Νέα

Συμβουλή για παντρεμένο με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ένας φίλος παντρεύτηκε πρόσφατα και έκανε παιδί. Από τότε η γυναικα του μετατράπηκε σε μεγαιρα του έχει κάνει τη ζωή κόλαση τον βρίζει τον μειώνει και χρησιμοποιεί συνεχεια το παιδί σαν απειλή ότι δηλαδή δε θα το ξαναδεί. Τι να τον συμβουλέψω ρε παιδιά? Τον λυπάμαι
Εγω στην θεση του αυτο που θα εκανα με το που εκαναν το παιδι ειναι τεστ DNA αυτη μαλλον το τρωει το γλυκο τις και αυτος τον πινει αλλιως δεν εξηγειται.

Τουλαχιστον να ειναι δικο του το παιδι  γιατι ....

Σημερα παντρευεται μια γειτονισα αυτη ειναι τυχερη  εχει γινει φακλανα με ενα κολο γαμισετα βοδι σκετο  και ο τυπας την παντρευεται .Σημερα κερναει αυτος απο αυριο θα τον κερναμε .
Τον φουκαρα .

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
πες του μαλακα να της πει οτι θα τη χωρισει κι ας το παρει το παιδι...να τα πληρωσει ολα αυτη και σιγα μη της δωσει λεφτα για διατροφη...ετσι να της πει...κι αμα του πει για το παιδι οτι δεν το θελει να της πει οχι δεν το θελω παρτο εσυ...να δει τι θα πει...

τα ξερω γιατι τα χω πολυ προσφατα απο γνωστο...ηθελε η πουτανα να παρει το παιδι και να την πληρωνει 400 ευρω το μηνα σα διατροφη για να τρωει αυτη αλλα αυτος ειχε μαγκα δικηγορο και πηρε και το παιδι και τη χωρισε την καριολα...

σε τετοιες περιπτωσεις συνηθως τα παιδια τα τραβανε ολα...το σημαντικο ειναι να μη ταλαιπωρηθει ...
>Είσαι σιγουρος οτι εγινε αυτο στην Ελλάδα?
:think:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αυτο λεω και γω.
ούτε μια στο δισεκατομμύριο να παρει πατέρας την επιμέλεια παιδιου υπο φυσιολογικές συνθήκες εκτος αν η μανα είναι για το ψυχιατρείο και αυτο υπο προυποθέσεις.
Αυτο εκμεταλλέυονται οι κάργιες και πατάνε τα δικαιώματα του πατέρα.
Στο μουνί τους για το παιδι ή παιδια.
Το μόνο που ξέρουν είναι την διατροφη και ολα τα αλλα τα ξεχνάνε!

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αυτο λεω και γω.
ούτε μια στο δισεκατομμύριο να παρει πατέρας την επιμέλεια παιδιου υπο φυσιολογικές συνθήκες εκτος αν η μανα είναι για το ψυχιατρείο και αυτο υπο προυποθέσεις.
Αυτο εκμεταλλέυονται οι κάργιες και πατάνε τα δικαιώματα του πατέρα.
Στο μουνί τους για το παιδι ή παιδια.
Το μόνο που ξέρουν είναι την διατροφη και ολα τα αλλα τα ξεχνάνε!

:thumbsup:

Επισκέπτης
Ένας φίλος παντρεύτηκε πρόσφατα και έκανε παιδί. Από τότε η γυναικα του μετατράπηκε σε μεγαιρα του έχει κάνει τη ζωή κόλαση τον βρίζει τον μειώνει και χρησιμοποιεί συνεχεια το παιδί σαν απειλή ότι δηλαδή δε θα το ξαναδεί. Τι να τον συμβουλέψω ρε παιδιά? Τον λυπάμαι

Ο όρος επιλόχειος κατάθλιψη δεν έχει να κάνει με την κατάθλιψη του επιλοχία.
Πάμε παρακάτω. Η καλύτερη συμβουλή ΙΜΟ που μπορείς να δώσεις στο φιλαράκο σου είναι ν'απευθυνθεί άμεσα σε ψυχολόγο και η καλύτερη συμβουλή που έχω να δώσω σ'εσένα είναι να μη ζητάς συμβουλές για τόσο σοβαρά θέματα σ'ένα μπουρδελοφόρουμ..

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Οι γυναίκες είναι αποφασισμένες και δεν μασάνει τίποτα. Οπότε λύσεις τύπου ψυχολόγου, σύμβουλου γάμου κλπ δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα στο ζευγάρι. Καλύτερα να πας μόμος σου (γιατί νομίζω ότι για εσένα πρόκειται και όχι για φίλο σου), θα σε βοηθήσει. Σίγουρα ρώτα ένα δικηγόρο στα κρυφά ώστε να είσαι προετοιμασμένος και να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Αν δεν πάει άλλο, τότε να χωρίσετε. Μη χαραμίσεις τη ζωή σου, θα έιναι χειρότερα και για το παιδί.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
πλακα πλακα παιδια αμα εχεις τετοια γυναικα τι τους θες τους εχθρους

καθε φορα που πεφτεις για υπνο πρεπει να φυλας σκοπια μηπως και σου καρφωσουν κανα μαχαιρι στην πλατη.

Φιλε κουραγιο πιστεψε με σε καταλαβαινω

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Οτι δεν μπορει να αποφυγει να χαλαρωσει και να το απολαυσει.
Ας το σκεφτοταν πιο πριν το που εμπλεκε!

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
πες του μαλακα να της πει οτι θα τη χωρισει κι ας το παρει το παιδι...να τα πληρωσει ολα αυτη και σιγα μη της δωσει λεφτα για διατροφη...ετσι να της πει...κι αμα του πει για το παιδι οτι δεν το θελει να της πει οχι δεν το θελω παρτο εσυ...να δει τι θα πει...

τα ξερω γιατι τα χω πολυ προσφατα απο γνωστο...ηθελε η πουτανα να παρει το παιδι και να την πληρωνει 400 ευρω το μηνα σα διατροφη για να τρωει αυτη αλλα αυτος ειχε μαγκα δικηγορο και πηρε και το παιδι και τη χωρισε την καριολα...

σε τετοιες περιπτωσεις συνηθως τα παιδια τα τραβανε ολα...το σημαντικο ειναι να μη ταλαιπωρηθει ...

Ποιος ειναι αυτος ο δικηγορος. Ειμαι παρομοια περιπτωση με του φιλου (η δικια μου εχει παρει και 20 κιλα απο τη γεννα) και μπορει να τον χρειαστω απο τον Σεπτεμβρη. Σχεδιαζω να χωρισω.

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
που πηγε και την πετυχε αυτη ρε φιλε;ενταξει πολλες τετοιες ξεκωλιαρες υπαρχουν,και εχω γνωρισει κι εγω μια τετοια,και το τι εγινε πανω στο εξαμηνο δεν λεγεται,αλλα νομιζω οτι το παλιομουνο φαινεται απο ενα σημειο και μετα εαν εχεις τα ματια σου ανοιχτα και δεν συγχωρεις συνεχεια τις μαλακιες της

Χωρις πλακα. Και η δικια μου βριζει τη μανα της και τη δικη μου. Απο που ψωνισαμε?

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.265
Πόντοι
5.595
Γιατι μερικοι παπαρες λετε οτι ειναι λαθος να ζηταει συμβουλη εδω μεσα...??? :huh:
Οπως θα ζηταγε απο 5 φιλους.. ετσι ζηταει κ απο εδω απο 105...!!!
Που ειναι το κακο..???
Εδω μεσα υπαρχει καθε καρυδιας..καρυδι! Παντρεμενοι..χωρισμενοι..σε σχεση.. ελευθεροι...
Ολοι εχουμε τις εμπηρειες μας σε θεματα σχεσεων.. Και μπορουμε να πουμε μια γνωμη..That's all!!!
Το τι θα κανει ΤΕΛΙΚΑ ο φιλος..ειναι δικο του θεμα!

Επι του θεματος τωρα..
Αφου το παιδι ηρθε προσφατα οπως λες..Πες του να κανει υπομονη..αρκετη αν χρειαστει.. Γιατι ετσι κ αλλιως
αλλαζει σημαντικα η ζωη του ζευγαριου οταν ερχεται ενα μωρακι.. Και αν η γυναικα παθει επιλοχεια καταθλιψη, δυστυχως πρεπει
ο αντρας να ειναι παραπανω υπομονετικος..Μπορει να μην μας αρεσει.. Αλλα ετσι ειναι!

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οπως καταλαβε και ενας φιλος τελικα πιο πανω για μενα προκειται. Αυτη τη στιγμη βρισκομαι σε ξενοδοχειο.παλι το απογευμα ειχε κριση υστεριας.αυτο ηταντο τελος δεν αντεχω αλλο θα μεινω σε ξενοδοχειο μεχρι τη δευτερα και μετα. Θα συμβουλευθω δικηγορο.ευχαριστω ολους για τη συμμετοχη. Η κοπελα δεν παλευεται με τιποτα.τωρα για ολους ο δρομος θα ειναι πιο δυσκολος

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1

steile pm na sou po

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Περιμενω να μου στειλετε τηλεφωνα απο δικηγορους

tsnoobaki

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Το οτι είπε ο φιλος Carlos οτι ο "τυπος/φιλος" ειναι 35 και αυτος εχει διπλα στο user to 78 δεν το σκεφτηκε/προσεξε κανεις?
Ποσες ιστοριες εχουμε ακουσει ή και εχουμε πει με το "οχι εγω ενας φιλος.." στην ζωη μας?
Διαβασα αποψε για πρωτη φορα το thread και ηταν φανερο απο την δευτερη σελιδα κιολας αλλα με προλαβε καποιος φιλος!

Φιλε carlos35 δυσκολο να ακουσεις αντικειμενικη αποψη εδω μεσα γιατι οι παραπανω ειΜΑΣΤΕ biased εναντιον των γυναικων (σ.σ. καριολες, ψωλες, συμφεροντολογες κτλ) και πως να μην ειναι κανεις αλλωστε με αυτο το "γυναικα εν ετει 2012" πραγμα που σε κανει να μην θες ουτε να τις πηδηξεις λογω του χαρακτηρα τους μερικες?

Αποψη μου ειναι να της προτεινεις με το καλο να πατε σε εναν ειδικο/συμβουλο/ψυχολογο και απο κει και περα βλεποντας και κανοντας.. αν δέ, καταφερεις και να τσιμπησεις απο κανα ψυχιατρο οτι δεν ειναι και στα πολυ καλα της για το δικαστηριο αργοτερα τι αλλο θες?!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Υποτιθεται πριν τον γαμο εχετε περασει ενα διαστημα μαζι
Εχετε κανει πραγματα μαζι, εχετε ζησει σε διαφορα μερη μαζι.
(2ημερα, 3ημερα, εβδομαδα, με την μορφη αποδρασης απο την καθημερινοτητα, η διακοπες)

Τοσο τυφλοι πια γινεστε, που δεν βλεπετε τα "σημαδια" ?

Σε ενα ευλογο διαστημα συμβιωσης, η παρεας στην σχεση, οσο και να θελει να κρυφτει ο καθενας, η, η καθεμια, σιγουρα θα του ξεφυγουν συμπεριφορες, σκεψεις και τυχον ελλατωματα.

Ο καθενας που εχει εναν σκοπο να φτιαξει την ζωη του αποδεχεται μονο οσα μπορει να αποδεχτει και συνεχιζει....
Υποτιθεται οτι ζυγιζει καταστασεις και αναλογα προχωρει.....
Αν δει οτι κατι τον χαλαει η κατι δεν του αρεσει καλο ειναι να ξεκοβει με την μια ωστε να μην χαλαει και την ζωη του τζαμπα
Γαμος ειναι δεσιμο για ολοκληρη την ζωη (τουλαχιστον αυτο τον στοχο εχει, αλλο που τα "εξελλισομενα" ζωαδια τον εχουν κανει παρτον εναν και ασε τον αλλον)

Το παν σε μια τετοια φαση (σχεσης - γαμου) ειναι να ξερεις μεχρι που μπορεις να φτασεις και τι μπορεις να αποδεχτεις.... με λιγα λογια ΤΙ ΘΕΣ !!!!!

Καλο ειναι επισης, να ψηλαφιζει κανεις, οσο μπορει τα παντα, ωστε να προβλεπει και μερικα πραγματα, για να ειναι οσο το δυνατον πιο προετοιμασμενος, για οτιδηποτε.....

Μου κανει εντυπωση η ανευθυνοτητα και η επιπολαιοτητα που συναντω τριγυρω μου.....
η μια εκανε παιδι με το σκεπτικο ακουσον ακουσον να κρατησει τον γκομενο..... :uglystupid:
Ο αλλος εκανε "κατα λαθος" παιδι επειδη και καλα ετυχε..... :uglystupid:
η αλλη ο αλλος χωριζει μετα απο 10-15 ετη γαμου ....... 10-15 χρονια οταν τον ετρωγε ηταν καλη-ος και ξαφνικα πατηθηκε το κουμπι και αλλαξε ?  :uglystupid:

Θα σας γραψω μια κουβεντα που μου ειπε ενας πολυ καλος φιλος καποτε, οταν ειχαμε αναλογη συζητηση....

- Ο γαμος ειναι ενα συνεχες δουναι και λαβειν, με συνεχεις υποχωρησεις και για τους δυο !!!!!!!

Υποθετω οτι δεν το ειπε επηρεασμενος απο δικες του εμπειριες μονο, καθως αναλογα πραγματα βλεπω παντου......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom