Νέα

Συμβουλή για παντρεμένο με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
αν παμε στον ιδιο δικηγορο θα μας κανει καλυτερη τιμη;
Αν βγει συναινετικο ναι. Αν το πάτε κοντρα καλύτερα να έχεις δικο σου δικηγόρο.
Στο συναινετικο να προσέξεις τους ορους τις επαφης με το παιδι και να την δέσεις χειροπόδαρα! ;)

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
μαλλον δεν ξερει τι σημαινει να μεγαλωνει μονη της ενα παιδι. Νομιζει οτι θα το παραταει στη μανα της και αυτη θα πηγαινει βολτες.[/quote]

Eδω ειναι ολη η ουσια της υποθεσης.φιλε καρλος δυστυχως οι 9 στις δεκα ελλεηνιδες ετσι ειναι.απο τα 18 τους μεχρι τα 28-30,ειναι ολη την ωρα εξω,μπαροβιες,και οταν ερθει η ωρα να περιοριστουν και να αναλαβουν ευθυνες φρικαρουν τελειως,τα κανουν πουτανα,και το χειροτερο παιρνουν και αλλους χριστιανους στον λαιμο τους.μακρυα απο τετοιες γυναικες λοιπον.μολις δειτε οτι η γυναικα ειναι του εξω ολη την ωρα,και δεν σκεφτεται τιποτα αλλο απο διακοπες και ταξιδια,γινετε αλεκος!γαμηστε,η μη γαμησετε,καντε ο,τι θελετε,αλλα στο τελος γινετε αλεκος για να γλυτωσετε πολυ χοντρες καταστασεις σαν αυτην εδω,η και χειροτερες

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
σωστος  βλέπει το αγκούρι και έχει φρικάρει η τυπισα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πρωτον, οσο και ερεωτευμένοι να ειμαστε δεν σταματάμε να ξενοπηδάμε που και που (οχι ως κηνηγοι κατανάγκη) Οι τάνες ειναι μια καλή λυση με προσοχη πάντα.

Φυσικα δεν θα εχεις αντιρρηση να  κανει το ιδιο και η κυρα σου ετσι???

Φυσικα θα ειναι ερωτευμενη μαζι σου για ΠΑΝΤΑ,αλλα θα μπορει να ξενογαμιεται που και που,σωστα??

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
  Φυσικα δεν θα εχεις αντιρρηση να  κανει το ιδιο και η κυρα σου ετσι???

Φυσικα θα ειναι ερωτευμενη μαζι σου για ΠΑΝΤΑ,αλλα θα μπορει να ξενογαμιεται που και που,σωστα??

Δεν το ειχα σκεφτει έτσι :think: :think: :think: :think:

Εσυ τι λές;;;;;;;;;;;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δεν το ειχα σκεφτει έτσι :think: :think: :think: :think:

Εσυ τι λές;;;;;;;;;;;

Εγω αδελφε,τι να σου πω....ενας χαζος ειμαι στο κατω κατω...
  Μια γυναικα επελεξα να γερασω μαζι της,παιδακια εχουμε μαζι,μου αρεσε και τοτε
  που ηταν πιτσιρικα και τωρα ,μου αρεσει καθε μικροατελεια λογω ηλικιας στο κορμι της,
  οπως της αρεσουν και οι δικες μου,δεν εχει ξενογαμηθει κανενας μας με αλλον γιατι
  αλληλοκαλυπτομαστε σε ολες τις εκφανσεις αυτης της παλιοζωης..τετριμμενα πραματα μωρε,
  απο αυτα που σιχαινονται οι υπερ-γαμηκοι αυτου του σαιτ,ξερεις τωρα....

Απλα μια απορια εξεφρασα σχετικα με τις συμβουλες που εδινες σε εκεινο το ποστ...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η κυρια αιτια ειναι οτι μαλλον της επεσε βαρυ το παιδι.και ενω παρακαλουσε για μωρο και προκαλουσε του στυλ δε μπορεις να κανεις μωρο? Τωρα βλεποντας τι εστι μωρο δεν αντεχει ζηλευει που δουλευω και αυτη δε μπορει ακομη να δουλεψει ζηλευει που τραβαει το θηλασμο ενω ενω εγω οχι.ολα τα αλλα ξενυχτια κτλ τα εχουμε περασει μαζι. Τωρα θα νιωσει και τη μοναξια να μεγαλωνει ενα παιδι μονη της
Αυτο τωρα τι το θελεις κι εσυ ?
Δειχνει κακια απο μερους σου και δειχνει οτι δεν υπολογιζεις και το παιδι εφοσον λες να το μεγαλωνει και μονη της....
Μηπως εσυ δεν ηθελες παιδι ενδομυχα και το καταλαβε πολυ αργα ?

Να της συμπαρασταθεις ως ανδρας, παραμενοντας πλαι της, τουλαχιστον μεχρι να καταλαγιασει η ολη κατασταση και να δειτε οταν ηρεμισετε και οι δυο, λιγο καλυτερα τα πραγματα δεν παιζει ?

Σκεψου και αυτα που πολυ σωστα σου ειπε ο Τρικαρδος, περι αυτοκτονιων μετα την εγκυμοσυνη λογω καταθλιψης

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ !!!!!!!!!
Αν οχι για την μητερα (γυναικα σου) σεβασου λιγο το παιδι σου τουλαχιστον....

Επισκέπτης
  που ηταν πιτσιρικα και τωρα ,μου αρεσει καθε μικροατελεια λογω ηλικιας στο κορμι της,
  οπως της αρεσουν και οι δικες μου,δεν εχει ξενογαμηθει κανενας μας με αλλον γιατι
  αλληλοκαλυπτομαστε σε ολες τις εκφανσεις αυτης της παλιοζωης..τετριμμενα πραματα μωρε,

Απλα μια απορια εξεφρασα σχετικα με τις συμβουλες που εδινες σε εκεινο το ποστ...

τύπε αυτά που περιγράφεις ισοδυναμούν με ΤΖΟΚΕΡ
οι άλλοι που δεν το πιασαν όμως τι να κάνουν;  :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Και γω χαζός ειμαι και πράττω τα ίδια σχεδόν με σένα. Και φυσικά γουσταρω την μανδαμ μου με 1000.

Αραιά και που πάω με καμια τάνα όμως.

Ομως δεν κοβω την λούτσα μου ότι και η μανδαμ μου δεν εχει ξενοπηδηχτει ποτε.

υγ. μην κοψεις την δικία σου λουτσα όμως

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οι άλλοι που δεν το πιασαν όμως τι να κάνουν;  :rockon:
Ειναι περισσοτερο θεμα του τι θες απο την σχεση σου και κατα ποσο εισαι διατεθιμενος να την κρατησεις

Ετσι ειναι οι πληρως κατασταλλαγμενοι και σωστοι ανθρωποι.....
Κρατουν το τιμονι σε μια πορεια χωρις πολλα πολλα λοξοκοιγματα

Κανενας δεν ειναι τελειος και οσο καλυτερα και γρηγοροτερα αποδειχτει ο ενας τον αλλον τοσο καλυτερα δενουν
Μεσα απο τις δυσκολιες ερχεται το δεσιμο....

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
αν παμε στον ιδιο δικηγορο θα μας κανει καλυτερη τιμη;

πρεπει να εκπονησουμε ενα σχεδιο ωστε να παρουμε το διαζυγιο με τις καλυτερες προυποθεσεις για εμας. Δεν εχω αντιρηση να πληρωσω διατροφη αλλα δεν ξερω πως να εξασφαλισω το ποσο να πηγαινει για τις αναγκες του παιδιου και οχι για την κυρια.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
οι άλλοι που δεν το πιασαν όμως τι να κάνουν;  :rockon:

Τι να σου πω ρε φιλαρακι??/Τα εχουμε κανει λιγο σαλατα στα περι γαμου....

Ειναι πως το εννοει ο καθενας,τι παραστασεις εχει απο την οικογενεια του,τι
 κριτηρια επιλογης συντροφου εχει καλλιεργησει...πολλα παιζουν ρολο...

Η επιλογη συντροφου παντως δεν πιστευω οτι ειναι θεμα Τζοκερ...Ενεχει ενα
 πσοστο τυχης,αλλα δεν ειναι ο κυριος παραγοντας

Επισκέπτης
πρεπει να εκπονησουμε ενα σχεδιο ωστε να παρουμε το διαζυγιο με τις καλυτερες προυποθεσεις για εμας. Δεν εχω αντιρηση να πληρωσω διατροφη αλλα δεν ξερω πως να εξασφαλισω το ποσο να πηγαινει για τις αναγκες του παιδιου και οχι για την κυρια.

Δεν παίζει τέτοιο σενάριο
Ο δικαστής θα σου βγάλει ένα ποσό που θα πρέπει να το καταθέτεις κάθε μήνα στο λογαριασμό της συζύγου σου.
Αυτό, τίποτ άλλο

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
Αυτο τωρα τι το θελεις κι εσυ ?
Δειχνει κακια απο μερους σου και δειχνει οτι δεν υπολογιζεις και το παιδι εφοσον λες να το μεγαλωνει και μονη της....
Μηπως εσυ δεν ηθελες παιδι ενδομυχα και το καταλαβε πολυ αργα ?

Να της συμπαρασταθεις ως ανδρας, παραμενοντας πλαι της, τουλαχιστον μεχρι να καταλαγιασει η ολη κατασταση και να δειτε οταν ηρεμισετε και οι δυο, λιγο καλυτερα τα πραγματα δεν παιζει ?

Σκεψου και αυτα που πολυ σωστα σου ειπε ο Τρικαρδος, περι αυτοκτονιων μετα την εγκυμοσυνη λογω καταθλιψης

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ !!!!!!!!!
Αν οχι για την μητερα (γυναικα σου) σεβασου λιγο το παιδι σου τουλαχιστον....

τι εγινε ρε παιδια; Μηπως να βγαλουμε βυζια να θηλασουμε κιολας; αυτες θελουν να υπρβουν τη φυση για να ικανοποιησουν τις δικες του φιλοδοξιες. ομως το ηθελαν το παιδι ενω ηταν ανωριμες να αντιμετωοπισουν τις δυσκολιες και τωρα μεταβιβαζουν τις ευθυνες στους ανδρες τους.

Επισκέπτης
 Τι να σου πω ρε φιλαρακι??/Τα εχουμε κανει λιγο σαλατα στα περι γαμου....

Ειναι πως το εννοει ο καθενας,τι παραστασεις εχει απο την οικογενεια του,τι
 κριτηρια επιλογης συντροφου εχει καλλιεργησει...πολλα παιζουν ρολο...

Η επιλογη συντροφου παντως δεν πιστευω οτι ειναι θεμα Τζοκερ...Ενεχει ενα
 πσοστο τυχης,αλλα δεν ειναι ο κυριος παραγοντας

ΤΖΟΚΕΡ δεν είναι καθαρά η επιλογή συντρόφου, αλλά το να καταφέρεις να συζείς όμορφα μετά από καιρό είναι το ΤΖΟΚΕΡ
γιατί δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να σε διαβεβαιώσει ότι με κάποια κυρία Χ σε 10 χρόνια θα είστε εντάξει (αλλαγή προσώπου μετά το γάμο, το παιδί, 15 κιλά βάρους κλπ, τα γνωστά δλδ)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τι εγινε ρε παιδια; Μηπως να βγαλουμε βυζια να θηλασουμε κιολας; αυτες θελουν να υπρβουν τη φυση για να ικανοποιησουν τις δικες του φιλοδοξιες. ομως το ηθελαν το παιδι ενω ηταν ανωριμες να αντιμετωοπισουν τις δυσκολιες και τωρα μεταβιβαζουν τις ευθυνες στους ανδρες τους.
Ενω εσυ ο "ωριμος" διεκρινες τα παντα πριν κανεις το "βημα"

Καλα για τα πανηγυρια εισαστε μου φαινεται.....

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ποσο υπομονη ρε αχαχουχα τοσους μηνες αυπνος γιατι η μανταμ ακουγε τη μανα της να το κραταει τα βραδυα μετα το θηλαδμο μιση ωρα και οχι 15 λεπτα οπως ο πεδιατρος και αφου ξυπνουσα και το κραταγα και πηγαινα στη δουλεια αυπνος τα ακουγα κιολας γιατι δεν το κρατουσα σωστα γιατι δεν το εβαζα σωστα για υπνο γιατι δεν δεν,... εγω επρεπε να βαζω πανα στους ωμους να το κραταω λες και ημουν λεπρος ενω αυτη και η μανα της καθαρες και το παιρναν αγκαλια ετσι.ποσο υπομονη πια. Βλεπω ενα μισος μια κακια και μια φουλ επιθετικοτητα

Επισκέπτης
Ποσο υπομονη ρε αχαχουχα τοσους μηνες αυπνος γιατι η μανταμ ακουγε τη μανα της να το κραταει τα βραδυα μετα το θηλαδμο μιση ωρα και οχι 15 λεπτα οπως ο πεδιατρος και αφου ξυπνουσα και το κραταγα και πηγαινα στη δουλεια αυπνος τα ακουγα κιολας γιατι δεν το κρατουσα σωστα γιατι δεν το εβαζα σωστα για υπνο γιατι δεν δεν,... εγω επρεπε να βαζω πανα στους ωμους να το κραταω λες και ημουν λεπρος ενω αυτη και η μανα της καθαρες και το παιρναν αγκαλια ετσι.ποσο υπομονη πια. Βλεπω ενα μισος μια κακια και μια φουλ επιθετικοτητα

εσύ πως αντιδράς σ αυτές τις επιθέσεις; Κάθεσαι και τα τρως υπομονετικά ή αντεπιτίθεσαι με θυμό, κλπ;

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
Ενω εσυ ο "ωριμος" διεκρινες τα παντα πριν κανεις το "βημα"

Καλα για τα πανηγυρια εισαστε μου φαινεται.....

κυριοι εγω ημουν ετοιμος και κατασταλαγμενος να κανω παιδι. οχι δεν διεκρινα τα παντα αλλα δεν ετρεφα και ψευδαισθησεις ότι η ζωη δεν θα αλλαξει. Επισης, α) και προισταμενος εγινα για να εχουμε περισσοτερα χρηματα που συνεπαζεται ότι δουλευα 12 ωρες και δουλευω ακομη αλλα και συχνα ταξιδια, β) εκανα επενδυσεις ώστε να εξασφαλισω το εισοδημα τωρα και μελλοντικα γ) τους εκανα ιδιωτικη ασφαλιση δ) δεχθηκα να μενω 2 ωρες μακρια από τη δουλεια μου για να είναι η κυρια κοντα στη μανα της.  Δηλαδη κανω το καθηκον μου και το σημαντικοτερο εχω απτο αποτελεσμα θετικο. Δεν μπορουν από τους ανδρες να τα θελουν όλα και να εξασφαλισουν την οικογενεια, πολύ σημαντικο σε τετοιες εποχες, και να είναι ολη την ωρα με το παιδι. Συμπερασμα: εχουν στο μυαλο τους θολουρα; Και παιδι θελουν και ανδρα και δεν ξερουν πως να διαχειριστουν καταστασεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom