Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Εννοειται πως οχι!!! Ισα ισα που θα γκαβλωνα παραπανω θα τη παντρευομουνα επιτοπου και θα την ελιωνα στο μπουτσο μεχρι να πεθανω!!!

Golfakias93

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
3
Like
74
Πόντοι
1
και γαμω τα γαμησια!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
αλλα ημουν μικρος και την χωρισα ο μαλακας!!

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
186
Πόντοι
6
Θα την πεθαινα στον πουτσο..σιγα μην τη χωριζα..

godar23

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
1
Πόντοι
0
Μπορεις να τους κατηγορησεις για αλλα πραγματα αλλα το σιγουρο ειναι οτι σε αντιθεση με τις Ελληνιδες σεβονται το θεσμο της οικογενειας.Ενας μαλιστα φιλος μου για δευτερο γαμο απογοητευμενος απο τις Ελληνιδες παντρευτηκε Αλβανιδα.

Aigokerws21

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
0
Οχι μονο δεν θα την χωριζα αλλα θα την πεθαινα στον πουτσο  :happy:

poutsoskabilos2018

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
92
Πόντοι
1
Εγώ θα ήθελα να δω όλους αυτούς που δεν θα είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα με την κοπέλα να την παντρεύονταν και να κάνουν ένα παραδοσιακό αλβανικό γλέντι με όλους τους αλβαναραδες θειούς/θειές/ξαδέρφια κτλ  να γλεντάνε και να μιλάνε αλβανικά μεταξύ τους.Ακομα θα ήθελα να τους δω να κάνουν παιδιά,κανένα αγόρι ας πούμε και να βγει με την κλασική τηγανιά στο κεφάλι και να να τσακώνεται με την μάνα του στα αλβανικά όταν έχει νεύρα.Αντε να δω πόσο ευρωπαίοι και αντιρατσιστές είσαστε!!Μονο το δούλεμα  από τους κολλητούς φτάνει...
Μερικοί για το δωρεάν γαμησι πιστεύω ότι θα κόβατε και το αρχιδι σας.

Μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται αναγούλα!!

hyena

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
220
Πόντοι
1
Αναγεννήθηκα σεξουαλικώς το σωτήριο έτος 2010 από Αλβανίδα συμφοιτήτρια με την οποία σύναψα και σχέση.
Τιμή και δόξα στο κορίτσι.

Αλβανίδα, Ρωσίδα, Γεωργιανή, ό,τι θέλει να 'ναι αν είναι μουνάρος + καλός χαρακτήρας την παντρεύομαι.

Μια απ' τις διαφορές είναι ότι βγάζεις Αλβανίδα γκόμενα χωρίς αμάξι και χωρίς να κάνεις τον σοφέρ το Σ/Κ πηγαίνοντας την στη θάλασσα. Οι πυρφόροι αν δεν είχαν αμάξι ούτε θα γυρνούσε να τους κοιτάξει το παχύδερχμο χωριατάκι, η Ελλεϊνίδα, που κυκλοφορούν.

Το δυνατό μουνί δεν είναι προς διαπραγμάτευση αλλά για γαμήσι. Ξεφτίλα στον πυρφόρο παντοφλοεισπράκτορα μουνούχο που χώρισε το αλβανικό μουνέτο.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Ενω τα ελληνικα πεθερικα...μαλαμα ολα!

Τωρα μου θυμησες ενα ελεεινο και τρισαθλιο εθνικιστη που ελεγε οτι του την επεφτε μουναρα αλβανεζα στη δουλεια (ηταν οντως μουναρος, στις φωτο που ειχα δει, αν φυσικα δεν ελεγε ψεματα ο βλακας...) αλλα αυτος τη χυλοπιτιαζε γιατι ελεγε οτι... «αν δεν εχει μπλε ταυτοτητα η γκομενα δε γυρναω να τη δω».

Ρε ουστ απο δω ρατσιστομουτρα  :vomit:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
:huh:Κάποιοι δεν το έχουν πιάσει το νόημα. Σοβαρά για γάμο οικογένεια και παιδιά ΜΟΝΟ σλαβες και αλβανιδες που ξέρουν να εκτιμούν και να περιποιούνται τον άνδρα. Οι ελλεηνιδες παίρνουν οτι τους αξίζει. Πουτσα και δρόμο.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Αμα μια αλβανιδα δεν την αγαπας, κανε την πουτανα να τα κονομας... :takethis: :takethis: :takethis:

ROYAL

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
19
Πόντοι
0
Όποιος ΔΕΝ τα κοιτάει αυτά είναι για τον πούτσο..! Οι φυλές, οι εθνικότητες και οι καταγωγές δεν είναι κενές περιεχομένου, δηλώνουν πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα του χαρακτήρα, της συμπεριφοράς και των ηθών των ανθρώπων. Όπως ακριβώς και με το υπόλοιπο έμβιο βασίλειο αλλά και τα άψυχα προϊόντα. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αλλά είναι ακριβώς για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Γιατί οι άνθρωποι θα πρέπει να ξεφεύγουν από αυτόν τον κανόνα της φύσης δεν μας το έχουν εξηγήσει επαρκώς ακόμα οι μαρξιστές, οι φιλελέδες και οι ηλίθιοι...
ακριβως

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Μου ελεγε συναδελφος πριν χρονια οτι ειχε βγει με φιλο του με 2  Αλβανιδες διπλο ραντεβου. Και καποια στιγμη πανω στη κουβεντα πεταξε στο τραπεζι <Κοριτσια, δεν ειστε απο εδω, ετσι;> Εκεινες παγωσαν καθως ηθελαν να το κρυψουν. Δε ξερω γιατι το εκανε αυτο και το ειπε ετσι. Προφανως δε το εβλεπε σοβαρα και βγηκαν για τη πλακα τους. Παντρεμενος πια και με παιδι. Γενικα Αλβανιδες στη δουλεια που συναναστρεφομαι η μαλλον καλυτερα με καταγωγη απο Αλβανια αφου θελουν και αφομοιωνονται κατι που ειναι πολυ καλο, μονο απο προφορα το καταλαβαινει κανεις, και τις ρωτανε αμα δε ξερουν αν ειναι απο τη Κρητη. Λογω προφορας. Και μιλαμε που δεν εχουν γεννηθει εδω. Τα παιδια τους γεννημενα εδω τα μεγαλωνουν σαν Ελληνες. Βαφτισια, ονομαστικες εορτες, εκκλησια, κανονικα ολα. Αφου καμια φορα παρακαλανε τα παιδια να τα πανε εστω και μια φορα στο χωριο επανω και αρνουνται λεγοντας, Τι να κανω εγω εκει;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όποιος ΔΕΝ τα κοιτάει αυτά είναι για τον πούτσο..! Οι φυλές, οι εθνικότητες και οι καταγωγές δεν είναι κενές περιεχομένου, δηλώνουν πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα του χαρακτήρα, της συμπεριφοράς και των ηθών των ανθρώπων. Όπως ακριβώς και με το υπόλοιπο έμβιο βασίλειο αλλά και τα άψυχα προϊόντα. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αλλά είναι ακριβώς για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Γιατί οι άνθρωποι θα πρέπει να ξεφεύγουν από αυτόν τον κανόνα της φύσης δεν μας το έχουν εξηγήσει επαρκώς ακόμα οι μαρξιστές, οι φιλελέδες και οι ηλίθιοι...
ποιος ακριβώς κανόνας της φύσης είναι αυτός;;; Γιατί εμάς τους βιολόγους στο μάθημα της εξέλιξης μας μάθανε πως άμα πας μια μύγα από την Κοζάνη στην Λάρισσα όλες οι λαρισαιες μύγες σαν τρελές θα κάνουν να ζευγαρώσουν μαζί της γιατί το ξένο είναι πιο γλυκό. Άμα εχεις 100 μελαχρινές γύρω σου προτιμάς την μια ξανθιά που θα εμφανιστεί και το αναποδο

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Μου ελεγε συναδελφος πριν χρονια οτι ειχε βγει με φιλο του με 2  Αλβανιδες διπλο ραντεβου. Και καποια στιγμη πανω στη κουβεντα πεταξε στο τραπεζι <Κοριτσια, δεν ειστε απο εδω, ετσι;> Εκεινες παγωσαν καθως ηθελαν να το κρυψουν. Δε ξερω γιατι το εκανε αυτο και το ειπε ετσι. Προφανως δε το εβλεπε σοβαρα και βγηκαν για τη πλακα τους. Παντρεμενος πια και με παιδι. Γενικα Αλβανιδες στη δουλεια που συναναστρεφομαι η μαλλον καλυτερα με καταγωγη απο Αλβανια αφου θελουν και αφομοιωνονται κατι που ειναι πολυ καλο, μονο απο προφορα το καταλαβαινει κανεις, και τις ρωτανε αμα δε ξερουν αν ειναι απο τη Κρητη. Λογω προφορας. Και μιλαμε που δεν εχουν γεννηθει εδω. Τα παιδια τους γεννημενα εδω τα μεγαλωνουν σαν Ελληνες. Βαφτισια, ονομαστικες εορτες, εκκλησια, κανονικα ολα. Αφου καμια φορα παρακαλανε τα παιδια να τα πανε εστω και μια φορα στο χωριο επανω και αρνουνται λεγοντας, Τι να κανω εγω εκει;

Καλος ΜΑΛΑΚΑΣ αυτος ο φιλος του...

Τι σε νοιαζει βρε ΜΑΛΑΚΑ απο που ειναι οι κοπελες;;;
Στο αλλοδαπων δουλευεις;;; Να βγεις να πιεις κ μηπως ριξεις και κανα πουτσο βγηκες βρε ΑΡΧΙΔΙ!

Αντε γαμησου....

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
σε απαντηση στον τιτλο...ναι θα την χωριζα. τραβιομουν με αλβανιδα αλλα μονο για σεξ. συντομα την εστειλα οσο μουναρα και αν ηταν γιατι ηταν καυλαρα αλλα ηταν αλβανιδα...τωρα που μιλαμε,εχω μια αλβανιδα που με θελει σαν τρελλη,30 ετων,με βυζαρες διαστημικες και καυλοφατσα και δεν κανω κατι γιατι ειναι αλβανιδα...με θελει για γαμο..
δεν γουσταρω τον λαο αυτο,ποσο μαλλον να παντρευτω μια και να μου ρθουν οι συμπεθεροι απο τα τιρανα στο σπιτι μου και να γνωριστουν με τους γονεις μου.
Ποτε ...μακρια. μονο για πουτσες και μεχρι εκει.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
σε απαντηση στον τιτλο...ναι θα την χωριζα. τραβιομουν με αλβανιδα αλλα μονο για σεξ. συντομα την εστειλα οσο μουναρα και αν ηταν γιατι ηταν καυλαρα αλλα ηταν αλβανιδα...τωρα που μιλαμε,εχω μια αλβανιδα που με θελει σαν τρελλη,30 ετων,με βυζαρες διαστημικες και καυλοφατσα και δεν κανω κατι γιατι ειναι αλβανιδα...με θελει για γαμο..
δεν γουσταρω τον λαο αυτο,ποσο μαλλον να παντρευτω μια και να μου ρθουν οι συμπεθεροι απο τα τιρανα στο σπιτι μου και να γνωριστουν με τους γονεις μου.
Ποτε ...μακρια. μονο για πουτσες και μεχρι εκει.
πολυ σωστος μονο για πουτσα γιατι γαμιουνται σα σκυλια
Εκτος αν ειναι ψηλη εξυπνη δεν ειναι αρπακτικο και δεν εχει υπατιτηδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom