Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
ρε φιλε μας δουλευεις δηλαδη η αλβανιδα η η μαυρη που μπορει να παντρευοσουν με τι νομιζεις θα πηδιοταε πριν απο σενα? με αλλους αλβανους η μαυρους
ρε φιλε μας δουλευεις δηλαδη η αλβανιδα η η μαυρη που μπορει να παντρευοσουν με τι νομιζεις θα πηδιοταε πριν απο σενα? με αλλους αλβανους η μαυρους
Οπως καταλαβαίνετε δεν έχουμε θέμα με τις Αλβανίδες...Με τους Αλβανούς έχουμε!!!!
Σ εβγαλε κι απ τον κοποΤύποι, εγώ τα είχα με μια Ιταλίδα απ'την Αλβανία και μόλις το κατάλαβα με χώρισε.
:S :S :S
Ναι ρε τύπε αλλά εκεί θα το το ξέρεις από πριν..Άμα πάρεις ελληνίδα και στα μισά της σχέσης σου πει ότι την γαμούσε Αλβανός τι κάνεις;;;
Α)Παιρνεις συρματοβουρτσα και τρίβεις το πουτσο σου μεχρι να βρεις ουρήθρα.
Β)Βάζεις τον πουτσο σου σε καυστική ποτάσα για να τον απολυμάνεις.
Γ)Αυτοπυρπολήσε και γλιτώνεις εντελώς και από τα ΣΜΝ και από την ρετσινιά του μαλακα.
Και οχι μονο θα συμπληρωσω εγω!!!εγω ειχα γκομενα αλβανιδα....μιλαμε για ολα τα εκανε!!!και οταν λεμε ολα...ολα!!!γιατι να το χωρισεις το αλβαναδι ρε τυποι?
τα καλυτερα τσιμπουκια κανουν
και γιατί την χώρισες;(αν θες λες) μήπως αφομοίωσε τον ελλεηνιδισμό;;;;;;;; :S :S :SΚαι οχι μονο θα συμπληρωσω εγω!!!εγω ειχα γκομενα αλβανιδα....μιλαμε για ολα τα εκανε!!!και οταν λεμε ολα...ολα!!!
Ηθελε γαμο φιλε!!!απο το 23 - 24 θελουν γαμο αυτες!!!βρηκε εναν μπαμια και παντρευτηκε!!την βλεπω καμια φορα στον δρομο (μενουμε κοντα) και γελαω!!!και γιατί την χώρισες;(αν θες λες) μήπως αφομοίωσε τον ελλεηνιδισμό;;;;;;;; :S :S :S
κεραυνοβόλος έρωτας ... μάλλον είχε σπουδάσει στην Πάτρα η κοπελιά :SΗθελε γαμο φιλε!!!απο το 23 - 24 θελουν γαμο αυτες!!!βρηκε εναν μπαμια και παντρευτηκε!!την βλεπω καμια φορα στον δρομο (μενουμε κοντα) και γελαω!!!