Υποτιθεται πριν τον γαμο εχετε περασει ενα διαστημα μαζι
Εχετε κανει πραγματα μαζι, εχετε ζησει σε διαφορα μερη μαζι.
(2ημερα, 3ημερα, εβδομαδα, με την μορφη αποδρασης απο την καθημερινοτητα, η διακοπες)
Τοσο τυφλοι πια γινεστε, που δεν βλεπετε τα "σημαδια" ?
Σε ενα ευλογο διαστημα συμβιωσης, η παρεας στην σχεση, οσο και να θελει να κρυφτει ο καθενας, η, η καθεμια, σιγουρα θα του ξεφυγουν συμπεριφορες, σκεψεις και τυχον ελλατωματα.
Ο καθενας που εχει εναν σκοπο να φτιαξει την ζωη του αποδεχεται μονο οσα μπορει να αποδεχτει και συνεχιζει....
Υποτιθεται οτι ζυγιζει καταστασεις και αναλογα προχωρει.....
Αν δει οτι κατι τον χαλαει η κατι δεν του αρεσει καλο ειναι να ξεκοβει με την μια ωστε να μην χαλαει και την ζωη του τζαμπα
Γαμος ειναι δεσιμο για ολοκληρη την ζωη (τουλαχιστον αυτο τον στοχο εχει, αλλο που τα "εξελλισομενα" ζωαδια τον εχουν κανει παρτον εναν και ασε τον αλλον)
Το παν σε μια τετοια φαση (σχεσης - γαμου) ειναι να ξερεις μεχρι που μπορεις να φτασεις και τι μπορεις να αποδεχτεις.... με λιγα λογια ΤΙ ΘΕΣ !!!!!
Καλο ειναι επισης, να ψηλαφιζει κανεις, οσο μπορει τα παντα, ωστε να προβλεπει και μερικα πραγματα, για να ειναι οσο το δυνατον πιο προετοιμασμενος, για οτιδηποτε.....
Μου κανει εντυπωση η ανευθυνοτητα και η επιπολαιοτητα που συναντω τριγυρω μου.....
η μια εκανε παιδι με το σκεπτικο ακουσον ακουσον να κρατησει τον γκομενο.....
Ο αλλος εκανε "κατα λαθος" παιδι επειδη και καλα ετυχε.....
η αλλη ο αλλος χωριζει μετα απο 10-15 ετη γαμου ....... 10-15 χρονια οταν τον ετρωγε ηταν καλη-ος και ξαφνικα πατηθηκε το κουμπι και αλλαξε ?
Θα σας γραψω μια κουβεντα που μου ειπε ενας πολυ καλος φιλος καποτε, οταν ειχαμε αναλογη συζητηση....
-
Ο γαμος ειναι ενα συνεχες δουναι και λαβειν, με συνεχεις υποχωρησεις και για τους δυο !!!!!!!
Υποθετω οτι δεν το ειπε επηρεασμενος απο δικες του εμπειριες μονο, καθως αναλογα πραγματα βλεπω παντου......