Νέα

Συμβουλή για παντρεμένο με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δηλαδη ρε παιδια δεν γινετε να της σπασω τα νευρα που να παρακαλαει αυτη να φυγει?πρεπει να μσς καβαλανε και εμεις να καθομαστε?στην τελικη θα παρει τα αρχιδια μου.δεν εχω κανενα ακινητο στην ιδιοκτησια μου.μονο μισθος.δε θα της δινω τιποτα η μονο για το παιδι και ας προσπαθησει δικαστικα να παιρνει απο το μισθο μου
Ρε χαλάρωσε λιγο. Σκέψου αν μπορεις βέβαια το παιδί σου!!!!!!!!!!!!!!!!
Για το παιδί σίγουρα θα πληρώσεις διατροφή.
Αν της πας κόντρα θα το δεις φανταρο!
Ξυπνα!!!!!!!!!!!!!
Δυστυχως στην Ελλάδα οι νόμοι είναι υπερ της μανας οποια και αν είναι αυτη. Εκτος απο λίγες εξαιρέσεις!!!!!

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι οτι αν δεν φυγει ο ενας απο τους δυο θα σκοτωθουμε.εγω ετσι και αλλιως χαμενος για χαμενος ειμαι

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Δεν μου ειχε δειξει τετοια σημαδια αντιθετα με παρακαλουσε και μου τα παρουσιαζε ολα ιδανικα.και αν υπηρχαν τετοια σημαδια μπορει και να μην το καταλαβα.τωρα τι πρεπει να γινει?να σταυρωθω?

γι αρχη να μετριασεις το μισος που εχεις για εκεινη και να πας σ εναν καλο δικηγορο..σε οτιδηποτε κανεις να σκεφτεσε μονο το παιδι σου..τπτ αλλο..αυτα εχω να σου πω μονο εγω

μην κατηγορεις τον εαυτο σου για τπτ..τι γινεται απο δω και περα κοιτα

Bi-polar Bear

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
....βεβαια και εγω προσπαθω να της σπαω τα νευρα και η κατασταση πολυ συχνα ξεφευγει...Αυτο που θελω ειναι να της σπασω τα νευρα μπας και ξεκουμπιστει και φυγει.για πειτε ιδέες να μου ζητησει η ιδια η γυναικα μου διαζυγιο

Ε τέτοια λες και μετα προδιδεσε. Προφανώς και ΔΕΝ είσαι αθώα περιστερά, σε όλες τις σχέσεις θέλει 2 και στα καλά και στα κακά. Περιμένεις απο μια γυναίκα που υποθέτω δούλευε να αποδεχτεί οτι ακόμα και για ένα κατούριμα, πρέπει να πάρει άδεια απο μαμά/μπαμπά/μπειμπυ-σίτερ, για ένα ντούζ, για μια ώρα στην αγορά, εκτός αν τα κάνει όλα αυτά μαζί με το παιδί. Περιμένεις απο μια γυναίκα που απο το πουθενά. αποκτάει ενα μωρό (γιατι 9 μίνες δε φτάνουν να το χονέψεις μερικές φορές) και πρέπει να το ερωτευτεί αμέσως. Δεν αγαπάς έτσι ένα μωρό. Ειδικά όταν κλαίει στις 3 το πρωί, εχεις κοιμηθεί 1 ώρα με το ζώρι και αφου φάει και χέσει και έχει πάει 5 και έχεις 1-2 ώρες χοντρά χοντρά ύπνο. Όταν βέβαια έχεις και έναν μαλάκα που θέλει να του πάρεις πίπα ενώ σε 10 λεπτα θα είναι η ώρα για το μπιμπερό και πρέπει να το ετοιμάσεις και σοθ κάνει σπασίματα σαν να είναι κανα θυμωμένο 12χρονο, εσυ νιώθεις χοντρη, κουρασμένη, παραμελιμένη, κορόιδο κτλ κτλ......
Λογικο είναι να ξεσπάσεις κάπου.
Σταμάτα να την παρουσιάζεις σαν μαίγερα και ψαξε να βρεις έσυ που φταις και τι μπορεις να κάνεις για να το διορθόσεις.

Το παιδι ως μια ηλικια αν ειναι αγόρι νομιζω θα το έχει και μπορεις να το πάρεις, αν είναι κορότσι ο νόμος δύσκολα το δινει σε άντρα. Αλλα μη σκοτώνεσε να την κάνεις άκρη και να της το πάρεις. Πρέπει να του πλένεις, να το διαβάζεις, να καθαρίζεις τα ξερατά του όταν είναι άρωστο, να το φροντίζεις, να γίνεις ΕΣΥ η μαμά στη θέση της μαμας και να γινεί αυτή ο μπαμπάς, αυτος που έρχετε και φέρνει δώρα, το κακομαθαίνει, φέρνει αλλους σπίτι (νομίζεις οτι μπορείς να βάλεις έστω και για ξεπέτα στο σπίτι αλλη με το παιδί μόνιμα σπίτι???)

Δε τα λέω έτσι αυτά, υπάρχει στο κοινονικό περιβάλλον μου μπαμπάς που τον παράτισε η γυναίκα του και την κοπάνισε με αλλον. Σε πληροφορώ οτι κάνει γαμάτο παστιτσιο, καλύτερο κι απο μένα. Hell, μέχρι και τα χαλιά έμαθε να πλένει.

[ολοι οι νομοι με τη γυναικα.τι κρατος ειναι αυτο ρε πουστη μου!!!!
] <----- πλάκα κάνεις έτσι????? Βασικά με όσα έχω διαβάσει όσο επιμένεις οτι αυτή είναι μαίγερα και σε βασανίζει, τόσο με πίθεις οτι είσαι μαλάκας και της κάνεις τη ζωή περιβόλι και ας με πείτε όσο ελλεϊνίδα θέλετε!!!

Παλουκώσου κάτω και σκέψου, δες που έχεις ΕΣΥ λαθος (it takes TWO) και προσπάθησε να διορθοθείς, να την ακούσεις, να δεις ποια είναι τα προβλήματα της και να τα βρείτε.

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πως μπορει να μου στερησει το παιδι μετα τριων ετων?η δικηγορος μου ειπε οτι μετα μπορω να το παιρνω διανυκτερευση

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ε τέτοια λες και μετα προδιδεσε. Προφανώς και ΔΕΝ είσαι αθώα περιστερά, σε όλες τις σχέσεις θέλει 2 και στα καλά και στα κακά. Περιμένεις απο μια γυναίκα που υποθέτω δούλευε να αποδεχτεί οτι ακόμα και για ένα κατούριμα, πρέπει να πάρει άδεια απο μαμά/μπαμπά/μπειμπυ-σίτερ, για ένα ντούζ, για μια ώρα στην αγορά, εκτός αν τα κάνει όλα αυτά μαζί με το παιδί. Περιμένεις απο μια γυναίκα που απο το πουθενά. αποκτάει ενα μωρό (γιατι 9 μίνες δε φτάνουν να το χονέψεις μερικές φορές) και πρέπει να το ερωτευτεί αμέσως. Δεν αγαπάς έτσι ένα μωρό. Ειδικά όταν κλαίει στις 3 το πρωί, εχεις κοιμηθεί 1 ώρα με το ζώρι και αφου φάει και χέσει και έχει πάει 5 και έχεις 1-2 ώρες χοντρά χοντρά ύπνο. Όταν βέβαια έχεις και έναν μαλάκα που θέλει να του πάρεις πίπα ενώ σε 10 λεπτα θα είναι η ώρα για το μπιμπερό και πρέπει να το ετοιμάσεις και σοθ κάνει σπασίματα σαν να είναι κανα θυμωμένο 12χρονο, εσυ νιώθεις χοντρη, κουρασμένη, παραμελιμένη, κορόιδο κτλ κτλ......
Σταμάτα να την παρουσιάζεις σαν μαίγερα και ψαξε να βρεις έσυ που φταις και τι μπορεις να κάνεις για να το διορθόσεις.

Το παιδι ως μια ηλικια αν ειναι αγόρι νομιζω θα το έχει και μπορεις να το πάρεις, αν είναι κορότσι ο νόμος δύσκολα το δινει σε άντρα. Αλλα μη σκοτώνεσε να την κάνεις άκρη και να της το πάρεις. Πρέπει να του πλένεις, να το διαβάζεις, να καθαρίζεις τα ξερατά του όταν είναι άρωστο, να το φροντίζεις, να γίνεις ΕΣΥ η μαμά στη θέση της μαμας και να γινεί αυτή ο μπαμπάς, αυτος που έρχετε και φέρνει δώρα, το κακομαθαίνει, φέρνει αλλους σπίτι (νομίζεις οτι μπορείς να βάλεις έστω και για ξεπέτα στο σπίτι αλλη με το παιδί μόνιμα σπίτι???)

Δε τα λέω έτσι αυτά, υπάρχει στο κοινονικό περιβάλλον μου μπαμπάς που τον παράτισε η γυναίκα του και την κοπάνισε με αλλον. Σε πληροφορώ οτι κάνει γαμάτο παστιτσιο, καλύτερο κι απο μένα. Hell, μέχρι και τα χαλιά έμαθε να πλένει.

] <----- πλάκα κάνεις έτσι????? Βασικά με όσα έχω διαβάσει όσο επιμένεις οτι αυτή είναι μαίγερα και σε βασανίζει, τόσο με πίθεις οτι είσαι μαλάκας και της κάνεις τη ζωή περιβόλι και ας με πείτε όσο ελλεϊνίδα θέλετε!!!

Παλουκώσου κάτω και σκέψου, δες που έχεις ΕΣΥ λαθος (it takes TWO) και προσπάθησε να διορθοθείς, να την ακούσεις, να δεις ποια είναι τα προβλήματα της και να τα βρείτε.

εχεις δικιο ετσι ειναι

πολλοι στις σχεσεις μας/γαμους μας δεν κανουμε ο,τι μπορουμε και προλαβαινουμε..τα περιμενουμε ετοιμα ολα..η γυναικα θα κουραστει..

αλλα μην κριτικαρουμε τον φιλο παραπανω..δεν μπορουμε να ξερουμε τι εγινε στην περιπτωση του

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Οταν ενας γαμος τελειώνει φταίνε και οι δυο σίγουρα!
Εδω μιλάμε για μετά οταν βγαίνει το διαζύγιο που η γυναίκα βάζει το παιδί για να εκδικηθει τον ανδρα.
Μηπως δεν γίνεται αυτο?
:think:

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι ετσι οπως τα λες bi polar εκανα για 6 μηνες υπομονη οσο δεν εχει κανει ανθρωπος πιστεψε με.αλλα οσο υποχωρουσα τοσο αυτη γινοταν πιο επιθετικη.το θεμα ειναι οτι μερα με τη μερα σκοτωνε αυτο που ενιωθα για εκεινη και τωρα ειναι πλεον αργα.τη συμπαρασταθηκα και τη στηριξα με το παραπανω

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.128
Πόντοι
12.056
Carle...σηκω και φυγε...θα σε κραταει μια ζωη απο τα αρχιδια λογω του παιδιου επειδη ξερει οτι εμεις ποναμε σε αυτη την φαση.Εξαφανισου καμια βδομαδα κλεισε τηλεφωνα και θα δεις πως θα κλασει μενδες.. :dancing:

Σου ομιλει ενας πτυχιουχος διαζευγμενος με 2 γιους  :grin:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Πως μπορει να μου στερησει το παιδι μετα τριων ετων?η δικηγορος μου ειπε οτι μετα μπορω να το παιρνω διανυκτερευση

καταρχην δεν επιλεγουμε για τετοιες υποθεσεις ΠΟΤΕ γυναικα δικηγορο  :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτο που θελω ειναι να της σπασω τα νευρα μπας και ξεκουμπιστει και φυγει.για πειτε ιδέες να μου ζητησει η ιδια η γυναικα μου διαζυγιο
δε θα φυγει.
εκτός απο διατροφή μπορει να σου πάρει και το σπίτι για το παιδί.....

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε αλτεκ το εκανα για τρια βραδια γιατι θα σφαζομασταν. Για παραπανω ομως μπορει να κατηγορηθω για εγκαταλειψη συζυγις εστιας.εκτος αν το κανω συστημα και εξαφανιζομαι για κανα δυο μερες οταν μαλωνουμε.αλλα τι πετυχαινω ετσι?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καταρχην δεν επιλεγουμε για τετοιες υποθεσεις ΠΟΤΕ γυναικα δικηγορο  :idiot:
ο δικαστής θα τον σκίσει ούτως ή αλλως

να κόψει τις μαγκιές ο νόμος είναι υπέρ της καριόλας λόγω παιδιού.
μέχρι και αυτόφωρο θα τον πάει εάν δεν πληρώνει τη διατροφή.....

το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να μείνει σε διασταση χωρίς διαζύγιο και να μην το ζητήσει αυτός.
αν το ζητήσει αυτός θα του πάρει τρελλά λεφτά και πιθανώς και το σπίτι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιλε αλτεκ το εκανα για τρια βραδια γιατι θα σφαζομασταν. Για παραπανω ομως μπορει να κατηγορηθω για εγκαταλειψη συζυγις εστιας.εκτος αν το κανω συστημα και εξαφανιζομαι για κανα δυο μερες οταν μαλωνουμε.αλλα τι πετυχαινω ετσι?
μη φεύγεις.
θα σε γαμήσει στο δικαστήριο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Carle...σηκω και φυγε...θα σε κραταει μια ζωη απο τα αρχιδια λογω του παιδιου επειδη ξερει οτι εμεις ποναμε σε αυτη την φαση.Εξαφανισου καμια βδομαδα κλεισε τηλεφωνα και θα δεις πως θα κλασει μενδες.. :dancing:

Σου ομιλει ενας πτυχιουχος διαζευγμενος με 2 γιους  :grin:
το καριολόμετρο δεν είναι ίδιο σε όλες.

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Περσονα με ενοικιο ειμαι.δεν εχω κανενα ακινητο σε αντιθεση με αυτη.τι εννοεις διασταση?φευγω απο το σπιτι?εκει παμε σε ασφαλιστικα μετρα για να βλεπω το παιδι και αυτη θα ζητησει διατροφη και γι αυτην που δε θελω.προτεινετε να αλλαξω δικηγορο και να παω σε αντρα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσονα με ενοικιο ειμαι.δεν εχω κανενα ακινητο σε αντιθεση με αυτη.τι εννοεις διασταση?φευγω απο το σπιτι?εκει παμε σε ασφαλιστικα μετρα για να βλεπω το παιδι και αυτη θα ζητησει διατροφη και γι αυτην που δε θελω.προτεινετε να αλλαξω δικηγορο και να παω σε αντρα?
αλλάζει το πράγμα... νόμιζα ότι ήταν δικό σου.
στη διατροφή δεν παίζει ρόλο γυναίκα-αντρας αλλά το ποιός είναι το αδύναμο μέρος....
δλδ αν πχ έχει παντρευτεί ένας φουκαράς μια γιατρό και χωρίσουν εάν αυτός βγάζει 1000 και αυτή 5000 διατροφή δεν παίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom