Νέα

Συμβουλή για παντρεμένο με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ένας φίλος παντρεύτηκε πρόσφατα και έκανε παιδί. Από τότε η γυναικα του μετατράπηκε σε μεγαιρα του έχει κάνει τη ζωή κόλαση τον βρίζει τον μειώνει και χρησιμοποιεί συνεχεια το παιδί σαν απειλή ότι δηλαδή δε θα το ξαναδεί. Τι να τον συμβουλέψω ρε παιδιά? Τον λυπάμαι

Να του πείς οτι η γυναίκα του περνάει επιλόγχια κατάθλιψη και ότι με λίγη υπομονή και έναν καλό ψυχίατρο θα το ξεπεράσουν

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τι ειδικο και κουραφεξαλα του λες του ανθρωπου! Ειδικο μου φαινεται πρεπει να επισκεφτουν ολοι οι μαλακες ειλωτες (για χαρη μιας μεγαιρας) μουνοδουλοι Ελληνες.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Με το που εκανε το κουτσουβελο η τυπισα πηρε οριστικα πλεον το πανω χερι ωστε ακομα και αν ξυπνουσε ο αλλος ο φουκαρας και εβλεπε τι καργιολα ηταν να μην μπορει να την σουταρει χωρις αβαστακτο κοστος.
Προσεχουμε για να εχουμε λοιπον!

τι λε ρε μαλακα μισογύνη????
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο οτι οι γυναίκες παθαίνουν τα νεύρα τους μετά τη γέννα!!!!
Έτσι ζώα είστε μερικοί και θα γεράσετε μόνοι... :jerking:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Οχι ρε παιδια δεν ειναι αθλιος. Τα εχει δωσει ολα για την οικογενεια του αλλα αυτη του συμπεριφερεται ασχημα απ οσα βλεπω και εγω. Φυσικα δεν ειμαι μες στο ζευγαρι. Και εγω του λεω να κανει υπομονη γιατι μπορει να εχει παθει καταιλιψη αυτη και οτι προεχει το παιδι κτλ. Αλλα με ρωταει μεχρι ποτε.η κατασταση επειδεινωνεται αντι να βελτιωνεται

ψυχίατρος και να τη χαπακώσει με αντικαταθλιπτικά και ορμονικές θεραπείες
είναι όλα θέμα χημείας
θα τη δεί ξαφνικά άλλον άνθρωπο
άσε που κάποια αντικαταθλιπτικά αυξάνουν και τη λίμπιντο

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια η κατασταση ολο και χειροτερευει.το θεμα ειναι οτι δεν μπορω και να χωρισω.επειτα απο ανταλλαγη εξωδικων ρωτησα τη δικηγορο μου για αιτηση διαζυγιου.πριν προχωρησουμε ομως μου ειπε οτι ειναι πολυ πιθανο να επιτυχει και η ιδια διατροφη εκτος απο το μωρο και να υποχρεωθω να βλεπω το μωρο σπιτι της παρουσια των γονιων της που θα μου κανουν τη ζωη δυσκολη.ουσιαστικα να πληρωνω και να μην μπορω να βλεπω το μωρο.ολοι οι νομοι με τη γυναικα.τι κρατος ειναι αυτο ρε πουστη μου!!!!

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη η καργια συνεχιζει να με βριζει αλλα η ιδια αιτηση διαζυγιου δεν κανει.παιρνει το μωρο και φευγει και δε μου λέι ουτε τι κανει.γενικα σπασιμο νευρων.βεβαια και εγω προσπαθω να της σπαω τα νευρα και η κατασταση πολυ συχνα ξεφευγει...

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο που θελω ειναι να της σπασω τα νευρα μπας και ξεκουμπιστει και φυγει.για πειτε ιδέες να μου ζητησει η ιδια η γυναικα μου διαζυγιο

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστή, ξεκαθάρισε τί θέλεις. Αν θέλεις να χωρίσετε, ρώτησε ένα δικηγόρο για τις λεπτομέρειες. Διατροφή σίγουρα θα πάρει το παιδί. Αυτή δικαιούται διατροφή μόνο αν δεν μπορεί να βρει δουλειά και να συντηρήσει τον εαυτό της και αυτό για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα και ανάλογα με τα δικά σου εισοδήματα. Αν η σχέση είναι τόσο κακή όσο λες, μη μείνεις για το παιδί γιατί μακροπρόθεσμα και αυτό θα επηρεαστεί αρνητικά εναντίον σου βλέποντας αυτήν την κατάσταση. Αν χωρίσεις, αναγκαστικά θα βλέπεις το παιδί στο σπίτι της και με την παρουσία της μέχρι να γίνει τουλάχιστον δύο ετών οπότε θα μπορείς να το παίρνεις σπίτι σου και πάλι με δικαστική απόφαση.. Βάλε στην άκρη χρήματα γιατί θα σού χρειαστούν , αν χωρίσετε με αντιδικία. Αν χωρίσετε, πρέπει να έχεις ατσάλινα νεύρα και να πηγαίνεις μόνο για το παιδί σου και να μην απαντάς σε καμμία από τις προκλήσεις της γιατί οποιοδήποτε επεισόδιο μεταξύ σας θα το χρησιμοποιήσει εναντίον σου για να σου αποκλείσει την πρόσβαση και στο παιδί σου!!!ΠΡΟΣΕΧΕ!!!Αν δέχεται να πάτε σε σύμβουλο γάμου για να προσπαθήσετε να σώσετε το γάμο σας, τότε πήγαινε μαζί της και κάντε ότι είναι δυνατόν για το γάμο σας, αν μπορεί να σωθεί. Μην απαντάς στις προκλήσεις της , θα τις χρησιμοποιήσει εναντίον σου. Αν μπορείς ,έχε κάποιο συγγενή σου ως μάρτυρα σε κάποιες από τις διενέξεις σας. Καλά ξεμπερδέματα.

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχει διαφορά ποιός θα φύγει πρώτος αφού άμα φύγει θα πάρει και το παιδί μαζί της εφ' όσον είναι βρέφος και βεβαίως εσύ θα αναγκαστείς να κάνεις έξοδα δικαστικά για να μπορείς να δεις το παιδί σου. Τα δικαστικά έξοδα δεν θα τα γλιτώσεις όποιος και να κάνει την αίτηση διαζυγίου. Αν δεν έχεις καθόλου χρήματα,  τότε να συμβουλευθείς ενα δικηγόρο να σού πει πώς θα ενεργήσεις.

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω πολυ φιλε για τις συμβουλες. η δικηγορος μου μου ειπε ακριβως τα ιδια με αυτα που μου λες.δεν εχω τοσο ατσαλινα νευρα να πηγαινω μεσα στη σφηκοφωλια.επισης μετα απο ολα αυτα θεωρω οτι ειναι πλεον αργα για συμβουλο γαμο.θεωρω αν μπορω να μενω ψυχραιμος και να της σπαω τα νευρα πχ να παω με καποιο call girl και ενω το υποψιαζεται να βασανιζεται.πλεον εχουμε φτασει στο σημειο να ειμαστε εχθροι.ας κανει αυτη αιτηση διαζυγιου μπας και γλυτωσω τη διατροφη τη δικη της.φιλε μηπως ξερεις για ποσο διαστημα πληρωνω διατροφη για αυτην?

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θελω να γλυτωσω τα δικαστικα εξοδα
.θελω να βλεπω το παιδι μακρια απο τους συγγενεις της και να μην πληρωνω για αυτην διατροφη

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Παιδια η κατασταση ολο και χειροτερευει.το θεμα ειναι οτι δεν μπορω και να χωρισω.επειτα απο ανταλλαγη εξωδικων ρωτησα τη δικηγορο μου για αιτηση διαζυγιου.πριν προχωρησουμε ομως μου ειπε οτι ειναι πολυ πιθανο να επιτυχει και η ιδια διατροφη εκτος απο το μωρο και να υποχρεωθω να βλεπω το μωρο σπιτι της παρουσια των γονιων της που θα μου κανουν τη ζωη δυσκολη.ουσιαστικα να πληρωνω και να μην μπορω να βλεπω το μωρο.ολοι οι νομοι με τη γυναικα.τι κρατος ειναι αυτο ρε πουστη μου!!!!
εχουμε ακριβως το ιδιο προβλημα
εφιαλτης κ σε νιωθω..
με την δικη μου περιπτωση κανει μπαμ πως εμπλεξα με κακο ανθρωπο κ παλι οπως φαινετε θα με μαδησει η παλιοκαργιολα
χεστα..
ΥΓ ζητω οι πουτανες του εικοσαρικου

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ο  λογος του διαζυγιου;;  εφυγε ο ερωτας, μπηκε αλλος/η στην μεση;;

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο λογος του διαζυγιου ειναι οτι μολις γεννηθηκε το μωρο αποκαλυψε τον πολυ κακο εαυτο της.βρισιμο, σεβασμος μηδεν, κουβαλησε τη μανα της στο σπιτι μου και γενικα μια κατασταση γαμησε τα

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δεν θελω να γλυτωσω τα δικαστικα εξοδα
.θελω να βλεπω το παιδι μακρια απο τους συγγενεις της και να μην πληρωνω για αυτην διατροφη
Μεγάλε καταρχας χαλάρωσε λίγο γιατί εχεις μεγάλο γολγοθα μπροστά σου!
Οτι και να κανεις είσαι χαμένος δυστυχως.
Μην το πας κοντρα και προσπάθησε μπας και μπορεις να συμφιλιωθεις μαζι της.
Κι ας χωρίσετε!
:)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δηλαδη αλλο προσωπο πριν το παιδι κ αλλο μετα;;

δεν σου ειχε δειξει σημαδια του χαρακτηρα που εβγαλε μετα την γεννα;;

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
δηλαδη αλλο προσωπο πριν το παιδι κ αλλο μετα;;

δεν σου ειχε δειξει σημαδια του χαρακτηρα που εβγαλε μετα την γεννα;;
Επειδη το έζησα το σκηνικό με συγγενικό μου προσωπο ετσι κανουν σχεδον ολες. :)
Επικαλούνται επιλόχεια κατάθλιψη και γαμαν το μαλάκα της ιστορίας.

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη ρε παιδια δεν γινετε να της σπασω τα νευρα που να παρακαλαει αυτη να φυγει?πρεπει να μσς καβαλανε και εμεις να καθομαστε?στην τελικη θα παρει τα αρχιδια μου.δεν εχω κανενα ακινητο στην ιδιοκτησια μου.μονο μισθος.δε θα της δινω τιποτα η μονο για το παιδι και ας προσπαθησει δικαστικα να παιρνει απο το μισθο μου

OP
OP
C

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μου ειχε δειξει τετοια σημαδια αντιθετα με παρακαλουσε και μου τα παρουσιαζε ολα ιδανικα.και αν υπηρχαν τετοια σημαδια μπορει και να μην το καταλαβα.τωρα τι πρεπει να γινει?να σταυρωθω?

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Δηλαδη ρε παιδια δεν γινετε να της σπασω τα νευρα που να παρακαλαει αυτη να φυγει?πρεπει να μσς καβαλανε και εμεις να καθομαστε?στην τελικη θα παρει τα αρχιδια μου.δεν εχω κανενα ακινητο στην ιδιοκτησια μου.μονο μισθος.δε θα της δινω τιποτα η μονο για το παιδι και ας προσπαθησει δικαστικα να παιρνει απο το μισθο μου

η πεθερα ειναι το θεμα οχι η νυφη σε αυτες τις περιπτωσεις.  :o

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Επειδη το έζησα το σ :tits2:κηνικό με συγγενικό μου προσωπο ετσι κανουν σχεδον ολες. :)
Επικαλούνται επιλόχεια κατάθλιψη και γαμαν το μαλάκα της ιστορίας.

ε ρε τζαμπο που τους χρειαζετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom