Νέα

Συμβουλή για γυναικοκατάσταση;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Mόλις τον βλέπουν τα γκομενέτα, αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους..

Και υφίστανται και τις συνέπειες. (Πετροσυν νομίζω)

Χαίρομαι που προσφέρω ατελείωτες στιγμές χαράς και παιγνιδιού

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

αφου θα κοιταει τσοντες και θα πινει μπυρα ρε τι τον νοιαζει; :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Βαγγελη οταν μπεις να μας πεις και ποια σε αρεκει απο τις δυο

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κανε παρτουζα ρε Βαγγελη, δεν μακους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και ακομα δεν του ειπα αφου δοκιμασει να κρατησει αυτη με την καλυτερη πιπα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν ντρεπεσαι να δινεις τετοιες συμβουλες ρε;Αυριο μεθαυριο μπορει να εισαι εσυ στην θεση μιας απο τις δυο. :grin:

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Βαγγελη οταν μπεις να μας πεις και ποια σε αρεκει απο τις δυο

Να σου πω.Αυτή που ήμουν ερωτευμένος παλιά ήταν το κορίτσι που σου πα που πριν 3 χρόνια βγαίναμε..Τώρα πως τη βρήκα αυτή..Έψαχνα μια φίλη με ίδιο όνομα και να σου από το πουθενά στο facebook εκείνη...Τωρα γιατί χαθήκαμε τότε..Είχα και εγώ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα είχει και κείνη μόλις χωρίσιε..Υπήρχε κάποια χημεία ανάμεσά μας αφού το πράγμα από μόνο του πήγαινε σε καλό αλλά και οι 2 χαθήκαμε..

Η άλλη είναι συμπαθητική.Φαίνεται τσαχπίνα..Κλασσική βλάχα πονηρή που όλα οδηγούν στο κρεβάτι..αυτά μου δείχνει με τα μηνύματα που μου στέλνει...

Κοίτα με την άλλη αν και θα βρεθούμε δεν θα ξεκινήσει αυτόματα από κει που χαμε μείνει..Λογικά θα ξεκινήσουμε στο φιλικό γι αρχή να ρίξουμε γέφυρες..Εγώ θα την ήθελα πολύ αν δεν άλλαξε σε χαρακτήρα αυτά τα 3 χρόνια..Τώρα αυτή βε΄βαια μπορεί να μη με θέλει έτσι...Αν και σχέση δεν έχει όπως μου είπε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
αν υπαρχει ερωτας υποκλινομαι και αφηνω και συμβουλες και πιπες  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να σου πω.Αυτή που ήμουν ερωτευμένος παλιά ήταν το κορίτσι που σου πα που πριν 3 χρόνια βγαίναμε..Τώρα πως τη βρήκα αυτή..Έψαχνα μια φίλη με ίδιο όνομα και να σου από το πουθενά στο facebook εκείνη...Τωρα γιατί χαθήκαμε τότε..Είχα και εγώ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα είχει και κείνη μόλις χωρίσιε..Υπήρχε κάποια χημεία ανάμεσά μας αφού το πράγμα από μόνο του πήγαινε σε καλό αλλά και οι 2 χαθήκαμε..

Η άλλη είναι συμπαθητική.Φαίνεται τσαχπίνα..Κλασσική βλάχα πονηρή που όλα οδηγούν στο κρεβάτι..αυτά μου δείχνει με τα μηνύματα που μου στέλνει...

Κοίτα με την άλλη αν και θα βρεθούμε δεν θα ξεκινήσει αυτόματα από κει που χαμε μείνει..Λογικά θα ξεκινήσουμε στο φιλικό γι αρχή να ρίξουμε γέφυρες..Εγώ θα την ήθελα πολύ αν δεν άλλαξε σε χαρακτήρα αυτά τα 3 χρόνια..Τώρα αυτή βε΄βαια μπορεί να μη με θέλει έτσι...Αν και σχέση δεν έχει όπως μου είπε
Τυπε το φρεσκο φαι παντα ειναι πιο νοστιμο απο το μπαγιατικο.

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610

Ασε την πονηρή τη βλάχα για να μη σε φάνε οι διαδρομές και το ΚΤΕΛ! άσε που μετά που θα σκοράρεις και ξενερώσεις, δεν θα μπορείς να την κάνεις ελαφριά λόγο συμπεθεριάσματος!!!

Συνέχισε εκεί που έμεινες με την μικρότερη και φρόντισε να μη ξανα-χαθείτε εάν δεν το θέλεις!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εδώ και μήνες από γυναίκα δεν έπαιζε τίποτα.

Πήγα σε αρραβώνα θείου μου και γνώρισα ένα καλό γκομενάκι 32 χρονών ξαδέρφη της κοπέλας που αρραβωνιαζόταν..Δεν μιλήσαμε εκεί αλλά με έκανε add στο facebook μέρες μετά επειδή με ειδε στους φίλους της κοπέλας που αρραβωνιαζόταν.Και μετά από μέρες μου στειλε και σε μερικά μηνύματα στο facebook μου είπε ότι της άρεσα στο τραπέζι και ότι όταν ενδιαφέρεται για κάποιον της αρεσει να το λέει.απάντησα και εγώ μαλακία ότι όταν την είδα ρώτησα ποιο είναι αυτό το γλυκό κορτίτσι αλλά επειδή ήταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού δεν της μίλησα..

Το θέμα όμως περιπλέκεται για ένα λόγο...Είχα στείλει πριν 2 μήνες σε γκόμενα στο facebook που την είχα γνωρίσει πριν 3 χρόνια σε club 'επαιζε ένα ρομάντσο και μετά χαθήκαμε για διάφορους λόγους...Και μου απάντησε 3 μέρες πριν μου στείλει αυτή και μάλιστα ενδιαφέρεται να ξανασυναντηθούμε...

Πως να παίξω ρε παιδιά και να μην τα κάνω σκατά;;

http://[URL unfurl="true"]www.4realswingers.com/galleries/csgals/Anna554uH/4.jpg[/img[/URL]]

If you know what I mean!  ;)

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
2 γκόμενες ταυτόχρονα και είναι πρόβλημα;;;; Παίξε  όσο προλαβαίνεις φίλε ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Έχεις γίνει ρεζίλι των γυναικών μεγάλε.
όλες σου λέμε γάμα και εσύ το σκέφτεσαι.
Γιατί δεν μας λες στα ίσια:
"Κύριοι είμαι ένας παπάρας αγαπούλης που είμαι κολλημένς
ακόμα με αυτή που με έκλασε πριν 3 χρόνια και γαμιότανε με άλλους"
Τι ψάχνεις τώρα επιβεβαίωση για τις σκέψεις σου;
Άκυρο.
Γάμα και τις 2 ανηλεός και χωρίς να πλένεσαι στο ενδιάμεσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom