You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συμβουλή για παντρεμένο με παιδί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 420
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Φιλτατε ομοιπαθή κυριε Πανδρεμένε
"Δεν κομιζω γλαυκας", όμως πιστευω όπως και εσεις, ότι πρέπει να λέμε τς εμποιρίες μας στους νεότερους φρεσκοπαντρεμένους.
Οπως ανάγνωσα σε προηγουμενες σελίδες του παρόντος νήματος, με χαρά βρίσκω να συμφωνω μαζίσας στα περισσότερα.
Το ζητημα ειναι να απαντησει ο Καρλος στο ερωτημα "τι τους εφερε σε αυτή την κατάσταση;"
με τρόπο καπώς λογικο να επιχειρηματολογισει στα λάθη και στα λάθη της (γιατί και οι δυο θα εχουν κανει μαλακίες).
Μεγα διδάσκαλε Διομήδα, τα σέβη μου
Ως αμεση θεραπεία της λύπης του, θα το συμβούλεβα να καλέσει στο ξενδοχειο του διαμνει την Αναστασια Ρου για να του ρουφυξει τον πόνο (σοβαρά ομιλώ)
"Δεν κομιζω γλαυκας", όμως πιστευω όπως και εσεις, ότι πρέπει να λέμε τς εμποιρίες μας στους νεότερους φρεσκοπαντρεμένους.
Οπως ανάγνωσα σε προηγουμενες σελίδες του παρόντος νήματος, με χαρά βρίσκω να συμφωνω μαζίσας στα περισσότερα.
Το ζητημα ειναι να απαντησει ο Καρλος στο ερωτημα "τι τους εφερε σε αυτή την κατάσταση;"
με τρόπο καπώς λογικο να επιχειρηματολογισει στα λάθη και στα λάθη της (γιατί και οι δυο θα εχουν κανει μαλακίες).
Aγαπητέ Τρίκαρδε
Μεγα διδάσκαλε Διομήδα, τα σέβη μου
Ως αμεση θεραπεία της λύπης του, θα το συμβούλεβα να καλέσει στο ξενδοχειο του διαμνει την Αναστασια Ρου για να του ρουφυξει τον πόνο (σοβαρά ομιλώ)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Αγαπητε τρικαρδε θα περιμένεις πολυ να σου πει ο νεανίας τα λάθη του γιατι δεν τα ξέρει ούτε κι αυτος
Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα σου αραδιάσει τα λάθη της νεαρης συμβίας του. ;)
Η κοπελα μαλλον εχει σαλταρει μετα τη γεννηση του μωρου.δε μπορει με το παραμικρο να μου ορμαει και να μου πεταει οτι εχει στα χερια της.τωρα ομως θα ανεβουμε και οι δυο γολγοθα.μαλλον δεν ξερει τι σημαινει να μεγαλωνει μονη της ενα παιδι. Νομιζει οτι θα το παραταει στη μανα της και αυτη θα πηγαινει βολτες.θα δουμε τι μας επιφυλασει το μελλον
Αγαπητε τροκαρδε θα περιμένεις πολυ να σου πει ο νεανίας τα λάθη του γιατι δεν τα ξέρει ούτε κι αυτος
Φιλτατε κυριε Παντρεμένε
θα αναμένω τον Καρλος (που καταννοω την ανάγκη του να μοιραστει μαζί μας τον πόνο του) να βαλει σε μια σειρα τα αιτια (και οχι τις αφορμές) που διέλησαν την οικογένεια του.
Φυσικά θα πω οτι το "κυριος" ως προσφονηση στο ατομο σου, δεν ειναι διόλου τυχαία.
Γιατι φίλτατε Παντρεμενε, ειμαι σχεδον σιγουρος (δεν σε εχω γνωρισει από κοντα) οτι εισαι ΚΥΡΙΟΣ
Και ΚΥΡΙΟΣ σημενει ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ του εαυτού σου και των όποιων επιθυμιών σου
ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ του ειναι σου και του ΕΓΩ ΣΟΥ
ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ των λαθων σου και των επιτυχιων σου
ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στα συναισθηματα και τις οποιες αδυναμίες σου
Αρα για τους παραπάνω λόγους σημένει οτι σου αναγνωριζουν οι άλλοι (οχι τυχαια και χαρη ευγενίας) οτι μπορεις εν δυναμη να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙΣ
Και επειδης θα ήταν πλεονασμός να σε προσφονούσα Κυριαρχε Παντρεμένε σε αποκαλώ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕ
γκεγκε;;;;;;;
Η κοπελα μαλλον εχει σαλταρει μετα τη γεννηση του μωρου.δε μπορει με το παραμικρο να μου ορμαει και να μου πεταει οτι εχει στα χερια της.τωρα ομως θα ανεβουμε και οι δυο γολγοθα.μαλλον δεν ξερει τι σημαινει να μεγαλωνει μονη της ενα παιδι. Νομιζει οτι θα το παραταει στη μανα της και αυτη θα πηγαινει βολτες.θα δουμε τι μας επιφυλασει το μελλον
Λογικο ειναι να εχει σαλταρει η κοπελία;;;;;
Ξερεις ποσες αλλαγες γινονται στο σωμα και την ψυχολογια της με το που εγινε μάνα;;;;;
Ποσο χρονων εισαι φιλε Καρλος και ποσο η γυναίκα σου;;;;
Το παιδι ποσων μηνων ειναι;;;;;;;
υγ. Το ξερεις οτι μερικες γυναικες μετα τον τοκετο εχουν αυτοκτωνησει λογο των προβληματων λοχειας;;;
askeris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2010
- Like
- 674
- Πόντοι
- 86
Αυτες θελανε παιδι αλλα α)νομιζανε οτι θα συνεχισουν την προηγουμενη ζωη τους με τις εξοδους και τις δαπανεσ β) οτι οι ανδρες τους θα ειναι παντα σπιτι για να βοηθουνε με το παιδι και θα δουλευουν λιγοτερο γ) οτι δεν θα κανουν καμια υποχωρηση σε σχεση με τους ανδρεσ τους δ) οτι ακομη και αν οι ανδρες τους δουλευουν λιγοτερο θα φερνουν τα ιδια χρηματα. Ολα που νομιζανε ειναι για τον πουστο. Επιπλεον, αυτες που εχουν τετοια συμπεριφορα ειναι κατα κανονα λιγοτερο ικανες απο τους ανδρες τους στα επαγγελματικα αλλα και κατωτερες πνευματικα απο αυτους. ολα αυτα πηγαζουν απο το οτι οι οικογενειες τους τους εμαθαν οτι πρεπει να τους να προσφερουν ολα χωρις αυτες να εχουν καμια υποχρεωση να προσφερουν στον ανδρα τους τιποτα. κουφαλες!!!
Επισκέπτης
Φίλε Κάρλος καταρχήν το θέμα σου θα ήταν εύκολο αν δεν υπήρχε στη μέση το παιδί.
Διότι κατ εμέ ΓΑΜΟΣ=ΠΑΙΔΙ και τίποτα άλλο,αλλιώς όλοι θα συγκατοικούσαμε
Ο βασικός κανόνας της ζωής είναι η διαρκής αναζήτηση ενός από τους λίγους ανθρώπους που στατιστικά υπάρχουν τριγύρω μας με τον οποίο θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε για πολλά χρόνια ώστε να δημιουργήσουμε μία ομαλή οικογένεια και να πλάσουμε 2-3 παιδιά χρήσιμα για την κοινωνία, ικανά να προσφέρουν και ισορροπημένα για να απολαμβάνουν τη ζωή τους.
Ουσιαστικά δλδ πρόκειται για μια μορφή συνεταιρισμού, που έχει ως προτζεκτ την ανατροφή των παιδιών. Όλα τ άλλα είναι δευτερεύοντα και τριτεύοντα
Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να ταιριάξουν με πολλούς, κυρίως γιατί έχουν μάθει να είναι ήρεμοι και συγκαταβατοικοί, και υπάρχουν άλλοι που δε μπορούν να ταιριάξουν με κανέναν, και ενώ το βασικό πρόβλημα σε αυτούς είναι ο εαυτός τους, συνήθως τους φταίνε όλοι οι άλλοι (βλέπε σύγχρονη ελλεηνίδα που ο ένας της μυρίζει ο άλλος της βρωμάει)
Κατ εμέ, τέτοιοι άνθρωποι καλό είναι ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΠΟΤΕ για πολλούς λόγους.
Δυστυχώς όμως υπό το φόβο της μοναξιάς στα γεράματα, του κοινωνικού υποβιβασμού ως γεροντοκόρες-μπακούρια, από την ανάγκη της μητρότητας, υπό την πίεση των γονιών και του περίγυρου και σε άλλες περιπτώσεις από θέματα επιβίωσης ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
Ως αποτέλεσμα, τα άπειρα ψυχολογικά που κουβαλάνε να μεταφέρονται στο γάμο όπου συνήθως το θύμα θα είναι ο σύζυγος (εώς και "από όλους όσους με γούσταραν εσένα βρήκα και πήρα" ύφος αποκτούν)
Κατ εμέ, αυτό το πρόβλημα το οποίο έχει οξυνθεί στην εποχή μας και θα χειροτερέψει στο μέλλον θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία προληπτικά, με νόμους που θα προστάτευαν πλήρως τις άγαμες μητέρες για να μη σου πω ότι θα έπρεπε να προωθείται η άγαμη μητρότητα. Διαδικασίες τεκνοποίησης, δικαιώματα, επιδόματα, κλπ θα έπρεπε να καθιερωθούν ώστε να ενισχυθεί ο θεσμός της άγαμης μητέρας.
Διότι με τον τρόπο αυτό προστατεύεις το σύζυγο από μία κόλαση, και το παιδί από τα ψυχολογικά που θα κουβαλάει (και το τέκνο άγαμης αυτή τη στιγμή κουβαλάει ψυχολογικά, γι αυτό και θα πρέπει να ενισχυθεί ο θεσμός, ώστε να πάψει να είναι ταμπού). Αλλά και η ίδια η μητέρα θα αισθάνεται καλύτερα αφού θα νιώθει "πιο ελέυθερη" στην οικογένεια και στο σπίτι της (δεδομένου ότι δεν ταιρίαζει με κανέναν)
Εγώ προσωπικά έχω πάνω από 20 γνωστές πάνω από 35, που φαίνεται και το παραδέχονται οι ίδιες ότι δεν ταιριάζουν με κανέναν. Σε κάποιες από αυτές μεταξύ αστείου σοβαρού τους λέω να βρουν κάποιον που γουστάρουν εμφανισιακά και εμπιστεύονται, ώστε να γκαστρωθούν μαζί τους (επί πληρωμή) και μετά γεια...ή εικονικό γάμο και μετά το γειά.
Όλα αυτά τα αναφέρω γιατί μάλλον η περίπτωσή σου είναι τέτοια. Έπεσες σε άνθρωπο που ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Γιατί πως να ταιριάξει ένας άνθρωπος ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;)
Αυτό και μόνο για μένα λέει περισσότερα από το να μου έλεγες ότι βγήκε γυμνή στην Ομόνοια ή ότι ντύθηκε Βασίλισσα Κλεποπάτρα και πήγε στο σούπερ μάρκετ. Δλδ κατ εμέ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΡΕΛΗ
Στη θέση σου φαίνεται μονόδρομος το διαζύγιο.
Το μόνο που πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, είναι η ανατροφή του παιδιού σου από δω και πέρα, γιατί μην ξεχνάς ότι πρόκειται για το δικό σου παιδί. Όταν λέω λεπτομέρειες, καλό είναι να επισκεφθείς τουλάχιστον έναν δικηγόρο, έναν παιδοψυχολόγο και μία κοινωνική λειτουργό εντός του επόμενου μήνα, για να ακούσεις τις απόψεις τους
Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξεις...
Διότι κατ εμέ ΓΑΜΟΣ=ΠΑΙΔΙ και τίποτα άλλο,αλλιώς όλοι θα συγκατοικούσαμε
Ο βασικός κανόνας της ζωής είναι η διαρκής αναζήτηση ενός από τους λίγους ανθρώπους που στατιστικά υπάρχουν τριγύρω μας με τον οποίο θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε για πολλά χρόνια ώστε να δημιουργήσουμε μία ομαλή οικογένεια και να πλάσουμε 2-3 παιδιά χρήσιμα για την κοινωνία, ικανά να προσφέρουν και ισορροπημένα για να απολαμβάνουν τη ζωή τους.
Ουσιαστικά δλδ πρόκειται για μια μορφή συνεταιρισμού, που έχει ως προτζεκτ την ανατροφή των παιδιών. Όλα τ άλλα είναι δευτερεύοντα και τριτεύοντα
Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να ταιριάξουν με πολλούς, κυρίως γιατί έχουν μάθει να είναι ήρεμοι και συγκαταβατοικοί, και υπάρχουν άλλοι που δε μπορούν να ταιριάξουν με κανέναν, και ενώ το βασικό πρόβλημα σε αυτούς είναι ο εαυτός τους, συνήθως τους φταίνε όλοι οι άλλοι (βλέπε σύγχρονη ελλεηνίδα που ο ένας της μυρίζει ο άλλος της βρωμάει)
Κατ εμέ, τέτοιοι άνθρωποι καλό είναι ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΠΟΤΕ για πολλούς λόγους.
Δυστυχώς όμως υπό το φόβο της μοναξιάς στα γεράματα, του κοινωνικού υποβιβασμού ως γεροντοκόρες-μπακούρια, από την ανάγκη της μητρότητας, υπό την πίεση των γονιών και του περίγυρου και σε άλλες περιπτώσεις από θέματα επιβίωσης ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
Ως αποτέλεσμα, τα άπειρα ψυχολογικά που κουβαλάνε να μεταφέρονται στο γάμο όπου συνήθως το θύμα θα είναι ο σύζυγος (εώς και "από όλους όσους με γούσταραν εσένα βρήκα και πήρα" ύφος αποκτούν)
Κατ εμέ, αυτό το πρόβλημα το οποίο έχει οξυνθεί στην εποχή μας και θα χειροτερέψει στο μέλλον θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία προληπτικά, με νόμους που θα προστάτευαν πλήρως τις άγαμες μητέρες για να μη σου πω ότι θα έπρεπε να προωθείται η άγαμη μητρότητα. Διαδικασίες τεκνοποίησης, δικαιώματα, επιδόματα, κλπ θα έπρεπε να καθιερωθούν ώστε να ενισχυθεί ο θεσμός της άγαμης μητέρας.
Διότι με τον τρόπο αυτό προστατεύεις το σύζυγο από μία κόλαση, και το παιδί από τα ψυχολογικά που θα κουβαλάει (και το τέκνο άγαμης αυτή τη στιγμή κουβαλάει ψυχολογικά, γι αυτό και θα πρέπει να ενισχυθεί ο θεσμός, ώστε να πάψει να είναι ταμπού). Αλλά και η ίδια η μητέρα θα αισθάνεται καλύτερα αφού θα νιώθει "πιο ελέυθερη" στην οικογένεια και στο σπίτι της (δεδομένου ότι δεν ταιρίαζει με κανέναν)
Εγώ προσωπικά έχω πάνω από 20 γνωστές πάνω από 35, που φαίνεται και το παραδέχονται οι ίδιες ότι δεν ταιριάζουν με κανέναν. Σε κάποιες από αυτές μεταξύ αστείου σοβαρού τους λέω να βρουν κάποιον που γουστάρουν εμφανισιακά και εμπιστεύονται, ώστε να γκαστρωθούν μαζί τους (επί πληρωμή) και μετά γεια...ή εικονικό γάμο και μετά το γειά.
Όλα αυτά τα αναφέρω γιατί μάλλον η περίπτωσή σου είναι τέτοια. Έπεσες σε άνθρωπο που ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Γιατί πως να ταιριάξει ένας άνθρωπος ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;)
Αυτό και μόνο για μένα λέει περισσότερα από το να μου έλεγες ότι βγήκε γυμνή στην Ομόνοια ή ότι ντύθηκε Βασίλισσα Κλεποπάτρα και πήγε στο σούπερ μάρκετ. Δλδ κατ εμέ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΡΕΛΗ
Στη θέση σου φαίνεται μονόδρομος το διαζύγιο.
Το μόνο που πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, είναι η ανατροφή του παιδιού σου από δω και πέρα, γιατί μην ξεχνάς ότι πρόκειται για το δικό σου παιδί. Όταν λέω λεπτομέρειες, καλό είναι να επισκεφθείς τουλάχιστον έναν δικηγόρο, έναν παιδοψυχολόγο και μία κοινωνική λειτουργό εντός του επόμενου μήνα, για να ακούσεις τις απόψεις τους
Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξεις...
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Μενω αναυδος απο την επιθεση σου φιλτατε!Φιλτατε κυριε Παντρεμένε
θα αναμένω τον Καρλος (που καταννοω την ανάγκη του να μοιραστει μαζί μας τον πόνο του) να βαλει σε μια σειρα τα αιτια (και οχι τις αφορμές) που διέλησαν την οικογένεια του.
Φυσικά θα πω οτι το "κυριος" ως προσφονηση στο ατομο σου, δεν ειναι διόλου τυχαία.
Γιατι φίλτατε Παντρεμενε, ειμαι σχεδον σιγουρος (δεν σε εχω γνωρισει από κοντα) οτι εισαι ΚΥΡΙΟΣ
Και ΚΥΡΙΟΣ σημενει ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ του εαυτού σου και των όποιων επιθυμιών σου
ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ του ειναι σου και του ΕΓΩ ΣΟΥ
ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ των λαθων σου και των επιτυχιων σου
ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στα συναισθηματα και τις οποιες αδυναμίες σου
Αρα για τους παραπάνω λόγους σημένει οτι σου αναγνωριζουν οι άλλοι (οχι τυχαια και χαρη ευγενίας) οτι μπορεις εν δυναμη να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙΣ
Και επειδης θα ήταν πλεονασμός να σε προσφονούσα Κυριαρχε Παντρεμένε σε αποκαλώ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕ
γκεγκε;;;;;;;
Μπορεις να με αποκαλεις σκέτο παντρεμένε.
Στο θέμα μας τωρα. Απλα πιστεύω οτι δεν εχει κατασταλάξει ακόμα μέσα του αναγνωρίζοντας τα λάθη του και τις παραλείψεις του. ;)
Πιστεύω οτι χρείαζεται βοήθεια απο ειδικους.
askeris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2010
- Like
- 674
- Πόντοι
- 86
δεν ειμαι σιγουρος οτι το θεμα ειναι επιλοχεια καταθλιψη. Υπαρχει διαγνωση που αποριπτει απολυτως αυτη την ασθενεια. Αρα ειναι θεμα χαρακτηρος δηλαδη παλιοχαρακτηρος. Αυτη τη στιγμη φωναζει στη μανα της η οποια ταιζει το μωρο. Μονο να ειχα ενα καλαζνικωφ!!!!!
Η κυρια αιτια ειναι οτι μαλλον της επεσε βαρυ το παιδι.και ενω παρακαλουσε για μωρο και προκαλουσε του στυλ δε μπορεις να κανεις μωρο? Τωρα βλεποντας τι εστι μωρο δεν αντεχει ζηλευει που δουλευω και αυτη δε μπορει ακομη να δουλεψει ζηλευει που τραβαει το θηλασμο ενω ενω εγω οχι.ολα τα αλλα ξενυχτια κτλ τα εχουμε περασει μαζι. Τωρα θα νιωσει και τη μοναξια να μεγαλωνει ενα παιδι μονη της
Φιλε gt1212 εισαι παντρεμενος με παιδί;;;;;
Ποιά επίθεση δεν σας εννοώ;;;;
Α γειά σου τωρα αρχισες να ξεμπλέκεις το νήμα, ευγε σου
Εσυ εισαι σε όλα σωστός;;;;;;
Μενω αναυδος απο την επιθεση σου φιλτατε!
Μπορεις να με αποκαλεις σκέτο παντρεμένε.
Στο θέμα μας τωρα. Απλα πιστεύω οτι δεν εχει κατασταλάξει ακόμα μέσα του αναγνωρίζοντας τα λάθη του και τις παραλείψεις του. ;)
Πιστεύω οτι χρείαζεται βοήθεια απο ειδικους.
Ποιά επίθεση δεν σας εννοώ;;;;
Η κυρια αιτια ειναι οτι μαλλον της επεσε βαρυ το παιδι.και ενω παρακαλουσε για μωρο και προκαλουσε του στυλ δε μπορεις να κανεις μωρο? Τωρα βλεποντας τι εστι μωρο δεν αντεχει ζηλευει που δουλευω και αυτη δε μπορει ακομη να δουλεψει ζηλευει που τραβαει το θηλασμο ενω ενω εγω οχι.ολα τα αλλα ξενυχτια κτλ τα εχουμε περασει μαζι. Τωρα θα νιωσει και τη μοναξια να μεγαλωνει ενα παιδι μονη της
Α γειά σου τωρα αρχισες να ξεμπλέκεις το νήμα, ευγε σου
Εσυ εισαι σε όλα σωστός;;;;;;
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Για να καταλάβω: της εκανες παιδι για να αποδείξεις οτι μπορεις να κανεις παιδια?Η κυρια αιτια ειναι οτι μαλλον της επεσε βαρυ το παιδι.και ενω παρακαλουσε για μωρο και προκαλουσε του στυλ δε μπορεις να κανεις μωρο? Τωρα βλεποντας τι εστι μωρο δεν αντεχει ζηλευει που δουλευω και αυτη δε μπορει ακομη να δουλεψει ζηλευει που τραβαει το θηλασμο ενω ενω εγω οχι.ολα τα αλλα ξενυχτια κτλ τα εχουμε περασει μαζι. Τωρα θα νιωσει και τη μοναξια να μεγαλωνει ενα παιδι μονη της
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ξανα διάβασες το ποστ σου και θα καταλάβεις ;)Ποιά επίθεση δεν σας εννοώ;;;;
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Μην απειλείς για να το πιστέψεις εσυ.Η κυρια αιτια ειναι οτι μαλλον της επεσε βαρυ το παιδι.και ενω παρακαλουσε για μωρο και προκαλουσε του στυλ δε μπορεις να κανεις μωρο? Τωρα βλεποντας τι εστι μωρο δεν αντεχει ζηλευει που δουλευω και αυτη δε μπορει ακομη να δουλεψει ζηλευει που τραβαει το θηλασμο ενω ενω εγω οχι.ολα τα αλλα ξενυχτια κτλ τα εχουμε περασει μαζι. Τωρα θα νιωσει και τη μοναξια να μεγαλωνει ενα παιδι μονη της
Αποφάσισε ότι θέλεις, αλλά κάντο, γιατί τα πολλά λόγια είναι ως γνωστόν φτώχεια.
καρλος με ασκερη να βρεθειτε για καφεδακι επιτοπου να τα πειτε (η εστω τηλεφωνο) αφου ειστε ομοιοπαθεις, ισως αυτο σας βοηθησει καλυτερα απο να διαβαζετε τις δικες μας παπαριες εδω μεσα
Αμα συναντηθουνε θα μιλάνε για σφαιρες ακι καλαζνικοφ
Μην απειλείς για να το πιστέψεις εσυ.
Αποφάσισε ότι θέλεις, αλλά κάντο, γιατί τα πολλά λόγια είναι ως γνωστόν φτώχεια.
Το μωράκι τι φταιει;;;;;;;;
Νομιζω οτι ο askeris και ο gt εχουν πει πολυ σοφα λογια. Οι ηλικιες και των δυο μας ειναι 35 και του μωρου 7 μηνων
Τι να πω τώρα;;;;
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Σκληρό, αλλά λες να είναι αυτό το κατάλληλο περιβάλλον για να μεγαλώσει ενα παιδί;Το μωράκι τι φταιει;;;;;;;;
Παράπλευρες απώλειες.
Σίγουρα θα είναι καλύτερα να είναι μαζί με αυτόν(τον γονιό) που το αγαπάει περισσότερο.
Κανένας δεν χάνεται όλοι βρίσκουν τον δρόμο τους.
askeris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2010
- Like
- 674
- Πόντοι
- 86
γιατι απο το Σεπτεμβρη και οχι τωρα? της εχεις δωσει notice να ξεμπαζωσει ?
πριν φτασεις στα ακρα ( δικηγορο) δειτε μαζι εναν ειδικο .... αν εκεινη ειναι αρνητικη , στειλτην
τι ειδικους και τετοια; εχουμε παει και εκει αλλα αν δεν ειναι διατεθειμενη η αλλη να αλλαξει το να σου κανουν οι ειδικοι!
askeris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2010
- Like
- 674
- Πόντοι
- 86
καρλος με ασκερη να βρεθειτε για καφεδακι επιτοπου να τα πειτε (η εστω τηλεφωνο) αφου ειστε ομοιοπαθεις, ισως αυτο σας βοηθησει καλυτερα απο να διαβαζετε τις δικες μας παπαριες εδω μεσα
αν παμε στον ιδιο δικηγορο θα μας κανει καλυτερη τιμη;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K