Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.035
- Πόντοι
- 3.656
ε ναι και αν ειναι και κανενός γνωστού μέλους της νδΓεγονός! Τρύπες έχουν και αυτές.
έχουν τρύπα και σε σημεία που δε θα έπρεπε γιατί έχει να τις αλλάξει από το 2006
ε ναι και αν ειναι και κανενός γνωστού μέλους της νδΓεγονός! Τρύπες έχουν και αυτές.
χαχα η εκκλησία. ωρες ώρες είναι να πει κανένας οτι πάει στο Αγιον Ορος να προσκυνήσει. αφου περάσει πρώτα από το studio bella.....γενικα η εκκλησια δεν προαγει τον αυνανισμο να ξερετε.....
χιλιαδες παιδακια κλαινε στον υποθαλασσιο αγωγο προς ψυταλεια
Περιμένεις επιβεβαίωση από εκεί αλλιώς...δεν πείθεσαι;Με αγχωσε κ μένα. Πηγα στο καθρέφτη να δω αν μου σηκώνεται
kai αραγε τι ειδε στον καθρεφτη????Περιμένεις επιβεβαίωση από εκεί αλλιώς...δεν πείθεσαι;
Ο ορισμός του άπιστου Θωμά...
H ερώτηση του ενός εκατομμυρίου €...kai αραγε τι ειδε στον καθρεφτη????
ΟΧΙ τυπε....μην κανεις καμμια τρελλα και κοψεις την τσοντα....
σοβαρα τωρα δεν ειναι η τσοντα το προβλημα σου το μυαλο σου ειναι
σαλτα γαμησου μπινε....καλε ανθρωπεΠαλικαρια troubakhs, Μπιρλας, Zebu, celebre, τι τρομπες ειστε εσεις??? Οι βλακειες που λετε ουτε πλακα δεν εχουν... Καθυστερημενα πραγματα απλα... Ετσι τα κανατε τα χιλιαδες μυνηματα στο φορουμ... σπαμαροντας την καθυστερηση σας! Κωλοβαρετε η γαματε??? Αφηστε... ξερω... Αντε γκρεμοτσακιστειτε εσεις και οι καθυστερησεις σας...
Επίσης βασικό που δεν στο είπα πριν, σταμάτα να αγχώνεσαι για το αν θα ανγχωθείς γιατί έτσι μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο. Αγκάλιασε το άγχος σου, αποδέξου το και πήγαινε να γαμήσεις χωρίς να σε νοιάζει. Αν ανγχωθείς στα αρχίδια σου, ποιος θα σε κρίνει; Οι πουτάνες; Τα έχουν δει όλα και δεν τους νοιάζουν οι επιδόσεις κανενός. Μόλις φεύγουμε από το δωμάτιο μας έχουν ήδη ξεχάσει...Λοιπον ακουστε το προβλημα μου. Χαμηλη τεστοστερονη και δυσκολια στην στηση. Καπου 40+. Παιρνω μονιμα αντικαταθλιπτικα που ενοχοποιουνται για πολυ μεγαλες σεξουαλικες δυσλειτουργιες (αλλα μπορω και ζω χωρις καταθλιψη) Επαιρνα τεστοστερονη με ενεση - nebido και sildenafil 50mg και οι στησεις ηταν πολυ πολυ καλες - σκληρες. Ομως παλι ειχα αγχος επιδοσης και πριν παω στα κοριστια... εβλεπα μια τσοντα, περιμενα να μου γινει πετρα και μετα πηγαινα ηδη με στηση, ηδη σε διαθεση (βοηθουσε και το sildenafil που μου το εκανε πετρα). Τωρα τελευταια αλλαξα σε tadalafil 5mg ημερισια... αλλα παλι εχω αγχος επιδοσης. Ετσι ενω στην αρχη ελεγα οτι δουλευει καλα... τωρα εχω παλι αμφιβολιες... ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ. Θα δυναμωσουν η στησεις μου και θα εχω μεγαλυτερη επιθυμια - γκαυλες;;; Πειτε μου την γνωμη σας. Αλλα και παλι βλεπω... ακομα και στο σπιτι γιατι εχω παλι αγχος επιδοσης... αν πιανουν πραγματικα αυτα που παιρνω κτλ κτλ κλπ. Τι να κανω; Να κοψω εντελως την τσοντα και εντελως τον αυνανισμο; Θα πανε καλυτερα τα πραγματα στις επιδοσεις μου; Ή να βλεπω λιγη με αγχος αν μου σηκωνεται αμεσως - κατευθειαν κτλ;;; Πειτε μου την γνωμη σας.
αγρίεψε αυτόςσαλτα γαμησου μπινε....καλε ανθρωπε
Όσο καιρό θερίζαμε «Βασίλη και Βασίλη» και σαν αποθερίσαμε, «όξω, μωρέ κασίδη!»Παλικαρια troubakhs, Μπιρλας, Zebu, celebre, τι τρομπες ειστε εσεις??? Οι βλακειες που λετε ουτε πλακα δεν εχουν... Καθυστερημενα πραγματα απλα... Ετσι τα κανατε τα χιλιαδες μυνηματα στο φορουμ... σπαμαροντας την καθυστερηση σας! Κωλοβαρετε η γαματε??? Αφηστε... ξερω... Αντε γκρεμοτσακιστειτε εσεις και οι καθυστερησεις σας...
Αλλιως τι θα τους κανεις;Παλικαρια troubakhs, Μπιρλας, Zebu, celebre, τι τρομπες ειστε εσεις??? Οι βλακειες που λετε ουτε πλακα δεν εχουν... Καθυστερημενα πραγματα απλα... Ετσι τα κανατε τα χιλιαδες μυνηματα στο φορουμ... σπαμαροντας την καθυστερηση σας! Κωλοβαρετε η γαματε??? Αφηστε... ξερω... Αντε γκρεμοτσακιστειτε εσεις και οι καθυστερησεις σας...
κοφτη τη ριμάδαΛοιπον ακουστε το προβλημα μου. Χαμηλη τεστοστερονη και δυσκολια στην στηση. Καπου 40+. Παιρνω μονιμα αντικαταθλιπτικα που ενοχοποιουνται για πολυ μεγαλες σεξουαλικες δυσλειτουργιες (αλλα μπορω και ζω χωρις καταθλιψη) Επαιρνα τεστοστερονη με ενεση - nebido και sildenafil 50mg και οι στησεις ηταν πολυ πολυ καλες - σκληρες. Ομως παλι ειχα αγχος επιδοσης και πριν παω στα κοριστια... εβλεπα μια τσοντα, περιμενα να μου γινει πετρα και μετα πηγαινα ηδη με στηση, ηδη σε διαθεση (βοηθουσε και το sildenafil που μου το εκανε πετρα). Τωρα τελευταια αλλαξα σε tadalafil 5mg ημερισια... αλλα παλι εχω αγχος επιδοσης. Ετσι ενω στην αρχη ελεγα οτι δουλευει καλα... τωρα εχω παλι αμφιβολιες... ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ. Θα δυναμωσουν η στησεις μου και θα εχω μεγαλυτερη επιθυμια - γκαυλες;;; Πειτε μου την γνωμη σας. Αλλα και παλι βλεπω... ακομα και στο σπιτι γιατι εχω παλι αγχος επιδοσης... αν πιανουν πραγματικα αυτα που παιρνω κτλ κτλ κλπ. Τι να κανω; Να κοψω εντελως την τσοντα και εντελως τον αυνανισμο; Θα πανε καλυτερα τα πραγματα στις επιδοσεις μου; Ή να βλεπω λιγη με αγχος αν μου σηκωνεται αμεσως - κατευθειαν κτλ;;; Πειτε μου την γνωμη σας.
Ποιος εχασε την τσιπα για να την βρειτε εσεις......ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!!!