Επισκέπτης
Βρε με τους ειδικούς όλα γίνονται!!!βρίσκεις και καμιά...ανεπιθύμητη ip και στέλνεις αδιάβαστο τον κάθε καριολάκο που σου κάνει ΠουστοΠαπίτσες !
χαχαχαχαχαχαχαχα!
Αντέ λοιπόν αλλάξτε γνώμη για την Αλβανική φυλή,υπάρχει συμφέροον!!!
Βρε με τους ειδικούς όλα γίνονται!!!βρίσκεις και καμιά...ανεπιθύμητη ip και στέλνεις αδιάβαστο τον κάθε καριολάκο που σου κάνει ΠουστοΠαπίτσες !
χαχαχαχαχαχαχαχα!
στην Ελλάδα ζούμε αρχηγέ μου!...Όχι σχεδόν...ΠΡΑΓΜΑΤΙ...Αφού ΔΕΝ βρίσκουν κάποιον να τις γαμήσει, ΠΑΡΘΕΝΕΣ μένουν...
στην Ελλάδα ζούμε αρχηγέ μου!
μην το ξεχνάς!
και εκτός απ τους μουνόδουλους υπάρχουν και πολλά αλβανά λιγούρια που δεν θα έλεγαν όχι!
ήξερα κοπέλα πάντως, 19 χρονών, που τα είχε με αλβανό, συνομήλικο, δεν πηδήχτηκε, και έφυγε για Ιταλία να παντρευτεί με 32άρη αλβανό που της έκανε προξενιό μια θεία της!
το κοριτσάκι, ξανθό με τσιμπουκόχειλα και ο αλβανός εκ Ιταλίας-αλβανός !!!!!!
κουφάθηκα, αλλά έλεγε ότι "έτσι τόχουν αυτοί"!
"εκτός απ τις πουτανίτσες που τα φτιάχνουν με έλληνες και κανείς αλβανός δεν θα τις πάρει"! έλεγε
οπότε επειδή αυτή δεν ήθελε να μείνει στο ράφι, απαίτησε απ το γκόμενό της να τη "σεβαστεί" και να φύγει παρθένα για το γαμπρό!
"αυτός θα βρει καμιά ελληνίδα να πηδάει", είπε! "μην ανησυχείτε"!
πριν 2,5 χρόνια αυτή η ιστορία!
και ξέρω και πολλές άλλες παρόμοιες! Η Ελλάδα του ΄50!!
Papazol λάθος ταινία έβαλες!
βάλε "έμεινα παρθένα για το παιδί μου"!
τον γκει.....
Έλα είπες και κάτι σωστό.Aν βρεις απο τις ομορφες Αλβανιδες ειναι μια χαρα.
Δε θα πιστευεις οτι ειναι Αλβανιδα.
Γενικα οι Αλβανιδες ειναι ωραιες γυναικες οι ποιο πολλες εχουν μια μεσογειακη ομορφια αλλες παλι μοιαζουν με Γιουγκοσλαβες.
Γενικα οι Αλβανιδες ειναι ωραιες γυναικες οι ποιο πολλες εχουν μια μεσογειακη ομορφια αλλες παλι μοιαζουν με Γιουγκοσλαβες. Εχω γνωρισει αρκετες αλλα ποτε δεν εκανα κατι μαζι τους και ο λογος δεν ηταν οτι δεν γουσταρα την καταγογη τους ουτε αυτα που λενε καποιοι για μαφιες τα οποια ειναι τραβηγμενα για να μην πω τιποτε αλλο. Ο λογος ειναι απλος και ειναι οτι οι γκομενες γουσταρουν να πηδιουνται με Αλβανους, μην ξεχναμε οτι οι Αλβανοι στην Ελλαδα ειναι 50-50 ανδρες γυναικες και οι οικογενιες τους αρκετα δεμενες εν αντιθεση με Ρωσους και λοιπους ανατολικους, παντως αν μου τυχαινε κατι τετοιο φυσικα και δεν θα ελεγα οχι.
λεγε τετοια εσυ...κ οταν η κορακλα σου γνωρισει κανεναν απο δαυτους θα σου πω εγω τι μεσογειακα που θα τον βλεπεις
οι αλβανιδες ειναι οντως πολυ πιο ομορφες απο τις ελληνιδες και πλεον οι περισσοτερες απο αυτες
σπουδαζουν στο πανεπιστημιο. εχω συναντησει πολλες κοπελες και στην ασσοε και στο καποδιστριακο και στον πειραια
οταν ημουν φοιτητης.επισης στο πανεπιστημιο του μιλανου γινεται χαμος απο αλβανιδες που μιλανε τελεια ιταλικα.
το ολο θεμα ειναι καθαρα στο κομπλεξ του βλαχοελληνα για το τι θα πει η μαμα του. γι αυτο το επιπεδο μιλαμε.
σαν γυναικες ειναι θεες οι περισσοτερες και μαλιστα κατι που τις διαφοροποιει απο τις ελληνιδες..
ειναι απολυτα πιστες στον γκομενο τους.
Κι όμως μερικές είναι γκομενάρες!!Είχα στο σχολείο μια συμμαθήτρια που ήταν και πολύ καλή μαθήτρια και από τις καλύτερες γκόμενες.Την είδα μια μέρα στον ηλεκτρικό και έγινε ακόμα πιο όμορφη.Εξαρτάται νομίζω που θα μπλέξεις.Υπάρχουν Αλβανίδες Γ και Δ διαλογής και κάτι κουτοπόνηρες που προσπθούν να βρουν κάνα μαμοθρεφτο ή κάναν αγάμητο με λεφτά να τον μαδήσουν.Είναι και άλλες δυστυχώς πολύ λίγες στη χώρα μας που είναι κυρίες και τις βλέπεις στις καλύτερες σχολές και με αέρα.
κανας εξευγενισμενος αλβανος θασαι και συ
παψε αηδια γινεσαιοχι φιλε.απλα δεν ειμαι βλαχοελληναρας και καθυστερημενος σαν κι εσενα. ειμαι ελληνας και εχω γνωρισει αρκετες γυναικες
απο διαφορετικα εθνη λογω των σπουδων μου σε διαφορετικα μερη.
τι εγινε σε πειραξε που υπαρχουν αξιολογα κοριτσια απο την αλβανια?
φωτια και τσεκουρι στα ρατσιστακια του κερατα.
ρε φωτια και τσεκουρι ρατσισταρα..