Ε, τώρα καλά...αυτό δεν αρμόζει στο επίπεδο του νήματος.Της είχα στείλει 2 φορές φώτο με "φίλες" της στα 4 τον περασμένο μήνα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νομική συμβουλή/απορία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ManusMan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.482
- Πόντοι
- 8.846
φίλε @ManusMan πέρασε τα πάντα (κωδικούς κλπ) στον τύπο @Νίπλης να στα φυλάει σαν τα μάτια του...
λεφτά σε θυρίδα θα είναι. σιγουράτζα. δεν θα βρεθούν ποτέ από κανέναν δικηγόρο ή γυναίκα
και τύποι @sescoulas , @baros , @troubakhs , @Μπιρλας επίσης γκαραντί, γενικά στο νήμα Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων) - Page 7677 - bourdela.com forum θα βρεις ποιοτικές λύσεις σε τέτοια προβλήματα...
πρόσεχε μόνο τύπο @Zebu γιατί πιθανότατα θα τα κάνει μεταγραφές
λεφτά σε θυρίδα θα είναι. σιγουράτζα. δεν θα βρεθούν ποτέ από κανέναν δικηγόρο ή γυναίκα
και τύποι @sescoulas , @baros , @troubakhs , @Μπιρλας επίσης γκαραντί, γενικά στο νήμα Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων) - Page 7677 - bourdela.com forum θα βρεις ποιοτικές λύσεις σε τέτοια προβλήματα...
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ξεχασες το φιλο Αθηναιο ντροπηφίλε @ManusMan πέρασε τα πάντα (κωδικούς κλπ) στον τύπο @Νίπλης να στα φυλάει σαν τα μάτια του...
Διαγραμμένο μέλος 165817
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.581
- Πόντοι
- 206
Με ένα bitcoin βγάζω γκόμενα την πρώην σου και ηχογραφώ ομολογία της στην κατάλληλη στιγμή ότι θέλει να σου φάει λεφτά επειδή πήδηξες τις φίλες της! Win win σιτσουέισο!
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.482
- Πόντοι
- 8.846
...υπεράνω υποψίαςξεχασες το φιλο Αθηναιο ντροπη
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.279
- Πόντοι
- 3.656
τσακω λυσειςφίλε @ManusMan πέρασε τα πάντα (κωδικούς κλπ) στον τύπο @Νίπλης να στα φυλάει σαν τα μάτια του...
Οχι.
Συμφωνα με την ελληνικη νομοθεσια η γυναικα διακαιουται το 1/3 απο οτι εχει βγαλει ο αντρας μετα το γαμο.
Αυτο ειναι μαχητο τεκμηριο ομως, στο δικαστηριο θα πρεπει να αποδειξει οτι συνεισεφερε στο να βγαλει ο αντρας αυτα τα λεφτα.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα που τα δικαιουται, ειναι μια γυναικα νοικοκυρα της οποιας ο αντρας δουλευε και εβγαλε λεφτα.
Αυτη ναι δικαιουται, γιατι κρατουσε το σπιτι, τα παιδια κλπ. ενοσω ο αντρας δουλευε.
Δηλαδη ο αντρας δε θα ειχε βγαλει αυτα τα λεφτα αν δεν ειχε το στηριγμα απο πισω.
Στην επενδυση σε κρυπτο η γυναικα δε συνεισεφερε σε τιποτα οποτε δε δικαιουται και απολυτως τιποτα.
Τύπε, παντρεύτηκα από τρύπια
Αποβολή στον 5ο μήνα, μετά τάχα κατάθλιψη για 1,5 χρόνο, το σπίτι το κρατούσε σταθερά σε κατάσταση μπουρδέλου.
Μετά έπρεπε να κάτσω 3μηνο εξωτερικό, κατέβαινα ένα σ/κ το μήνα. Εφτιαξε tinder/badoo, μαλακίες, έστελνε κώλους και βυζιά δεξιά κι αριστερά και ούτε καν ξέρω αν τους έφερνε και σπίτι όσο έλειπα.
Οταν τη ρώτησα γι'αυτά ξεκίνησε να μου γκαρίζει πως εγώ γαμάω μολδαβές και ρωσίδες. Να το'χα κάνει κιόλας καλά θα'ταν, αλλά εκείνο το 3μηνο δεν προλαβαίναμε να κλάσουμε.
Της είπα μπογαλάκια και στη μάνα σου, μου πέταξε ύπουλα από πίσω πιάτο στο κεφάλι (5 ράμματα), κλείστηκε στο μπάνιο και κάλεσε και την αστυνομία ότι τη σφάζω.
Τύπε, ποτέ ξανά γάμους και μαλακίες, ούτε με ελλεινίδες, ούτε με αρειανές.
Του γείτονα, τύπε.συνεχισε να μιλας τυπε.
Τωρα μενει μονο να βρουμε την γυναικα σου, να της ζητησουμε προκαταβολικα ποσοστο απο το μεριδιο της, και θα δεσουμε την ομολογια σου εδω μεσα με την IP σου.
Ε, γι'αυτό ρωτάω εσένα που'σαι εξπέρ κι έχεις 3 λάμπο παρκαρισμένες στο γκαράζ στο ιδιωτικό νησί σου. Εγώ απλά πήρα κάτι SOL σε φάση λαχείου γιατί μας έπρηξε ο προγραμματιστής μας μ'αυτό και μετά ξέχασα ότι τα'χω μέχρι που είδα ότι πέρασε το 200αρι.εν τω μεταξυ αν οντως ηξερες απο crypto δεν θα ρωταγες καν πως μπορεις να τα κρυψεις. Το ολο νοημα των crypto ειναι η εχεμυθεια. Αγοραζεις οτι ναρκωτικο/παρανομη υπηρεσια γουσταρεις online με αυτα με πληρη ανωνυμια, και συ μας λες οτι ζοριζεσαι να τα κρυψεις απο την γυναικα σου, τον μπαμια τον δικηγορο της και το ελληνικο κρατος που τρεχει windows XP σε ολες τις υπηρεσιες του
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.020
- Πόντοι
- 3.346
Αν δεν φαινονται πουθενα μην φοβασαι.Θα προσπαθήσω να το κρατήσω ανάμεσα σε σύντομο και αναλυτικό.
Πριν κάτι χρόνια είχα μαζέψει ένα crypto πορτοφόλι.
Το πούλησα σχεδόν στο peak του 2021, χοντρικά μιλάμε για απόδοση πάνω από x150.
Δεν έκανα cash out σε συνάλλαγμα, ακόμα σε tether είναι. Που και που παίρνω κάτι από κει για έξοδα.
Φέτος οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο και πριν κάτι μέρες μου είπε ένα πουλάκι πως ένα άλλο πουλάκι έκανε υπολογισμούς για την πρώην πόσα περίπου έβγαλα και της είπε ότι δικαιούται τα μισά επειδή τάχα μου αυτά αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του γάμου. Και τώρα ψάχνεται σε δικηγόρους.
Μιλάμε για 6 ψηφία, σε πορτοφόλι στο οποίο μόνο εγώ έχω πρόσβαση. Σε περίπτωση που θα με σύρει σε καμιά δίκη εγώ θα αρνηθώ γενικότερα ότι το έχω και θα πω πως το'χω χάσει σε τροχαίο.
Υπάρχει περίπτωση να αποδείξει κάτι και να πάρει κάποιος δικαστής το μέρος της και να μου φορτώσει κερατιάτικα?
Το δικαστηριο μοιραζει οτι δηλωνουμε.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.149
- Πόντοι
- 456
Φίλε μου είμαι παντελώς άσχετος με αυτά αλλά ήθελα να σου ευχηθώ απο καρδιάς ότι καλύτερο. Ελπίζω από εδώ και πέρα σιδερένιος.
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.889
- Πόντοι
- 7.316
Υπαρχουν δυο κυριες παραμετροι που μπορουν να σε καψουν, το αρχικο ποσο των χρηματων που χρησιμοποιηθηκε για την επενδυση και η αρχικη προέλευση του επενδυτικου μέσου. Υπαρχουν γραφεια με εξιδικευμενο προσωπικο και εξιδικευμενο software που μπορει να βρει σχεδον τα παντα. Στην περιπτωση αυτη θα σου συνιστουσα να κρατησεις χαμηλους τονους γιατι πολλα απο αυτα τα γραφεια υπο συνθηκες δουλευουν pro bono (αμοιβη ενα καταφερουν να βρουν τα ζητούμενα).
Τύπε, αυτό ήταν μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου σε αντίποινα. Μικρότητες, το ξέρω, αλλά είχε γέλιο. Είχε καλέσει φίλο σπίτι τάχα να της φτιάξει το PC, έδιωξε τη μάνα της κάπου, χωροπηδούσε γύρω του όλη την ώρα με babydoll. Ο φίλος έφυγε αηδιασμένος, με πήρε καπάκι τηλ.Με ένα bitcoin βγάζω γκόμενα την πρώην σου και ηχογραφώ ομολογία της στην κατάλληλη στιγμή ότι θέλει να σου φάει λεφτά επειδή πήδηξες τις φίλες της! Win win σιτσουέισο!
Ε, κι εγώ είπα να συγκρίνω ανδρική αλληλεγγύη με γυναικεία.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.149
- Πόντοι
- 456
Με τι πορνοειδές κατασκεύασμα είχες μπλέξει αδερφέ. Τρομακτικό τουλάχιστον.Τύπε, αυτό ήταν μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου σε αντίποινα. Μικρότητες, το ξέρω, αλλά είχε γέλιο. Είχε καλέσει φίλο σπίτι τάχα να της φτιάξει το PC, έδιωξε τη μάνα της κάπου, χωροπηδούσε γύρω του όλη την ώρα με babydoll. Ο φίλος έφυγε αηδιασμένος, με πήρε καπάκι τηλ.
Μια λέξη, τύπε, Ελλεινίδες. Μακριά.Με τι πορνοειδές κατασκεύασμα είχες μπλέξει αδερφέ. Τρομακτικό τουλάχιστον.
Διαγραμμένο μέλος 165817
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.581
- Πόντοι
- 206
Δε θέλω να ρωτήσω παραπάνω γιατί είναι πρώην γυναίκα σου... Αλλά αν είναι στείλε μου μια το Instagram τηςΤύπε, αυτό ήταν μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου σε αντίποινα. Μικρότητες, το ξέρω, αλλά είχε γέλιο. Είχε καλέσει φίλο σπίτι τάχα να της φτιάξει το PC, έδιωξε τη μάνα της κάπου, χωροπηδούσε γύρω του όλη την ώρα με babydoll. Ο φίλος έφυγε αηδιασμένος, με πήρε καπάκι τηλ.
επειδη ειμαι προσφατα χωρισμενος να φοβασαι οτι μπορει να μαθει η εφορια απο την πρωην συζυγο...τους λογαριασμους που δεν ειναι κοινοι δεν τους πειραζει κανενας...βεβαια ρωτα και τον δικηγορο σουΘα προσπαθήσω να το κρατήσω ανάμεσα σε σύντομο και αναλυτικό.
Πριν κάτι χρόνια είχα μαζέψει ένα crypto πορτοφόλι.
Το πούλησα σχεδόν στο peak του 2021, χοντρικά μιλάμε για απόδοση πάνω από x150.
Δεν έκανα cash out σε συνάλλαγμα, ακόμα σε tether είναι. Που και που παίρνω κάτι από κει για έξοδα.
Φέτος οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο και πριν κάτι μέρες μου είπε ένα πουλάκι πως ένα άλλο πουλάκι έκανε υπολογισμούς για την πρώην πόσα περίπου έβγαλα και της είπε ότι δικαιούται τα μισά επειδή τάχα μου αυτά αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του γάμου. Και τώρα ψάχνεται σε δικηγόρους.
Μιλάμε για 6 ψηφία, σε πορτοφόλι στο οποίο μόνο εγώ έχω πρόσβαση. Σε περίπτωση που θα με σύρει σε καμιά δίκη εγώ θα αρνηθώ γενικότερα ότι το έχω και θα πω πως το'χω χάσει σε τροχαίο.
Υπάρχει περίπτωση να αποδείξει κάτι και να πάρει κάποιος δικαστής το μέρος της και να μου φορτώσει κερατιάτικα?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.020
- Πόντοι
- 3.346
Πριν το χωρισμο αλλα θα ελεγες.Μια λέξη, τύπε, Ελλεινίδες. Μακριά.
Πριν τον γάμο κι αυτή νοικοκυρά το έπαιζε, τύπε. Συν τοις άλλοις έφαγα στη μάπα και τους δικούς μου γέρους και τους δικούς της, σου λένε 40γαμα τα χρονών μαλάκας, κάνε παιδιά επιτέλους. Είπα, οκ, να την κάνω τη μαλακία, για πόσο θα το υποστώ? Σε καμιά 15αρια χρόνια θα με πάρει κάνα ανεύρυσμα, δε θα βασανίζομαι για πολύ.Πριν το χωρισμο αλλα θα ελεγες.
Niko_laos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2019
- Like
- 198
- Πόντοι
- 1
φίλε μου πέρασε τα κρυπτό σου σε κάποιο wallet που δεν εχει προσωπικα σου στοιχεια (σου προτεινω το exodus)
Mην τα αφήνεις στο ανταλλακτήριο αν τα έχεις ακόμα εκεί, πχ στο binance.
Από το exodus δεν μπορει να στα παρει κανεις και για κανενα λογο.
Στην χειρότερη περίπτωση (ακραίο σενάριο που δεν θα γίνει) το δικαστήριο αποκτά πρόσβαση στον λογαριασμό σου και βλέπει ότι μετέφερες κρυπτόν σε κάποιο άλλο πορτοφόλι (το οποίο είναι το δικό σου στο exodus).
E και μετα τί; Δεν μπορούν από το exodus να δουν οτι εισαι εσυ (Για αυτο λεγονται και κρυπτο αλλωστε)
Αν έβγαλες καλά χρήματα μπράβο σού. Ευχομαι σε περίπτωση που κάνατε παιδιά να τα ξοδέψεις σε ένα καλό σχολείο.
Αν όχι όμως, μου φαίνεται αδύνατο να χάσεις έστω και ένα κομμάτι από αυτά
Mην τα αφήνεις στο ανταλλακτήριο αν τα έχεις ακόμα εκεί, πχ στο binance.
Από το exodus δεν μπορει να στα παρει κανεις και για κανενα λογο.
Στην χειρότερη περίπτωση (ακραίο σενάριο που δεν θα γίνει) το δικαστήριο αποκτά πρόσβαση στον λογαριασμό σου και βλέπει ότι μετέφερες κρυπτόν σε κάποιο άλλο πορτοφόλι (το οποίο είναι το δικό σου στο exodus).
E και μετα τί; Δεν μπορούν από το exodus να δουν οτι εισαι εσυ (Για αυτο λεγονται και κρυπτο αλλωστε)
Αν έβγαλες καλά χρήματα μπράβο σού. Ευχομαι σε περίπτωση που κάνατε παιδιά να τα ξοδέψεις σε ένα καλό σχολείο.
Αν όχι όμως, μου φαίνεται αδύνατο να χάσεις έστω και ένα κομμάτι από αυτά