Νέα

Ταυτότητα και δίπλωμα στο κινητό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Μπορουν αλλα δεν εχουμε δωσει ακομα και την αδεια για απευθειας συνδεση. Με αυτο μαλλον εκει αποσκοπουν, ειναι ακομα ενα απο αυτα που "δεν θα γινουν ποτε"...
τυπε παρε 3310 και βαλε αλουμινενιο καπελακι
Spying Conspiracy Theory GIF by DrSquatchSoapCo

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
λες οτι να'ναι αδερφε, ΚΑΙ στην ελλαδα βαζεις εισιτηρια (viva κλπ) και καρτες μελους (AB, lidl κλπ)
χαλαρωσε με το εξωτερικο και εμεις μειναμε εξω αλλα δεν καναμε ετσι. εισαι casual χρηστης τεχνολογιας και δεν ξερεις τι ειναι το pkpass και θα μας πεις και με τι ασχολειτε η google...
Εσύ δεν έγραψες πιο πάνω ότι το Google Wallet δε δέχεται pkpass;
Θα μου πεις εσύ αν ξέρω τι είναι και τι δεν είναι το pkpass;
Πιθανώς η χρήση που κάνω με πτήσεις, εισιτήρια κλπ στο Passwallet είναι πενταπλάσια από σένα αλλά οκ με έβγαλες casual χρήστης τεχνολογίας. :D:
Δεν πειράζει, αφού το πιστεύεις, μη σου χαλάσω το παραμύθι που ζεις στο Ελλαντα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Πιθανώς η χρήση που κάνω με πτήσεις, εισιτήρια κλπ στο Passwallet είναι πενταπλάσια από σένα αλλά οκ με έβγαλες casual χρήστης τεχνολογίας. :D:
Δεν πειράζει, αφού το πιστεύεις, μη σου χαλάσω το παραμύθι που ζεις στο Ελλαντα.
Εσύ που είσαι τραβεστί καριέρας τι φωτογραφία έχεις στην ταυτότητα σου;
Την αντρική ή την πούστικη με τα κραγιόν και την ξανθιά περούκα;
:zfuck::zfuck::zfuck:

• Χαχα
Αντιδράσεις: dem

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
δεχεται ή οχι εισιτηρια και καρτες μελους στην ελλαδα το wallet? αφου ξερεις τι ειναι το pkpass γιατι λες οτι δεν ασχολειτε με αυτα η google? λες να θελει να μην εχει parity με το apple pay?

τωρα μπορει να μην δεχεται pkpass, αλλα αργα ή γρηγορα θα δεχεται

και 20πλασια χρηση να κανεις απλα δεν ξερεις. και οι ναρκομανεις κανουν κοκαινη, αλλα οσο ξερει ο κολομβιανος απο κοκα δεν τα ξερουν αυτοι

και χαλαρωσε λιγο με τα Ελλαντα, μου πηγες στο εξωτερικο και νομιζεις οτι εγινε καποιος...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
δεχεται ή οχι εισιτηρια και καρτες μελους στην ελλαδα το wallet? αφου ξερεις τι ειναι το pkpass γιατι λες οτι δεν ασχολειτε με αυτα η google? λες να θελει να μην εχει parity με το apple pay?

και 20πλασια χρηση να κανεις απλα δεν ξερεις. και οι ναρκομανεις κανουν κοκαινη, αλλα οσο ξερει ο κολομβιανος απο κοκα δεν τα ξερουν αυτοι

και χαλαρωσε λιγο με τα Ελλαντα, μου πηγες στο εξωτερικο και νομιζεις οτι εγινε καποιος...
Πούστης @xenitemenos είναι το πρώτο τσιμπούκι στα κατεχόμενα....:2funny::2funny::2funny:

Στην Κύπρο και νομίζει πως είναι εξωτερικό...ξενιτεμένος λέει...:tooth::tooth::tooth:

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
Τελικα υπαρχει κανεις που να εβαλε παλιο διπλωμα στην εφαρμογη;

ναι, μπαινει κανονικα. σε περιπτωση ομως, που δεν σε αφηνει, δεν φταιει το "παλιο" διπλωμα, αλλα το γεγονος οτι δεν εχει ενημερωθει το υπουργειο μεταφορων για να "συνδεσει" το ΑΦΜ σου με το διπλωμα σου. αυτη την ενημερωση μπορεις να την κανεις ψηφιακα.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.968
Πόντοι
6.256
ναι, μπαινει κανονικα. σε περιπτωση ομως, που δεν σε αφηνει, δεν φταιει το "παλιο" διπλωμα, αλλα το γεγονος οτι δεν εχει ενημερωθει το υπουργειο μεταφορων για να "συνδεσει" το ΑΦΜ σου με το διπλωμα σου. αυτη την ενημερωση μπορεις να την κανεις ψηφιακα.
Μαλλον αυτο θα ναι, εκανα αιτηση για εκδοση νεου σε καρτα και επαληθευσα αφμ,

• Like
Αντιδράσεις: antep

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846

τωρα μπορει να μην δεχεται pkpass, αλλα αργα ή γρηγορα θα δεχεται

Μπράβο, κάνε Like στο σκουπίδι ανθέλληνα Trovadouro που στα θέματα της Κύπρου βρίζει Έλληνες και Κύπριους.
Μεγάλος μάγκας και εσύ που σε πείραξε το Ελλαντα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
ρε μαλάκα κάποιοι δεν υπάρχετε...απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ...
κι ο θεός ο ίδιος να φτιάξει κάτι σε αυτή τη χώρα, αν δεν έχει πάνω το σφυροδρέπανο ή τη σβάστιγα ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΤΡΕΒΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ" ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ...τέλος
Δεν υπάρχει θεός σύντροφε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Μπράβο, κάνε Like στο σκουπίδι ανθέλληνα Trovadouro που στα θέματα της Κύπρου βρίζει Έλληνες και Κύπριους.
καλα ρε μλκ κυπρο εισαι και μας το παιζεις κατοικος εξωτερικου τοσο καιρο; Αλβανια αμα παω πιο ξενιτεμενος απο σενα θα γινω.
deli misin? :tooth:

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Αλλος ενας τροπος να μας ελεγχουν ευκολοτερα, σε μερικα χρονια αυτο το προγραμματακι θα εχει παρει αναβαθμισεις που θα μπορουν να ελεγχουν ολες τις καθημερινες δραστηριοτητες...

:sunglasses:

295549495_1692451597802278_3425200088244845890_n.jpg

pepis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
140
Πόντοι
1
Πως το κάνουμε αυτό;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
καλα ρε μλκ κυπρο εισαι και μας το παιζεις κατοικος εξωτερικου τοσο καιρο; Αλβανια αμα παω πιο ξενιτεμενος απο σενα θα γινω.
deli misin? :tooth:
Μάγκα μου έχω αλλάξει 2 χώρες τα τελευταία 8 χρόνια.
Άφησες και εσύ σπίτι, Οικογένεια και φίλους για τόσο καιρό;
Αν όχι, μοκο γιατί μόνο μαγκιά και κλανια δείχνεις με αυτό το ποστ σου.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Μάγκα μου έχω αλλάξει 2 χώρες τα τελευταία 8 χρόνια.
Άφησες και εσύ σπίτι, Οικογένεια και φίλους για τόσο καιρό;
Αν όχι, μοκο γιατί μόνο μαγκιά και κλανια δείχνεις με αυτό το ποστ σου.
εζησα 3 χρονια γερμανια και ολλανδια, το πρωτο τριμηνο με λιγη βοηθεια (σπιτι) και μετα μονος. Μετα εσκασε η κορωνα και γυρισα εδω μεχρι νεωτερας. Στην πρωτη σοβαρη ευκαιρια εχω ξαναφυγει. Κυπρο μονο ξενιτεμενος δεν εισαι, 1ωρα μακρια με φθηνο αεροπλανο, ιδιο φαι ιδια γλωσσα ιδια κουλτουρα. Σαν να πηγες στην Ροδο ή την Χιο ειναι. Γιαυτο ασε τα μεγαλα λογια.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
εζησα 3 χρονια γερμανια και ολλανδια, το πρωτο τριμηνο με λιγη βοηθεια (σπιτι) και μετα μονος. Μετα εσκασε η κορωνα και γυρισα εδω μεχρι νεωτερας. Στην πρωτη σοβαρη ευκαιρια εχω ξαναφυγει. Κυπρο μονο ξενιτεμενος δεν εισαι, 1ωρα μακρια με φθηνο αεροπλανο, ιδιο φαι ιδια γλωσσα ιδια κουλτουρα. Σαν να πηγες στην Ροδο ή την Χιο ειναι. Γιαυτο ασε τα μεγαλα λογια.
Έδειξες πόσο μάγκας είσαι.
Στα δύσκολα πίσω.
Όσοι είναι δυνατοί έξω αντέχουν και με κορονα και με κρίση.
Οπότε κόψε τις μαγκιες μαζί μου.
Και πού σαι, δεν δουλεύω για κύπριους ή Έλληνες. 8 χρόνια μόνο σε ξένες εταιρίες. Μόνο αγγλικά καθημερινά.
Οπότε αφού δεν έχεις κάτι καλύτερο να δείξεις, είπαμε μοκο για αυτό το θέμα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Στα δύσκολα πίσω.
Και πού σαι, δεν δουλεύω για κύπριους ή Έλληνες. 8 χρόνια μόνο σε ξένες εταιρίες. Μόνο αγγλικά καθημερινά.
ποια δυσκολα πισω ρε ταγαρι; εβγαλα καλα λεφτα, γυρισα πισω, εσκασε κορονα, και αραξα. Γιατι να παω να περασω καραντινες και μαλακιες στο εξωτερικο οταν εδω μπορουσα να ειμαι ολη μερα εξω με αστειο μηνυμα στο κινητο; Γιατι να ξυνω το παπαρι μου σε χωρες με κακο καιρο και ακριβοτερη ζωη και να μην γυρισω πισω;

Δυο ειναι τα συμπερασματα τυπε. Πρωτον εφαγες τρελο γαμησι στην ελλαδα, σφαλιαρα που πηγε συννεφο, και δευτερον δεν ειχες φιλους, δεν σε εκανε παρεα κανενας, ολα για σενα ειναι δουλεια, μηδεν διασκεδαση.

Λοιπον θα κανω "μοκο" αλλα μονο γιατι σε λυπαμαι και δεν ψηνομαι να σε ξεφτυλισω. Χαζε "ξενιτεμενε" στην κυπρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι χαζοι ανθρωποι ρε πουστη υπαρχουν και πουλανε και μουρη τα σφαλιαροπαιδα ρε μλκ :2funny: δεν βρεχει βλακα σε φτυνουν

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345

γελασα με αυτο που ειπε, αμα δω να βριζει Ελληνες θα τον κραξω και αυτον. δεν κανω και background check πριν κανω like ρε μαν
εσυ το Ελλαντα το εγραψες υποτιμητικα μπρος τα ματια μου

Στα δύσκολα πίσω.
εγω πηγα 5,5 χρονια στην Αγγλια μονος μου στην αρχη απο 12-17
και μονο αγγλικα 10 χρονια σερι με αμερικανους και ινδους
υποτιμητικα παντως δνε θα μιλησω για την Ελλαδα ποτε ουτε πριν ουτε μετα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
ποια δυσκολα πισω ρε ταγαρι; εβγαλα καλα λεφτα, γυρισα πισω, εσκασε κορονα, και αραξα. Γιατι να παω να περασω καραντινες και μαλακιες στο εξωτερικο οταν εδω μπορουσα να ειμαι ολη μερα εξω με αστειο μηνυμα στο κινητο; Γιατι να ξυνω το παπαρι μου σε χωρες με κακο καιρο και ακριβοτερη ζωη και να μην γυρισω πισω;

Δυο ειναι τα συμπερασματα τυπε. Πρωτον εφαγες τρελο γαμησι στην ελλαδα, σφαλιαρα που πηγε συννεφο, και δευτερον δεν ειχες φιλους, δεν σε εκανε παρεα κανενας, ολα για σενα ειναι δουλεια, μηδεν διασκεδαση.

Λοιπον θα κανω "μοκο" αλλα μονο γιατι σε λυπαμαι και δεν ψηνομαι να σε ξεφτυλισω. Χαζε "ξενιτεμενε" στην κυπρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι χαζοι ανθρωποι ρε πουστη υπαρχουν και πουλανε και μουρη τα σφαλιαροπαιδα ρε μλκ :2funny: δεν βρεχει βλακα σε φτυνουν
Μ΄έσα έπεσες σε όλα κακομοίρη μου... :2funny: :think:
Τη ζωή που κάνω σε ένα χρόνο, δεν την κάνεις σε 10 χρόνια καθυστερημένε.
Τελωσπάντων από αντίληψη είσαι μηδε΄ν, κρίμα να σπαμάρουμε εδώ το θέμα με τα άσχετα ποστ σου.
Βαριέμαι και να ασχολούμαι με άσχετους σαν εσένα, ειδικά όταν δεν έχουν καν άποψη για ένα θέμα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
kapa çeneni kaltak
Μ΄έσα έπεσες σε όλα κακομοίρη μου... :2funny: :think:
Τη ζωή που κάνω σε ένα χρόνο, δεν την κάνεις σε 10 χρόνια καθυστερημένε.
Τελωσπάντων από αντίληψη είσαι μηδε΄ν, κρίμα να σπαμάρουμε εδώ το θέμα με τα άσχετα ποστ σου.
Βαριέμαι και να ασχολούμαι με άσχετους σαν εσένα, ειδικά όταν δεν έχουν καν άποψη για ένα θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom