Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ρε άμα δεν ξέρετε γιατί τα πετάτε?

σόρι κιόλας ρε φιλαράκι, αλλά πριν πεις κάτι καλόν είναι να ξέρεις το νόμο!

εγώ το ήξερα από πριν (και δεν "μου είπαν", "άκουσα" κτλ)

πάρε να διαβάσεις!

V 5.2.α : Η χρονική προϋπόθεση της δεκαετούς διαμονής δεν απαιτείται γι' αυτόν που είναι σύζυγος Έλληνα ή Ελληνίδας, διαμένει τουλάχιστον επί μία τριετία στην Ελλάδα και έχει αποκτήσει τέκνο! :uglystupid:

Και αν δεν έχει αποκτήσει τέκνο;Δεν παίρνει υπηκοότητα;Στα νούμερα κόλλησες;Μπορεί να τροποποιηθεί ένας νόμος όσον αφορά τα νούμερα,η ουσία είναι ότι με το γάμο παίρνεις υπηκοότητα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Και αν δεν έχει αποκτήσει τέκνο;Δεν παίρνει υπηκοότητα;Στα νούμερα κόλλησες;Μπορεί να τροποποιηθεί ένας νόμος όσον αφορά τα νούμερα,η ουσία είναι ότι με το γάμο παίρνεις υπηκοότητα.
Αυτό κατάλαβες εσύ?

εσύ κολλάς στα νούμερα και αρχίζεις να με τσιτώνεις!

ΛΕΕΙ: Η χρονική προϋπόθεση της δεκαετούς διαμονής δεν απαιτείται γι' αυτόν που είναι σύζυγος Έλληνα ή Ελληνίδας, διαμένει τουλάχιστον επί μία τριετία στην Ελλάδα και ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΕΚΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελληνικά τα λέει!

το τέκνο είναι η προϋπόθεση!

αν δεν καταλαβαίνεις το νόμο στα ελληνικά, δοκίμασε μεταφραστή!

τελεία.

Επισκέπτης
Τεράστια η διαφορά.Την υπηκοότητα μπορείς να την πάρεις με διάφορους τρόπους-όπως π.χ ο Ρότσα-την Ιθαγένεια όμως την παίρνεις μόνο αν είσαι Έλληνας.Οι αλλοδαποί δεν παίρνουν ιθαγένεια.Μπορείς να έχει 2 υπηκοόητητες αλλά μόνο μία ιθαγένεια.Για να εκλεγείς σε πολιτικό αξίωμα πρέπει (τώρα) να έχεις Ελληνική ιθαγένεια,δεν αρκεί η υπηκοότητα.
Η υπηκοότητα είναι αυτομάτα αυτή της χώρας καταγωγής γονέων.
Εντελώς ανούσιο και δεν μετράει πουθενά νομικά.
Για τον νόμο η ιθαγένεια σου προσφέρει τα πλήρη δικαιώματα και υποχρεώσεις σου στην χώρα οπού ζεις.
Συνεπώς το επιχείρημα παντρεύομαι για την υπηκόοτητα δεν παρουσίαζει κανένα συμφέρον.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τί λες;
Γιατί εγώ ξέρω κάποια που δεν έκανε παιδί στον εδώ γάμο της (το είχε από τον προηγούμενο στη χώρα της) και πήρε υποκοότητα;! Νομίζω σε κάποια χρόνια μεταξύ 5 και 10.

τα γράφει όλα ο νόμος φίλτατε!

σε 10 χρόνια παίρνει ιθαγένεια είτε έχει παντρευτεί είτε όχι!

απλά αν κάποιος είναι εδώ πχ 2 χρόνια και παντρευτεί, πρέπει να κάνει και παιδί, οπ΄΄οτε στην τριετία παίρναι ιθαγένεια.

αν δεν κάνει παιδί, ετσι κι αλλιώς θέλει 10 χρόνια την τελευταία 12ετία (αυτό που με το νέο νόμο θα γίνει 5 στην 8ετία)

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κι εγώ σε ρωτάω.Αν δεν κάνει παιδιά επειδή δεν μπορεί να κάνει,είτε αυτή είτε ο άντρας,τι γίνεται;

Επισκέπτης
Κι εγώ σε ρωτάω.Αν δεν κάνει παιδιά επειδή δεν μπορεί να κάνει,είτε αυτή είτε ο άντρας,τι γίνεται;
Ο γάμος για συμφέρον κτήσης ιθαγένειας/υπηκόοτητας δεν έχει κανένα νόημα αγαπητέ.
Τώρα το πορτοφόλι γαμπρού/νύφης άλλο θέμα αλλά δεν νομίζω οτί είναι Αλβανική πατέντααα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
δεν παίρνει ιθαγένεια λόγω γάμου!

απλά θα πάρει με τα άλλα κριτήρια!

και υπηκοότητα μια και το έθιξες....δεν είμαστε America you know!

εκεί μπορείς να έχεις αυτό που λες (2 διαβατήρια)

στο Ελλάντα όππως και σε πολλά άλλα κράτη του κόσμου (στα περισσότερα), ιθαγένεια=υπηκοότητα (ή για να είμαστε σαφείς ο όρος nationatity=εθνικότητα έχει αντικατασταθεί πλήρως με τον όρο ιθαγένεια!

Λεπτομέρειες στα θρεντ με τον ΠάΠιο όπου οι όροι έχεουν γραφτεί πολλές φορές-μέχρι και σε πανελλαδικές.....τι λέω, πανευρωπαϊκές εξετάσεις μπήκαν!)

Η Ελλάδα δίνει μόνο ιθαγένεια με το νόμο που έγραψα πιο πάνω!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Aν βρεις απο τις ομορφες Αλβανιδες ειναι μια χαρα.
Δε θα πιστευεις οτι ειναι Αλβανιδα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αν χτυπαγες μια μουνάρα αλβανίδα και εμφανίζονταν 10 πουτσαρ'άδες αλβανοί τι έκανες;

Επισκέπτης
αν χτυπαγες μια μουνάρα αλβανίδα και εμφανίζονταν 10 πουτσαρ'άδες αλβανοί τι έκανες;

Eίσαι διαβασμένο ''φασιστάκι'',για αυτό σε πάω εσένα!!!! :grin:

Tsolias.Psolias οτιδήποτε και αν έσκαγαν μύτη 10 Κρητήκαροι μεσώ μουνάρας από Κρήτη, :badair:!!! :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
οι περισσότερες αλβανιδες που έχουν βάλει στο μάτι έλληνα, έχουν ξεκόψει απ τους αλβανούς, τουλάχιστον έτσι όπως το θέτεις!

έχουν γίννει πολύ περισσότερο σνομπ για τους συμπατριώτες τους, απ ότι οι ελλεηνίδες για μας! :headbang: :headbang:

υπάρχουν βέβαια κι αυτές που είναι ταγμένες να διασφαλίσουν την....καθαρότητα της αλβανικής φυλής! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτές κυρίως παντρεύονται δι αλληλογραφίας με, κατά δέκα χρόνια τουλάχιστον μεγαλύτερο και....παρθένες! :rolleyes: :rolleyes:

ή....σχεδόν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Eίσαι διαβασμένο ''φασιστάκι'',για αυτό σε πάω εσένα!!!! :grin:

Tsolias.Psolias οτιδήποτε και αν έσκαγαν μύτη 10 Κρήτηκαροι, :badair:!!! :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι τα μαθήματα που παίρνεις δίπλα μου στις μάχες με τον ΠουστρόΠαπο σου ήταν χρήσιμα!

τις κατάλληλες στιγμές, ήσουν διαβασμένος!

εύγε παιδί μου!

κοίτα να διαβάσεις και για την εξαταστική, να περάσεις κάνα μάθημα, γιατί το πολύ το τάκα-τάκα λέει.....!

Επισκέπτης
Πάντως δεν είναι κακό να ανοίξεις συμπεθεριό με την Αλβανική μαφία,όποιον/α δεν γουστάρεις δίνεις εντολή στους ειδικούς και τέρμααα  :uzi: :zombie:!!! :dancing:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Πάντως δεν είναι κακό να ανοίξεις συμπεθεριό με την Αλβανική μαφία,όποιος/α δεν γουστάρεις δίνεις εντολή στους ειδικούς και τέρμααα  :uzi: :zombie:!!! :dancing:
βρίσκεις και καμιά...ανεπιθύμητη ip και στέλνεις αδιάβαστο τον κάθε καριολάκο που σου κάνει ΠουστοΠαπίτσες !

χαχαχαχαχαχαχαχα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom