Νέα

Συμβουλή για παντρεμένο με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ποσο υπομονη ρε αχαχουχα τοσους μηνες αυπνος γιατι η μανταμ ακουγε τη μανα της να το κραταει τα βραδυα μετα το θηλαδμο μιση ωρα και οχι 15 λεπτα οπως ο πεδιατρος και αφου ξυπνουσα και το κραταγα και πηγαινα στη δουλεια αυπνος τα ακουγα κιολας γιατι δεν το κρατουσα σωστα γιατι δεν το εβαζα σωστα για υπνο γιατι δεν δεν,... εγω επρεπε να βαζω πανα στους ωμους να το κραταω λες και ημουν λεπρος ενω αυτη και η μανα της καθαρες και το παιρναν αγκαλια ετσι.ποσο υπομονη πια. Βλεπω ενα μισος μια κακια και μια φουλ επιθετικοτητα

φιλε μην χαλιεσαι,απλως επεσες σε κωλοχαρακτηρες.τωρα το εαν φανηκε αυτο πριν τον γαμο η οχι,και εαν το ειδες πριν τον γαμο η οχι,λιγη σημασια εχει.κοιταξε να δεις εαν το πραγμα μπαλωνεται,αλλιως εαν καταλαβεις οτι εχεις να κανεις οικογενειακως με καριολες,χεσ΄τις,και κοιταξε να ξαναφτιαξεις την ζωη σου.κανεις δεν το αξιζει αυτο το μαρτυριο.μωρο ηθελε,μωρο εκανε.τι νομιζε οτι θα τις το μεγαλωνουν αλλοι;καμμια πειρα δεν ειχε στην ζωη να ξερει οτι το μωρο εχει ευθυνες;ξερεις,ε; ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου φαινεται στα δυσκολα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εσύ πως αντιδράς σ αυτές τις επιθέσεις; Κάθεσαι και τα τρως υπομονετικά ή αντεπιτίθεσαι με θυμό, κλπ;
Υποτιθεται εχει γνωρισει και την μανα της ......

Να καθισει με την γυναικα του, να λυσει τα οποια προβληματα και να μην επιτρεψει εμπλοκες απο τριτους
Να κουβεντιασει ανοικτα και ομορφα ολα οσα θεωρει οτι τον θιγουν (Θελω να πιστευω οτι το εχει κανει)

Το να φορτωσει ευθυνες και προβληματα σε μια νεα μητερα, μεσα στην οποια τρελα της και να την κοπανησει, δεν βοηθαει το προβλημα αλλα το χειροτερευει......
Οση πιεση κι αν εχει, θα πρεπει να παραμεινει πλαι, (θα ανεχτει μερικα πραγματα σφιγγοντας τα δοντια) μεχρι να καταλλαγιασει η κατασταση και να της μιλησει εξω απο τα δοντια βγαζοντας την μητερα της απο την μεση ....

Κακως που ανακατευονται οι γονεις σε μια σχεση .....

panatha1908

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
φίλε έχετε κάνει όλη αυτή την περίοδο μια σοβαρή κουβέντα σε ήρεμους τόνους για το ότι υπάρχουν προβλήματα κτλπ??
κάθε φορά μου μιλάτε σε αρχίζει στις παναγίες??

γνώμη μου είναι να σιγουρέψεις ότι αυτό που έχει η γυναίκα σου δεν οφείλεται στην εγκυμοσύνη και μετά να κάνεις ότι γουστάρεις.

Επισκέπτης
Υποτιθεται εχει γνωρισει και την μανα της ......

Να καθισει με την γυναικα του, να λυσει τα οποια προβληματα και να μην επιτρεψει εμπλοκες απο τριτους
Να κουβεντιασει ανοικτα και ομορφα ολα οσα θεωρει οτι τον θιγουν (Θελω να πιστευω οτι το εχει κανει)

Το να φορτωσει ευθυνες και προβληματα σε μια νεα μητερα, μεσα στην οποια τρελα της και να την κοπανησει, δεν βοηθαει το προβλημα αλλα το χειροτερευει......
Οση πιεση κι αν εχει, θα πρεπει να παραμεινει πλαι, (θα ανεχτει μερικα πραγματα σφιγγοντας τα δοντια) μεχρι να καταλλαγιασει η κατασταση και να της μιλησει εξω απο τα δοντια βγαζοντας την μητερα της απο την μεση ....

Κακως που ανακατευονται οι γονεις σε μια σχεση .....

όλα αυτά, αν συμβάλλει στο αρνητικό κλίμα και ο ίδιος.
αν όμως δε φταίει καθόλου, είναι διαρκώς ήρεμος και του την πέφτουν συνέχεια, τότε όπως είπα και σε άλλο ποστ όχι μόνο να χωρίσει αλλά να τις γράψει σε κασέτα και να προχωρήσει σε αγωγή για ηθική βλάβη

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φιλε μην χαλιεσαι,απλως επεσες σε κωλοχαρακτηρες.τωρα το εαν φανηκε αυτο πριν τον γαμο η οχι,και εαν το ειδες πριν τον γαμο η οχι,λιγη σημασια εχει.κοιταξε να δεις εαν το πραγμα μπαλωνεται,αλλιως εαν καταλαβεις οτι εχεις να κανεις οικογενειακως με καριολες,χεσ΄τις,και κοιταξε να ξαναφτιαξεις την ζωη σου.κανεις δεν το αξιζει αυτο το μαρτυριο.μωρο ηθελε,μωρο εκανε.τι νομιζε οτι θα τις το μεγαλωνουν αλλοι;καμμια πειρα δεν ειχε στην ζωη να ξερει οτι το μωρο εχει ευθυνες;ξερεις,ε; ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου φαινεται στα δυσκολα.
Και το μωρο μονη της το εκανε δηλαδη ?

Αυτος καταλαβαινει νομιζεις τις ευθυνες που εχει ενα μωρο ?
Δες τον πιο πισω που τα παραταει αμεσως και αφηνει και το παιδι....
Να δουν και καλα τα ζορια λεει.....

Απλα ειναι υπερπροστατευτικες και καπου το παρακανουν κι αυτες......

Θα πρεπει να ηρεμισουν ολοι και να κουβεντιασουν το ολο θεμα .....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φίλε έχετε κάνει όλη αυτή την περίοδο μια σοβαρή κουβέντα σε ήρεμους τόνους για το ότι υπάρχουν προβλήματα κτλπ??
κάθε φορά μου μιλάτε σε αρχίζει στις παναγίες??

γνώμη μου είναι να σιγουρέψεις ότι αυτό που έχει η γυναίκα σου δεν οφείλεται στην εγκυμοσύνη και μετά να κάνεις ότι γουστάρεις.
:thumbsup:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κυριοι εγω ημουν ετοιμος και κατασταλαγμενος να κανω παιδι. οχι δεν διεκρινα τα παντα αλλα δεν ετρεφα και ψευδαισθησεις ότι η ζωη δεν θα αλλαξει. Επισης, α) και προισταμενος εγινα για να εχουμε περισσοτερα χρηματα που συνεπαζεται ότι δουλευα 12 ωρες και δουλευω ακομη αλλα και συχνα ταξιδια, β) εκανα επενδυσεις ώστε να εξασφαλισω το εισοδημα τωρα και μελλοντικα γ) τους εκανα ιδιωτικη ασφαλιση δ) δεχθηκα να μενω 2 ωρες μακρια από τη δουλεια μου για να είναι η κυρια κοντα στη μανα της.  Δηλαδη κανω το καθηκον μου και το σημαντικοτερο εχω απτο αποτελεσμα θετικο. Δεν μπορουν από τους ανδρες να τα θελουν όλα και να εξασφαλισουν την οικογενεια, πολύ σημαντικο σε τετοιες εποχες, και να είναι ολη την ωρα με το παιδι. Συμπερασμα: εχουν στο μυαλο τους θολουρα; Και παιδι θελουν και ανδρα και δεν ξερουν πως να διαχειριστουν καταστασεις
Πολυ σωστα και ωραια ολα αυτα .....

Το βασικο ειναι αυτο ομως.....

Ολα αυτα τα κουβεντιασες μαζι της ?

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Και το μωρο μονη της το εκανε δηλαδη ?

Αυτος καταλαβαινει νομιζεις τις ευθυνες που εχει ενα μωρο ?
Δες τον πιο πισω που τα παραταει αμεσως και αφηνει και το παιδι....
Να δουν και καλα τα ζορια λεει.....

Απλα ειναι υπερπροστατευτικες και καπου το παρακανουν κι αυτες......

Θα πρεπει να ηρεμισουν ολοι και να κουβεντιασουν το ολο θεμα .....

δικιο εχεις,αλλα καμμια φορα δεν θελει πολυ ο ανθρωπος για να γυρισουν τα ματια του αναποδα και να τα γαμησει ολα.δεν σου εχει τυχει να εισαι σωστος σε ολα,και καποια στιγμη να πεις αϊ και γαμηθειτε;(ενω φυσικα αυτο δεν ειναι η σωστη αντιδραση εκ μερους σου)

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε οποτε παωνα κουβεντιασω μαζι της ο καυγας γινεται μεγαλυτερος.οταν δεν εχει επιχειρηματα λέει σιγα ρε θυμα ολο θυμα το παιζεις.οταν της ειπα να μην μπερδευονται γονεις να το μεγαλωσουμε μονοι μας. Το μωρο μου ειπε να παραιτηθω απο τη δουλεια μου για να τη βοηθαω.εχει λαλησει

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ρε φιλε οποτε παωνα κουβεντιασω μαζι της ο καυγας γινεται μεγαλυτερος.οταν δεν εχει επιχειρηματα λέει σιγα ρε θυμα ολο θυμα το παιζεις.οταν της ειπα να μην μπερδευονται γονεις να το μεγαλωσουμε μονοι μας. Το μωρο μου ειπε να παραιτηθω απο τη δουλεια μου για να τη βοηθαω.εχει λαλησει

οσο αφορα για τον τροπο της,αγενεια και παλι αγενεια.κλασσικη ελλεηνιδα

panatha1908

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0

άρα μήπως έχει λαλήσει λόγω του ερχομού του παιδιού και των πραγμάτων που το συνοδεύουν??

και συ τι της απάντησες??δεν τις είπες <<και ποίος θα φέρνει τα λεφτά??>> και <<όταν είμαι σπίτι βοηθάω παρόλο που δουλεύω και συ κάθεσαι??>>??

Επισκέπτης

ενώ είναι άνεργη και έχει και τη μάνα της κοντά;  :headbang: :headbang: :headbang:

τύπε εκτός από ΤΡΕΛΗ είναι και ΧΑΖΗ

το καλύτερο που χεις να κάνεις είναι άμεση υλοποίηση της συμβουλής στο ποστ #9#

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
Πολυ σωστα και ωραια ολα αυτα .....

Το βασικο ειναι αυτο ομως.....

Ολα αυτα τα κουβεντιασες μαζι της ?

φυσικα και της τα λεω καθε μερα. της λεω και πως πρεπει να αλλαξει αλλα αυτη με εχει γραμμενο. φιλε μου φαινεται δεν ξερεις απο γυναικεια ξεροκεφαλια. το χειροτερο μειονεκτημα σε εναν ανθρωπο ειναι να μην ακουει οταν καποιος αλλος του λεει κατι διαφορετικο. Εγω αν ειμουν στη θεση της θα διερωτωμουν: γιατι τα λεει ολα αυτα αυτος ο πουστης; μην εχει δικιο; αλλα αυτη που...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δικιο εχεις,αλλα καμμια φορα δεν θελει πολυ ο ανθρωπος για να γυρισουν τα ματια του αναποδα και να τα γαμησει ολα.δεν σου εχει τυχει να εισαι σωστος σε ολα,και καποια στιγμη να πεις αϊ και γαμηθειτε;(ενω φυσικα αυτο δεν ειναι η σωστη αντιδραση εκ μερους σου)
Σε ολες τις φασεις της ζωης μας περναμε μια τετοια φαση
Ομως υπαρχει μια διαφοροποιηση σε καθε κατασταση και εννιοτε σφιγγουμε τα δοντια ....

Αρα το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο και εκει ειναι που πρεπει να σφιξεις τα δοντια και να παλεψεις και για τους τρεις σας
Θα περασει αργα η γρηγορα η ολη φαση.... Υπομονη χρειαζεται
Αλλα σφιξε και λιγο τα λουρια χωρις να παραζορισεις τα πραγματα ....
Μιλα με την μητερα της λιγο τοτε....
Λυσεις υπαρχουν αν θελεις να κρατησεις τον γαμο σου....

<<όταν είμαι σπίτι βοηθάω παρόλο που δουλεύω και συ κάθεσαι??>>??
Aυτο το τελευταιο καλο ειναι να μην το πει καθολου γιατι κι εκεινη δεν καθεται.....
Σε ολα τα υπολοιπα εχεις δικιο !!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Εγω αδελφε,τι να σου πω....ενας χαζος ειμαι στο κατω κατω...
  Μια γυναικα επελεξα να γερασω μαζι της,παιδακια εχουμε μαζι,μου αρεσε και τοτε
  που ηταν πιτσιρικα και τωρα ,μου αρεσει καθε μικροατελεια λογω ηλικιας στο κορμι της,
  οπως της αρεσουν και οι δικες μου,δεν εχει ξενογαμηθει κανενας μας με αλλον γιατι
  αλληλοκαλυπτομαστε σε ολες τις εκφανσεις αυτης της παλιοζωης..τετριμμενα πραματα μωρε,
  απο αυτα που σιχαινονται οι υπερ-γαμηκοι αυτου του σαιτ,ξερεις τωρα....

Απλα μια απορια εξεφρασα σχετικα με τις συμβουλες που εδινες σε εκεινο το ποστ...

εεεεεεεπ...εγω θυμαμαι ενα ταξιδιωτικο στην Ιμολα  :tooth:

υ.γ. που χαθηκες ρε κουναβι  :s&m_1:

panatha1908

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Aυτο το τελευταιο καλο ειναι να μην το πει καθολου γιατι κι εκεινη δεν καθεται.....
Σε ολα τα υπολοιπα εχεις δικιο !!!!

εννοώ ότι δεν δουλεύει...όχι ότι κάθεται γενικώς και άρα εχόυμε:

δουλειά+φροντίδα μωρού(εφ όσον βοηθάει γτ δεν είμαστε και μπροστά...)>φροντίδα μωρού(έχει και βοήθεια από μάνα κτλπ)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Η κυρια αιτια ειναι οτι μαλλον της επεσε βαρυ το παιδι.και ενω παρακαλουσε για μωρο και προκαλουσε του στυλ δε μπορεις να κανεις μωρο? Τωρα βλεποντας τι εστι μωρο δεν αντεχει ζηλευει που δουλευω και αυτη δε μπορει ακομη να δουλεψει [size=10pt][size=10pt]ζηλευει που τραβαει το θηλασμο ενω ενω εγω οχι[/size][/size].ολα τα αλλα ξενυχτια κτλ τα εχουμε περασει μαζι. Τωρα θα νιωσει και τη μοναξια να μεγαλωνει ενα παιδι μονη της

Αν ειναι αυτο το προβλημα ξεκινα να θηλαζεις και συ ....

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Παρε της δωρο μια μπλουζιτσα...

%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9B%CE%9F%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A5%CE%91%CE%A3.jpg

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
στείλε το παιδί στην πεθερά, πιες άφθονο ουίσκι, γάμησέ την. και όλα θα φαίνονται καλύτερα.΄Ή ακόμη καλύτερα, πάρε την ένα ταξίδι λίγων ημερών (το μωρό πάντα στην πεθερά). Αυτά που γράφεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα πέρασαν όλοι οι έγγαμοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom