Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ρε πζιχτουρια ,ακομα με αυτο το θεμα ασχολιστε ??
ρε υπαρχουν και αλλου βυζια να πιτσιλισουμε
ρε υπαρχουν και αλλου βυζια να πιτσιλισουμε
Καλά, οι Ιταλοί είναι γνωστά λιγούρια, ακόμα και σε θηλυκό σαμιαμίδι την πέφτουννα οι ιταλοι συνεχεια με τα αυτοκινητα εξω απο την εστια για καμακι..
Ναι σιγα να μην την χώριζα επειδή είναι Αλβανίδα...έτσι κι αλλιώς μαθαίνουν πανεύκολα τα ελληνικά και στο τέλος δεν τις ξεχωρίζεις απ'τις δικές μας ;)
κοιτα για να λεμε και τιυ στραβου το δικοι , δεν ειναι και δυσκολο να μαθουν να λενε στα ελληνικα :
"αχ"
"χωστην μου "
"καυλιαρη"
"χυνω"
οχι σε χαλβανεζα αλλα και σε αφρικανη μομπουτου να τα πεις θα τα μαθει σε χρονο ντε τε
απο τις μαναδες τουςΧε! Αυτά είναι τα πρώτα που μαθαίνουν
απο τις μαναδες τους
Εγω θα γαμουσα αλβανιδα αν μου ελεγε οτι ειναι μουναρα....
τι σημασια εχει αμα ειναι αλβανιδα δεν καταλαβα δηλαδη. αμα ειναι μουναρα η γυναικα παιζει ρολο η εθνικοτητα; δεν το πιανω το θρεντ αυτο...
αλλά μην μου πεις ότι δεν εχεις δει και λίγο διαφορετικά...Συμβαίνει να είμαι εκπαιδευτικός και κάνω μάθημα σε ένα τμήμα Γ Λυκ που έχει μόνο θηλυκά και οι 2 από τις 5 κοπέλες είναι αλβανίδες (μην πει κανείς τη γνωστή μαλακία ... δεν αναφέρομαι σε γκόμενες είναι μαθήτριές μου και τις βλέπω σαν παιδιά) ... αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν φαίνεται ότι είναι αλβανίδες παρά μόνο σε κάποια μεμονωμένα στοιχεία στη συμπεριφορά που προφανώς οφείλεται στην ανατροφή από το σπίτι αλλά σε γενικές γραμμές δεν διαφέρουν από τις αντίστοιχες ελληνίδες μαθήτριες ... μάλιστα και οι 2 είναι σχετικά όμορφες
Μην ασχολείσαι φίλε μου... Απλά είναι εθνικιστικό.