Νέα

Να κόψω εντελώς την τσόντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laskos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.847
Πόντοι
5.006
Τυπε αυτοι ολοι απο πανω,μπαχαλακηδες ειναι και μουνοπανα τελειωμενα χωρις κανενα σεβασμο στο προβλημα του αλλου..πιο πολυ τους νοιαζει αν θα παιξει βασικος ο μπιανκονι στον γαυρο παρα αν σου σηκωνεται εσενα...
Ενα πραγμα πρεπει να κοψεις.ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.
Μετα δεν θα εχεις αγχος για τιποτα.
Μη βρίζεις μορη κωλοτρυπιδα,εδω είναι σοβαρο το θέμα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.677
Πόντοι
9.931
Ρε φίλε συγνώμη αλλά δεν μας τα λες καλά. Παίρνεις αγωγή για τη κατάθλιψη, προφανώς κάποιος ψυχίατρος στη γράφει. Προφανώς χρειάζεσαι να κάνεις θεραπεία σε ψυχολόγο, χρειάζεσαι αλλού είδους υποστήριξη. Μπήκες εδώ μέσα να ζητήσεις βοήθεια για τέτοιο θέμα?
Ο τυπος ειναι τόσο χαζος που ρωτάει αλλους αν πρέπει να κόψει την τσόντα και την μαλακιά για να καυλωνει πιο ευκολά με τα κορίτσια:confused:
Αντιληπτική ικανότητα υπό του μηδενός!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.596
Πόντοι
5.506
Ο τυπος ειναι τόσο χαζος που ρωτάει αλλους αν πρέπει να κόψει την τσόντα και την μαλακιά για να καυλωνει πιο ευκολά με τα κορίτσια:confused:
Αντιληπτική ικανότητα υπό του μηδενός!!
ναι ρε...ριχτου και εσυ αλλη μια να παει παρακατω....ο καραμανης θα ειναι ο ευτυχεστερος τυπος μετα απο αυτον

• Χαχα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.082
Πόντοι
6.056
Δεν ειδοποιειτε να συνδραμουμε στο θεμα με τις επιστημονικες μας γνωσεις.Τυπε πες στον @Μπιρλας να σου στειλει ενα απο τα καλα βιδεο και αν δεν δεις χαϊρι ουτε με αυτο τοτε ξανανοιγεις νημα:coffee::confused::confused::confused:

• Χαχα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.210
Πόντοι
28.246
Δεν ειδοποιειτε να συνδραμουμε στο θεμα με τις επιστημονικες μας γνωσεις.Τυπε πες στον @Μπιρλας να σου στειλει ενα απο τα καλα βιδεο και αν δεν δεις χαϊρι ουτε με αυτο τοτε ξανανοιγεις νημα:coffee::confused::confused::confused:
Οχι ρε συ. Μην τον ακους νηματοθετη. Αν δεν πιασει με τα βιντεακια γου Μπιρλα πηγαινε στον @The Saint* να σου διαβασει μια προσευχη. Ειναι ειδικος σε αυτα και θα σε σιαξει.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.082
Πόντοι
6.056
Οχι ρε συ. Μην τον ακους νηματοθετη. Αν δεν πιασει με τα βιντεακια γου Μπιρλα πηγαινε στον @The Saint* να σου διαβασει μια προσευχη. Ειναι ειδικος σε αυτα και θα σε σιαξει.
Και παλι αν αποφασισει να ακολουθησει αλλη οδο,εδω ειναι ο Αγιος,ριχνει κι ενα τρισαγιο:priest::confused::confused::confused:

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.576
Πόντοι
3.506
Τύπε νηματοθέτη, έχεις την ίδια ορθογραφία αλλά και συντακτικό με το @kaitaki39!!

• Like
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456
Λοιπον ακουστε το προβλημα μου. Χαμηλη τεστοστερονη και δυσκολια στην στηση. Καπου 40+. Παιρνω μονιμα αντικαταθλιπτικα που ενοχοποιουνται για πολυ μεγαλες σεξουαλικες δυσλειτουργιες (αλλα μπορω και ζω χωρις καταθλιψη) Επαιρνα τεστοστερονη με ενεση - nebido και sildenafil 50mg και οι στησεις ηταν πολυ πολυ καλες - σκληρες. Ομως παλι ειχα αγχος επιδοσης και πριν παω στα κοριστια... εβλεπα μια τσοντα, περιμενα να μου γινει πετρα και μετα πηγαινα ηδη με στηση, ηδη σε διαθεση (βοηθουσε και το sildenafil που μου το εκανε πετρα). Τωρα τελευταια αλλαξα σε tadalafil 5mg ημερισια... αλλα παλι εχω αγχος επιδοσης. Ετσι ενω στην αρχη ελεγα οτι δουλευει καλα... τωρα εχω παλι αμφιβολιες... ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ. Θα δυναμωσουν η στησεις μου και θα εχω μεγαλυτερη επιθυμια - γκαυλες;;; Πειτε μου την γνωμη σας. Αλλα και παλι βλεπω... ακομα και στο σπιτι γιατι εχω παλι αγχος επιδοσης... αν πιανουν πραγματικα αυτα που παιρνω κτλ κτλ κλπ. Τι να κανω; Να κοψω εντελως την τσοντα και εντελως τον αυνανισμο; Θα πανε καλυτερα τα πραγματα στις επιδοσεις μου; Ή να βλεπω λιγη με αγχος αν μου σηκωνεται αμεσως - κατευθειαν κτλ;;; Πειτε μου την γνωμη σας.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
98
Like
20.561
Πόντοι
26.236
Λοιπον ακουστε το προβλημα μου. Χαμηλη τεστοστερονη και δυσκολια στην στηση. Καπου 40+. Παιρνω μονιμα αντικαταθλιπτικα που ενοχοποιουνται για πολυ μεγαλες σεξουαλικες δυσλειτουργιες (αλλα μπορω και ζω χωρις καταθλιψη) Επαιρνα τεστοστερονη με ενεση - nebido και sildenafil 50mg και οι στησεις ηταν πολυ πολυ καλες - σκληρες. Ομως παλι ειχα αγχος επιδοσης και πριν παω στα κοριστια... εβλεπα μια τσοντα, περιμενα να μου γινει πετρα και μετα πηγαινα ηδη με στηση, ηδη σε διαθεση (βοηθουσε και το sildenafil που μου το εκανε πετρα). Τωρα τελευταια αλλαξα σε tadalafil 5mg ημερισια... αλλα παλι εχω αγχος επιδοσης. Ετσι ενω στην αρχη ελεγα οτι δουλευει καλα... τωρα εχω παλι αμφιβολιες... ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ. Θα δυναμωσουν η στησεις μου και θα εχω μεγαλυτερη επιθυμια - γκαυλες;;; Πειτε μου την γνωμη σας. Αλλα και παλι βλεπω... ακομα και στο σπιτι γιατι εχω παλι αγχος επιδοσης... αν πιανουν πραγματικα αυτα που παιρνω κτλ κτλ κλπ. Τι να κανω; Να κοψω εντελως την τσοντα και εντελως τον αυνανισμο; Θα πανε καλυτερα τα πραγματα στις επιδοσεις μου; Ή να βλεπω λιγη με αγχος αν μου σηκωνεται αμεσως - κατευθειαν κτλ;;; Πειτε μου την γνωμη σας.
Σε κάθε περίπτωση, γνώμη μου είναι ότι η μαλακία δεν βοηθάει. Κάνε αποχή για να αυξηθούν οι καύλες σου φυσικά, απευθύνσου στον ιατρό που σε παρακολουθεί για επιπλέον αγωγή με αγχολυτικα. Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης του άγχους, αμπούλες Βιταμίνης D, έντονη γυμναστική, διαλογισμός, τσάι λεβάντας ή έστω χαμομήλι, κόψε τις ειδήσεις (τελείως όμως) και να μην σκέφτεσαι πολύ. Να θυμάσαι ''Η υπερανάλυση φέρνει παράλυση'' και ότι δεν είσαι μόνος, εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom