siderenia_poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν χωριζω με την κοπελα μου,κιας ειναι απο το αζερμπαιτζαν την αγαπω και μαγαπαει
ετσι σωστος τυπεδεν χωριζω με την κοπελα μου,κιας ειναι απο το αζερμπαιτζαν την αγαπω και μαγαπαει
ετσι σωστος τυπε
να σου πω δικε μου που την γνωρισες την αζερα?
βαλε ρε καμια φωτο της να παρουμε ματι χωρις να φαινεται το προσωπο παντα
Η μουναρα ειναι παντα μουναρα, δεν εχει πατριδααυτο που μετραει ειναι ο χαρακτηρας και οχι η εθνικοτητα.η αλβανιδα ειναι η ουγκρανεζα η πολωνεζ η ιταλιδα ειναι η αποπου θελει ας ειναι αν ειναι μουναρος εγω θα τη πυδαγα και αν ηταν και σωστη σαν χαρακτηρας θα εκανα και σχεση.τα υπολιπα ειναι προφασεις εν αμαριες.
Η μουναρα ειναι παντα μουναρα, δεν εχει πατριδα
Αν εννοεις αυτην του Next Top Model ειναι Πολωνεζα εξου και η ομοιοτητα με το γνωστο παλαιμαχο Πολωνο προπονητηΕίπες την πιο σωστή ατάκα τύπε...
Εξάλλου και η Μόνικα...Ιταλοαλβανίδα δεν είναι???
αμα περνάς καλά...τα άλλα όλα είναι απλά οδοντόκρεμες και παπαριές....
Αν εννοεις αυτην του Next Top Model ειναι Πολωνεζα εξου και η ομοιοτητα με το γνωστο παλαιμαχο Πολωνο προπονητη
εχει κανεις σχεση με αλλοδαπη απο εδω μεσα?
χαλβανεζεςεγω ρε , εχω κανει σχεσεις με αλλοδαπες Ελληνιδες,αλβανεζες,χαλβανεζες,ρωσιδες,ιταλιδες,γερμανιδες, κτλ κτλ
τι θες να μαθεις ?πως ηταν η σχεση μας?
να σε πω , ενα μηνα πουτσα βουρτα και μετα κλωτσια και εξω απο την πορτα
χαλβανεζες
Θα χώριζα την 23χρονη Eralda Itaj (Miss Albania 2006), η οποία έχει χαρακτηριστεί ως [shadow=red,left]Adjeglina Djolie[/shadow] ( ) της Σκιπερίας...
αν είχα δει πιο πριν αυτήν την φωτογράφηση με φόντο τα μπαμπού και χωρίς φωτομάγαζο... > > >
εξαρταται φιλε μου τι ελληνιδες μπορεις να βγαλεις...ναι πηδας καλυτερες ελληνιδες εσυ..οι δικες μας δεν βλεπονται καν απο την κυτταριτιδα.
αντε συρε κατουρα λιγο.