Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εχεις την εντυπωση αν κανεις κορη και παντρευτει μετα απο 25 χρονια,δηλαδη το 2035 θα σε ρωτηση ποιον θα παρει και εχεις και γνωμη ρε βλαχο?

αλλαζουν τα πραγματα ξυπνα φιλε?

κανε κουμπαρο και εναν σομαλο ρε καραγκιοζη μπας και σου φεξει σεφαγε η μαλακια αποτι βλεπω και δεν ξερεις τι γραφεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αρκανα αν σου καθοταν αλβανιδα καλη  τυπε της τον καρφωνες? :fuck2:που ειναι και το βασικο ερωτημα του θρεντ

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αρκανα αν σου καθοταν αλβανιδα καλη  τυπε της τον καρφωνες? :fuck2:που ειναι και το βασικο ερωτημα του θρεντ

οχι απλα λεει ο καραγκιοζης οτι δεν θα ειχε προβλημα αν η κορη του επαιρνε καναν αλβαναρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εμμεσως πλην σαφως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΜΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :2funny: :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
σουπα εγω βρε γκαομπιο οτι οι ελληνιδες ειναι οι ομορφοτερες του κοσμου??παραρα ε παπαρα..
διαβασε την ηλιθια απαντηση π μου εδωσες προφανως και γ τον μελλοντικο σου γαμπρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι μου λες μωρε μαλακα τωρα βλακα?

ουτε παντρεμενος ειμαι καν ακομα,και μου μιλας για τον μελλοντικο μου γαμπρο?

ρε εισαι καλα?

αντε βγες λιγο εξω απο το σπιτι.

ρε μηπως σου γαμησε κανενας ξενος καμια αδερφη-γκομενα και εχεις στραβωσει τοσο?

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τι μου λες μωρε μαλακα τωρα βλακα?

ουτε παντρεμενος ειμαι καν ακομα,και μου μιλας για τον μελλοντικο μου γαμπρο?

ρε εισαι καλα?

αντε βγες λιγο εξω απο το σπιτι.

ρε μηπως σου γαμησε κανενας ξενος καμια αδερφη-γκομενα και εχεις στραβωσει τοσο?

Εσυ ευχεσαι και δεν εχεις προβλημα μαλλον να στην γαμησει αλλοδαπος!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχεις την εντυπωση αν κανεις κορη και παντρευτει μετα απο 25 χρονια,δηλαδη το 2035 θα σε ρωτηση ποιον θα παρει και εχεις και γνωμη ρε βλαχο?

αλλαζουν τα πραγματα ξυπνα φιλε? 

ιδου η μαλακια σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ελα και ο σουλταν θελει να κουμπαριασετε :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
οχι απλα λεει ο καραγκιοζης οτι δεν θα ειχε προβλημα αν η κορη του επαιρνε καναν αλβαναρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εμμεσως πλην σαφως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΜΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε ασε τον αρκανα μην δινεις σημασια ειναι διπλωματης,σημερα λεει ετσι αυριο αλλιως :grin:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε μου εκατσε αλβανιδα και μαλιστα και καλο μουνι,το εγραψα και παραπανω.
σε ενα beach bar δουλευε στην χαλκιδικη,και μαλιστα απο τα μουρατα τις περιοχης.
τυπε αν δεν μου ελεγε οτι ειναι αλβανιδα δεν υπηρχε περιπτωση να το παρω χαμπαρι.η γκομενα φυσικα εδω ειχε γεννηθη και μεγαλωση,και σπουδαζει και θεολογια στο αριστοτελειο πανεπιστημιο τυπε.
τυπε πολυ δυνατο μουνι,πολυ δυνατα γαμησια, και πολυ χιλιομετρο,για κανενα 20ημερο,που κρατησε ολη η φαση.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
σε ενα beach bar δουλευε στην χαλκιδικη,και μαλιστα απο τα μουρατα τις περιοχης.
τυπε αν δεν μου ελεγε οτι ειναι αλβανιδα δεν υπηρχε περιπτωση να το παρω χαμπαρι.η γκομενα φυσικα εδω ειχε γεννηθη και μεγαλωση,και σπουδαζει και θεολογια στο αριστοτελειο πανεπιστημιο τυπε.
τυπε πολυ δυνατο μουνι,πολυ δυνατα γαμησια, και πολυ χιλιομετρο,για κανενα 20ημερο,που κρατησε ολη η φαση.

αφου εισαι παιδακι ρε βλακα αυτο ελειπε να καταλαβεις αν ηταν αλβανιδα κιολας...ελα για πες η πρωτη σου φορα ηταν???
οοοοοοοοο εμπειριες τρελες με το αλβανακι ε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ρε τι αλλο θακοθσουμε απο τα αγαμητα παιδακια ρε
ρε καραγκιοζακο...ελληνιδα δεν μπορεις να ριξεις πλεον?η μπογια σου δεν περναει?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε επισης εχω γαμησει και πολλες αγγλιδες οταν δουλευα μπαρμαν στην κω πιτσιρικας.

κακο ειναι και αυτο? :think: :think: :think: :think: :think: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

petrakkis

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
επειδη ο αρκανας τσακωθηκε με ολους τους ''φιλους'' του απο το φορουμ τωρα γλυφει τον σινερμαν ο κομπλεξικος ο κακομοιρης
αλλα ετσι ειναι δικιο εχεις σινερ ολο τα γυρναει ο ρουφιανος

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αφου εισαι παιδακι ρε βλακα αυτο ελειπε να καταλαβεις αν ηταν αλβανιδα κιολας...ελα για πες η πρωτη σου φορα ηταν???
οοοοοοοοο εμπειριες τρελες με το αλβανακι ε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ρε τι αλλο θακοθσουμε απο τα αγαμητα παιδακια ρε
ρε καραγκιοζακο...ελληνιδα δεν μπορεις να ριξεις πλεον?η μπογια σου δεν περναει?
ακου τωρα που θα μιλανε οι μεγαλοι να μαθαινεις και κανε και ησυχια.αλλιως θα σε παω τη μαμα να σε παει για νανι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε τον παιρνουν και απο τον κωλο απο οτι λενε.ετσι ειναι?Τωρα γυροφερνω ενα αλβανι δυνατο αν μου κατσει θα περασω ζαχαρη δηλαδη? :grin: :grin:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
επειδη ο αρκανας τσακωθηκε με ολους τους ''φιλους'' του απο το φορουμ τωρα γλυφει τον σινερμαν ο κομπλεξικος ο κακομοιρης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:και γω σημερα καταλαβα τι πραγματικο πουστρακι ειναι ο καραγκιοζης

τον εχει φαει η μαλακια κ ειναι τοσο πικραμενος που θεωρει καυχημα να γαμησει αλβανιδα ο ανθελληνας του κερατα :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
καλως το κλωνοαρχιδο.
σε πληροφωρο οτι με οσους εχω τσακωθει εχουμε γινει φιλοι και μιλαμε και στο τηλεφωνο και με αυτους που ειμαστε και κοντα πινουμε και κανενα καφε.
με το σινερμαν θα γινοταν αυτο,αλλα εχουμε μια αποσταση μεγαλη.

με αυτους που συνεχιζω να τσακωνομε,ειναι κατι κολοτρυπιδες σαν και εσενα που κανουν κλονους και λενε μαλακιες ολη μερα.
αντε παρε το χαπι το βραδυνο και νανακια τωρα.αργα ειναι.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
καλως το κλωνοαρχιδο.
σε πληροφωρο οτι με οσους εχω τσακωθει εχουμε γινει φιλοι και μιλαμε και στο τηλεφωνο και με αυτους που ειμαστε και κοντα πινουμε και κανενα καφε.

με αυτους που συνεχιζω να τσακωνομε,ειναι κατι κολοτρυπιδες σαν και εσενα που κανουν κλονους και λενε μαλακιες ολη μερα.

το επιπεδο σου καραγκιοζη ειναι πολυ χαμηλο για να την βγεις κ απο πανω.φανηκες απο το πρωτο σου ποσταρισμα τι μλκς εισαι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε τυπε και εγω τσακωθηκα με τον τυπο αρκανς πρωτος απο ολους.
Αλλα δεν γινεται να μην μιλαω με τον αρκανα,ειναι τυπος

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μάγκες και οι αλβανίδες που είναι απο μικρές στην ελλάδα έχουν ελλεηνιδοποιηθεί  :2funny: δηλαδή αν μια πολύ όμορφη ελλεηνίδα έχει στάνταρ τον εργοστασιάρχη για να προχωρήσει και να τον τυλίξει η πολύ όμορφη αλβανίδα αντίστοιχα τα στάνταρ της είναι πιο χαμηλά, να έχεις ένα καλό μαγαζί, μια εταιριούλα κλπ.
Και επειδή το έθιξε και ένα παλικάρι στις πρώτες σελίδες και γω πολύ δύσκολα θα έκανα κάτι με αλβανίδα γιατί απλά δεν τις γουστάρω.... μου τις σπάνε οι αλβανόφατσες, απο αισθητικής πλευράς καθαρά.

petrakkis

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλως το κλωνοαρχιδο.

τι κλωνος ρε γλυφτη
στα αρχιδια μου τι εκανες
αντε κατσε και γλυψε και πες παλι ποσα μουνια γαμαγες

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Τυπε τον παιρνουν και απο τον κωλο απο οτι λενε.ετσι ειναι?Τωρα γυροφερνω ενα αλβανι δυνατο αν μου κατσει θα περασω ζαχαρη δηλαδη? :grin: :grin:
τυπε δεν ξερω τι παιζει με αυτες και πολυ.μονο μια αλβανιδα εχω παρει μονο,εμενα παντως αυτη μονο μια φορα μου εδωσε κωλο τυπε,ειχε πονεσει πολυ και δεν ηθελε να το ξανακανει.παντως κολοδαχτυλα οταν τις εβαζα τις αρεσε και γουσταρε πολυ.τυπε σε αυτη που ειχα πεσει εγω ηταν παντως καθηγητρια στα τσιμπουκια ειχε και μεγαλη βυζια και ηξερε να το δουλευει ολο το συστημα πολυ καλα.
αν εχεις καμια τετοια περιπτωση κανενα ενα test drive,δεν εχεις να χασεις και τιποτα,βλεπεις τι γινετε και αναλογος αποφασιζεις.

οι αγγλιδες τυπε παντως το δινουν το κωλο κανονικα και με το νομο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom