό διά τηλεοράσεως:«Δεν αρκεί η βούληση της κυβέρνησης, θα πρέπει να υπάρχει και κοινωνική ειρήνη,ήρεμο κοινωνικό περιβάλλον και να μην καλλιεργούνται εντάσεις, για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια οικονομική θύελλα»
Και ποιος διασφαλίζει την κοινωνική ειρήνη και το ήρεμο κοινωνικό περιβάλλον;;;; Οι εξωγήινοι μήπως;;;;;;;;;;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Επισκέπτης
Φράση του ''καταλληλότερου'' από το μεγαλειώδες διάγγελμά του στον ελληνικό λαό διά τηλεοράσεως:«Δεν αρκεί η βούληση της κυβέρνησης, θα πρέπει να υπάρχει και κοινωνική ειρήνη,ήρεμο κοινωνικό περιβάλλον και να μην καλλιεργούνται εντάσεις, για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια οικονομική θύελλα»
Και ποιος διασφαλίζει την κοινωνική ειρήνη και το ήρεμο κοινωνικό περιβάλλον;;;; Οι εξωγήινοι μήπως;;;;;;;;;;
παλι δεν πιανεις τη ψυχολογια του καταληλοτερου :2funny: θελει ηρεμια κοινωνικη ειρηνη ηρεμο κοινωνικο περιβαλλον γιατι τωρα με το καινουργιο pro evolution θελει να εξασκηθει με την ησυχια του :2funny: εχει ορεξη τωρα να ασχολειται με τα προβληματα του τοπου :2funny:!!!!!!!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως ο καημένος έχει μείνει μισός από την στεναχώρια!!! :cheesy:
Υ.Γ.Καλά ρε ρεμάλια δεν ντρέπεστε τί είναι αυτά που γράφεται,ου να μου χαθείτε παλιό αντιεξουσιαστές του κώλου και λάτρεις του χάους!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Καραμανλής είναι θείο δώρο για την χώρα μας!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Χαλαρά θα βγάλει παρέλαση.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.642
Πόντοι
4.615
Πάντως ο καημένος έχει μείνει μισός από την στεναχώρια!!! :cheesy:
Υ.Γ.Καλά ρε ρεμάλια δεν ντρέπεστε τί είναι αυτά που γράφεται,ου να μου χαθείτε παλιό αντιεξουσιαστές του κώλου και λάτρεις του χάους!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Καραμανλής είναι θείο δώρο για την χώρα μας!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!!Ο ''καταλληλότερος'' είναι μεγάλο εθνικό κεφάλαιο.
Και μετά από αυτόν, το χάος, όπως λέει ο κ. Στυλιανίδης.
Δίκιο έχει, αφού χάος θα παραδώσει!!!!!!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οι ωρες του ειναι λιγες
και μετα ερχεται η πραγματικα μεγαλη πολιτικος

Συνημμένα

• 186.jpg
    186.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 1869.jpg
    1869.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 46

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ο καραμανλής εξυπηρέτησε κάποιες καταστάσεις εντός κόμματος. Οταν πάψει να το κανει αυτο, θα αντικατασταθεί.

Το ίδιο ισχύει και για το γιωργάκη. Και τον αλαβανο. και τον καρατζαφέρη.

Γιατί πανω απο όλα ειναι το κόμμα. Πανω απο πρόσωπα, πάνω απο τη δικαιοσύνη, πάνω απο το μέλλον των παιδιών μας, πανω απο τον καθένα απο εμας.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εχω την εντύπωση οτι εκλογή ντόρας για αρχηγός, θα σημανει διαμέλιση του κομματος της νδ

αλλα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική για τους μπλε.

Επισκέπτης
Εχω την εντύπωση οτι εκλογή ντόρας για αρχηγός, θα σημανει διαμέλιση του κομματος της νδ

υπαρχει να μεινει το εθνικο κεφαλαιο που λεγετε καραμανλης!!! το ειπε και ο στυλιανιδης η αυτος η το χαος!!!!!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.642
Πόντοι
4.615

Ίσως και να μη διαμελιστούν. Και ο πατέρας Μητσοτάκης θεωρούνταν ξένο κόμμα στη ΝΔ, αλλά επεβίωσε για 10 χρόνια στην ηγεσία. Δε θέλω Μητσοτάκη διά της πλαγίας πάλι μπροστά μου πάντως, ας βγάλουν όποιον θέλουν στη ΝΔ, όχι την Ντόρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ίσως και να μη διαμελιστούν. Και ο πατέρας Μητσοτάκης θεωρούνταν ξένο κόμμα στη ΝΔ, αλλά επεβίωσε για 10 χρόνια στην ηγεσία. Δε θέλω Μητσοτάκη διά της πλαγίας πάλι μπροστά μου πάντως, ας βγάλουν όποιον θέλουν στη ΝΔ, όχι την Ντόρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μα τι σουχει κανει αυτη η αιθερια υπαρξη?
:2funny:

Συνημμένα

• bakogianni_3_ok.jpg
    bakogianni_3_ok.jpg
    249,4 KB · Εμφανίσεις: 38
  • bakogianni-iznogoud.jpg
    bakogianni-iznogoud.jpg
    52,1 KB · Εμφανίσεις: 18

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ναι αλλα προλαβε και έγινε πρωθυπουργός - ενω το κορίτσι ακόμα όχι

και αν δε γινει αρχηγός τώρα, πανε οι ελπιδες της για πρωθυπουργός

αν γινει αρχηγός, πολύς κόσμος θα φύγει (ο τελευταίος να κλεισει την πορτα)

Αν δε γινει αρχηγός θα εξακολουθησει να έχει το παραμάγαζο που έχει στησει ο μπαμπας της μεσα στο κόμμα και θα εκβιάζει καταστασεις ακριβως οπως τώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom