Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ελα ρε συ φιλε ειδικα οι αλβανιδες κανουν καραμπαμ..δεν παν ναναι οσα χρονια θελουν στην ελλαδα.φαινονται-ξεχωριζουν

να σου στείλω πμ απο facebook να δείς ?  και έχω γνωρίσει γκόμενα έξω και δεν πήγε καν το μυαλό μου,ούτε απο ντύσιμο ούτε απο τίποτα, μόνο όταν άκουσα το όνομα πονηρεύτηκα.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
να σου στείλω πμ απο facebook να δείς ?  και έχω γνωρίσει γκόμενα έξω και δεν πήγε καν το μυαλό μου,ούτε απο ντύσιμο ούτε απο τίποτα, μόνο όταν άκουσα το όνομα πονηρεύτηκα.

νταξει ρε παιχτη δεν θα την γαμησεις απο την φωτογραφια ομως..συνηγορουν κ αλλοι παραγοντες για να αντιληφθεις αν το προιον ειναι ντοπιο η οχι

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
καλά κάνεις ρε σύ, όντως ειδικά οι πιτσιρίκες πλέον δύσκολα ξεχωρίζεις και υπάρχει και η κατηγορία ελληνίδες που μοιάζουν με αλβανίδες  :headbang: :headbang: :headbang:
εχεις δικιο σε αυτο φιλε απολυτο.ηδη απο ντυσιματα(ναναι καλα ο ζαρας)εχουνε στρωσει,και μερικες που εχουν και κανενα φραγκο παραπανω,ντυνοντε πολυ καλυτερα απο κατι βλαχογκομενες απο το μπουρναζι.

και να σου πω φιλε κατι αλλο.

φιλος κολλητος ειναι διευθυντης προσωπικου σε μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ στην αθηνα.
μου λεει εχεις πολλες ξενες και ξενους,που αν δεν δει τα χαρτια τους οταν τους περνει συντευξη απο το τροπο ομιλιας τους, και μερικους-κες απο την φατσα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι ξενοι.
αυτοι που κανουν μπαμ οτι ειναι ξενοι,ειναι καποιοι που ειναι μεγαλυτερης ηλικιας,και συνηθως τους περνουν για εργατες,στις αποθηκες,και για τα χαμαλικια,διοτι ελληνες δεν πανε σε τετοια δουλεια ουτε για πλακα.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εχεις δικιο σε αυτο φιλε απολυτο.ηδη απο ντυσιματα(ναναι καλα ο ζαρας)εχουνε στρωσει,και μερικες που εχουν και κανενα φραγκο παραπανω,ντυνοντε πολυ καλυτερα απο κατι βλαχογκομενες απο το μπουρναζι.

και να σου πω φιλε κατι αλλο.

φιλος κολλητος ειναι διευθυντης προσωπικου σε μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ στην αθηνα.
μου λεει εχεις πολλες ξενες και ξενους,που αν δεν δει τα χαρτια τους οταν τους περνει συντευξη απο το τροπο ομιλιας τους, και μερικους-κες απο την φατσα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι ξενοι.
αυτοι που κανουν μπαμ οτι ειναι ξενοι,ειναι καποιοι που ειναι μεγαλυτερης ηλικιας,και συνηθως τους περνουν για εργατες,στις αποθηκες,και για τα χαμαλικια,διοτι ελληνες δεν πανε σε τετοια δουλεια ουτε για πλακα.

εσσυ σιγα σιγα ρε παιδακι θα μου τις παρουσιασεις και μοντελα τα αλβανα :headbang: :headbang: :headbang:ε ρε μπουτσα που θελουν κατι μλκς σαν κ σενα

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
νταξει ρε παιχτη δεν θα την γαμησεις απο την φωτογραφια ομως..συνηγορουν κ αλλοι παραγοντες για να αντιληφθεις αν το προιον ειναι ντοπιο η οχι

Ποιά ρε σύ η σφραγίδα του βοκτάς? σου λέω ενα μικρό ποσοστό γύρω στο 10-15% δεν φαίνονται με τίποτα.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ποιά ρε σύ η σφραγίδα του βοκτάς? σου λέω ενα μικρό ποσοστό γύρω στο 10-15% δεν φαίνονται με τίποτα.
τεσπα οκ αστες να μην φαινονται.εμενα καμια δεν μπορεσε να με μπαλαμουτιασει απο οσες ετυχε κ γνωρισα κατα περιοδους.απο καπου παντα πιανονται φιλε.εστω κ απο το α ετσι π θα το προφερουν..οσα χρονια κ να ναι εδω ποτε δ θα μαθουν ν μιλανε σαν κ μας,να σκεφτονται σαν κ μας,να λειτουργουν σαν κ μας

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τεσπα οκ αστες να μην φαινονται.εμενα καμια δεν μπορεσε να με μπαλαμουτιασει απο οσες ετυχε κ γνωρισα κατα περιοδους.απο καπου παντα πιανονται φιλε.εστω κ απο το α ετσι π θα το προφερουν..οσα χρονια κ να ναι εδω ποτε δ θα μαθουν ν μιλανε σαν κ μας,να σκεφτονται σαν κ μας,να λειτουργουν σαν κ μας
το οτι η ελσα τολη το μοντελο,που την γαμουσε ο ζαγορ παλια,και την ειχε η λαμπιρη,οτι ειναι αλβανιδα το ξερεις? μηπως σε χαλαει κιολας να την πηδηξεις?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
το οτι η ελσα τολη το μοντελο,που την γαμουσε ο ζαγορ παλια,και την ειχε η λαμπιρη,οτι ειναι αλβανιδα το ξερεις? μηπως σε χαλαει κιολας να την πηδηξεις?

Γιαυτό την έστειλε ο ΤΕΟ  :rockon: :rockon: :rockon:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πάντως το παρακάτω γράφτηκε πριν ανοίξουν τα σύνορα με την αλβανία  :uglystupid: :boobies: :headbang: :helpplea: :dancing: :fuck1:  :rockon:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ημουν προσφατα Αλβανια (Τιρανα και Durres). Χωρις πλακα, δεν ειδα να κυκλοφορουν σε δρομους/εστιατορια γυναικες. που τις εχουν? για βιζιτες, βεβαια, ουτε λογος. μονο καθαριστριες ειχε στο ξενοδοχειο. τραγικο.
εχουν ερθει ελλαδα

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
αρχιδια εχω παει αλβανια και ειναι σαν τις ελληνιδες του 60, απλα πατσαβουρες
τωρα αυτες που ειναι εδω απλα ακολουθουν το γυφτοπροτυπο μπουρναζιου απο σωματοτυπο δε ζητω η μπακατέλα λεκάνη :tickedoff:
Δεν ξερω δεν εχω παει Αλβανια, αυτα που σου λεω αφορουν αυτες που ζουν εδω και ζουν αρκετες, σαν σωματοτυπο πλησιαζουν στον Ελληνικο στο ειπα και ποιο πανω, εκτος απο καποιες βορειες και Κοσοβαρες που ειναι ποιο ψηλες σαν Σερβες. Δεν ειπαμε οτι ειναι ουτε Ρωσιδες ουτε Τσεχες, αλλα σιγουρα προσεχουν ποιο πολυ την εμφανιση τους απο οτι οι Ελληνιδες να λεμε την αληθεια ασχετα αν μας αρεσει η οχι.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξερω δεν εχω παει Αλβανια, αυτα που σου λεω αφορουν αυτες που ζουν εδω και ζουν αρκετες, σαν σωματοτυπο πλησιαζουν στον Ελληνικο στο ειπα και ποιο πανω, εκτος απο καποιες βορειες και Κοσοβαρες που ειναι ποιο ψηλες σαν Σερβες. Δεν ειπαμε οτι ειναι ουτε Ρωσιδες ουτε Τσεχες, αλλα σιγουρα προσεχουν ποιο πολυ την εμφανιση τους απο οτι οι Ελληνιδες να λεμε την αληθεια ασχετα αν μας αρεσει η οχι.

εχετε καψει φλατζα και σας εχει βαρεσει η  :jerking: στον εγκεφαλο τραβατε αλβανια-κοσοβο να βγαλετε γουστα παλιολουγκρες

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
λεγε τετοια εσυ...κ οταν η κορακλα σου γνωρισει κανεναν απο δαυτους θα σου πω εγω τι μεσογειακα που θα τον βλεπεις :2funny: :2funny:
Καταρχην δεν μιλαμε για Αλβανους αλλα για Αλβανιδες, και θα πρεπει να ξερεις οτι σε ολη την Ανατολικη Ευρωπη απο τους Αγιους Σαραντα μεχρι το Μουρμανσκ οι ανδρες ειναι χαλιες και οι γυναικες απο απλα ομορφες μεχρι μουναρες. Στο ανεφερα και παραπανω οτι οι Αλβανιδες πηδιουνται συνηθως με Αλβανους εκτος απο καποιες εξαιρεσεις που αφορουν κυριως Ελληνο-Αλβανιδες (ο ενας γονιος τους να ειναι Ελληνας Βορειο-Ηπειρωτης) η καποιες που ζουν μονες τους εδω κυριως φοιτητριες.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καταρχην δεν μιλαμε για Αλβανους αλλα για Αλβανιδες, και θα πρεπει να ξερεις οτι σε ολη την Ανατολικη Ευρωπη απο τους Αγιους Σαραντα μεχρι το Μουρμανσκ οι ανδρες ειναι χαλιες και οι γυναικες απο απλα ομορφες μεχρι μουναρες. Στο ανεφερα και παραπανω οτι οι Αλβανιδες πηδιουνται συνηθως με Αλβανους εκτος απο καποιες εξαιρεσεις που αφορουν κυριως Ελληνο-Αλβανιδες (ο ενας γονιος τους να ειναι Ελληνας Βορειο-Ηπειρωτης) η καποιες που ζουν μονες τους εδω κυριως φοιτητριες.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:οσες αλβανιδες εχω δει ολες μπαζα ειναι.εχεις παει μουρμανσκ κ εχεις προσωπικη εμπειρια? :jerking: :jerking: :jerking:βρε τον εχετε στεγνωσει λεμε.για φτυσιμο δεν αξιζουν

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:οσες αλβανιδες εχω δει ολες μπαζα ειναι.εχεις παει μουρμανσκ κ εχεις προσωπικη εμπειρια? :jerking: :jerking: :jerking:βρε τον εχετε στεγνωσει λεμε.για φτυσιμο δεν αξιζουν
Με την "εθνικιστικη" τσιμπλα που εχεις στα ματια εννοειται οτι τις βλεπεις ολες ασχημες, οσο για το Μουρμανσκ μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι βγαζει πολυ ωραιες γυναικες κατι ξερω παραπανω απο σενα (διαβασε τα προηγουμενα post μου και θα καταλαβεις). Ξεκολα το μυαλο σου φιλε για το καλο σου ολοι αυτοι που σου εχουν πρηξει το μυαλο με εθνικιστικες μπαρουφες απο τα καναλια θα πηγαιναν ανετα με ενα ξεκωλο Αλβανακι η μια διμετρη Σκοπιανη σαν αυτην που ειχα γνωρισει καποτε στο κολλεγιο. Αυτα

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Όχι δε θα τη χώριζα, απλά θα συνέχιζα να τη χτυπώ…  :s&m_3:

Επισκέπτης
Βλεπω οτι το θεμα με τις Αλβανιδες εχει πολυ περαση απο χτες διαβαζω απαντησεις οπως "δεν παω με Αλβανιδες γιατι ειναι ολες βρωμιαρες" ενω πληρωνω κατοσταρικα για να παω με την επαγγελματια Βουλγαρα που ειναι "καθαρη", αλλος "ολες οι Αλβανιδες ειναι μπαζα" λες και παιρνει διαβατηριο απο τις τανεσπου η αμα γουσταρει μια γκομενα τη ρωταει απο την αρχη απο που ειναι μην την πατησει. Μαγκες σοβαρευτειτε και εγω Ελληνας ειμαι και σε μερικα θεματα ισος ακραιος, αλλα ας κοψουμε καποια στιγμη τη μαλακεια η δεν παω με ξενες η παω με ολες τη διαφορα εχουν αφτες το εχουν τετραγωνο?

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω μεχρι που σκεφτομαι να την παντρευτω.τα εχω με μια απο το αζερμπαιτζαν φιλε μου.δεν με νοιαζει το χρωμα-η φυλη-εθνικοτητα-τα λεφτα.μια δεν εχει σε πληροφορω.κιομως μου τον παιρνει καλα και γερα και μαγαπαει λεει..ετσι λεει τουλαχιστον..θα δειξει που θα παει η σχεση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom