Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Aν χτυπάγατε μουνάρα και σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα θα τη χωρίζατε;
« στις: σήμερα στις 16:43 »

200 απαντησεις μεσα σε 4,5 ωρες...

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.518
Πόντοι
5.565
« στις: σήμερα στις 16:43 »

200 απαντησεις μεσα σε 4,5 ωρες...

κι η κάθε μια τους εικόνισμα

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
γαμησετα ομως σου λεω

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Κι ένας φίλος μου πριν 2 χρόνια το ίδιο έκανε.Και καλώς.Η γκόμενα μίλαγε Ελληνικά καλύτερα από Ελληνίδα.Την έλεγαν Μαρία,τα βρήκαν τα έφτιαξαν,και μετά από μερικούς πήδους του λέει "οι γονείς μου έμαθαν τη σχέση και θέλουν να σε γνωρίσουν".Αυτός είπε εντάξει.Πάει στο σπίτι της και βλέπει τον UCK!!!!Τον άρχισαν στην ανάκριση κλπ,και τον πίεζαν από την πρώτη στιγμή να την παντρευτεί.Μυρίστηκαν ότι είναι και εύπορος,και καταλαβαίνετε...Την επόμενη ημέρα της είπε "ΤΕΛΟΣ" με δικαιολογία ότι του είπε ψέματα και δεν του είπε ότι είναι από την Αλβανία.Τελικά αυτή μετά από μερικούς μήνες παντρεύτηκε έναν άλλο Έλληνα-Κορόιδο.Πήρε και την υπηκοότητα,και τώρα δουλεύει μόνιμησε υπηρεσία του δήμου,και όχι στην καθαριότητα...Περαστικά μας...

Οποιος θελει ανοιγει τα ματια του. Οι ανθρωποι αυτοι ειναι πολυ καλη ρατσα σε γενικες γραμμες. Καλυτερα να μεινετε μακρια. Προτιμω να πληρωσω για να πηδηξω παρα να πηδαω Αλβανακι. Προσωπικη μου αποψη παντα.

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
4speed εχεισ δικιο φιλαρακι οσο και μουνι να ειναι δεν συμπεθεριαζεισ .... αντε ωα σου πουνε τα πεθερικα ελατε στα τιρανα να σασ δουμε καταλαβαινεισ δεν τουσ παω ρε φιλε χρυσα δοντια και τετοια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ένας γείτονας-30 ετών- παντρεύτηκε Αλβανίδα και η μάνα του έλεγε με καμάρι ότι ήταν Γαλλίδα.Φυσικά αποκαλύφθηκε...Όπως και να το κάνουμε οι Αλβανίδες είναι σαν τα Κινέζικα βιομηχανοποιημένα σερβίτσια.Όσο και να προσπαθείς,βοημίας δε θα γίνουν.Θα φαίνεται το "φθηνό".

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ένας γείτονας-30 ετών- παντρεύτηκε Αλβανίδα και η μάνα του έλεγε με καμάρι ότι ήταν Γαλλίδα.Φυσικά αποκαλύφθηκε...Όπως και να το κάνουμε οι Αλβανίδες είναι σαν τα Κινέζικα βιομηχανοποιημένα σερβίτσια.Όσο και να προσπαθείς,βοημίας δε θα γίνουν.Θα φαίνεται το "φθηνό".

Και ποιά θεωρείς βοημείας ρε μάγκα δλδ???Για να μάθουμε και εμείς... :headbang: :headbang: :headbang:

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως όχι τις Αλβανίδες.Αν είναι να παντρευτώ Αλβανίδα,μετά χαράς να παντρευτώ Ελληνίδα.Καλύτερη θα είναι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
[size=17pt]Προφανως και οχι[/size]
απεναντιας :
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
ειναι πιο "θηλυκες" απο πολλες ελεηνιδες
δεν τις εχει χαλασει ο σημερινος τροπος ζωης ,τουλαχιστον ακομα...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Πάντως όχι τις Αλβανίδες.Αν είναι να παντρευτώ Αλβανίδα,μετά χαράς να παντρευτώ Ελληνίδα.Καλύτερη θα είναι.

Κάθε άνθρωπος έχει και μια προσωπικότητα...εγώ ξέρω φίλο μου με παντρεμένη απο Αλβανία (2ης γενιάς)....που βάζει πολλές κάτω...μιλάμε για κοπελάρα ψυχή και σώματι...

Επισκέπτης
Ρε δεν πα να ήταν και Πακιστανοαλβανίδα!!! :cheesy:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Κι ένας φίλος μου πριν 2 χρόνια το ίδιο έκανε.Και καλώς.Η γκόμενα μίλαγε Ελληνικά καλύτερα από Ελληνίδα.Την έλεγαν Μαρία,τα βρήκαν τα έφτιαξαν,και μετά από μερικούς πήδους του λέει "οι γονείς μου έμαθαν τη σχέση και θέλουν να σε γνωρίσουν".Αυτός είπε εντάξει.Πάει στο σπίτι της και βλέπει τον UCK!!!!Τον άρχισαν στην ανάκριση κλπ,και τον πίεζαν από την πρώτη στιγμή να την παντρευτεί.Μυρίστηκαν ότι είναι και εύπορος,και καταλαβαίνετε...Την επόμενη ημέρα της είπε "ΤΕΛΟΣ" με δικαιολογία ότι του είπε ψέματα και δεν του είπε ότι είναι από την Αλβανία.Τελικά αυτή μετά από μερικούς μήνες παντρεύτηκε έναν άλλο Έλληνα-Κορόιδο.Πήρε και την υπηκοότητα,και τώρα δουλεύει μόνιμησε υπηρεσία του δήμου,και όχι στην καθαριότητα...Περαστικά μας...

Πόσες μαλακίες ακουγονται εδώ μέσα!

μετά τις 10 σελίδες σπαμ των "ανδρών" του φόρουμ, ας επανέλθουμε!

Υπηκοότητα (ιθαγένεια συγκεκριμένα) δεν παίρνει κανείς λόγω γάμου!

πρέπει να κάνει και παιδί-ιά!

Επισκέπτης

Είναι ρατσιστές είναι και άσχετοι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Άπαξ και παντρευτείς Έλληνα/Ελληνίδα,αυτομάτως παίρνεις υπηκοότητα.Όχι Ιθαγένεια,αλλά υπηκοότητα.Και φυσικά διαβατήριο.Προτού αρχίσετε τους χαρακτηρισμούς ψάξτε πρώτα.Πριν λίγα χρόνια κάτι Ουκρανές κλπ έρχονταν στην Ελλάδα,έκαναν "λευκούς" γάμους έπερναν την υπηκοότητα και μετά χώριζαν.

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Είναι ρατσιστές είναι και άσχετοι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι είμαι ρατσιστής.Επειδή δε γουστάρω τους Αλβανούς,και προτιμώ τις Ρωσίδες.Ωραίος ρατσιστής.Αλλά τι να περιμένει κανείς από δήθεν προοδευτικούς.Σίγουρα ψηφίζεις ΤΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

Τί λες;
Γιατί εγώ ξέρω κάποια που δεν έκανε παιδί στον εδώ γάμο της (το είχε από τον προηγούμενο στη χώρα της) και πήρε υποκοότητα;! Νομίζω σε κάποια χρόνια μεταξύ 5 και 10.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom