Νέα

Συμβουλή για γυναικοκατάσταση;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.106
Πόντοι
22.266
φιλε μην ακους κανενα! ακου μονο την καρδυα σου και καλυτερα οποιαν αγαπας πραγματικα αλλα σε διπλο ταμπλο μην παιζεις διοτι ειναι μονο εφυμερες σχεσεις !!!!
διαλεγε την σωστοτερη και καταλληλοτερη και πηγαινε με αυτην

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Να σου πω.Αυτή που ήμουν ερωτευμένος παλιά ήταν το κορίτσι που σου πα που πριν 3 χρόνια βγαίναμε..............

Η άλλη είναι συμπαθητική.Φαίνεται τσαχπίνα..Κλασσική βλάχα πονηρή που όλα οδηγούν στο κρεβάτι..αυτά μου δείχνει με τα μηνύματα που μου στέλνει...

οχι στα πισωγυρισματα , (dont look back boston
)

στην βλάχα ορμα να πιεις γάλα

221-gala-evapore-zacharoucho-peel-off-vlachas-397gr.jpg

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν μου στειλε μήνυμα αυτή από επαρχία και μου πρότεινε λέει την άλλη βδομάδα που είναι καθαρά δευτέρα και έχει ρεπό να έρθει σπίτι μου να περάσουμε 2ημερο μαζί..Δεν μουαρέσουν τέτοια ανοίγματα τόσο σύντομα..Ούτε την ξέρω καλά καλά..Αν και το σπίτι είναι ελευθερο μιας και η μάνα μου δεν μένει μαζί μου

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Αυτοκτόνα!
Ρεζίλι των ανδρών!
Μήπως δεν σου κάνει κούκου και το κρύβεις;
Μήπως είσαι κρυφή;

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Κατ αρχήν και οι δύο είναι φίλοι σου στο facebook?

Αν ναι, τότε δεν κάνεις καμμία επαφή μέσω Facebook, γιατί οι φίλοι σου βλέπουν ο,τι γράφεις. Επαφές μέσω SMS και email.

Οπως παντα σωστος ο Μεγαλος Γκατσμπυ ;) :dancing: :rockon:!!! Αντε γιατι μας εχουν πρηξει τα ουμπαλα με τα φεισμπουκια μας εχουν τρελανει τα μυαλα... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπόν μου στειλε μήνυμα αυτή από επαρχία και μου πρότεινε λέει την άλλη βδομάδα που είναι καθαρά δευτέρα και έχει ρεπό να έρθει σπίτι μου να περάσουμε 2ημερο μαζί..Δεν μουαρέσουν τέτοια ανοίγματα τόσο σύντομα..Ούτε την ξέρω καλά καλά..Αν και το σπίτι είναι ελευθερο μιας και η μάνα μου δεν μένει μαζί μου

μας τρολαρει ασυστολα ο τυπας... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

και τι θα κάμεις τωρα που δεν χρειάζεται να πας εσύ με κτελ και σου ερχεται το μουνι στο πιάτο; :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Εδώ και μήνες από γυναίκα δεν έπαιζε τίποτα.

Πήγα σε αρραβώνα θείου μου και γνώρισα ένα καλό γκομενάκι 32 χρονών ξαδέρφη της κοπέλας που αρραβωνιαζόταν..Δεν μιλήσαμε εκεί αλλά με έκανε add στο facebook μέρες μετά επειδή με ειδε στους φίλους της κοπέλας που αρραβωνιαζόταν.Και μετά από μέρες μου στειλε και σε μερικά μηνύματα στο facebook μου είπε ότι της άρεσα στο τραπέζι και ότι όταν ενδιαφέρεται για κάποιον της αρεσει να το λέει.απάντησα και εγώ μαλακία ότι όταν την είδα ρώτησα ποιο είναι αυτό το γλυκό κορτίτσι αλλά επειδή ήταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού δεν της μίλησα..

Το θέμα όμως περιπλέκεται για ένα λόγο...Είχα στείλει πριν 2 μήνες σε γκόμενα στο facebook που την είχα γνωρίσει πριν 3 χρόνια σε club 'επαιζε ένα ρομάντσο και μετά χαθήκαμε για διάφορους λόγους...Και μου απάντησε 3 μέρες πριν μου στείλει αυτή και μάλιστα ενδιαφέρεται να ξανασυναντηθούμε...

Πως να παίξω ρε παιδιά και να μην τα κάνω σκατά;;

εαν θελεις γαμο τ αργοτερο σ ενα χρονο πηγαινε με την 32αρα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Γουστάρω ρε συ με χίλια να της σκίσω τα βάρδουλα..Αλλά στο σπίτι μου ποτέ δεν έφερα γκόμενα ειδικά κάποια που δεν την ξέρω σχεδόν καθόλου..Γιατι με αυτή πέρα από τον αρραβώνα που μιλήσαμε πολύ λίγο και συστηθήκαμε δεν έχω άλλη επαφή..

Και κωλώνω λίγο επειδή αν έρθει η άλλη σπίτι και στο μέλλον δεν γουστάρω μην μου ρθει τίποτα από κάτω και βαράει κουδούνια ή έχω άλλες τέτοιες μαλακίες..

εχεις μπερδεψει τους κλωνους και τα νικ .εισαι επιφοβος να μπερδεψεις και τις γκομενες :2funny:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Πηδα και τις 2 οσο δεν παει.Οποια βαρεθεις πρωτη τραβα στην αλλη

Μην μας πριζεις τ'αρχιδια τα ιδια θε λεμε συνεχεια...

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σας αγαπάω ρε γαμώτο και σέβομαι τη γνώμη της μπουρδελοπαρέας αφού πέρα από μαλακίες λέτε και σωστά..Μερικές φορές αυτό που φαίνεται εύκολο δεν είναι και θες μια φιλική συμβουλή

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
και που πηδας αν δεν πηδας σπιτι σου δηλαδης;

Κοίτα όταν είχα δουλειά και νοίκιαζα σπίτι όλα ωραία.Εκεί τις έφερνα.Αλλά στο πατρικό μου όχι..Μου καθόταν άσχημα να ξαπλώνω την άλλη στο κρεβάτι των γονιών μου..Βλέπεις μικρό σπιτάκι 1 κρεβατοκάμαρα και εγώ στο σαλόνι κοιμόμουν από παιδάκι.Πέραν αυτού στο πατρικό μου μένω μόνος εδώ και λίγο καιρό οπότε δεν παιζόταν να φέρω κάποια

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αν υπαρχει ερωτας υποκλινομαι και αφηνω και συμβουλες και πιπες  :grin:

Άσε τις συμβουλές, αλλά κράτα τις πίπες. :cheesy:

και τι θα κάμεις τωρα που δεν χρειάζεται να πας εσύ με κτελ και σου ερχεται το μουνι στο πιάτο; :grin:

Ελπίζω να ακονίσει τα σύνεργα..... για να είναι έτοιμος για το φαγοπότι. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom