Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ρε μαλάκα θα τρελαθώ εδώ μέσα!
άλλοι χτυπιούνται και λένε οι αλβανίδες είναι τέλειες άλλοι όχι οι ελληνίδες είναι τέλειες! :headbang:
δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το ΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ!

ο άλλος χθες έλεγε ότι αν η ΜΟΥΝΑΡΑ είναι αλβανέζα δεν τη γαμάω γιατί είναι βρωμιάρα και όσο κι αν την πλύνεις δεν καθαρίζει. :uglystupid: :new_shocked: :tooth:
ο άλλος απ την άλλη λέει ότι μουνάρες ή έξυπνες ελληνίδες δεν υπάρχουν! :uglystupid: :uglystupid:
άντε βγάλε άκρη με τη χαζομάρα! :headbang: :headbang:
μην ασχολισε ρε μαλακα.αυτοι που βριζουν τις γκομενες ειναι αυτοι που πανε και γαμανε την καθε πεταμενη πουτανα για 20 ευρω στο κατουρημενο σεντονι.

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μην ασχολισε ρε μαλακα.αυτοι που βριζουν τις γκομενες ειναι αυτοι που πανε και γαμανε την καθε πεταμενη πουτανα για 20 ευρω στο κατουρημενο σεντονι.
ακομα και η πουτανα αυτη ειναι ανθρωπος μεγαλε..μην γινεσαι ρατσιστης...γτ εσυ δεν εχεις παει?σε παρακαλω πολυ..ολοι εχουν δικαιωμα στην ζωη να λειπουν τετοιου ειδους χαρακτηρισμοι

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ποιος σου ειπε οτι ειναι το αλλο ακρο ρε φιλε?

την γνωμη μου παρεθεσα.απο την εμπειρια μου.

βλεπω ελληνιδες που νοιαζονται για την παρτυ τους.ωραια κανω σχεση μαζι τους ,αλλα δεν τις βλεπω σοβαρα για αργοτερα.

απο σεξ τις ξεσκιζω.

βλεπω ξενες που ειναι μορφωμενες,δεν ειναι δηθεν αλλα ομορφες, σεμνες και μετρημενες ,τις βλεπω σοβαρα για αργοτερα.

ξενες δεν ειναι ξερεις μονο αυτες που βλεπεις στα μπουρδελα.αυτες ειναι το 1% των ξενων στην ελλαδα.

ξενες υπαρχουν αρκετες χιλιαδες που ειναι στην ελλαδα,εχουν τελειωσει πανεπιστημιο και εχουν αξιοπρεπη δουλεια

πολλες φορες πολυ πιο προσοδοφορα απο εναν ελληνα . ;)

ποιος μίλησε για μπουρδέλα?
μα ο ίδιος ο θεματοδότης δεν είπε για πουτάνα σε μπουρδέλο.Για κανονική γκόμενα μίλησε!

εγώ έχω διαφωνήσει με όλους όσους λένε ότι "αν είναι από Αλβανία θα την έφτυνα", μια και λέμε ότι :
Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ! είναι σαν το δολλάριο που λέει κι ο αρκάνς.

Αλλά φυσικά το άλλο άκρο είναι ότι:"για σοβαρή σχέση πάω με αλβανίδα που είναι πιο μορφωμένη από ελληνίδα" που είπες εσύ!

τον κακό σου το φλάρο θα σου πω εγώ.
έχεις κάνα επίσημο στοιχείο,καμιά πηγή που να επιβεβαιώνει αυτό που λες ή ότι θυμάσαι χαίρεσαι?
ναι ίσως υπάρχουν κάποιοι αλβανοί ή αλβανίδες που σπουδάσατε ρε φόλε αλλά μπορείς να μου βρεις ποσοσστό?

το "όλες ή οι περισσότερες σπουδάζουν και είναι πιο μορφωμένες απ τις ελληνίδες" δεν μου κάνει....

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ποιος μίλησε για μπουρδέλα?
μα ο ίδιος ο θεματοδότης δεν είπε για πουτάνα σε μπουρδέλο.Για κανονική γκόμενα μίλησε!

εγώ έχω διαφωνήσει με όλους όσους λένε ότι "αν είναι από Αλβανία θα την έφτυνα", μια και λέμε ότι :
Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ! είναι σαν το δολλάριο που λέει κι ο αρκάνς.

Αλλά φυσικά το άλλο άκρο είναι ότι:"για σοβαρή σχέση πάω με αλβανίδα που είναι πιο μορφωμένη από ελληνίδα" που είπες εσύ!

τον κακό σου το φλάρο θα σου πω εγώ.
έχεις κάνα επίσημο στοιχείο,καμιά πηγή που να επιβεβαιώνει αυτό που λες ή ότι θυμάσαι χαίρεσαι?
ναι ίσως υπάρχουν κάποιοι αλβανοί ή αλβανίδες που σπουδάσατε ρε φόλε αλλά μπορείς να μου βρεις ποσοσστό?

το "όλες ή οι περισσότερες σπουδάζουν και είναι πιο μορφωμένες απ τις ελληνίδες" δεν μου κάνει....

ουτε εμενα αυτο ηθελα να του εξηγησω αλλα....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ακομα και η πουτανα αυτη ειναι ανθρωπος μεγαλε..μην γινεσαι ρατσιστης...γτ εσυ δεν εχεις παει?σε παρακαλω πολυ..ολοι εχουν δικαιωμα στην ζωη να λειπουν τετοιου ειδους χαρακτηρισμοι
άλλο το να έχεις πάει, κι άλλο το να έχεις μοναδικές εμπειρίες από μουνί μόνο από μπουρδέλο.
έχει διαφορά στο πώς θα κρίνεις τις γυναίκες ρε μεγάλε, και δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά ρεαλισμού.

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
άλλο το να έχεις πάει, κι άλλο το να έχεις μοναδικές εμπειρίες από μουνί μόνο από μπουρδέλο.
έχει διαφορά στο πώς θα κρίνεις τις γυναίκες ρε μεγάλε, και δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά ρεαλισμού.

ε καλα...το τραβηξες τωρα...το να εχεις μοναδικες εμπειριες μονο απο μπορδελο ειναι το απολυτο 0 ως ανδρας.δεν υπαρχεις,δεν εχεις ζησει τπτ

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
το αν ειναι μορφωμενες?ε οκ μπορει κ ναναι κιαυτες..η πλειοψηφεια ειναι ελληνιδες αρα περισσοτερες ελληνιδες μορφωμενες..οσο για το αν ξερουν να φερονται δεν μπορω να σ απαντησω γιατι δεν εχω γνωμη επι τ θεματος.αλλα θα επιμεινω σαυτο π σου ειπα προηγουμενως..δεν σουκατσε απλα..δεν βρηκες αυτο π πραγματικα σου ταιριαζει..μην απογοητευεσαι και με την μια στριβεις επι της "οδου"αλλοδαπης..

ποιος σου ειπε οτι απογοητευομαι? δεν μου αρεσει η ελληνιδα γκομενα για κατι σοβαρο. γιατι αυτο να ειναι παραξενο??

θεωρω οτι οι ξενες ειναι καλυτερες γυναικες για σοβαρη σχεση.

πιστευω οτι η υπολοιπη ευρωπη δεν θα διαφωνησει μαζι μου.

τωρα το θεμα ειναι οτι εδω στην ελλαδα εχουμε πολλα ρατσιστακια.

επισης εχουμε πολλους μαμακηδες οι οποιοι φοβουνται τι θα πει ο κοσμος και η μαμα.

γι αυτο και γαμανε την υπολοιπη ζωη τους με μια ελληνιδα.

εγω δεν θελω τετοια τυχη για μενα.

εχω τις ελληνιδες για ξεσκι

και τις ξενες για σοβαρο δεσμο. ;)

sorry

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ποιος σου ειπε οτι απογοητευομαι? δεν μου αρεσει η ελληνιδα γκομενα για κατι σοβαρο. γιατι αυτο να ειναι παραξενο??

θεωρω οτι οι ξενες ειναι καλυτερες γυναικες για σοβαρη σχεση.

πιστευω οτι η υπολοιπη ευρωπη δεν θα διαφωνησει μαζι μου.

τωρα το θεμα ειναι οτι εδω στην ελλαδα εχουμε πολλα ρατσιστακια.

επισης εχουμε πολλους μαμακηδες οι οποιοι φοβουνται τι θα πει ο κοσμος και η μαμα.

γι αυτο και γαμανε την υπολοιπη ζωη τους με μια ελληνιδα.

εγω δεν θελω τετοια τυχη για μενα.

εχω τις ελληνιδες για ξεσκι

και τις ξενες για σοβαρο δεσμο. ;)

sorry

εχεις αδερφη???φαντασου να σκεπτοταν καποιος υποψηφιος γκομενος ετσι γ την αδερφη σου...οπως μου τα λες δλδ εσυ αυτην την στιγμη..πως θα ενοιωθες?ειλικρινη απαντηση...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ποιος ειναι αυτος ο αλλος?

για πες.

εγω ειπα οτι οι ελληνιδες μουναρες ή οχι νοιαζονται για την παρτυ τους.το εγω τους.

στην περιπτωση που εννοεις εμενα..

ουτε ειπα οτι ειναι χαζες ουτε οτι δεν ειναι ομορφες.

τζαμπα προσπαθεις να αποπροσανατολισεις την κουβεντα και να διαστρεβλωσεις τα λεγομενα μου. ;)

αλλη φορα να κανεις παραθεση

τι λες τώρα ρε φίλε?
στην ίδια σελίδα τόχεις γράψει:

επισης οι ξενες ειναι πιο μορφωμενες πλεον απο τις ελληνιδες.τιγκα τα πανεπιστημια απο ξενες.

πες μου λοιπόν: ποιες είναι οι πηγές σου γι αυτό?

εγώ είπα χθες ότι δεν είμαι ρατσιστής και δεν γουστάρω τους ρατσιστές.
δεν με νοιάζει λοιπόν από πού θα είναι μια ΜΟΥΝΑΡΑ!

αλλά το να λες ρε ρατσιστή ότι "οι ξενες ειναι πιο μορφωμενες πλεον απο τις ελληνιδες" είναι προβοκατόρικο!

έχεις στοιχεία ή τα βγάζεις απ το μυαλό σου?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εχεις αδερφη???φαντασου να σκεπτοταν καποιος υποψηφιος γκομενος ετσι γ την αδερφη σου...οπως μου τα λες δλδ εσυ αυτην την στιγμη..πως θα ενοιωθες?ειλικρινη απαντηση...

oλοι οι ελληνες ξερουν οτι οι ελληνιδες ειναι πουτανιτσες.

ακομα και οι αδερφοι τους.

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ειλικρινη απαντηση γιατι θα βγαλω την σιδερενια μου και θανοιξω λακους απο την συγχηση μου( αστειευομαι)και λιγο ελα πες

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
τι λες τώρα ρε φίλε?
στην ίδια σελίδα τόχεις γράψεις:

πες μου λοιπόν: ποιες είναι οι πηγές σου γι αυτό?

εγώ είπα χθες ότι δεν είμαι ρατσιστής και δεν γουστάρω τους ρατσιστές.
δεν με νοιάζει λοιπόν από πού θα είναι μια ΜΟΥΝΑΡΑ!

αλλά το να λες ρε ρατσιστή ότι "οι ξενες ειναι πιο μορφωμενες πλεον απο τις ελληνιδες" είναι προβοκατόρικο!

έχεις στοιχεία ή τα βγάζεις απ το μυαλό σου?

οι πηγες μου ειναι εμπειρια μου.

το χω γραψει πρωτο πρωτο.γκαβος εισαι?

οπως και οι δικες σου πηγες ειναι η δικια σου εμπειρια.

τις γνωμες μας γραφουμε εδω απο την προσωπικη μας ζωη και τα κοινωνικα μας ερεθισματα.ξυπνα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ε καλα...το τραβηξες τωρα...το να εχεις μοναδικες εμπειριες μονο απο μπορδελο ειναι το απολυτο 0 ως ανδρας.δεν υπαρχεις,δεν εχεις ζησει τπτ
συμφωνώ αλλά ξέρεις πόσοι από δω μέσα έχουν μόνο τέτοιες εμπειρίες...?
πχ έναν που ξέρω το παίζει και μπάτσος, είναι 35 χρονών και δεν έχει γαμήσει ακόμα! :jerking:
έκτορ λοπέζ είναι το νικ του. :rolleyes:
αν τον τρακάρεις...μακριά! ανώμαλος είναι και σου γίνεται τσιμπούρι έτσι και του πεις κάτι! :grin:

ε, αυτός έχει άποψη (λέμε τώρα) για όοοοολα! :2funny: :2funny: :2funny:

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
που θα παει θα τον βρεξει κιαυτος για ολους εχει το μουνι..απο δω απο εκει καπου θα τον χωσει δειλα δειλα..και μετα ποιος τον πιανει

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
που θα παει θα τον βρεξει κιαυτος για ολους εχει το μουνι..απο δω απο εκει καπου θα τον χωσει δειλα δειλα..και μετα ποιος τον πιανει
μπα! παίρνει πολλά χάπια και μάλλον δεν τον αφήνουν οι γιατροί! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

να σκεφτείς ότι σήμερα μου κόλλησε κοροίδεύοντάς με ότι έχω αλβανίδα γυναίκα! :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μια και το θυμήθηκα....
Αντονιόνι πού είσαι βρεεεε? :grin:
ακόμα τα στοιχεία ? :think: :think:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φίλε Αντονιόνι με πόσες Αλβανίδες είχες σχέση ? Φίλος μου
γυναικολόγος "δικός μας" που έχει εξετάσει πάνω από 3000
Αλβανίδες μου λέει ότι στατιστικά η συντριπτική πλειοψηφία τους έχει μεγάλο πρόβλημα με το σεξ.Θεωρούν ότι είναι
το σεξ "για να ευχαριστιέται ο άντρας ,ενω οι ίδιες πονούν
περισσότερο ή λιγώτερο".Και πέρα από το σεξ ,έχουν πρόβλημα
και να αγαπήσουν.Τώρα αν εσύ φίλε Αντονιόνι έχεις πεσει σε περιπτώσεις,Μπράβο σου είσαι τυχερός.Δεν κερδίζουν όλοι
το λαχείο ,όμως.Και επειδή η ζωή είναι ρουλέτα ,συμβουλεύω
τους συναγωνιστές να μην ποντάρουν πολλές μάρκες στις
Αλβανίδες.Άντε βάλτε και εκεί μιά μάρκα ,αλλά μάλλον
δεν θα κερδίσετε...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
δες τα πμ σου ρε μαλακα τζειμς. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom