jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
με συμβούλευε να μείνω μακιρά από γκάνια
τι είναι τα γκάνια?
με συμβούλευε να μείνω μακιρά από γκάνια
τι είναι τα γκάνια?
Να σου πω.Αυτή που ήμουν ερωτευμένος παλιά ήταν το κορίτσι που σου πα που πριν 3 χρόνια βγαίναμε..............
Η άλλη είναι συμπαθητική.Φαίνεται τσαχπίνα..Κλασσική βλάχα πονηρή που όλα οδηγούν στο κρεβάτι..αυτά μου δείχνει με τα μηνύματα που μου στέλνει...
Κατ αρχήν και οι δύο είναι φίλοι σου στο facebook?
Αν ναι, τότε δεν κάνεις καμμία επαφή μέσω Facebook, γιατί οι φίλοι σου βλέπουν ο,τι γράφεις. Επαφές μέσω SMS και email.
τι είναι τα γκάνια?
Λοιπόν μου στειλε μήνυμα αυτή από επαρχία και μου πρότεινε λέει την άλλη βδομάδα που είναι καθαρά δευτέρα και έχει ρεπό να έρθει σπίτι μου να περάσουμε 2ημερο μαζί..Δεν μουαρέσουν τέτοια ανοίγματα τόσο σύντομα..Ούτε την ξέρω καλά καλά..Αν και το σπίτι είναι ελευθερο μιας και η μάνα μου δεν μένει μαζί μου
Λοιπόν μου στειλε μήνυμα αυτή από επαρχία και μου πρότεινε λέει την άλλη βδομάδα που είναι καθαρά δευτέρα και έχει ρεπό να έρθει σπίτι μου να περάσουμε 2ημερο μαζί..Δεν μουαρέσουν τέτοια ανοίγματα τόσο σύντομα..Ούτε την ξέρω καλά καλά..Αν και το σπίτι είναι ελευθερο μιας και η μάνα μου δεν μένει μαζί μου
Εδώ και μήνες από γυναίκα δεν έπαιζε τίποτα.
Πήγα σε αρραβώνα θείου μου και γνώρισα ένα καλό γκομενάκι 32 χρονών ξαδέρφη της κοπέλας που αρραβωνιαζόταν..Δεν μιλήσαμε εκεί αλλά με έκανε add στο facebook μέρες μετά επειδή με ειδε στους φίλους της κοπέλας που αρραβωνιαζόταν.Και μετά από μέρες μου στειλε και σε μερικά μηνύματα στο facebook μου είπε ότι της άρεσα στο τραπέζι και ότι όταν ενδιαφέρεται για κάποιον της αρεσει να το λέει.απάντησα και εγώ μαλακία ότι όταν την είδα ρώτησα ποιο είναι αυτό το γλυκό κορτίτσι αλλά επειδή ήταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού δεν της μίλησα..
Το θέμα όμως περιπλέκεται για ένα λόγο...Είχα στείλει πριν 2 μήνες σε γκόμενα στο facebook που την είχα γνωρίσει πριν 3 χρόνια σε club 'επαιζε ένα ρομάντσο και μετά χαθήκαμε για διάφορους λόγους...Και μου απάντησε 3 μέρες πριν μου στείλει αυτή και μάλιστα ενδιαφέρεται να ξανασυναντηθούμε...
Πως να παίξω ρε παιδιά και να μην τα κάνω σκατά;;
Γουστάρω ρε συ με χίλια να της σκίσω τα βάρδουλα..Αλλά στο σπίτι μου ποτέ δεν έφερα γκόμενα ειδικά κάποια που δεν την ξέρω σχεδόν καθόλου..Γιατι με αυτή πέρα από τον αρραβώνα που μιλήσαμε πολύ λίγο και συστηθήκαμε δεν έχω άλλη επαφή..
Και κωλώνω λίγο επειδή αν έρθει η άλλη σπίτι και στο μέλλον δεν γουστάρω μην μου ρθει τίποτα από κάτω και βαράει κουδούνια ή έχω άλλες τέτοιες μαλακίες..
εχεις μπερδεψει τους κλωνους και τα νικ .εισαι επιφοβος να μπερδεψεις και τις γκομενες
Άστα να πάνε
και που πηδας αν δεν πηδας σπιτι σου δηλαδης;
κι εμένα ?Σας αγαπάω ρε γαμώτο
αν υπαρχει ερωτας υποκλινομαι και αφηνω και συμβουλες και πιπες
και τι θα κάμεις τωρα που δεν χρειάζεται να πας εσύ με κτελ και σου ερχεται το μουνι στο πιάτο;