Ε τέτοια λες και μετα προδιδεσε. Προφανώς και ΔΕΝ είσαι αθώα περιστερά, σε όλες τις σχέσεις θέλει 2 και στα καλά και στα κακά. Περιμένεις απο μια γυναίκα που υποθέτω δούλευε να αποδεχτεί οτι ακόμα και για ένα κατούριμα, πρέπει να πάρει άδεια απο μαμά/μπαμπά/μπειμπυ-σίτερ, για ένα ντούζ, για μια ώρα στην αγορά, εκτός αν τα κάνει όλα αυτά μαζί με το παιδί. Περιμένεις απο μια γυναίκα που απο το πουθενά. αποκτάει ενα μωρό (γιατι 9 μίνες δε φτάνουν να το χονέψεις μερικές φορές) και πρέπει να το ερωτευτεί αμέσως. Δεν αγαπάς έτσι ένα μωρό. Ειδικά όταν κλαίει στις 3 το πρωί, εχεις κοιμηθεί 1 ώρα με το ζώρι και αφου φάει και χέσει και έχει πάει 5 και έχεις 1-2 ώρες χοντρά χοντρά ύπνο. Όταν βέβαια έχεις και έναν μαλάκα που θέλει να του πάρεις πίπα ενώ σε 10 λεπτα θα είναι η ώρα για το μπιμπερό και πρέπει να το ετοιμάσεις και σοθ κάνει σπασίματα σαν να είναι κανα θυμωμένο 12χρονο, εσυ νιώθεις χοντρη, κουρασμένη, παραμελιμένη, κορόιδο κτλ κτλ......
Λογικο είναι να ξεσπάσεις κάπου.
Σταμάτα να την παρουσιάζεις σαν μαίγερα και ψαξε να βρεις έσυ που φταις και τι μπορεις να κάνεις για να το διορθόσεις.
Το παιδι ως μια ηλικια αν ειναι αγόρι νομιζω θα το έχει και μπορεις να το πάρεις, αν είναι κορότσι ο νόμος δύσκολα το δινει σε άντρα. Αλλα μη σκοτώνεσε να την κάνεις άκρη και να της το πάρεις. Πρέπει να του πλένεις, να το διαβάζεις, να καθαρίζεις τα ξερατά του όταν είναι άρωστο, να το φροντίζεις, να γίνεις ΕΣΥ η μαμά στη θέση της μαμας και να γινεί αυτή ο μπαμπάς, αυτος που έρχετε και φέρνει δώρα, το κακομαθαίνει, φέρνει αλλους σπίτι (νομίζεις οτι μπορείς να βάλεις έστω και για ξεπέτα στο σπίτι αλλη με το παιδί μόνιμα σπίτι???)
Δε τα λέω έτσι αυτά, υπάρχει στο κοινονικό περιβάλλον μου μπαμπάς που τον παράτισε η γυναίκα του και την κοπάνισε με αλλον. Σε πληροφορώ οτι κάνει γαμάτο παστιτσιο, καλύτερο κι απο μένα. Hell, μέχρι και τα χαλιά έμαθε να πλένει.
[ολοι οι νομοι με τη γυναικα.τι κρατος ειναι αυτο ρε πουστη μου!!!!
] <----- πλάκα κάνεις έτσι????? Βασικά με όσα έχω διαβάσει όσο επιμένεις οτι αυτή είναι μαίγερα και σε βασανίζει, τόσο με πίθεις οτι είσαι μαλάκας και της κάνεις τη ζωή περιβόλι και ας με πείτε όσο ελλεϊνίδα θέλετε!!!
Παλουκώσου κάτω και σκέψου, δες που έχεις ΕΣΥ λαθος (it takes TWO) και προσπάθησε να διορθοθείς, να την ακούσεις, να δεις ποια είναι τα προβλήματα της και να τα βρείτε.