Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άπαξ και παντρευτείς Έλληνα/Ελληνίδα,αυτομάτως παίρνεις υπηκοότητα.Όχι Ιθαγένεια,αλλά υπηκοότητα.Και φυσικά διαβατήριο.Προτού αρχίσετε τους χαρακτηρισμούς ψάξτε πρώτα.Πριν λίγα χρόνια κάτι Ουκρανές κλπ έρχονταν στην Ελλάδα,έκαναν "λευκούς" γάμους έπερναν την υπηκοότητα και μετά χώριζαν.
Πάντως αυτό που λες έπαψε λίγα χρόνια μετά το 1996 με τροποποίηση του νόμου!!! ;)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
...Άντε να χαθείτε ρε, που βαλθήκατε να μας διαφημίσετε τις ΑΣΧΗΜΟΤΕΡΕΣ και πιο ΑΧΡΗΣΤΕΣ γυναίκες του πλανήτη. ΟΥΣΤ!

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως αυτό που λες έπαψε λίγα χρόνια μετά το 1996 με τροποποίηση του νόμου!!! ;)

Αυτό που άλλαξε είναι ότι πρέπει να παρέλθουν 5 χρόνια γάμου τουλάχιστον για να πάρει υπηκοότητα.Όχι ότι δεν παίρνεις.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτό που άλλαξε είναι ότι πρέπει να παρέλθουν 5 χρόνια γάμου τουλάχιστον για να πάρει υπηκοότητα.Όχι ότι δεν παίρνεις.

νομίζω έχει και άλλες προϋποθέσεις, να μη φύγει από τη χώρα για κάποια χρόνια ή κάτι τέτοιο...
πάντως το παιδί δεν το έχω ξανακούσει ποτέ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
...Άντε να χαθείτε ρε, που βαλθήκατε να μας διαφημίσετε τις ΑΣΧΗΜΟΤΕΡΕΣ και πιο ΑΧΡΗΣΤΕΣ γυναίκες του πλανήτη. ΟΥΣΤ!

Σαν την Τσέτη ας πούμε (που είχε βγει πριν χρόνια playmate) που ήταν Κοσοβάρα Αλβανίδα; (Φαίνεται και από επίθετο.) :think: :think:

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπικά δε θα παντρευόμουν Αλβανίδα όσο όμορφη και αν ήταν.Δε γουστάρω την (ανύπαρκτη) κουλτούρα τους.Προτιμώ Ευρωπαία και ας μην είναι τόσο όμορφη.Οι Αλβανοί δεν είναι ευρωπαίοι,ευρείαπέοι είναι...

Επισκέπτης
Εχει καταργηθεί η διάταξη ιθαγένειας με γάμο με Ελληνά/ιδα στον νέο νόμο Ν. 3284/2004 εντελώς.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Προσωπικά δε θα παντρευόμουν Αλβανίδα όσο όμορφη και αν ήταν.Δε γουστάρω την (ανύπαρκτη) κουλτούρα τους.Προτιμώ Ευρωπαία και ας μην είναι τόσο όμορφη.Οι Αλβανοί δεν είναι ευρωπαίοι,ευρείαπέοι είναι...

Ετσι ειναι. Ειναι ενας λαος φυτεμενος εκει που ειναι, κακη ρατσα, με ανυπαρκτο πολιτισμο και κουλτουρα που ζουν κυριως απο κομπινες και παρασιτικα επαγγελματα. Και φυσικα ολοι τα παιρνουν. Παντως ειναι καλλιτεχνες στις μαιμουδιες αυτοκινητων. Τα περισσοτερα κλεμμενα εκει καταληγουν....

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αναφέρομαι σε υπηκοότητα,όχι ιθαγένεια.Διαφορετικές έννοιες.

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1

Αλβανίδα δεν θα παντρευόμουν ούτε μία στο δισεκατομμύριο...χίλιες φορές εργένης. Για σχέση πάλι αποκλείεται με την συγκεκριμένη φυλή, αλλά με άλλης εθνικότητας αλλοδαπή θα έκανα σχέση, βέβαια με πολύ πιο αυστηρά κριτήρια και πολύ πιο δύσκολα.

Γενικότερα θα απέφευγα να παντρευτώ μη Ελληνίδα, θέλω να κάνω ελληνική οικογένεια και να "βγάλω" Έλληνες, όχι "πολίτες του κόσμου". Όπως εγώ είμαι περήφανος για την ελληνική καταγωγή μου και από τους δύο μου γονείς, αυτό θέλω και για τα παιδιά μου. Σίγουρα δεν θα ήθελα να είχα 2,3,4 καταγωγές από τους γονείς μου και από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Ούτε, επίσης, είμαι ανώριμο 18χρονο να πάω να ερωτευτώ όποια βρω μπροστά μου ή όποια μου κουνηθεί.

Όσο γι' αυτούς που βρίζουν τις Ελληνίδες ως ελλεεινίδες, έχω να τους πω 2 πράγματα...Πρώτον αν ένας λαός έχει έλλειψη παιδείας, τότε προβληματικά θα είναι και τα δύο φύλα και όχι μόνο το ένα. Δεν είναι δυνατόν οι γυναίκες μας να είναι ελεεινές και εμείς οι πεφωτισμένοι. Την ίδια άσχημη συμπεριφορά έχουμε κι εμείς, απλώς κάποιοι αδυνατούν να δουν την αντιστοιχία ή βλακωδώς κρίνουν την γυναικεία συμπεριφορά με ανδρικά πρότυπα.
Δεύτερον, μάλλον θα πρέπει να ψάξουν λίγο περισσότερο γιατί προσελκύουν "ελεεινές" γκόμενες και κυρίως γιατί δεν μπορούν να φέρουν τις γυναίκες στα μέτρα τους και να τις κάνουν να συμπεριφερθούν σωστά (από όπου και να είναι η γυναίκα, αν δεν ξέρεις να την κουμαντάρεις θα τα φας τα μούτρα σου, και δεν θα φταίει μόνο αυτή...).
Επίσης, παραβλέπεται από πολλούς ότι η μετανάστρια, που πρώτα απ' όλα έχει την ανασφάλεια της προσωπικής "τακτοποίησης" σε μία ξένη χώρα, είναι πολύ λογικό να ρίχνει τις απαιτήσεις της προκειμένου να τακτοποιηθεί. Το θέμα είναι μετά τι γίνεται (μετά την κουλούρα) και ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν, πόσο κοντά σου θα είναι. Σίγουρα πάντως δεν θα ήθελα να γεράσω με μία αλλοδαπή στο πλευρό μου. Ελληνίδα και πάλι ελληνίδα.

Όσον αφορά το ερώτημα, αν και αποκλείεται να έκανα σχέση με μία και να μην είχα ρωτήσει την καταγωγή της (καλά πώς δεσμεύεσαι με μία χωρίς να έχεις ρωτήσει καν από που είναι;;;  :headbang:  :idiot:), σίγουρα θα την χώριζα μετά από λίγο καιρό και φυσικά λέγοντας την αλήθεια και όχι υπεκφυγές.

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Nομιζω οτι ειναι χαζο να τιθεται τετοιο θεμα την στιγμη που ενα απο τα πραγματα στα οποια συμφωνει σχεδον ολο το site ειναι οτι δεν θα ηθελε να παντρευτει ελληνιδα.
Στην τελικη απο ποτε ειναι μειονεκτημα να εισαι αλβανος? Γιατι το να εισαι ρατσιστης ηταν απο παντα.

Επισκέπτης
Nομιζω οτι ειναι χαζο να τιθεται τετοιο θεμα την στιγμη που ενα απο τα πραγματα στα οποια συμφωνει σχεδον ολο το site ειναι οτι δεν θα ηθελε να παντρευτει ελληνιδα.
Στην τελικη απο ποτε ειναι μειονεκτημα να εισαι αλβανος? Γιατι το να εισαι ρατσιστης ηταν απο παντα.
Ρε κομμούνι έχεις μούτρα και μιλάς,στην τρύπα σου γρήγορα που θα έλεγε και ο λαόοοος του bou!!! :2funny: :2funny: :2funny:

'.. ιθαγένεια είναι μια νομική κατασκευή που συστήνει μια σχέση μεταξύ ενός ανθρώπου και ενός κράτους. Στην Ελλάδα, οι όροι «ιθαγένεια», «υπηκοότητα» και «ιδιότητα του πολίτη» έχουν ακριβώς την ίδια σημασία. Αποδίδουν το περιεχόμενο που η ιδιότητα του πολίτη αντανακλά με τον πλέον σύγχρονο τρόπο.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
Αλβανίδα δεν θα παντρευόμουν ούτε μία στο δισεκατομμύριο...χίλιες φορές εργένης. Για σχέση πάλι αποκλείεται με την συγκεκριμένη φυλή, αλλά με άλλης εθνικότητας αλλοδαπή θα έκανα σχέση, βέβαια με πολύ πιο αυστηρά κριτήρια και πολύ πιο δύσκολα.

Γενικότερα θα απέφευγα να παντρευτώ μη Ελληνίδα, θέλω να κάνω ελληνική οικογένεια και να "βγάλω" Έλληνες, όχι "πολίτες του κόσμου". Όπως εγώ είμαι περήφανος για την ελληνική καταγωγή μου και από τους δύο μου γονείς, αυτό θέλω και για τα παιδιά μου. Σίγουρα δεν θα ήθελα να είχα 2,3,4 καταγωγές από τους γονείς μου και από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Ούτε, επίσης, είμαι ανώριμο 18χρονο να πάω να ερωτευτώ όποια βρω μπροστά μου ή όποια μου κουνηθεί.

Όσο γι' αυτούς που βρίζουν τις Ελληνίδες ως ελλεεινίδες, έχω να τους πω 2 πράγματα...Πρώτον αν ένας λαός έχει έλλειψη παιδείας, τότε προβληματικά θα είναι και τα δύο φύλα και όχι μόνο το ένα. Δεν είναι δυνατόν οι γυναίκες μας να είναι ελεεινές και εμείς οι πεφωτισμένοι. Την ίδια άσχημη συμπεριφορά έχουμε κι εμείς, απλώς κάποιοι αδυνατούν να δουν την αντιστοιχία ή βλακωδώς κρίνουν την γυναικεία συμπεριφορά με ανδρικά πρότυπα.
Δεύτερον, μάλλον θα πρέπει να ψάξουν λίγο περισσότερο γιατί προσελκύουν "ελεεινές" γκόμενες και κυρίως γιατί δεν μπορούν να φέρουν τις γυναίκες στα μέτρα τους και να τις κάνουν να συμπεριφερθούν σωστά (από όπου και να είναι η γυναίκα, αν δεν ξέρεις να την κουμαντάρεις θα τα φας τα μούτρα σου, και δεν θα φταίει μόνο αυτή...).
Επίσης, παραβλέπεται από πολλούς ότι η μετανάστρια, που πρώτα απ' όλα έχει την ανασφάλεια της προσωπικής "τακτοποίησης" σε μία ξένη χώρα, είναι πολύ λογικό να ρίχνει τις απαιτήσεις της προκειμένου να τακτοποιηθεί. Το θέμα είναι μετά τι γίνεται (μετά την κουλούρα) και ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν, πόσο κοντά σου θα είναι. Σίγουρα πάντως δεν θα ήθελα να γεράσω με μία αλλοδαπή στο πλευρό μου. Ελληνίδα και πάλι ελληνίδα.

Όσον αφορά το ερώτημα, αν και αποκλείεται να έκανα σχέση με μία και να μην είχα ρωτήσει την καταγωγή της (καλά πώς δεσμεύεσαι με μία χωρίς να έχεις ρωτήσει καν από που είναι;;;  :headbang:  :idiot:), σίγουρα θα την χώριζα μετά από λίγο καιρό και φυσικά λέγοντας την αλήθεια και όχι υπεκφυγές.

...Το ΠΟΛΥ ΠΙΣΩΚΟΛΗΤΟ ΒΛΑΠΤΕΙ...Παντρέψου πρώτα καμιά Ελεηνίδα και έλα να μας τα ξαναπείς το Σεπτέμβρη του 2020.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Άπαξ και παντρευτείς Έλληνα/Ελληνίδα,αυτομάτως παίρνεις υπηκοότητα.Όχι Ιθαγένεια,αλλά υπηκοότητα.Και φυσικά διαβατήριο.Προτού αρχίσετε τους χαρακτηρισμούς ψάξτε πρώτα.Πριν λίγα χρόνια κάτι Ουκρανές κλπ έρχονταν στην Ελλάδα,έκαναν "λευκούς" γάμους έπερναν την υπηκοότητα και μετά χώριζαν.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ρε άμα δεν ξέρετε γιατί τα πετάτε?

σόρι κιόλας ρε φιλαράκι, αλλά πριν πεις κάτι καλόν είναι να ξέρεις το νόμο!

εγώ το ήξερα από πριν (και δεν "μου είπαν", "άκουσα" κτλ)

πάρε να διαβάσεις!

V 5.2.α : Η χρονική προϋπόθεση της δεκαετούς διαμονής δεν απαιτείται γι' αυτόν που είναι σύζυγος Έλληνα ή Ελληνίδας, διαμένει τουλάχιστον επί μία τριετία στην Ελλάδα και έχει αποκτήσει τέκνο! :uglystupid:

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Τεράστια η διαφορά.Την υπηκοότητα μπορείς να την πάρεις με διάφορους τρόπους-όπως π.χ ο Ρότσα-την Ιθαγένεια όμως την παίρνεις μόνο αν είσαι Έλληνας.Οι αλλοδαποί δεν παίρνουν ιθαγένεια.Μπορείς να έχει 2 υπηκοόητητες αλλά μόνο μία ιθαγένεια.Για να εκλεγείς σε πολιτικό αξίωμα πρέπει (τώρα) να έχεις Ελληνική ιθαγένεια,δεν αρκεί η υπηκοότητα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ν. 3284/2004

Κώδικας Ελληνικής Ιθαγένειας (ΦΕΚ 217, τ. Α΄)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom