Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
θα την χώριζα σίγουρα άμα νόμιζα ότι είναι αλβανίδα και τελικά ήταν ελληνίδα :rolleyes: :tooth:

:2funny: :2funny: :2funny:

[quote author=gggjjjjj notid=183197 σ'αυτήν=topic=80934.msg8469517#msg8469517 date=1533302353]
Ενω τα ελληνικα πεθερικα...μαλαμα ολα!

Τωρα μου θυμησες ενα ελεεινο και τρισαθλιο εθνικιστη που ελεγε οτι του την επεφτε μουναρα αλβανεζα στη δουλεια (ηταν οντως μουναρος, στις φωτο που ειχα δει, αν φυσικα δεν ελεγε ψεματα ο βλακας...) αλλα αυτος τη χυλοπιτιαζε γιατι ελεγε οτι... «αν δεν εχει μπλε ταυτοτητα η γκομενα δε γυρναω να τη δω».

Ρε ουστ απο δω ρατσιστομουτρα  :vomit:
[/quote]

:thumbsup:

tergo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2018
Κριτικές
10
Like
338
Πόντοι
290
Θα χώριζα μια μουνάρα αλβανίδα αν μου έκρυβε στη σχέση μας οτι ήταν αλβανίδα. Δε μου αρέσει το ψέμα. Οι αλβανίδες οκ ουτε ζέστη ούτε κρύο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
γεια σου πουστη
τι κανεις;

Χαϊδευτικό το "πούστη" ή κυριολεκτείς; Για να ξέρω πώς να απαντήσω, ήμουν σίγουρος όταν είδα ότι έγραψες εδώ ότι θα απευθυνόσουν σ' εμένα... Τηλεόραση πήρες για να βλέπεις μπαλάρα φέτος απ' την ΠΑΟΚΑΡΑ;

Aigokerws21

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
0
Ολοι εσεις οι μαγκες που λετε οτι θα τις χωριζατε (μεγαλα λογια αλλα τεσπα) δεν πειραζει χωριστε τες και βολευτειτε με καμια χαζη ελεεινιδα που θα εχει πονοκεφαλο τα βραδυα χαχαχαχα :jerking: :jerking: :2funny:

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Πεστα ρε μαγγα! Αντε και καλη τυχη να χετε με τη πουτανα τη σελτικς!

psyt3

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ μια φορά έκανα κάτι με μια Αλβανίδα (ήταν φίλη φίλης...έτσι την γνώρισα) και δεν μου το έκρυψε και ήταν και αρκετά όμορφη. Μπορώ να πω ότι στο σεξ ήταν απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και το γέλιο είναι ότι είχε μόνο ένα γκόμενο σαν εμπειρία.....! Εντάξει.....όταν σας λέω ότι με ξεζούμισε είναι λίγο!!!

Τώρα για κανονική σχέση να πω την αλήθεια δεν ξέρω γιατί είχε άλλα μυαλά.....φάση σταθερή σχέση.....νωρίς γάμο κ.α. έτσι φυσικά απλά πέρασα καλά για κάνα μήνα! Και μπορώ να πω ότι ακόμα το θυμάμαι σαν ένα από τα καλύτερα που έχω κάνει!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Έγινε ρε μεγάλε..Οι Ελληνίδες ειναι οι χαζές και οι Αλβανίδες έξυπνες.Εσεις νομίζετε ότι έχουν ηθικούς φραγμούς και θέλουν να περνάει καλά ο άντρας και τον προσέχουν  :jerking:
καργιολες του κερατά είναι και εκείνες.Οι Αλβαναραδες είναι αυτοί που τους έχουν μαζεμένα τα λουριά και δεν τις αφήνουν ούτε στην δουλειά να πάνε μόνες τους.Αμα πούνε γεια σε κανέναν τους πατάνε και κανένα ξυλικι.Οι Αλβανοί είναι μισθοφόροι εκ φύσεως,σκοτώνουν και την μάνα τους για τα φράγκα,το ίδιο και αλαβανιδες,πουλάνε το μουνι τους!Οπότε με κανέναν μπαγλαμά έλληνα άμα μπλέξουν θα τον πεθανουν στο κέρατο άμα σκάσει κανένας φραγκάτος μάγκας.Τοσα ξέρετε τόσα λέτε..
Την ευχή μου να ´χετε να παντρευτείτε Αλβανίδες  όσοι τις θέλετε  :priest: :priest: :priest:

Σωστά τα λες.Όσο όμορφες είναι οι Αλβανίδες τόσο σκληρές και υπολογίστριες είναι(έτσι είναι όλοι οι Αλβανοί και μεταξύ τους.Το γιατί είναι άλλο θέμα) και αν δεν σε μετρήσουν καλά με τα δικά τους αλβανικά χωριάτικα σκληρά κριτίρια  την γάμησες.Κέρατο , βρισιές , ζωή πατίνι , προσβολές κτλπ.Για να πας καλά μαζί τους πρέπει να έχεις νοοτροπία Αλβανού.Στο γαμήσι έιναι καλές και με ωραία σώματα.Κάποτε είχα μια μουσουλμάνα Αλβανίδα και κόρη χότζα.Το τι δούλεμα της έκανα στα γαμήσια δεν λέγεται.Φορούσε ημισέληνο αντί για σταυρό.Ωραία γκόμενα αλλά πρωτόγονη!Αν είσαι και εσύ πρωτόγονος μπορεί η σχέση να κρατήσει αλλά με ισορροπία τρόμου! :idiot:

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Αν τον ενδιέφερε μόνο η εμφάνιση κακώς έπραξε.
Αν τον ενδιέφεραν και άλλα τότε εξαρτάτε

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
αν ηταν αλβανιδα τυπου Φουρειρα και ηταν σωστη γιατι να την χωρισω?? θα ημουν τρελος

ROYAL

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
19
Πόντοι
0
Έγινε ρε μεγάλε..Οι Ελληνίδες ειναι οι χαζές και οι Αλβανίδες έξυπνες.Εσεις νομίζετε ότι έχουν ηθικούς φραγμούς και θέλουν να περνάει καλά ο άντρας και τον προσέχουν  :jerking:
καργιολες του κερατά είναι και εκείνες.Οι Αλβαναραδες είναι αυτοί που τους έχουν μαζεμένα τα λουριά και δεν τις αφήνουν ούτε στην δουλειά να πάνε μόνες τους.Αμα πούνε γεια σε κανέναν τους πατάνε και κανένα ξυλικι.Οι Αλβανοί είναι μισθοφόροι εκ φύσεως,σκοτώνουν και την μάνα τους για τα φράγκα,το ίδιο και αλαβανιδες,πουλάνε το μουνι τους!Οπότε με κανέναν μπαγλαμά έλληνα άμα μπλέξουν θα τον πεθανουν στο κέρατο άμα σκάσει κανένας φραγκάτος μάγκας.Τοσα ξέρετε τόσα λέτε..
Την ευχή μου να ´χετε να παντρευτείτε Αλβανίδες  όσοι τις θέλετε  :priest: :priest: :priest:
μια χαρα τα λες.παμπονηρες και δεν εκτιμανε τιποτα αλλο παρα μονο το χρημα.θεος τους

Επισκέπτης
ΝΑΙ

να πετάξουνε να φυγουν
στο διαολο να πάνε

akosdi

Μέγας
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
71
Like
3.065
Πόντοι
4.581
Οχι βεβαια

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Μπορεις να την παντρευτεις για τα λεφτα

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
πλεον τις χαλασανε οι δικες μας και αυτες ..

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Καμμία γυναίκα που σου κάνει και σε φτιάχνει δεν τη χωρίζεις λόγω εθνικότητας εκτός αν είσαι ρατσιστής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom