Νέα

Συμβουλή για γυναικοκατάσταση;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Κοίτα όταν είχα δουλειά και νοίκιαζα σπίτι όλα ωραία.Εκεί τις έφερνα.Αλλά στο πατρικό μου όχι..Μου καθόταν άσχημα να ξαπλώνω την άλλη στο κρεβάτι των γονιών μου..Βλέπεις μικρό σπιτάκι 1 κρεβατοκάμαρα και εγώ στο σαλόνι κοιμόμουν από παιδάκι.Πέραν αυτού στο πατρικό μου μένω μόνος εδώ και λίγο καιρό οπότε δεν παιζόταν να φέρω κάποια

εχεις και σεβασμο παναθεμα σε .. θα πεσουν να σε φανε οι καργιες  σαν ξερολουκουμο :grin:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν μου στειλε μήνυμα αυτή από επαρχία και μου πρότεινε λέει την άλλη βδομάδα που είναι καθαρά δευτέρα και έχει ρεπό να έρθει σπίτι μου να περάσουμε 2ημερο μαζί..Δεν μουαρέσουν τέτοια ανοίγματα τόσο σύντομα..Ούτε την ξέρω καλά καλά..Αν και το σπίτι είναι ελευθερο μιας και η μάνα μου δεν μένει μαζί μου
Απαντησε μου ειλικρινα : Τρολλαρεις ή πραγματικα εισαι τοσο μαλακας? φιλικα στο λεω. Ειναι ποτε δυνατον να υπαρχει καποιος τοσο μαλακας σαν εσενα?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Να σου πω.Αυτή που ήμουν ερωτευμένος παλιά ήταν το κορίτσι που σου πα που πριν 3 χρόνια βγαίναμε..Τώρα πως τη βρήκα αυτή..Έψαχνα μια φίλη με ίδιο όνομα και να σου από το πουθενά στο facebook εκείνη...Τωρα γιατί χαθήκαμε τότε..Είχα και εγώ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα είχει και κείνη μόλις χωρίσιε..Υπήρχε κάποια χημεία ανάμεσά μας αφού το πράγμα από μόνο του πήγαινε σε καλό αλλά και οι 2 χαθήκαμε..

Η άλλη είναι συμπαθητική.Φαίνεται τσαχπίνα..Κλασσική βλάχα πονηρή που όλα οδηγούν στο κρεβάτι..αυτά μου δείχνει με τα μηνύματα που μου στέλνει...

Κοίτα με την άλλη αν και θα βρεθούμε δεν θα ξεκινήσει αυτόματα από κει που χαμε μείνει..Λογικά θα ξεκινήσουμε στο φιλικό γι αρχή να ρίξουμε γέφυρες..Εγώ θα την ήθελα πολύ αν δεν άλλαξε σε χαρακτήρα αυτά τα 3 χρόνια..Τώρα αυτή βε΄βαια μπορεί να μη με θέλει έτσι...Αν και σχέση δεν έχει όπως μου είπε

Πηδα γαμω την τρελα μου και ασε τις χαζομαρες να πουμε... :) :)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ο δημιουργος του θρεντ αν δεν ειναι τρολ ειναι πουστης

τελος

Stories

Νέο!