Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Καλα ο φιλος σου ειναι βλαξ μαζι οσους "Ελληναρες" συμφωνουν με την αντιδραση του φιλου σου.

Οχι μονο θα συνεχιζα να την εχω γκομενα, αλλα και σχεση θα εκανα αν ταιριαζαμε.

Βλαμμενα κρυφοφασιστακια...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
να ξέρεις όμως αν προχωρήσεις με αλλοδαπή , αργότερα έχοντας πλέον παιδιά σε περίπτωση χωρισμού παίζει να χάσεις τα παιδιά σου σε κανένα αζερμπαιτζαν!!!!! :S

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω που τα εχω με μια απο το αζερμπαιτζαν?τι να πω δλδ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω μεχρι που σκεφτομαι να την παντρευτω.τα εχω με μια απο το αζερμπαιτζαν φιλε μου.δεν με νοιαζει το χρωμα-η φυλη-εθνικοτητα-τα λεφτα.μια δεν εχει σε πληροφορω.κιομως μου τον παιρνει καλα και γερα και μαγαπαει λεει..ετσι λεει τουλαχιστον..θα δειξει που θα παει η σχεση
που την πετυχες ρε δικε μου αυτην?
μοιαζει στην αυσελ? :fuck2:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
να ξέρεις όμως αν προχωρήσεις με αλλοδαπή , αργότερα έχοντας πλέον παιδιά σε περίπτωση χωρισμού παίζει να χάσεις τα παιδιά σου σε κανένα αζερμπαιτζαν!!!!! :S
Η σε καμοια Σουηδια ρωτα και κανεναν Ροδιτη

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καπου ειχα διαβασει ενα ποστ του ρεντ που ελεγε δεν υπαρχουν διαφορες....τι εχει να πει τωρα που με την μια πηρα γραμμη οτι ειναι αλβανομουνο?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Βλεπω οτι το θεμα με τις Αλβανιδες εχει πολυ περαση απο χτες διαβαζω απαντησεις οπως "δεν παω με Αλβανιδες γιατι ειναι ολες βρωμιαρες" ενω πληρωνω κατοσταρικα για να παω με την επαγγελματια Βουλγαρα που ειναι "καθαρη", αλλος "ολες οι Αλβανιδες ειναι μπαζα" λες και παιρνει διαβατηριο απο τις τανεσπου η αμα γουσταρει μια γκομενα τη ρωταει απο την αρχη απο που ειναι μην την πατησει. Μαγκες σοβαρευτειτε και εγω Ελληνας ειμαι και σε μερικα θεματα ισος ακραιος, αλλα ας κοψουμε καποια στιγμη τη μαλακεια η δεν παω με ξενες η παω με ολες τη διαφορα εχουν αφτες το εχουν τετραγωνο?
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
αυτο που μετραει ειναι ο χαρακτηρας και οχι η εθνικοτητα.η αλβανιδα ειναι η ουγκρανεζα η πολωνεζ η ιταλιδα ειναι η αποπου θελει ας ειναι αν ειναι μουναρος εγω θα τη πυδαγα και αν ηταν και σωστη σαν χαρακτηρας θα εκανα και σχεση.τα υπολιπα ειναι προφασεις εν αμαριες.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
πως φαινεται ο χορτατος ο αντρας!!!!!

ναι ρε σεις μπορει το παληκαρι να ειχε ακρο δεξιες πεποιθησεις, επειδη ειμαστε εμεις λιγουρια πρπει να ναι κ ολοι πο αλλοι?

αδερφε τηλεφωμο της κοπελας εχεις? στειλτο ενα πμ να την παρηγορησω, να μη νομιζει οτι ολοι ειμαστε ετσι

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μάγκες ξέρετε Ιταλικά ?Για διαβάστε αντίστοιχο σάϊτ από Ιταλούς
που στη χώρα τους βρίσκονται, άν δεν ξέρετε, ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ Αλβανίδες.Τις συγκρίνουν με τις άλλες γυναίκες από διάφορα κράτη
και το συμπέρασμά τους είναι ότι για ν΄άσχοληθείς μαζί τους
(με τις Αλβανίδες )πρέπει να μην υπαρχει τίποτε άλλο στον ορίζοντα.Εκτός και πέσεις στην περίπτωση.Ναι ,αλλά εμείς
θέλουμε να πηδήξουμε γυναίκες και να ευχαριστηθούμε (και εμείς και αυτές).Δεν είναι το γαμήσι πρωτοχρονιάτικο λαχείο ,να το πληρώνεις με ποσοστό επιτυχίας 2% ,να κερδίσεις
κάτι ,ενω 98% χάνεις τα λεφτά σου (και το κέφι σου).
Κάτι ξέρει και ο Flex.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom