Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
βρίσκεις και καμιά...ανεπιθύμητη ip και στέλνεις αδιάβαστο τον κάθε καριολάκο που σου κάνει ΠουστοΠαπίτσες !

χαχαχαχαχαχαχαχα!
Βρε με τους ειδικούς όλα γίνονται!!! :grin:
Αντέ λοιπόν αλλάξτε γνώμη για την Αλβανική φυλή,υπάρχει συμφέροον!!! :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
...Όχι σχεδόν...ΠΡΑΓΜΑΤΙ...Αφού ΔΕΝ βρίσκουν κάποιον να τις γαμήσει, ΠΑΡΘΕΝΕΣ μένουν...
στην Ελλάδα ζούμε αρχηγέ μου!

μην το ξεχνάς!

και εκτός απ τους μουνόδουλους υπάρχουν και πολλά αλβανά λιγούρια που δεν θα έλεγαν όχι!

ήξερα κοπέλα πάντως, 19 χρονών, που τα είχε με αλβανό, συνομήλικο, δεν πηδήχτηκε, και έφυγε για Ιταλία να παντρευτεί με 32άρη αλβανό που της έκανε προξενιό μια θεία της! :headbang:

το κοριτσάκι, ξανθό με τσιμπουκόχειλα και ο αλβανός εκ Ιταλίας-αλβανός :uglystupid:!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

κουφάθηκα, αλλά έλεγε ότι "έτσι τόχουν αυτοί"!

"εκτός απ τις πουτανίτσες που τα φτιάχνουν με έλληνες και κανείς αλβανός δεν θα τις πάρει"! :headbang: έλεγε

οπότε επειδή αυτή δεν ήθελε να μείνει στο ράφι, απαίτησε απ το γκόμενό της να τη "σεβαστεί" και να φύγει παρθένα για το γαμπρό! :headbang: :uglystupid:

"αυτός θα βρει καμιά ελληνίδα να πηδάει", είπε! "μην ανησυχείτε"! :booty: :booty: :headbang: :headbang: :headbang:

πριν 2,5 χρόνια αυτή η ιστορία!

και ξέρω και πολλές άλλες παρόμοιες! Η Ελλάδα του ΄50!! :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
στην Ελλάδα ζούμε αρχηγέ μου!
μην το ξεχνάς!
και εκτός απ τους μουνόδουλους υπάρχουν και πολλά αλβανά λιγούρια που δεν θα έλεγαν όχι!
ήξερα κοπέλα πάντως, 19 χρονών, που τα είχε με αλβανό, συνομήλικο, δεν πηδήχτηκε, και έφυγε για Ιταλία να παντρευτεί με 32άρη αλβανό που της έκανε προξενιό μια θεία της! :headbang:
το κοριτσάκι, ξανθό με τσιμπουκόχειλα και ο αλβανός εκ Ιταλίας-αλβανός :uglystupid:!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
κουφάθηκα, αλλά έλεγε ότι "έτσι τόχουν αυτοί"!
"εκτός απ τις πουτανίτσες που τα φτιάχνουν με έλληνες και κανείς αλβανός δεν θα τις πάρει"! :headbang: έλεγε
οπότε επειδή αυτή δεν ήθελε να μείνει στο ράφι, απαίτησε απ το γκόμενό της να τη "σεβαστεί" και να φύγει παρθένα για το γαμπρό! :headbang: :uglystupid:
"αυτός θα βρει καμιά ελληνίδα να πηδάει", είπε! "μην ανησυχείτε"! :booty: :booty: :headbang: :headbang: :headbang:
πριν 2,5 χρόνια αυτή η ιστορία!
και ξέρω και πολλές άλλες παρόμοιες! Η Ελλάδα του ΄50!! :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Papazol λάθος ταινία έβαλες!

βάλε "έμεινα παρθένα για το παιδί μου"! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Γενικα οι Αλβανιδες ειναι ωραιες γυναικες οι ποιο πολλες εχουν μια μεσογειακη ομορφια αλλες παλι μοιαζουν με Γιουγκοσλαβες. Εχω γνωρισει αρκετες αλλα ποτε δεν εκανα κατι μαζι τους και ο λογος δεν ηταν οτι δεν γουσταρα την καταγογη τους ουτε αυτα που λενε καποιοι για μαφιες τα οποια ειναι τραβηγμενα για να μην πω τιποτε αλλο. Ο λογος ειναι απλος και ειναι οτι οι γκομενες γουσταρουν να πηδιουνται με Αλβανους, μην ξεχναμε οτι οι Αλβανοι στην Ελλαδα ειναι 50-50 ανδρες γυναικες και οι οικογενιες τους αρκετα δεμενες εν αντιθεση με Ρωσους και λοιπους ανατολικους, παντως αν μου τυχαινε κατι τετοιο φυσικα και δεν θα ελεγα οχι.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κι όμως μερικές είναι γκομενάρες!!Είχα στο σχολείο μια συμμαθήτρια που ήταν και πολύ καλή μαθήτρια και από τις καλύτερες γκόμενες.Την είδα μια μέρα στον ηλεκτρικό και έγινε ακόμα πιο όμορφη.Εξαρτάται νομίζω που θα μπλέξεις.Υπάρχουν Αλβανίδες Γ και Δ διαλογής και κάτι κουτοπόνηρες που προσπθούν να βρουν κάνα μαμοθρεφτο ή κάναν αγάμητο με λεφτά να τον μαδήσουν.Είναι και άλλες δυστυχώς πολύ λίγες στη χώρα μας που είναι κυρίες και τις βλέπεις στις καλύτερες σχολές και με αέρα.

controlmachine

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Γενικα οι Αλβανιδες ειναι ωραιες γυναικες οι ποιο πολλες εχουν μια μεσογειακη ομορφια αλλες παλι μοιαζουν με Γιουγκοσλαβες.

αρχιδια εχω παει αλβανια και ειναι σαν τις ελληνιδες του 60, απλα πατσαβουρες
τωρα αυτες που ειναι εδω απλα ακολουθουν το γυφτοπροτυπο μπουρναζιου απο σωματοτυπο δε ζητω η μπακατέλα λεκάνη :tickedoff:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Θείος μου νταλικέρης που έχει παέι σε πολλές χώρες μου έλεγε ότι εκεί έχει και τις πλούσιες και φινετσάτες και απλησίαστες και τις χωριατοπούλες.Και όμορφες και μπάζα.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Γενικα οι Αλβανιδες ειναι ωραιες γυναικες οι ποιο πολλες εχουν μια μεσογειακη ομορφια αλλες παλι μοιαζουν με Γιουγκοσλαβες. Εχω γνωρισει αρκετες αλλα ποτε δεν εκανα κατι μαζι τους και ο λογος δεν ηταν οτι δεν γουσταρα την καταγογη τους ουτε αυτα που λενε καποιοι για μαφιες τα οποια ειναι τραβηγμενα για να μην πω τιποτε αλλο. Ο λογος ειναι απλος και ειναι οτι οι γκομενες γουσταρουν να πηδιουνται με Αλβανους, μην ξεχναμε οτι οι Αλβανοι στην Ελλαδα ειναι 50-50 ανδρες γυναικες και οι οικογενιες τους αρκετα δεμενες εν αντιθεση με Ρωσους και λοιπους ανατολικους, παντως αν μου τυχαινε κατι τετοιο φυσικα και δεν θα ελεγα οχι.

λεγε τετοια εσυ...κ οταν η κορακλα σου γνωρισει κανεναν απο δαυτους θα σου πω εγω τι μεσογειακα που θα τον βλεπεις :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
λεγε τετοια εσυ...κ οταν η κορακλα σου γνωρισει κανεναν απο δαυτους θα σου πω εγω τι μεσογειακα που θα τον βλεπεις :2funny: :2funny:

οι αλβανιδες ειναι οντως πολυ πιο ομορφες απο τις ελληνιδες και πλεον οι περισσοτερες απο αυτες

σπουδαζουν στο πανεπιστημιο. εχω συναντησει πολλες κοπελες και στην ασσοε και στο καποδιστριακο και στον πειραια

οταν ημουν φοιτητης.επισης στο πανεπιστημιο του μιλανου γινεται χαμος απο αλβανιδες που μιλανε τελεια ιταλικα.

το ολο θεμα ειναι καθαρα στο κομπλεξ του βλαχοελληνα για το τι θα πει η μαμα του. γι αυτο το επιπεδο μιλαμε.

σαν γυναικες ειναι θεες οι περισσοτερες και μαλιστα κατι που τις διαφοροποιει απο τις ελληνιδες..

ειναι απολυτα πιστες στον γκομενο τους.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οι αλβανιδες ειναι οντως πολυ πιο ομορφες απο τις ελληνιδες και πλεον οι περισσοτερες απο αυτες

σπουδαζουν στο πανεπιστημιο. εχω συναντησει πολλες κοπελες και στην ασσοε και στο καποδιστριακο και στον πειραια

οταν ημουν φοιτητης.επισης στο πανεπιστημιο του μιλανου γινεται χαμος απο αλβανιδες που μιλανε τελεια ιταλικα.

το ολο θεμα ειναι καθαρα στο κομπλεξ του βλαχοελληνα για το τι θα πει η μαμα του. γι αυτο το επιπεδο μιλαμε.

σαν γυναικες ειναι θεες οι περισσοτερες και μαλιστα κατι που τις διαφοροποιει απο τις ελληνιδες..

ειναι απολυτα πιστες στον γκομενο τους.

κανας εξευγενισμενος αλβανος θασαι και συ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Κι όμως μερικές είναι γκομενάρες!!Είχα στο σχολείο μια συμμαθήτρια που ήταν και πολύ καλή μαθήτρια και από τις καλύτερες γκόμενες.Την είδα μια μέρα στον ηλεκτρικό και έγινε ακόμα πιο όμορφη.Εξαρτάται νομίζω που θα μπλέξεις.Υπάρχουν Αλβανίδες Γ και Δ διαλογής και κάτι κουτοπόνηρες που προσπθούν να βρουν κάνα μαμοθρεφτο ή κάναν αγάμητο με λεφτά να τον μαδήσουν.Είναι και άλλες δυστυχώς πολύ λίγες στη χώρα μας που είναι κυρίες και τις βλέπεις στις καλύτερες σχολές και με αέρα.

οντως φιλε.υπαρχουν αλβανιδες πολυ ομορφες και μορφωμενες. ειναι απο τις καλυτερες περιπτωσεις για σχεση και γαμο.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
κανας εξευγενισμενος αλβανος θασαι και συ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

οχι φιλε.απλα δεν ειμαι βλαχοελληναρας και καθυστερημενος σαν κι εσενα. ειμαι ελληνας και εχω γνωρισει αρκετες γυναικες

απο διαφορετικα εθνη λογω των σπουδων μου σε διαφορετικα μερη.

τι εγινε σε πειραξε που υπαρχουν αξιολογα κοριτσια απο την αλβανια?

φωτια και τσεκουρι στα ρατσιστακια του κερατα.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οχι φιλε.απλα δεν ειμαι βλαχοελληναρας και καθυστερημενος σαν κι εσενα. ειμαι ελληνας και εχω γνωρισει αρκετες γυναικες

απο διαφορετικα εθνη λογω των σπουδων μου σε διαφορετικα μερη.

τι εγινε σε πειραξε που υπαρχουν αξιολογα κοριτσια απο την αλβανια?

φωτια και τσεκουρι στα ρατσιστακια του κερατα.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: παψε αηδια γινεσαι

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ειπαμε ρε μαλακες 10000000000000000000000000 οτι το καλο το μουνι,δεν εχει ουτε πατριδα,ουτε θρησκεια,ειναι σαν το δολλαριο.αντε ξυπνηστε βλαχοτιραντες τις ελλαδας του 60. σας χαλαει η αλβανιδα γκομενα,και πατε και το χωνετε στην καθε βρωμοπουτανα με 20 ευρω στα χεσμενα τα σεντονια παλιομαλακες.
αλλα ετσι ειναι,μεινετε στα χεσμενα σας μυαλα και τα κομπλεξ σας,και πατε να γλυφετε το μουνι τις καθε πεταμενης που γαμανε οι πακηδες.

Υ.Γ.εχω γαμηση αλβανιδα που δουλευε σε  beach bar στην χαλκιδικη και μαλιστα απο τα μουρατα τις περιοχης,που αν δεν μου ελεγε οτι ειναι αλαβανιδα,δεν υπηρχε περιπτωση να το παρω χαμπαρι με τιποτα.
αντε να μην σας βαλω και το λινκ απο facebook που την εχω φιλη,και σας τρεχουν τα σαλια μαλακες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom