papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.427
- Πόντοι
- 27.261
παίχτη για να μην έχεις άγχος, αλλά και για να σου φύγει μια και καλή... άσε τις γκόμενες και μείνε στο σελφσερβις.Λοιπον ακουστε το προβλημα μου. Χαμηλη τεστοστερονη και δυσκολια στην στηση. Καπου 40+. Παιρνω μονιμα αντικαταθλιπτικα που ενοχοποιουνται για πολυ μεγαλες σεξουαλικες δυσλειτουργιες (αλλα μπορω και ζω χωρις καταθλιψη) Επαιρνα τεστοστερονη με ενεση - nebido και sildenafil 50mg και οι στησεις ηταν πολυ πολυ καλες - σκληρες. Ομως παλι ειχα αγχος επιδοσης και πριν παω στα κοριστια... εβλεπα μια τσοντα, περιμενα να μου γινει πετρα και μετα πηγαινα ηδη με στηση, ηδη σε διαθεση (βοηθουσε και το sildenafil που μου το εκανε πετρα). Τωρα τελευταια αλλαξα σε tadalafil 5mg ημερισια... αλλα παλι εχω αγχος επιδοσης. Ετσι ενω στην αρχη ελεγα οτι δουλευει καλα... τωρα εχω παλι αμφιβολιες... ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ. Θα δυναμωσουν η στησεις μου και θα εχω μεγαλυτερη επιθυμια - γκαυλες;;; Πειτε μου την γνωμη σας. Αλλα και παλι βλεπω... ακομα και στο σπιτι γιατι εχω παλι αγχος επιδοσης... αν πιανουν πραγματικα αυτα που παιρνω κτλ κτλ κλπ. Τι να κανω; Να κοψω εντελως την τσοντα και εντελως τον αυνανισμο; Θα πανε καλυτερα τα πραγματα στις επιδοσεις μου; Ή να βλεπω λιγη με αγχος αν μου σηκωνεται αμεσως - κατευθειαν κτλ;;; Πειτε μου την γνωμη σας.
σόλο, αλλά και με τις τσόντες για ποικιλία.