Νέα

Συμβουλή για παντρεμένο με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δηλαδη με λιγα λογια οι γυναικες ελπιζουν στην εξασφαλιση τους μεσα απο ενα παιδι ?
Αυτο κι αν ειναι ηλιθιοτητα αν πραγματικα ισχυει κατι τετοιο...
Ο ανδρας δεν εχει καμια ευθυνη μεσα σε ολο αυτο ?
Ποιος μπορει να πει σιγουρα για την συμπεριφορα του ανδρα μεσα σε σκηνικο γαμου ?

Αν ο ανδρας εχει μαθει αλλιως και σε προσωρημενη ηλικια του βγει δεσμευση, γαμος, κτλ δυσκολα αλλαζει, το ιδιο φυσικα ισχυει και για τις γυναικες....

Το σκεπτικο μου ειναι οτι.....

Μια σχεση ειναι πετυχημενη οταν υπαρχει αθωοτητα χωρις σκοπιμοτητες..... και αυτο συνηθως γινεται στις τρυφερες ηλικιες μεχρι τα 28-30.....
Απο εκει και μετα εκτος του οτι ειναι δεσμευμενοι-ες, οι περισσοτεροι-ες οσοι-ες εχουν απομεινει, εχουν οπωσδηποτε στον νου σκοπιμοτητες και εξασφαλιση, μαζι με τυχον ψυχολογικα και απωθημενα απο αλλες σχεσεις κτλ κτλ και δεν υπαρχει ιχνος αθωοτητας.....

Σε αυτες τις περιπτωσεις χρειαζεται ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ καθως και αντοχες !!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτο που καταλαβα σαν καλυτερη λυση τουλαχιστον αυτη τη στιγμη ειναι υπομονη τη γραφω στα αρχιδια μου και περναω εγω καλα με φιλους πουτανες κτλ.σε αυτην την περιπτωση και τα λεφτα μου μενουν και βλεπω και το παιδι
Να την χωρισεις και μετα να κανεις οτι θες δεν παιζει ?
Τουλαχιστον τιμα τον γαμο σου, εστω και στα τελευταια του, ωστε να εχεις τα κοτσια να πεις κατι στο παιδι σου αργοτερα, αν σε ρωτησει κατι περι αυτου.....

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Δηλαδη με λιγα λογια οι γυναικες ελπιζουν στην εξασφαλιση τους μεσα απο ενα παιδι ?
Αυτο κι αν ειναι ηλιθιοτητα αν πραγματικα ισχυει κατι τετοιο...
Ο ανδρας δεν εχει καμια ευθυνη μεσα σε ολο αυτο ?
Ποιος μπορει να πει σιγουρα για την συμπεριφορα του ανδρα μεσα σε σκηνικο γαμου ?

Αν ο ανδρας εχει μαθει αλλιως και σε προσωρημενη ηλικια του βγει δεσμευση, γαμος, κτλ δυσκολα αλλαζει, το ιδιο φυσικα ισχυει και για τις γυναικες....

Το σκεπτικο μου ειναι οτι.....

Μια σχεση ειναι πετυχημενη οταν υπαρχει αθωοτητα χωρις σκοπιμοτητες..... και αυτο συνηθως γινεται στις τρυφερες ηλικιες μεχρι τα 28-30.....
Απο εκει και μετα εκτος του οτι ειναι δεσμευμενοι-ες, οι περισσοτεροι-ες οσοι-ες εχουν απομεινει, εχουν οπωσδηποτε στον νου σκοπιμοτητες και εξασφαλιση, μαζι με τυχον ψυχολογικα και απωθημενα απο αλλες σχεσεις κτλ κτλ και δεν υπαρχει ιχνος αθωοτητας.....

Σε αυτες τις περιπτωσεις χρειαζεται ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ καθως και αντοχες !!!!!!
φιλε μου ελα που τωρα και στα 28-30 δεν ειναι αθωες.Οταν στα 18 μια γκομενιτσα που ξερω θελει να πηγαινει σε 5 στερα ξενοδοχεια και σε κυριλε εστιατορια ?
οποτε αυτο που σου μενει ειναι να ψαχνεις και εαν(λεμε τωρα) την βρεις τοτε και μονο τοτε παντρευεσαι.Κοιτα υπαρχουν και αυτες που θα κνουν τα παντα μονο και μονο για να παντρευτουν.Δηλαδη θα σου κανει τα κεφια οτι θες τα παντα για να τσιμπησεις.Υπαρχουν και αυτες που ειναι με καμμια 10 μαζι και δεν εχουν αναγκη ετσι και φυγει ενας εχουν τον αλλο.Συμπερασμα με τον Γαμο θελει πολυ προσοχη.Τραβα Ταιλανδη και αγορασε μια γκομενα φερτην εδω και κανε οτι γουθσταρεις  μεχρι να μαθει τα ελληνικα και να γινει ελλεινηδα εισαι κερδισμενος και εχεις ηρεμια .

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
φιλε μου ελα που τωρα και στα 28-30 δεν ειναι αθωες.Οταν στα 18 μια γκομενιτσα που ξερω θελει να πηγαινει σε 5 στερα ξενοδοχεια και σε κυριλε εστιατορια ?
οποτε αυτο που σου μενει ειναι να ψαχνεις και εαν(λεμε τωρα) την βρεις τοτε και μονο τοτε παντρευεσαι.Κοιτα υπαρχουν και αυτες που θα κνουν τα παντα μονο και μονο για να παντρευτουν.Δηλαδη θα σου κανει τα κεφια οτι θες τα παντα για να τσιμπησεις.Υπαρχουν και αυτες που ειναι με καμμια 10 μαζι και δεν εχουν αναγκη ετσι και φυγει ενας εχουν τον αλλο.Συμπερασμα με τον Γαμο θελει πολυ προσοχη.Τραβα Ταιλανδη και αγορασε μια γκομενα φερτην εδω και κανε οτι γουθσταρεις  μεχρι να μαθει τα ελληνικα και να γινει ελλεινηδα εισαι κερδισμενος και εχεις ηρεμια .

Η ανάλυση αυτή με βρίσκει δυστυχώς σύμφωνο. Απολύτως.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Πάντως η ταπεινή μου γνώμη είναι πως η λογική: να κάνω παιδί και χέστηκα για το γάμο που έχουν αρκετές Ελληνίδες είναι άρρωστη. Το παιδί πρέπει να μεγαλώσει με τους γονείς.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Πάντως η ταπεινή μου γνώμη είναι πως η λογική: να κάνω παιδί και χέστηκα για το γάμο που έχουν αρκετές Ελληνίδες είναι άρρωστη. Το παιδί πρέπει να μεγαλώσει με τους γονείς.
ειχα μια γκομενα που αυτο ελεγε αλλα στα λογια ολοι καλη ειναι οταν θες να πηδιεσαι με κανα στρατο μονο και μονο με τον φοβο να μην  μεινεις μονη και να μην στην φερει ο αλλος .
Τι αλλο να πω .ετσι ειναι ολες.Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα μετα τα 30 εχουν αρχισει να εχουν τα ψυχολογικα .οποτε ???????

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οποτε αυτο που σου μενει ειναι να ψαχνεις και εαν(λεμε τωρα) την βρεις τοτε και μονο τοτε παντρευεσαι.Κοιτα υπαρχουν και αυτες που θα κνουν τα παντα μονο και μονο για να παντρευτουν.Δηλαδη θα σου κανει τα κεφια οτι θες τα παντα για να τσιμπησεις.Υπαρχουν και αυτες που ειναι με καμμια 10 μαζι και δεν εχουν αναγκη ετσι και φυγει ενας εχουν τον αλλο.Συμπερασμα με τον Γαμο θελει πολυ προσοχη.Τραβα Ταιλανδη και αγορασε μια γκομενα φερτην εδω και κανε οτι γουθσταρεις  μεχρι να μαθει τα ελληνικα και να γινει ελλεινηδα εισαι κερδισμενος και εχεις ηρεμια .
Αγορασε γκομενα .....

Πραγματικα μια τετοια εκφραση δεν την περιμενα ουτε σαν πλακα....
Ουτε καν περασε ποτε απο το μυαλο μου ως σκεψη ....
Η αγαπη και ο σεβασμος δεν αγοραζονται φιλε μου αλλα κερδιζονται !!!!!!!!!!!

Σιγουρα καμια δεν ειναι αθωα η αβγαλτη και ειδικα αυτη την εποχη που ξεπεταγονται απο πολυ νωρις, αλλα υπαρχουν ελπιδες αν χαλιναγωγηθουν απαιτησεις και καθοριστουν ορια και δυναμικες, μεσα απο ανοικτη επικοινωνια χωρις υπεκφυγες, ωστε να τεθει σαφης διαδρομη.....

Αυτη που εχει αλλους δεκα, ειναι "παρτολα" και το ξερεις (φαινεται κιολας απο πολλα στην συμπεριφορα της μαζι σου) και στο λεει και η ιδια κατα καποιον τροπο, συνηθως εμμεσο και πολυ σπανιοτερα αμεσο.

Απο εκει και περα το διλλημα ειναι απλο και στο χερι σου να διαλεξεις τι θες....

Θες απλα το πηδημα και μια συντροφια που θα μοιραζεται με αλλους ?
η εναν ανθρωπο να δεσεις την ζωη σου και να φτιαξεις ονειρα αληθινα με μια οικογενεια ?

Αν θες το πρωτο "η παρτολα" σου κανει μια χαρα....
Για το δευτερο "η παρτολα" δεν σου κανει ουτε για αστειο και θες πολυ ψαξιμο και υπομονη, καθως ειναι το δυσκολοτερο στην σημερινη εποχη και αυτο που εχει και μεγαλυτερη αξια σαν προορισμος  ;)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Πάντως αν μια κοπέλα είναι κακομαθημένη στα 30 δύσκολα θα την αλλάξεις...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αγορασε γκομενα .....

Πραγματικα μια τετοια εκφραση δεν την περιμενα ουτε σαν πλακα....
Ουτε καν περασε ποτε απο το μυαλο μου ως σκεψη ....
Η αγαπη και ο σεβασμος δεν αγοραζονται φιλε μου αλλα κερδιζονται !!!!!!!!!!!

Σιγουρα καμια δεν ειναι αθωα η αβγαλτη και ειδικα αυτη την εποχη που ξεπεταγονται απο πολυ νωρις, αλλα υπαρχουν ελπιδες αν χαλιναγωγηθουν απαιτησεις και καθοριστουν ορια και δυναμικες, μεσα απο ανοικτη επικοινωνια χωρις υπεκφυγες, ωστε να τεθει σαφης διαδρομη.....

Αυτη που εχει αλλους δεκα, ειναι "παρτολα" και το ξερεις (φαινεται κιολας απο πολλα στην συμπεριφορα της μαζι σου) και στο λεει και η ιδια κατα καποιον τροπο, συνηθως εμμεσο και πολυ σπανιοτερα αμεσο.

Απο εκει και περα το διλλημα ειναι απλο και στο χερι σου να διαλεξεις τι θες....

Θες απλα το πηδημα και μια συντροφια που θα μοιραζεται με αλλους ?
η εναν ανθρωπο να δεσεις την ζωη σου και να φτιαξεις ονειρα αληθινα με μια οικογενεια ?

Αν θες το πρωτο "η παρτολα" σου κανει μια χαρα....
Για το δευτερο "η παρτολα" δεν σου κανει ουτε για αστειο και θες πολυ ψαξιμο και υπομονη, καθως ειναι το δυσκολοτερο στην σημερινη εποχη και αυτο που εχει και μεγαλυτερη αξια σαν προορισμος  ;)

αυτα που λες συμφωνεις μαζι μου.Ακου  οταν ψαχνεις μια ζωη και δεν βρισκεις τι κανεις ?και εφοσον θες να κανεις οικογενια ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αυτα που λες συμφωνεις μαζι μου.Ακου  οταν ψαχνεις μια ζωη και δεν βρισκεις τι κανεις ?και εφοσον θες να κανεις οικογενια ?
Οπως προειπα ...

Εξαρταται απο το τι θες .... και κατα ποσον μπορεις να συμβιβαστεις σε οτιδηποτε ωστε να επιλεξεις μια μεση οδο....

Ειναι θεμα επιλογων και προσωπικης εκτιμησης, αντιλληψης και αντοχων !!!!!!!
Καποιοι αντεχουν και υπομενουν και καποιοι οχι....... Απλα τα πραγματα.

Οσο για το ΤΙ κανουν ....

Ειναι οπως του την δωσει του καθενος .....

Μετραει το ποσο ισχυρη προσωπικοτητα διαθετει ο καθενας και το πως αντιλλαμβανεται την πραγματικοτητα καθως και τι ενναλλακτικες θεωρει πως εχει...
Καποιοι ειπαμε συμβιβαζονται και καποιοι οχι

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Να την χωρισεις και μετα να κανεις οτι θες δεν παιζει ?
Τουλαχιστον τιμα τον γαμο σου, εστω και στα τελευταια του, ωστε να εχεις τα κοτσια να πεις κατι στο παιδι σου αργοτερα, αν σε ρωτησει κατι περι αυτου.....
Ασφαλώς και παίζει αχαχούχα. Απλώς επειδή στα πριν του τελειωτικού χωρισμού γεγονότα (που κρατάνε από 1 ως 3 χρόνια, trust me), παίζουν πολλές ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ και φυσικά κυρίως από τις γυναίκες που το ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ το χωρισμό να έρχεται πριν από εσένα, επειδή είναι πιο ΠΟΝΗΡΕΣ. Αν τη χωρίσεις εσύ πρώτος μετά ίσα που θα σε κατηγορήσει ότι την εγκατέλειψες και θα ζητήσει μεγαλύτερη διατροφή ή γενικώς να θέλει να σε ισοπεδώσει τόσο ηθικά, οικονομικά (π.χ. κοινή περιουσία) όσο και στα δικαστήρια θα έχει περισσότερα πατήματα. Όμως ναι, συμφωνώ με αυτό που λες. Πρέπει να τιμάς το γάμο σου αλλά δυστυχώς θέλει και λίγη τακτική. Συμπερασματικά, όταν δεν τσουλάει το θέμα για καιρό, καλό είναι να χωρίζουν. Όλοι θα είναι πιο ήρεμοι και ακόμα περισσότερο το παιδί.

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τελος. Δεν αντεχω αλλο.εκανα τοσο υπομονη οσο κανεις αλλος.ολα τελειωσαν και ολα θα παρουν το δρομο τους

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Να χωρίσει χαλαρά. Και να την γράψει στα αρχίδια του την καριόλα !!! Που θα κάνει κι εκβιασμό με το παιδί η κουράδα.

Να τη στείλει στο διάολο κι ακόμα παραπέρα. Με το παιδί του θα τη βρει την άκρη κάποια στιγμή. Και μην νομίζετε πως τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν ποιος έχει δίκιο.

Αει στο διάολο με όλες τις σκρόφες που παντρευτηκαμε και νομίζουν πως μπορούν να μας παίξουν στο μουστάκι.

Ουστ!

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Να σου πω φίλε επειδή και εγώ τα έχω βιώσει στην οικογένειά μου που διαλύθηκε από μικρό παιδί,μωρό ακόμα,στο σπίτι μου πάντα καυγάδες.Δε θυμάμαι τους γονείς μου πολλές φορές να χαρήκαν σα ζευγάρι.Ο πατέρας μου ταξιτζής δικό του ταξί δούλευε και έλειπε όλη μέρα από το σπίτι..Βέβαια δε δούλευε όλη μέρα..Δούλευε κάνα 8ωρο και τις άλλες ώρες καθόταν στη γιαγιά μου και πήγαινε στον πάνω όροφο που ήταν η θεία μου,η αδερφή του, και καθόταν και χαζολογούσε με τα ξαδέρφια μου..Στο σπίτι τώρα πάντα θυμάμαι τη μάνα μου να τσακώνεται μαζί του για τα λεφτά.Εκείνος αν και δεν ήταν κανας αλήτης,δεν έπινε,δεν χαρτόπαιζε,δεν είχε γκόμενες δεν είχε την αίσθηση της ευθύνης.Αν τον άφηνες μόνο του ήταν ικανός να αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς,ασφάλειες κτλ..Όμως δεν επικοινωνούσαν σα ζευγάρι.Η μάνα μου νευρικιά,εκείνος αδιάφορος και ανώριμος σα παιδί...Έφυγε από το σπίτι πριν 6 χρόνια και ενώ επι χρόνια βαρέθηκα να γίνονται σκηνικά σπίτι μου και να μας ακούει όλη η γειτονιά με τις φωνές της μάνας μου...Γνώμη μου είναι όταν μια γυναίκα αλλάξει και γίνει μέγαιρα ή τέλος πάντων δουν ότι δεν ταιριάζουν 2 άνθρωποι χίλιες φορές σήκω φύγε από τον πρώτο χρόνο γάμου,σαν κύριος όμως συζητόντας το όλο πράγμα,παρά να διαιωνίζεται μια κατάσταση που κάνει κακό και στο ζευγάρι κια στα παιδιά..Το παιδί όμως παιδί.Ένας πατέρας πρέπει να φερθεί σαν άντρας και υπεύθυνος γονιός.Να δώσει λεφτά να φάει το παιδί,να ντυθεί,να πάει φροντιστήριο να μάθει Αγγλικά,φροντιστήριο για το Λύκειο,βοήθεια μετέπειτα όσο μπορεί και φυσικά να το βλέπει και να αφιερώνει λίγο χρόνο...Αλλιώς είναι και οι 2 για τον πούτσο

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Η κόλαση είναι η οικογένεια.

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Τελος. Δεν αντεχω αλλο.εκανα τοσο υπομονη οσο κανεις αλλος.ολα τελειωσαν και ολα θα παρουν το δρομο τους
Επειδή τα έχω περάσει αυτά που σκέφτεσαι και κάνεις, μια γρήγορη συμβουλή. Αν έχετε κοινό λογαριασμό στην Τράπεζα, πάρε τα μισά λαφτά (τουλάχιστον). Οι δικηγόροι συμβουλεύουν τις γυναίκες να τραβήξουν όλα τα λεφτά και μετά... το συζητάνε και μαζί σου.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Επειδή τα έχω περάσει αυτά που σκέφτεσαι και κάνεις, μια γρήγορη συμβουλή. Αν έχετε κοινό λογαριασμό στην Τράπεζα, πάρε τα μισά λαφτά (τουλάχιστον). Οι δικηγόροι συμβουλεύουν τις γυναίκες να τραβήξουν όλα τα λεφτά και μετά... το συζητάνε και μαζί σου.
ουτε εβραιοι δλδ... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom