Νέα

Θα βγάλει παρέλαση ο Καραμανλής;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ναι, αλλά ξεχνάς αγαπητέ μου να αναφέρεις ότι επί ΠΑΣΟΚ το Ελληνικό Δημόσιο πήγε στα δικαστήρια κατά της Μονής, και παραιτήθηκε της δίκης επί των ημερών της παρούσης κυβερνήσεως..... Και την δίκη θα την κέρδιζε το ελληνικό δημόσιο..... Μία μικρή λεπτομέρεια που αναιρεί ολόκληρο τον ισχυρισμό σου..... Και μετά την παραίτηση από τη δίκη άρχισε ο χόρος των παρόντων κυβερνώντων..... Για να μην ξεχνιόμαστε.....

Δυστυχώς αυτό που λες δεν μπορώ να το εκτιμήσω. Δεν γνωρίζω αν υπήρξε τέτοια δίκη.
Ξέρω ότι υπήρξε μια δίκη εκ μέρους δήμου, γιατί παραχωρήθηκαν στην μονή εκτάσεις του δημοσίου που είχαν ήδη παραχωρηθεί στον δήμο.

Σε κάθε περίπτωση, που ξέρεις εσύ ότι το ελληνικό δημόσιο θα κέρδιζε;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Δυστυχώς αυτό που λες δεν μπορώ να το εκτιμήσω. Δεν γνωρίζω αν υπήρξε τέτοια δίκη.
Ξέρω ότι υπήρξε μια δίκη εκ μέρους δήμου, γιατί παραχωρήθηκαν στην μονή εκτάσεις του δημοσίου που είχαν ήδη παραχωρηθεί στον δήμο.

Σε κάθε περίπτωση, που ξέρεις εσύ ότι το ελληνικό δημόσιο θα κέρδιζε;
Είχε γίνει η διάσκεψη των δικαστών.... Και ήταν 2-1 υπέρ του Δημοσίου...... Και καθυστέρησε σκοπίμως η Πρόεδρος να βγάλει την απόφαση, επεσυνέβη η κυβερνητική αλλαγή το 2004 και πριν βγει η απόφαση παραιτήθηκε το Δημόσιο.....Και τώρα σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος της προέδρου..... Τόσο απλά...... Και έχει το θράσος ο κ. Αλαβάνος να μιλά για ίσες ευθύνες...... Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Αγοράκι, όσο γράφεις σε ένα δημόσιο φόρουμ, θα λέω ότι γουστάρω για τα γραφόμενά σου.
Δεν είσαι ούτε ο Κουτσόγιωργας, ούτε ο Αθανασάκης για να μου το απαγορέψεις.
Αλλιώς, μπες σε κανένα κλειστό κλαμπ ΠΑΣΟΚων.
Άντε με τον κάθε βλακάκο της κλαδικής που θα μας πει και το τι θα λέμε κιόλας.
κ. Fethry ουδείς σας απαγόρευσε να γράφετε ελευθέρως τις σεβάσμιες απόψεις σας....... Αλλά να ασχολείστε με τις απόψεις μου και όχι με το άτομό μου, γιατί ο κόσμος είναι πολύ μικρός...... Και για μάζεψε το στόμα σου καλύτερα.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
κ. Fethry ουδείς σας απαγόρευσε να γράφετε ελευθέρως τις σεβάσμιες απόψεις σας....... Αλλά να ασχολείστε με τις απόψεις μου και όχι με το άτομό μου, γιατί ο κόσμος είναι πολύ μικρός...... Και για μάζεψε το στόμα σου καλύτερα.....

Θα με κάνεις ντα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Μια χαρά τα λέγαμε, εν μέσω διαφωνιών, για μένα καθ' όλα σεβαστών, μέχρι που εισήλθε στη συζήτηση ο αξιότιμος κ. fethry, γνωστός υβριστής μου λόγω παντελούς έλλειψης επιχειρημάτων και σοβαρών απόψεων. Κύριοι καλό σας βράδυ. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω την αντιπαράθεση πέφτοντας χαμηλά χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
δυστυχως θα τη βγαλει. την επομενη ομως δηλαδη 25 μαρτιου δε νομιζω. αλλα και οι αλλοι να βγουν δε θα γινει τιποτα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Εσύ που το ξέρεις αυτό;
Εγώ νόμιζα ότι οι διασκέψεις και η ψηφοφορία είναι μυστικές...
Αγαπητέ μου, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον......Και είναι μυστικές, πλην όμως όταν αρχίζει να καθαρογράφεται η απόφαση, υπάρχει σχηματισμένη πλειοψηφία....... Και η διάσκεψη είχε ολοκληρωθεί......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μια χαρά τα λέγαμε, εν μέσω διαφωνιών, για μένα καθ' όλα σεβαστών, μέχρι που εισήλθε στη συζήτηση ο αξιότιμος κ. fethry, γνωστός υβριστής μου λόγω παντελούς έλλειψης επιχειρημάτων και σοβαρών απόψεων. Κύριοι καλό σας βράδυ. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω την αντιπαράθεση πέφτοντας χαμηλά χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Προφανώς "οι προσευχές μου υπέρ μακροημερεύσεως της ΝΔ" και οι "αριστεροί ψάλτες της δεξιάς" δεν συνιστούν κανέναν απολύτως λόγο, ε;
Ξυδάκι για τα νεύρα λοιπόν.
Είσαι νινί ακόμα, που λέει και το τραγούδι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Είμαι πολύ ευτυχισμένος !!
Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι το σκάνδαλο Βατοπεδίου !!
Ε ρε Αμερικανάκια που έχουμε καταντήσει !!
George ΠρΟθυποθργός !!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Προφανώς "οι προσευχές μου υπέρ μακροημερεύσεως της ΝΔ" και οι "αριστεροί ψάλτες της δεξιάς" δεν συνιστούν κανέναν απολύτως λόγο, ε;
Ξυδάκι για τα νεύρα λοιπόν.
Είσαι νινί ακόμα, που λέει και το τραγούδι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα, που λέει και μία παροιμία......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα, που λέει και μία παροιμία......

Έλα μωρό μου τώρα που κάνεις και πως δεν καταλαβαίνεις.
Κάτι τέτοια νάζια τα κάνουν οι Ελλεεινίδες συνήθως.      :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Tέλειωσε το καλοκαίρι τέλειωσαν και τα ψέμματα..............

Στο 2,5% η ψαλίδα
Παγιώνεται το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ στα γκάλοπ, κερδίζει και την παράσταση νίκης

Διευρύνεται η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Στις 2,5 ποσοστιαίες μονάδες αυξάνει τη διαφορά του από τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis. Από τα αποτελέσματα της έρευνας προκύπτει ότι το ΠΑΣΟΚ προηγείται για πρώτη φορά και στην παράσταση νίκης.

Στη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του ΑΝΤ1, το ΠΑΣΟΚ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 30,1% έναντι 27,6% της ΝΔ, 8,8% του ΣΥΡΙΖΑ, 6,7% του ΚΚΕ, 4,2% του ΛΑΟΣ και 3,4% των Οικολόγων Πρασίνων, που εξακολουθούν να κινούνται σε τροχιά εισόδου στη Βουλή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Το Βήμα, με βάση την αναγωγή που πραγματοποίησε η εταιρεία στα στοιχεία της συγκεκριμένης δημοσκόπησης και εφόσον αυτά τα ποσοστά ανεδείκνυαν και οι εθνικές εκλογές, η ΝΔ θα εξασφάλιζε 89 έδρες στη Βουλή, το ΠΑΣΟΚ 137 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 28, το ΚΚΕ 22, ο ΛΑΟΣ 13 και οι Οικολόγοι 11 έδρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το ΠΑΣΟΚ υπερισχύει για πρώτη φορά της ΝΔ και στην παράσταση νίκης, με το 39,4% των ερωτηθέντων να πιστεύει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κερδίσει τις εκλογές, έναντι 34,1% που θεωρούν ότι τις εκλογές θα κερδίσει και πάλι η ΝΔ.

Ως σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα αναδυκνείεται από τη δημοσκόπηση η διεθνής οικονομική κρίση σε ποσοστό 68%, έναντι ποσοστού 13% που θεωρεί ότι το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η υπόθεση του Βατοπαιδίου.

Από αυτούς το 60% πιστεύει ότι τα πράγματα θα επιδεινωθούν στο μέλλον, ενώ αξιολογεί αρνητικά (55%) την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση στο ζήτημα αυτό.

Όσον αφορά την υπόθεση Βατοπαιδίου, το 61% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι αφορά προσωπικά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αντε να γίνω και γω μια φορά χυδαίος και οπαδικός (ειδικά τώρα που δεν με βλέπει ο Φέθρυς) για να εναρμονιστώ λίγο με το πνευμα του φιλόξενου ιστοχώρου τούτου:

[move][size=15pt]Όσο ξημερωνει η πουτσα μεγαλώνει[/size][/move]

Χωρίς πλάκα τώρα, φερτε τον Φέθρυ πίσω. Μας ανάγκαζε να είμαστε λίγο πιο pc (politically correct).

(που είναι ο Νικ8377349214 να φωνάξει ΠΑΣΟΚ - λΑΟΣ στην εξουσία?)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Tέλειωσε το καλοκαίρι τέλειωσαν και τα ψέμματα..............

Στο 2,5% η ψαλίδα
Παγιώνεται το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ στα γκάλοπ, κερδίζει και την παράσταση νίκης

Διευρύνεται η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Στις 2,5 ποσοστιαίες μονάδες αυξάνει τη διαφορά του από τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis. Από τα αποτελέσματα της έρευνας προκύπτει ότι το ΠΑΣΟΚ προηγείται για πρώτη φορά και στην παράσταση νίκης.

Στη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του ΑΝΤ1, το ΠΑΣΟΚ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 30,1% έναντι 27,6% της ΝΔ, 8,8% του ΣΥΡΙΖΑ, 6,7% του ΚΚΕ, 4,2% του ΛΑΟΣ και 3,4% των Οικολόγων Πρασίνων, που εξακολουθούν να κινούνται σε τροχιά εισόδου στη Βουλή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Το Βήμα, με βάση την αναγωγή που πραγματοποίησε η εταιρεία στα στοιχεία της συγκεκριμένης δημοσκόπησης και εφόσον αυτά τα ποσοστά ανεδείκνυαν και οι εθνικές εκλογές, η ΝΔ θα εξασφάλιζε 89 έδρες στη Βουλή, το ΠΑΣΟΚ 137 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 28, το ΚΚΕ 22, ο ΛΑΟΣ 13 και οι Οικολόγοι 11 έδρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το ΠΑΣΟΚ υπερισχύει για πρώτη φορά της ΝΔ και στην παράσταση νίκης, με το 39,4% των ερωτηθέντων να πιστεύει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κερδίσει τις εκλογές, έναντι 34,1% που θεωρούν ότι τις εκλογές θα κερδίσει και πάλι η ΝΔ.

Ως σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα αναδυκνείεται από τη δημοσκόπηση η διεθνής οικονομική κρίση σε ποσοστό 68%, έναντι ποσοστού 13% που θεωρεί ότι το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η υπόθεση του Βατοπαιδίου.

Από αυτούς το 60% πιστεύει ότι τα πράγματα θα επιδεινωθούν στο μέλλον, ενώ αξιολογεί αρνητικά (55%) την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση στο ζήτημα αυτό.

Όσον αφορά την υπόθεση Βατοπαιδίου, το 61% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι αφορά προσωπικά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Αντε γεια Καραμανλη. Η αλλαζονεια πληρωνεται παντα! Ο Παπανδρεου μολις γινει πρωθυπουργος εχει ιερη υποχρεωση να αποσυρει τον ηλιθιο νομο πλαισιο της Νδ για τον ελεγχο των πανεπιστημιων

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αντε να γίνω και γω μια φορά χυδαίος και οπαδικός (ειδικά τώρα που δεν με βλέπει ο Φέθρυς) για να εναρμονιστώ λίγο με το πνευμα του φιλόξενου ιστοχώρου τούτου:

[move][size=15pt]Όσο ξημερωνει η πουτσα μεγαλώνει[/size][/move]

Χωρίς πλάκα τώρα, φερτε τον Φέθρυ πίσω. Μας ανάγκαζε να είμαστε λίγο πιο pc (politically correct).

(που είναι ο Νικ8377349214 να φωνάξει ΠΑΣΟΚ - λΑΟΣ στην εξουσία?)
ντοπι νεε εσι ισε μοφοσιτισ πιπερι στο στομα,εδο εγο ο μντουλισ δε βριζο

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Χα χαχα χα χα χα χα !!