Αλβανίδα δεν θα παντρευόμουν ούτε μία στο δισεκατομμύριο...χίλιες φορές εργένης. Για σχέση πάλι αποκλείεται με την συγκεκριμένη φυλή, αλλά με άλλης εθνικότητας αλλοδαπή θα έκανα σχέση, βέβαια με πολύ πιο αυστηρά κριτήρια και πολύ πιο δύσκολα.
Γενικότερα θα απέφευγα να παντρευτώ μη Ελληνίδα, θέλω να κάνω ελληνική οικογένεια και να "βγάλω" Έλληνες, όχι "πολίτες του κόσμου". Όπως εγώ είμαι περήφανος για την ελληνική καταγωγή μου και από τους δύο μου γονείς, αυτό θέλω και για τα παιδιά μου. Σίγουρα δεν θα ήθελα να είχα 2,3,4 καταγωγές από τους γονείς μου και από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Ούτε, επίσης, είμαι ανώριμο 18χρονο να πάω να ερωτευτώ όποια βρω μπροστά μου ή όποια μου κουνηθεί.
Όσο γι' αυτούς που βρίζουν τις Ελληνίδες ως ελλεεινίδες, έχω να τους πω 2 πράγματα...Πρώτον αν ένας λαός έχει έλλειψη παιδείας, τότε προβληματικά θα είναι και τα δύο φύλα και όχι μόνο το ένα. Δεν είναι δυνατόν οι γυναίκες μας να είναι ελεεινές και εμείς οι πεφωτισμένοι. Την ίδια άσχημη συμπεριφορά έχουμε κι εμείς, απλώς κάποιοι αδυνατούν να δουν την αντιστοιχία ή βλακωδώς κρίνουν την γυναικεία συμπεριφορά με ανδρικά πρότυπα.
Δεύτερον, μάλλον θα πρέπει να ψάξουν λίγο περισσότερο γιατί προσελκύουν "ελεεινές" γκόμενες και κυρίως γιατί δεν μπορούν να φέρουν τις γυναίκες στα μέτρα τους και να τις κάνουν να συμπεριφερθούν σωστά (από όπου και να είναι η γυναίκα, αν δεν ξέρεις να την κουμαντάρεις θα τα φας τα μούτρα σου, και δεν θα φταίει μόνο αυτή...).
Επίσης, παραβλέπεται από πολλούς ότι η μετανάστρια, που πρώτα απ' όλα έχει την ανασφάλεια της προσωπικής "τακτοποίησης" σε μία ξένη χώρα, είναι πολύ λογικό να ρίχνει τις απαιτήσεις της προκειμένου να τακτοποιηθεί. Το θέμα είναι μετά τι γίνεται (μετά την κουλούρα) και ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν, πόσο κοντά σου θα είναι. Σίγουρα πάντως δεν θα ήθελα να γεράσω με μία αλλοδαπή στο πλευρό μου. Ελληνίδα και πάλι ελληνίδα.
Όσον αφορά το ερώτημα, αν και αποκλείεται να έκανα σχέση με μία και να μην είχα ρωτήσει την καταγωγή της (καλά πώς δεσμεύεσαι με μία χωρίς να έχεις ρωτήσει καν από που είναι;;;
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
), σίγουρα θα την χώριζα μετά από λίγο καιρό και φυσικά λέγοντας την αλήθεια και όχι υπεκφυγές.