Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μάγκες και οι αλβανίδες που είναι απο μικρές στην ελλάδα έχουν ελλεηνιδοποιηθεί  :2funny: δηλαδή αν μια πολύ όμορφη ελλεηνίδα έχει στάνταρ τον εργοστασιάρχη για να προχωρήσει και να τον τυλίξει η πολύ όμορφη αλβανίδα αντίστοιχα τα στάνταρ της είναι πιο χαμηλά, να έχεις ένα καλό μαγαζί, μια εταιριούλα κλπ.
Και επειδή το έθιξε και ένα παλικάρι στις πρώτες σελίδες και γω πολύ δύσκολα θα έκανα κάτι με αλβανίδα γιατί απλά δεν τις γουστάρω.... μου τις σπάνε οι αλβανόφατσες, απο αισθητικής πλευράς καθαρά.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δεν γινεται να ειμαστε ολοι μλκς αρκαν πανηλιθιε ΤΥΠΕ μαλλον εσυ το εχεις το προβλημα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε δεν ξερω τι παιζει με αυτες και πολυ.μονο μια αλβανιδα εχω παρει μονο,εμενα παντως αυτη μονο μια φορα μου εδωσε κωλο τυπε,ειχε πονεσει πολυ και δεν ηθελε να το ξανακανει.παντως κολοδαχτυλα οταν τις εβαζα τις αρεσε και γουσταρε πολυ.τυπε σε αυτη που ειχα πεσει εγω ηταν παντως καθηγητρια στα τσιμπουκια ειχε και μεγαλη βυζια και ηξερε να το δουλευει ολο το συστημα πολυ καλα.
αν εχεις καμια τετοια περιπτωση κανενα ενα test drive,δεν εχεις να χασεις και τιποτα,βλεπεις τι γινετε και αναλογος αποφασιζεις.

οι αγγλιδες τυπε παντως το δινουν το κωλο κανονικα και με το νομο.
Τυπε μου αρεσε η εκφραση ''ηξερε να το δουλευει ολο το συστημα'' :rockon: :rockon: :rockon:
Τυπε αν κατσει η φαση θα ενημερωσο

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αλβανιδες ο σαβουρογαμης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ποιος ξερει τι πατσαβουρης θαναι κιαυτος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχει χαρη που η συγκεκριμενη κοπελα ηταν πολυ σωστη,και καλο ατομο,αλλιως θα εβαζα τον λινκ τις απο το facebook για να την δειτε λιγο,και προπαντως εσυ ο μαλακας,για να καταλαβεις και μονος σου, οτι τετοιο μουνι στην ζωη σου,δεν θα γαμησεις καμια φορα.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εχει χαρη που η συγκεκριμενη κοπελα ηταν πολυ σωστη,και καλο ατομο,αλλιως θα εβαζα τον λινκ τις απο το facebook για να την δειτε λιγο,και προπαντως εσυ ο μαλακας,για να καταλαβεις και μονος σου, οτι τετοιο μουνι στην ζωη σου,δεν θα γαμησεις καμια φορα.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:πανιβλακα δεν με ξερεις για να λες αν εχω γαμησει μουνους η οχι.απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω ομως οτι εισαι σαβουρης και πεινασμενος :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Τυπε μου αρεσε η εκφραση ''ηξερε να το δουλευει ολο το συστημα'' :rockon: :rockon: :rockon:
Τυπε αν κατσει η φαση θα ενημερωσο
τυπε η γκομενα ειχε βιζαρες τρελες και ηξερε να τις δουλευει καλα.οταν δουλευε στο beach bar τρελενοτανε πολυς λαος,ητανε και μαυρισμενες οι βιζαρες τις και φανταζεσε τι γινοτανε.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:πανιβλακα δεν με ξερεις για να λες αν εχω γαμησει μουνους η οχι.απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω ομως οτι εισαι σαβουρης και πεινασμενος :2funny:
ενας που γαμαει εχει ανοιχτο μυαλο,δεν ειναι καθυστηρεμενος. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

arcans ερώτηση... πιστεύεις οτι αν ήταν ελληνίδα θα σου καθόταν το ίδιο εύκολα ?
Θέλω να πω μάλλον και αυτές ρίχνουν τα στάνταρ όπως είπα παραπάνω γιατι νιώθουν μειονεκτικά.
Και δεν το λέω για να σε μειώσω, σε όλους μπορεί να τύχει.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μάγκες, φίλος μου γιατρος γυναικολόγος "δικός μας" μου λέει
ότι ,από τις εκατοντάδες Αλβανίδες που έχει εξετάσει οι περισσότερες έχουν ψυχολογικά σεξουαλικά προβλήματα ,περισσότερο και από τις ελληνίδες.Η νοοτροπία που
έχουν οι περισότερες Αλβανίδες είναι ότι το σεξ γίνεται  "για να ικανοποιηθεί ο άντρας ,ενώ αυτές πονούν περισσότερο ή λιγώτερο ".Χειρότερα και από την Ελλάδα του 1950.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μάγκες, φίλος μου γιατρος γυναικολόγος "δικός μας" μου λέει
ότι ,από τις εκατοντάδες Αλβανίδες που έχει εξετάσει οι περισσότερες έχουν ψυχολογικά σεξουαλικά προβλήματα ,περισσότερο και από τις ελληνίδες.Η νοοτροπία που
έχουν οι περισότερες Αλβανίδες είναι ότι το σεξ γίνεται  "για να ικανοποιηθεί ο άντρας ,ενώ αυτές πονούν περισσότερο ή λιγώτερο ".Χειρότερα και από την Ελλάδα του 1950.

πες τα στον καραγκιοζακο απο πανω :headbang: :headbang: :headbang:μαλλον κιαυτος ψυχολογικα απεκτησε που σαβουριασε το αλβανακι :2funny:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
πες τα στον καραγκιοζακο απο πανω :headbang: :headbang: :headbang:μαλλον κιαυτος ψυχολογικα απεκτησε που σαβουριασε το αλβανακι :2funny:

Τώρα το παραγάμησες μαλώνετε για να μαλώσετε.
όποιος γουστάρει να γαμήσει αλβανίδα καλά κάνει και γαμάει αφου του αρέσει εμφανισιακά, αλλα για κάτι παραπάνω μην περιμένετε καμιά νοοτροπία προχωρημένη η μακρυά απο τα ελληνικά πρότυπα, πιο πιθανόν να είναι και χειρότερα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
arcans ερώτηση... πιστεύεις οτι αν ήταν ελληνίδα θα σου καθόταν το ίδιο εύκολα ?
Θέλω να πω μάλλον και αυτές ρίχνουν τα στάνταρ όπως είπα παραπάνω γιατι νιώθουν μειονεκτικά.
φιλε το ειπα και απο την αρχη αν ειδες.επειδη η γκομενα ειχε γεννηθη εδω και μεγαλωσε εδω,μιλουσε τα ελληνικα τελεια.εγω οταν την γνωρισα μου ειπε οτι ειναι απο θεσσαλονικη και σπουδαζει στο αριστοτελειο θεολογια.μετα που γνωριστικαμε καλα και επεσε το πρωτο γαμησι μου ειπε οτι ειναι απο την αλβανια.μεχρι τοτε δεν μου κινησε κατι την περιεργεια ωστε να καταλαβω οτι δεν ειναι ελληνιδα.απο τροπο συμπεριφορας μπορω να πω οτι οταν πηγαιναμε καπου για κανενα ποτο η φαγητο ηταν κανονικη οπως ολες οι γκομενες και γενικα σε νορμαλ πλαισια.στο σπιτι τις που πηγα στην θεσσαλονικη,ηταν σαν ολα τα φοιτητικα σπιτια που εχουν οι γκομενες,ηταν συγκατοικος με μια αλλη συμφοιτητρια,που ηταν ελληνιδα.μην φανταστεις οτι ειχε καμια αλβανικη σημαια κρεμασμενη στο σπιτι τις.
παντως δεν ειδα σε καμια φαση να αισθανετε μειωνεκτικα.

τωρα φιλε σου ειπα τι καταλαβα στις 20-25 μερες που τραβιχτικα μαζι τις.οπως καταλαβαινεις δεν ειναι και μεγαλο διαστημα.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τώρα το παραγάμησες μαλώνετε για να μαλώσετε.
όποιος γουστάρει να γαμήσει αλβανίδα καλά κάνει και γαμάει αφου του αρέσει εμφανισιακά, αλλα για κάτι παραπάνω μην περιμένετε καμιά νοοτροπία προχωρημένη η μακρυά απο τα ελληνικά πρότυπα, πιο πιθανόν να είναι και χειρότερα.

προσπαθησα να του εξηγησω πολιτισμενα αλλα καταλαβα τελικα οτιναι στοκος και τ μιλησα αναλογα.δεν πα να γαμησει και κουρδιστανη
του εθεσα ενα απλο ερωτημα και δ μ απαντησε..αν ειχε κορη και του φερνε αλβαναρα καμποσο για γαμπρο ποια θα ηταν η αντιδραση του κ μ το παιξε παπας

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
φιλε το ειπα και απο την αρχη αν ειδες.επειδη η γκομενα ειχε γεννηθη εδω και μεγαλωσε εδω,μιλουσε τα ελληνικα τελεια.εγω οταν την γνωρισα μου ειπε οτι ειναι απο θεσσαλονικη και σπουδαζει στο αριστοτελειο θεολογια.μετα που γνωριστικαμε καλα και επεσε το πρωτο γαμησι μου ειπε οτι ειναι απο την αλβανια.μεχρι τοτε δεν μου κινησε κατι την περιεργεια ωστε να καταλαβω οτι δεν ειναι ελληνιδα.απο τροπο συμπεριφορας μπορω να πω οτι οταν πηγαιναμε καπου για κανενα ποτο η φαγητο ηταν κανονικη οπως ολες οι γκομενες και γενικα σε νορμαλ πλαισια.στο σπιτι τις που πηγα στην θεσσαλονικη,ηταν σαν ολα τα φοιτητικα σπιτια που εχουν οι γκομενες,ηταν συγκατοικος με μια αλλη συμφοιτητρια,που ηταν ελληνιδα.μην φανταστεις οτι ειχε καμια αλβανικη σημαια κρεμασμενη στο σπιτι τις.
παντως δεν ειδα σε καμια φαση να αισθανετε μειωνεκτικα.

τωρα φιλε σου ειπα τι καταλαβα στις 20-25 μερες που τραβιχτικα μαζι τις.οπως καταλαβαινεις δεν ειναι και μεγαλο διαστημα.

Έχουνε πάντως και μια μικρή τάση να κρύβουνε την καταγωγή τους, δηλαδή αν για παράδειγμα ήταν απο την γερμανία η την ιταλία μπορεί να σου το έλεγε πάνω στην κουβέντα απο το πρώτο ραντεβού κιόλας.
Δεν αντιλέγω οτι μπορεί να μην φαινόταν καν αλλά πολλές τις ξεχωρίζεις λίγο απο τα έντονα χαρακτηριστικά όπως είπαν κιάλλοι.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Έχουνε πάντως και μια μικρή τάση να κρύβουνε την καταγωγή τους, δηλαδή αν για παράδειγμα ήταν απο την γερμανία η την ιταλία μπορεί να σου το έλεγε πάνω στην κουβέντα απο το πρώτο ραντεβού κιόλας.
Δεν αντιλέγω οτι μπορεί να μην φαινόταν καν αλλά πολλές τις ξεχωρίζεις λίγο απο τα έντονα χαρακτηριστικά όπως είπαν κιάλλοι.

ρε φιλαρακι εδω μιλαμε για περιπτωση των περιπτωσεων.ΑΡΚΑΣ ειν αυτος.τοσο στοκος που δεν καταλαβε αν ειναι ελληνιδα η οχι.πεινασμενος μεχρι αηδιας ειναι.ελεος ρε αρκα...χαραμισες τ χρονια σου στην βιοπαλη και συ..και εφτασες σε σημειο να μην ξεχωριζεις τις ελληνιδες απο τα αλβανα :2funny: :2funny: :2funny: το τραβελι τουλαχιστον το ξεχωριζεις? :2funny: :headbang: :2funny: :headbang: :2funny: :headbang:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
συμφωνω οτι τις ξεχωριζεις απο τα χαρακτιριστικα.αλλα νομιζω οτι υπαρχουν και καποιες που δεν φαινοντε σχεδον καθολου.τι να πω ρε φιλε,ισως επεσε και στην περιπτωση.δεν εχω ασχολουμε με αλβανιδες και πολυ,απλα ετυχε και εκατσε η φαση με αυτην την γκομενα.με την αυτη την λογικη ομως εχει και ελληνιδες που μοιαζουν για αγγλιδες- σουηδεζες-ισπανιδες και απο αλλες χωρες.τελος παντως φιλε εγω δεν το εχω ψαξει και πολυ το θεμα με τις φυλες τι γινετε.αν ειναι κανενα μουνι που μου αρεσει,και θελω να το γαμησω,ας ειναι και απο το διαστημα,δεν με χαλαει καθολου.για να γαμησω παω,δεν παω για γαμο.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ρε φιλαρακι εδω μιλαμε για περιπτωση των περιπτωσεων.ΑΡΚΑΣ ειν αυτος.τοσο στοκος που δεν καταλαβε αν ειναι ελληνιδα η οχι.πεινασμενος μεχρι αηδιας ειναι.ελεος ρε αρκα...χαραμισες τ χρονια σου στην βιοπαλη και συ..και εφτασες σε σημειο να μην ξεχωριζεις τις ελληνιδες απο τα αλβανα :2funny: :2funny: :2funny: το τραβελι τουλαχιστον το ξεχωριζεις? :2funny: :headbang: :2funny: :headbang: :2funny: :headbang:

Ντάξει flex είπαμε δεν τις ξεχωρίζεις όλες. και μπορώ να σου δείξω και γω παραδείγματα για αυτό που λέω.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ντάξει flex είπαμε δεν τις ξεχωρίζεις όλες. και μπορώ να σου δείξω και γω παραδείγματα για αυτό που λέω.

ελα ρε συ φιλε ειδικα οι αλβανιδες κανουν καραμπαμ..δεν παν ναναι οσα χρονια θελουν στην ελλαδα.φαινονται-ξεχωριζουν

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
συμφωνω οτι τις ξεχωριζεις απο τα χαρακτιριστικα.αλλα νομιζω οτι υπαρχουν και καποιες που δεν φαινοντε σχεδον καθολου.τι να πω ρε φιλε,ισως επεσε και στην περιπτωση.δεν εχω ασχολουμε με αλβανιδες και πολυ,απλα ετυχε και εκατσε η φαση με αυτην την γκομενα.με την αυτη την λογικη ομως εχει και ελληνιδες που μοιαζουν για αγγλιδες- σουηδεζες-ισπανιδες και απο αλλες χωρες.τελος παντως φιλε εγω δεν το εχω ψαξει και πολυ το θεμα με τις φυλες τι γινετε.αν ειναι κανενα μουνι που μου αρεσει,και θελω να το γαμησω,ας ειναι και απο το διαστημα,δεν με χαλαει καθολου.για να γαμησω παω,δεν παω για γαμο.

καλά κάνεις ρε σύ, όντως ειδικά οι πιτσιρίκες πλέον δύσκολα ξεχωρίζεις και υπάρχει και η κατηγορία ελληνίδες που μοιάζουν με αλβανίδες  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom