hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ποσα θα παρω ?????? μπορω να ειμαι και σε διακοπες .............
ειπα οτι ναι θα το δινα σε μια μεγαλη σοβαρη εταιρια.....[size=10pt]αυτοι στην ουσια θα σου δινανε ενα τεραστιο ποσο κανοντας συμβολαιο[/size] και οχι παπατζιλικια και θα αλλαζανε διαρυθμιση φωτισμο κλπ κλπ δεν θα γαμουσανε στα δικα μου τα σεντονια.....
καλα, μπορει να ειναι μονοκατοικια κι ας μην ειναι μεζονετα. περισοτερα επ αυτου μπορει να μας πει ο τρικαρδος..αυτες οι καταστασεις δεν ειναι για διαμερισμα! αλλα για μεζονετα........οπως ειπες.........φαντασου να μαπινοβγαινουν καμερες μουναρες συνεργεια ολοκληρα-μακιγιερ κλπ σε ενα 3αρι......ε δεν λεει....
κοιτα παπαgeorge εγω ειπα ενα υποθετικο σεναριο οτι αν ερχοταν μια εταιρια σοβαρη και εκανε μια προταση με ενα δελεαστικο ποσο μην λεμε μαλακιες τωρα πολλοι μπορει να δεχοντουσαν.....τωρα οτι πολλοι το παιζουν ηθικοι τεσπα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο..............και παραδειγμα?????????????????????????????μας εχει γαμησει το σεξ και δε σιτι. αντρες, γυναικες, παιδακια, ολους. ο,τι να ναι λεμε..
θα ερχοταν λοιπον μια εταιρια παραγωγης ταινιων πορνο [size=14pt]+[/size] θα σου εκανε συμβολαιο [size=14pt]+[/size] θα σου εδινε και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσο [size=14pt]+[/size] θα κουβαλουσε μαζι της και ολοκληρο συνεργειο καθαρισμου-απολυμανσεων για παρτη σου [size=14pt]+[/size] θα κουβαλουσε μαζι της και ντεκορατερ, επιπλα, σεντονια, μαξιλαρια, μαξιλαροθηκες, φωτιστικα, λαμπατερ, πατατακια, κοκακολες, σφουγγαρίστρες κλπ κλπ κλπ κλπ
πες μου οτι θα τους εβαζες και ρητρα στο συμβολαιο για τις ξεχασμενες απο το συνεργειο καθαρισμου-απολυμανσεων ψωλότριχες.
κι ολα αυτα θα συνεβαιναν σε τσοντα..
μάστα..
δηλαδη αν ερχοταν η SONY και στο ζητουσε να γυρισει μια σκηνη για το νεο επερχομενο blockbuster στο οποιο θα πρωταγωνιστουσε ο νικολας κέητζ, για παραδειγμα, τί θα τους εκανες ? θα τους επαιρνες λιγοτερο απο το 70% των μετοχών της ????
καλα, μπορει να ειναι μονοκατοικια κι ας μην ειναι μεζονετα. περισοτερα επ αυτου μπορει να μας πει ο τρικαρδος..
θανο, καις λαδια..ενταξει δεν λεω οτι θα το εδινα και σιγουρα........αλλα οταν αναφερθηκα σε συμβολαιο το ειπα σε περιπτωση που γινει κατι να ναι και οι μεν και οι δε καλυμενοι!!!
400 την ημερα δεν ειναι και λιγα.....το μινιμουμ 5 μερες να στο <νοικιασουν> = 2.000!!!!! δεν ειναι κακο!!! δεν ξερω και πολλους που να τα βρισκουν ετοιμα αυτα τα λεφτα......στον δρομο
ακουραστα-αδουλευτα λεφτα.......!
οχι φιλαρακι δεν καιω λαδια ουτε σονι και καλα να ρθουν να με κανουν με λεφτα!!!! αλλα το να γυριστουν 3 σκηνες.............μπορει η μια σκηνη να τους παρει απο μιση μερα εως και 2!!!!!!θανο, καις λαδια..
και γιατι να ερθουν σε σενα 5 φορες και μαλιστα μινιμουμ ????
και να μην πηγαινουν σε καινουρια σπιτια συνεχως ωστε να ανανεωνεται το σκηνικο τους ??
εχεις μέλλλλλλλι ????
σωνει και καλα ρε φιλε να ερθει μια πορνοεταιρια να σε κανει με λεφτα ???? παναγια μου εμμονες..
γαμω το σεξ και δε σιτι..
δεν δινεις τοτε μια απαντηση και www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34245.msg591313#msg591313]εδώ[/url] ????????????????και 3 μερες ειναι περιπου 1200 ευρω.....εγω π.χ δεν ξερω πολλους που δεν τα υπολογιζουν αυτα τα λεφτα και να τα βρισκουν ευκολα........αλλος δουλευει μισο χρονο για να καταφερει να αποταμιευσει ενα τετοιο ποσο......αυτα
βασικα δεν ειμαι ειρωνικος, απλα απορημενος. επισης δεν ειπα κατι για καποιον αλλον εκτος απο σενα.giorgospapa δηλ εσυ αν θα δινες τον χωρο σου για 2-3 μερες για να βγαλεις καποια φραγκα θα καθοσουνα να σε γαμησουνε κιολας?????
αρχισαμε τις ειρωνιες?
τα προσωπικα σου συμπερασματα να τα κρατας για την παρτυ σου σε παρακαλω.....στο κατω κατω της γραφης δεν ειπα οτι θα το εδινα κιολας........ενα υποθετικο σεναριο εκανα και εναν υπολογισμο.....αυτο ομως δεν εχει να κανει οτι για τα λεφτα θα κανα τα παντα....να κατσω να με γαμησουν ή να πουλησω και την ιδια μου την μανα.........
δεν χρειαζεται να σκεφτω τιποτα...........εσυ το χεις σκεφτει?? και αν ναι γιατι δεν το κανεις ή δεν το κανες τοσο καιρο........?βασικα δεν ειμαι ειρωνικος, απλα απορημενος. επισης δεν ειπα κατι για καποιον αλλον εκτος απο σενα.
ομως,
αν το σκεφτεις καλλιτερα, μπορεις να βγαλεις τα χρηματα που θα αποταμιευες σε 20 χρονια με 30 λεπτα συνουσιας..
μηπως να το ξανασκεφτεις ????
1. μα, ετσι βγαζω το ψωμακι μου.1. δεν χρειαζεται να σκεφτω τιποτα...........εσυ το χεις σκεφτει?? και αν ναι γιατι δεν το κανεις ή δεν το κανες τοσο καιρο........?
2. στο κατω κατω της γραφης τοσα λεφτα δεν βγαζεις μονο με το να γαμιεσαι αλλα κανοντας και αλλα.....π.χ ναρκωτικα-οπλα ...παρανομιες.....αλλα αν σε πιασουν κατσε καμια 15-20 χονακια στην στενη.........
τεσπα......
3. το κοβω εδω γιατι θα τσατιστω και δεν θελω......
4. και που ξερεις εσυ οτι εγω εχω αναγκη τα λεφτα.........
5. και οσο για τα παραπανω φραγκα που ειπα δεν ξερω κανεναν λεφτα που να του ταν αδιαφορο ενα τετοιο ποσο.....
6. ασε που οι λεφταδες επειδη βγαζουνε απο την μυγα ξυγκι κανανε λεφτα και οχι πετωντας τα δεξια και αριστερα......
7. τεσπα επειδη δεν γουσταρω αλλο αυτην την συζητηση και επειδη με προσβαλεις (στο λεω ξεκαθαρα) κοφτο ΕΔΩ!!!!!
8. ουτε ξερεις απο που κραταει η σκουφια μου
9. το θεωρω ανουσιο να συζητω με ατομα που δεν καταλαβαινουν.........
ειδες που αγαπμιόμαστε ????