gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αυτον που τα πινει;αφου ποτε δεν με ειχες φιλο
τεσπα εχω τον νικολααααααα
αυτον που τα πινει;αφου ποτε δεν με ειχες φιλο
τεσπα εχω τον νικολααααααα
σπαμ & μπαμ..200 απαντησεις μεσα σε 4,5 ωρες...
Aν χτυπάγατε μουνάρα και σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα θα τη χωρίζατε;
« στις: σήμερα στις 16:43 »
200 απαντησεις μεσα σε 4,5 ωρες...
Κι ένας φίλος μου πριν 2 χρόνια το ίδιο έκανε.Και καλώς.Η γκόμενα μίλαγε Ελληνικά καλύτερα από Ελληνίδα.Την έλεγαν Μαρία,τα βρήκαν τα έφτιαξαν,και μετά από μερικούς πήδους του λέει "οι γονείς μου έμαθαν τη σχέση και θέλουν να σε γνωρίσουν".Αυτός είπε εντάξει.Πάει στο σπίτι της και βλέπει τον UCK!!!!Τον άρχισαν στην ανάκριση κλπ,και τον πίεζαν από την πρώτη στιγμή να την παντρευτεί.Μυρίστηκαν ότι είναι και εύπορος,και καταλαβαίνετε...Την επόμενη ημέρα της είπε "ΤΕΛΟΣ" με δικαιολογία ότι του είπε ψέματα και δεν του είπε ότι είναι από την Αλβανία.Τελικά αυτή μετά από μερικούς μήνες παντρεύτηκε έναν άλλο Έλληνα-Κορόιδο.Πήρε και την υπηκοότητα,και τώρα δουλεύει μόνιμησε υπηρεσία του δήμου,και όχι στην καθαριότητα...Περαστικά μας...
Ένας γείτονας-30 ετών- παντρεύτηκε Αλβανίδα και η μάνα του έλεγε με καμάρι ότι ήταν Γαλλίδα.Φυσικά αποκαλύφθηκε...Όπως και να το κάνουμε οι Αλβανίδες είναι σαν τα Κινέζικα βιομηχανοποιημένα σερβίτσια.Όσο και να προσπαθείς,βοημίας δε θα γίνουν.Θα φαίνεται το "φθηνό".
τις τσεχες προφανως....Και ποιά θεωρείς βοημείας ρε μάγκα δλδ???Για να μάθουμε και εμείς...![]()
![]()
![]()
[size=17pt]Προφανως και οχι[/size]Aν χτυπάγατε μουνάρα και σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα θα τη χωρίζατε;
Πάντως όχι τις Αλβανίδες.Αν είναι να παντρευτώ Αλβανίδα,μετά χαράς να παντρευτώ Ελληνίδα.Καλύτερη θα είναι.
Κι ένας φίλος μου πριν 2 χρόνια το ίδιο έκανε.Και καλώς.Η γκόμενα μίλαγε Ελληνικά καλύτερα από Ελληνίδα.Την έλεγαν Μαρία,τα βρήκαν τα έφτιαξαν,και μετά από μερικούς πήδους του λέει "οι γονείς μου έμαθαν τη σχέση και θέλουν να σε γνωρίσουν".Αυτός είπε εντάξει.Πάει στο σπίτι της και βλέπει τον UCK!!!!Τον άρχισαν στην ανάκριση κλπ,και τον πίεζαν από την πρώτη στιγμή να την παντρευτεί.Μυρίστηκαν ότι είναι και εύπορος,και καταλαβαίνετε...Την επόμενη ημέρα της είπε "ΤΕΛΟΣ" με δικαιολογία ότι του είπε ψέματα και δεν του είπε ότι είναι από την Αλβανία.Τελικά αυτή μετά από μερικούς μήνες παντρεύτηκε έναν άλλο Έλληνα-Κορόιδο.Πήρε και την υπηκοότητα,και τώρα δουλεύει μόνιμησε υπηρεσία του δήμου,και όχι στην καθαριότητα...Περαστικά μας...
Είναι ρατσιστές είναι και άσχετοι!!!Πόσες μαλακίες ακουγονται εδώ μέσα!
μετά τις 10 σελίδες σπαμ των "ανδρών" του φόρουμ, ας επανέλθουμε!
Υπηκοότητα (ιθαγένεια συγκεκριμένα) δεν παίρνει κανείς λόγω γάμου!
πρέπει να κάνει και παιδί-ιά!
Είναι ρατσιστές είναι και άσχετοι!!!![]()
![]()
![]()
Πόσες μαλακίες ακουγονται εδώ μέσα!
μετά τις 10 σελίδες σπαμ των "ανδρών" του φόρουμ, ας επανέλθουμε!
Υπηκοότητα (ιθαγένεια συγκεκριμένα) δεν παίρνει κανείς λόγω γάμου!
πρέπει να κάνει και παιδί-ιά!