Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
μια ερωτηση θα σου κανω μεγαλοψυχη κουραδα.αν η κορη σου αυριο μεθαυριο ερχοταν κ σουφερνε τον αλβαναρα γαμπρο τι θακανες?

πιπα κωλο θα σε παω υπανθρωπε. η μορφωση σου φαινεται απο χιλιομετρα μακρυα.

ολοι οι ανθρωποι ειναι ελευθεροι να εχουν για συντροφο οποιον θελουν,ανεξαρτητως χρωματος και φυλης.

οσο κι αν σου φαινεται απιστευτο ,καποιοι δεν εχουν μεγαλωσει με δηλητηριασμενα μυαλα σαν και το δικο σου.

ουτε για φτυσιμο δεν εισαι, με την γελοια καθυστερημενη νοοτροπια σου.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
πιπα κωλο θα σε παω υπανθρωπε. η μορφωση σου φαινεται απο χιλιομετρα μακρυα.

ολοι οι ανθρωποι ειναι ελευθεροι να εχουν για συντροφο οποιον θελουν,ανεξαρτητως χρωματος και φυλης.

οσο κι αν σου φαινεται απιστευτο ,καποιοι δεν εχουν μεγαλωσει με δηλητηριασμενα μυαλα σαν και το δικο σου.

ουτε για φτυσιμο δεν εισαι, με την γελοια καθυστερημενη νοοτροπια σου.

απαντα βρε καραγκιοζη στο ερωτημα που σου εθεσα πανηλιθιε που θα μου πουλησεις κ θεωρια και θα μ μιλησεις γ επιπεδο πανιβλακα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
οι αλβανιδες ειναι οντως πολυ πιο ομορφες απο τις ελληνιδες και πλεον οι περισσοτερες απο αυτες

σπουδαζουν στο πανεπιστημιο. εχω συναντησει πολλες κοπελες και στην ασσοε και στο καποδιστριακο και στον πειραια

οταν ημουν φοιτητης.επισης στο πανεπιστημιο του μιλανου γινεται χαμος απο αλβανιδες που μιλανε τελεια ιταλικα.

το ολο θεμα ειναι καθαρα στο κομπλεξ του βλαχοελληνα για το τι θα πει η μαμα του. γι αυτο το επιπεδο μιλαμε.

σαν γυναικες ειναι θεες οι περισσοτερες και μαλιστα κατι που τις διαφοροποιει απο τις ελληνιδες..

ειναι απολυτα πιστες στον γκομενο τους.
επετρεψε μου να σου πω πος εδω εσυ εισαι ο ρατσιστης με αυτα που γραφεις!!

δεν υπαρχουν ουτε πανεμορφες ελληνιδες ουτε πανασχημες αλβανιδες..... υπαρχουν απλως γουστα

στην αφρικη και στην μεση ανατολη τις ξανθιες γαλανοματες κορμαρες ουτε για φτυσιμο δεν της εχουν

γουστα ειναι μαγκες ξεκολατε

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
απαντα βρε καραγκιοζη στο ερωτημα που σου εθεσα πανηλιθιε που θα μου πουλησεις κ θεωρια και θα μ μιλησεις γ επιπεδο πανιβλακα
τι να σου απαντηση ρε? στην μαλακια που ρωτισες?

εχεις την εντυπωση αν κανεις κορη και παντρευτει μετα απο 25 χρονια,δηλαδη το 2035 θα σε ρωτηση ποιον θα παρει και εχεις και γνωμη ρε βλαχο?

αλλαζουν τα πραγματα ξυπνα φιλε?

οι ξενοι θα εχουν το δικαιωμα επιλογης,και οχι εσυ.ασε που θα εχουν και την ιδια υπηκοοτητα με εσενα και θα σε γραψουν και στα αρχιδια.

ξυπνα βλαχο,αλλαζουν τα πραγματα.

Υ.Γ. το ιδιο ισχυει και ρωσσους-πακιστανους- και οτι αλλα σκατα εχει στην ελλαδα.

αντε και μην βλεπεις πολλες ελληνικες ταινιες.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

ελα καθυστερημενε ,οτι θελει ας κανει ειναι η απαντηση μου. τον συντροφο που θελει ο οποιοσδηποτε τον καθοριζει αυτος

και οχι η βλαμμενη νοοτροπια σου.  ;)

εισαι ενα καθυστερημενο φασιστακι που βρισκει ανταποκριση μονο σε μια παρεα αλλων φασισταριων.

ομως πηρατε τον πουλο στις εκλογες.

οι περισσοτεροι απο τους ανθρωπους που ερχονται εδω ειναι αξιοι, εργατικοτατοι και μορφωμενοι.

ρε κομπλεξαρα ...θα εχεις φαει φτυσιμο χοντρο απο γκομενες.   :2funny:

αυτη η νοοτροπια δειχνει εκτος απο νοητικη υστερηση, και ανυπαρξια παιδαγωγικης καταρτισης,

και εναν ατομο που ειναι καταδικασμενο να περασει την υπολοιπη ζωη του σαν μιασμα.σαν υπανθρωπος.

την πηρες την απαντηση σου και απο τον παραπανω αναγνωστη.

φωτια και τσεκουρι στα ρατσιστακια...οπου κι αν σας βρουμε.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6

εχεις την εντυπωση αν κανεις κορη και παντρευτει μετα απο 25 χρονια,δηλαδη το 2035 θα σε ρωτηση ποιον θα παρει και εχεις και γνωμη ρε βλαχο?

οι ξενοι θα εχουν το δικαιωμα επιλογης,και οχι εσυ.ασε που θα εχουν και την ιδια υπηκοοτητα με εσενα και θα σε γραψουν και στα αρχιδια.

Υ.Γ. το ιδιο ισχυει και ρωσσους-πακιστανους- και οτι αλλα σκατα εχει στην ελλαδα.

τραβα ζησε στην αλβανια ρε πουσταριο δεν ειστε ελληνες εσεις υποθαλπτεις κ εσυ κ ο αλλος ο μπαγλαμας την ελληνικη μας κουλτουρα τις αξιες μας και τα ιδανικα.ουστ απο εδω καραγκιοζηδες

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ελα καθυστερημενε ,οτι θελει ας κανει ειναι η απαντηση μου. τον συντροφο που θελει ο οποιοσδηποτε τον καθοριζει αυτος

και οχι η βλαμμενη νοοτροπια σου.  ;)

εισαι ενα καθυστερημενο φασιστακι που βρισκει ανταποκριση μονο σε μια παρεα αλλων φασισταριων.

ομως πηρατε τον πουλο στις εκλογες.

οι περισσοτεροι απο τους ανθρωπους που ερχονται εδω ειναι αξιοι, εργατικοτατοι και μορφωμενοι.

ρε κομπλεξαρα ...θα εχεις φαει φτυσιμο χοντρο απο γκομενες.   :2funny:

αυτη η νοοτροπια δειχνει εκτος απο νοητικη υστερηση, και ανυπαρξια παιδαγωγικης καταρτισης,

και εναν ατομο που ειναι καταδικασμενο να περασει την υπολοιπη ζωη του σαν μιασμα.σαν υπανθρωπος.

την πηρες την απαντηση σου και απο τον παραπανω αναγνωστη.

φωτια και τσεκουρι στα ρατσιστακια...οπου κι αν σας βρουμε.

στα παπαρια μου σας γραφω και τους 2.ευχομαι να κανετε αλβανους γαμπρους καραγκιοζηδες και να τα χαιρεστε παπαρες ε παπαρες :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τραβα ζησε στην αλβανια ρε πουσταριο δεν ειστε ελληνες εσεις υποθαλπτεις κ εσυ κ ο αλλος ο μπαγλαμας την ελληνικη μας κουλτουρα τις αξιες μας και τα ιδανικα.ουστ απο εδω καραγκιοζηδες
σε καταλαβαινω διοτι η αγαμια σου και η απορριψη σε οδηγησε σε αυτη την κατασταση.ο δρομος τους 20ευρου ειναι ανοικτος.και μπορει να σε οδηγηση,στο καθε κατουρημενο,και βρωμερο μουνι,στα μπουρδελα που πηγαινεις,και χαιρεσε.

στο ξαναλεω και βαλτο καλα στο μυαλο σου.
το καλα τα μουνια,δεν εχουν ουτε πατριδα,ουτε θρησκεια,ειναι σαν τα δολλαρια. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

οσο για τον αν ειμαι ελληνας,ειμαι 2 φορες γιατι ειμαι και απο την μακεδονια να ξερεις.
και αν εχεις αρχιδια,και αφου σε μισεις τοσο τους αλβανους,ελα να ζεις εδω πανω,η πανε σε καμια αλλη επαρχιακη πολη παλιομαλακα,και μετα να δεις ποιοι ειναι οι ελληνες.

αντε μαλακοπιτουρα.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
σε καταλαβαινω διοτι η αγαμια σου και η απορριψη σε οδηγησε σε αυτη την κατασταση.ο δρομος τους 20ευρου ειναι ανοικτος.και μπορει να σε οδηγηση,στο καθε κατουρημενο,και βρωμερο μουνι,στα μπουρδελα που πηγαινεις,και χαιρεσε.

στο ξαναλεω και βαλτο καλα στο μυαλο σου.
το καλα τα μουνια,δεν εχουν ουτε πατριδα,ουτε θρησκεια,ειναι σαν τα δολλαρια. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

οσο για τον αν ειμαι ελληνας,ειμαι 2 φορες γιατι ειμαι και απο την μακεδονια να ξερεις.
και αν εχεις αρχιδια,και αφου σε μισεις τοσο τους αλβανους,ελα να ζεις εδω πανω,η πανε σε καμια αλλη επαρχιακη πολη παλιομαλακα,και μετα να δεις ποιοι ειναι οι ελληνες.

αντε μαλακοπιτουρα.

για κανεναν μαλακοαλβανο σε κοβω και σενα π εχεις ζησει πουστρακο χρονια ελλαδα σαλτα κ γαμησου γκαγκα εισαι που θα μου πεις οτι οι αλβανιδες υπερτερουν σε σχεση με τις ελληνιδες. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
για κανεναν μαλακοαλβανο σε κοβω και σενα π εχεις ζησει πουστρακο χρονια ελλαδα σαλτα κ γαμησου γκαγκα εισαι που θα μου πεις οτι οι αλβανιδες υπερτερουν σε σχεση με τις ελληνιδες. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Το ίδιο σου λέει είναι,το εκπληκτικό είναι τα άλλα μέτρα και σταθμά του για τους μετανάστες όταν έχουν μουνί!!! :dancing:
Αρέ δάσκαλεεε!!! :grin:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ρε μαλακα βλακα καθυστηρεμενε.
δεν ειπα εγω οτι οι αλβανιδες υπερτερουν σε σχεση με τις ελληνιδες.

ειπα οτι υπαρχουν και μουναρες αλβανιδες οπως υπαρχουν και ελληνιδες και ρωσσιδες-αφρικανες-ιταλιδες-ρουμανες-τουρκαλες-εξωγηινες και οτι αλλη ρατσα εχει πανω στην γη.

παντου εχει μουναρες,οπως και παντου εχει μπαζα,αυτο λεω.

αν δεν καταλαβαινεις τι λεμε να τα ξαναδιαβαζεις,στο ειπα και στο αλλο το θρεντ.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Και εγώ διαφωνώ.Οι ελληνίδες είναι απ'τα πιο όμορφα κορίτσια.Είπαμε ότι υπάρχουν και όμορφες Αλβανίδες όμως δεν μπορείς να τις συγκρίνεις σε σύνολο με τις Ελληνίδες.Οι μόνες που πιστεύω ότι μπορεί να υπερτερούν και έχουν διαφορετική ομορφιά είναι οι Ρωσίδες,Ουκρανίδες,Εσθονές,Τσέχες.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6

ιδου καραγκιοζη η μλκ σου σε ολο της το μεγαλειο.η ψευτια σου κ η δηθεν αληθεια σου.αληθοφανεις μλκς εισαι που θα μου πεις πως αν αυριο μεθαυριο σε φερει η κορη σου κανεναν αλλοδαπο αλβανο εσυ θα κατσεις παθητικος.ε τοτε η μαλακας εισαι η καθυστερημενος..αλλιως δεν εξηγειτε

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Και εγώ διαφωνώ.Οι ελληνίδες είναι απ'τα πιο όμορφα κορίτσια.Είπαμε ότι υπάρχουν και όμορφες Αλβανίδες όμως δεν μπορείς να τις συγκρίνεις σε σύνολο με τις Ελληνίδες.Οι μόνες που πιστεύω ότι μπορεί να υπερτερούν και έχουν διαφορετική ομορφιά είναι οι Ρωσίδες,Ουκρανίδες,Εσθονές,Τσέχες.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΕΞΩ ΚΟΡΑΚΙΑΑΑΑΑ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗΣ ΕΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑ ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΣΤ

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αρχηγε ασε για λιγο το καλημερα ζωη,και πανε καμια βολτα απο ολλανδια,σουηδια,ισπανια,για να μην σου πω και λατινικη αμερικη πιο μακρυα.
ειπαμε ρε παντου εχει μουναρες.
και στην ινδια εχει ακομα ποιο μουναρες.

βυζο κανενα ενα δειγματισμο στους κυριους για το τι μουνια εχει στην πατριδα την κολομβια. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ιδου καραγκιοζη η μλκ σου σε ολο της το μεγαλειο.η ψευτια σου κ η δηθεν αληθεια σου.αληθοφανεις μλκς εισαι που θα μου πεις πως αν αυριο μεθαυριο σε φερει η κορη σου κανεναν αλλοδαπο αλβανο εσυ θα κατσεις παθητικος.ε τοτε η μαλακας εισαι η καθυστερημενος..αλλιως δεν εξηγειτε

Ιδου η απεραντη μαλακια σου.χαιρω πολυ βρε καραγκιοζη οτι παντου εχει μουναρες πανιβλακα ποιος το αμφησβητισε αυτο?ΕΔΩ διαβασε την μαλακια σου

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16

+Δανέζες,Σκανδιναβία γενικά ή ακόμα και οι γαλλίδες.βασικά είναι θέμα προσωπικού γούστου,απλά εμένα αυτές μου κάνουν το παραπάνω κλικ ;)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16

Ιδου η απεραντη μαλακια σου.χαιρω πολυ βρε καραγκιοζη οτι παντου εχει μουναρες πανιβλακα ποιος το αμφησβητισε αυτο?ΕΔΩ διαβασε την μαλακια σου
οταν θα αξιωθεις να γαμησεις χωρις να πληρωσεις και εκτος μπουρδελο,τοτε μονο θα εχεις δικαιωμα να κρινεις ποτε ενα μουνι ειναι καλο.στα 15 λεπτα τις ξεπετας στο μπουρδελο,δεν μπορεις ουτε εσπρεσσο να προλαβεις να πιεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αγαμητε μαλακα-καθυστερημενε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom