Νέα

Συμμετοχή στο making of μίας τσόντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosrdxrdx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ποσα θα παρω ??????  μπορω να ειμαι και σε διακοπες .............

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειπα οτι ναι θα το δινα σε μια μεγαλη σοβαρη εταιρια.....[size=10pt]αυτοι στην ουσια θα σου δινανε ενα τεραστιο ποσο κανοντας συμβολαιο[/size] και οχι παπατζιλικια και θα αλλαζανε διαρυθμιση φωτισμο κλπ κλπ δεν θα γαμουσανε στα δικα μου τα σεντονια.....

μας εχει γαμησει το σεξ και δε σιτι. αντρες, γυναικες, παιδακια, ολους. ο,τι να ναι λεμε..

θα ερχοταν λοιπον μια εταιρια παραγωγης ταινιων πορνο [size=14pt]+[/size] θα σου εκανε συμβολαιο [size=14pt]+[/size] θα σου εδινε και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσο [size=14pt]+[/size] θα κουβαλουσε μαζι της και ολοκληρο συνεργειο καθαρισμου-απολυμανσεων για παρτη σου [size=14pt]+[/size] θα κουβαλουσε μαζι της και ντεκορατερ, επιπλα, σεντονια, μαξιλαρια, μαξιλαροθηκες, φωτιστικα, λαμπατερ, πατατακια, κοκακολες, σφουγγαρίστρες κλπ κλπ κλπ κλπ

πες μου οτι θα τους εβαζες και ρητρα στο συμβολαιο για τις ξεχασμενες απο το συνεργειο καθαρισμου-απολυμανσεων ψωλότριχες.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κι ολα αυτα θα συνεβαιναν σε τσοντα..

μάστα..  :rolleyes:

δηλαδη αν ερχοταν η SONY και στο ζητουσε να γυρισει μια σκηνη για το νεο επερχομενο blockbuster στο οποιο θα πρωταγωνιστουσε ο νικολας κέητζ, για παραδειγμα, τί θα τους εκανες ? θα τους επαιρνες λιγοτερο απο το 70% των μετοχών της ????

αυτες οι καταστασεις δεν ειναι για διαμερισμα! αλλα για μεζονετα........οπως ειπες.........φαντασου να μαπινοβγαινουν καμερες μουναρες συνεργεια ολοκληρα-μακιγιερ κλπ σε ενα 3αρι......ε δεν λεει.... :2funny:
καλα, μπορει να ειναι μονοκατοικια κι ας μην ειναι μεζονετα. περισοτερα επ αυτου μπορει να μας πει ο τρικαρδος..  :rolleyes:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μας εχει γαμησει το σεξ και δε σιτι. αντρες, γυναικες, παιδακια, ολους. ο,τι να ναι λεμε..

θα ερχοταν λοιπον μια εταιρια παραγωγης ταινιων πορνο [size=14pt]+[/size] θα σου εκανε συμβολαιο [size=14pt]+[/size] θα σου εδινε και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσο [size=14pt]+[/size] θα κουβαλουσε μαζι της και ολοκληρο συνεργειο καθαρισμου-απολυμανσεων για παρτη σου [size=14pt]+[/size] θα κουβαλουσε μαζι της και ντεκορατερ, επιπλα, σεντονια, μαξιλαρια, μαξιλαροθηκες, φωτιστικα, λαμπατερ, πατατακια, κοκακολες, σφουγγαρίστρες κλπ κλπ κλπ κλπ

πες μου οτι θα τους εβαζες και ρητρα στο συμβολαιο για τις ξεχασμενες απο το συνεργειο καθαρισμου-απολυμανσεων ψωλότριχες.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κι ολα αυτα θα συνεβαιναν σε τσοντα..

μάστα..  :rolleyes:

δηλαδη αν ερχοταν η SONY και στο ζητουσε να γυρισει μια σκηνη για το νεο επερχομενο blockbuster στο οποιο θα πρωταγωνιστουσε ο νικολας κέητζ, για παραδειγμα, τί θα τους εκανες ? θα τους επαιρνες λιγοτερο απο το 70% των μετοχών της ????

καλα, μπορει να ειναι μονοκατοικια κι ας μην ειναι μεζονετα. περισοτερα επ αυτου μπορει να μας πει ο τρικαρδος..  :rolleyes:
κοιτα παπαgeorge εγω ειπα ενα υποθετικο σεναριο οτι αν ερχοταν μια εταιρια σοβαρη και εκανε μια προταση με ενα δελεαστικο ποσο μην λεμε μαλακιες τωρα πολλοι μπορει να δεχοντουσαν.....τωρα οτι πολλοι το παιζουν ηθικοι τεσπα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο..............και παραδειγμα?????????????????????????????
σκηνικο..(φοιτητης) μου λεει ο κολητος... να ρθω ρε μαλακα με ενα γκομενακι σπιτι σου?γιατι εγω δεν μπορω στην εστια.....και του λεω ναι ρε μαλακα και το ρωτας????(ενω ξερω οτι χωρις να του πω καν προσεχει περισσοτερο απο μενα) ερχεται τεσπα.....ασχετα αν δεν καθησε η φαση και αρχιζει μια φιλη μου να μου λεει ααααα και τι σιγα μην εδινα εγω το σπιτι μου να γαμησει μια φιλη μου και σιγα μην το κανα εγω ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!!
μαθαινω μετα απο μια βδομαδα οτι παει μια φιλη της να γαμηθει  με κρασι φωτισμο περιεργο και στρωμενα ροδοπεταλα απο την πορτα εως το κρεβατι κλπ κλπ
και λεω α καλααααα ποιος η ταδε θα κρινει εμενα αν εδωσα εγω το σπιτι μου η οχι και δεν φτανει που ο καθενας κανει οτι γουσταρει τουλαχιστον μην κρινεις ρε πουστη μου................

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!
Μόλις δέχτηκα τηλεφώνημα στο ξεκάρφωτο απ'τον Marc Dorcel ο οποίος θέλει να κάνει τη βίλα-κοτέτσι μου ορμητήριο για τις παραγωγές του. Αλλά του έκανα σκληρά παζάρια γιατί στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να βρεις χώρο να γυρίσεις τσόντα. Του ζήτησα ποσοστά απ'την ταινία, απ'την εταιρία, νοίκια εφ'όρου ζωής, ανακαίνιση και φυσικά το ρόλο του πρωταγωνιστή.
Με την πλάτη στον τοίχο δέχτηκε!!!
Βάλτε αγγελία και που ξέρετε ίσως αύριο-μεθαύριο η Vivid σας χτυπήσει την πόρτα!!!

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
επανερχομαι γιατι το 8εμα ειναι ενδιαφερον!!!!
ενας φιλος παραπανω λεει να του στειλουμε π.μ αν ενδιαφερομαστε...κλπκλπ
μα καλα εμενα ποιος μου λεει οτι το συνεργειο δεν ειναι για να το αδειασει το σπιτι???? :think:
τι συμβολαιο γινεται?ποιος ειναι μαρτυρας οταν υπογραφεται αυτο το συμβολαιο?
παντως για την ιστορια δια8ετω μπαλκονι που ειναι βραβευμενο απ τον δημο!ζουγκλαααα

Dlevon

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλά εσείς δεν την παλεύετε καθόλου. Τί συμβόλαια και πράσινα άλογα? Για να γυριστούν σκηνές από ελληνικά σίριαλ. όπου συμβαίνει συνέχεια, τα διαμερίσματα τα νοικιάζουν με 300-400€ την ημέρα και τις βίλες με 600€. Αυτά τα όνειρα για μυθικά ποσά και ποσοστά, δεν υπάρχουν. Σιγά μη σε κάνουν και συνέταιρο επειδή θα τους δώσεις το σπίτι σου. Χέστηκαν.Αν ήταν έτσι, θα είχαμε γίνει όλοι πλούσιοι

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ενταξει δεν λεω οτι θα το εδινα και σιγουρα........αλλα οταν αναφερθηκα σε συμβολαιο το ειπα σε περιπτωση που γινει κατι να ναι και οι μεν και οι δε καλυμενοι!!!
400 την ημερα δεν ειναι και λιγα.....το μινιμουμ 5 μερες να στο <νοικιασουν> = 2.000!!!!! δεν ειναι κακο!!! δεν ξερω και πολλους που να τα βρισκουν ετοιμα αυτα τα λεφτα......στον δρομο
ακουραστα-αδουλευτα λεφτα.......!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ενταξει δεν λεω οτι θα το εδινα και σιγουρα........αλλα οταν αναφερθηκα σε συμβολαιο το ειπα σε περιπτωση που γινει κατι να ναι και οι μεν και οι δε καλυμενοι!!!
400 την ημερα δεν ειναι και λιγα.....το μινιμουμ 5 μερες να στο <νοικιασουν> = 2.000!!!!! δεν ειναι κακο!!! δεν ξερω και πολλους που να τα βρισκουν ετοιμα αυτα τα λεφτα......στον δρομο
ακουραστα-αδουλευτα λεφτα.......!
θανο, καις λαδια..

και γιατι να ερθουν σε σενα 5 φορες και μαλιστα μινιμουμ ????  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
και να μην πηγαινουν σε καινουρια σπιτια συνεχως ωστε να ανανεωνεται το σκηνικο τους ??

εχεις μέλλλλλλλι ????

σωνει και καλα ρε φιλε να ερθει μια πορνοεταιρια να σε κανει με λεφτα ???? παναγια μου εμμονες..

γαμω το σεξ και δε σιτι..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
θανο, καις λαδια..

και γιατι να ερθουν σε σενα 5 φορες και μαλιστα μινιμουμ ????  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
και να μην πηγαινουν σε καινουρια σπιτια συνεχως ωστε να ανανεωνεται το σκηνικο τους ??

εχεις μέλλλλλλλι ????

σωνει και καλα ρε φιλε να ερθει μια πορνοεταιρια να σε κανει με λεφτα ???? παναγια μου εμμονες..

γαμω το σεξ και δε σιτι..
οχι φιλαρακι δεν καιω λαδια ουτε σονι και καλα να ρθουν να με κανουν με λεφτα!!!! αλλα το να γυριστουν 3 σκηνες.............μπορει η μια σκηνη να τους παρει απο μιση μερα εως και 2!!!!!!
4-5 μερες το ειπα με το σκεπτικο οτι δεν γυρισουν ολες τις σκηνες σπιτι μου π.χ αλλα  οτι θα πανε και σε αλλα σπιτια!
τεσπα εγω ενα παραδειγμα εδωσα!!!!!και 3 μερες ειναι περιπου 1200 ευρω.....εγω π.χ δεν ξερω πολλους που δεν τα υπολογιζουν αυτα τα λεφτα και να τα βρισκουν ευκολα........αλλος δουλευει μισο χρονο για να καταφερει να αποταμιευσει ενα τετοιο ποσο......αυτα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
και 3 μερες ειναι περιπου 1200 ευρω.....εγω π.χ δεν ξερω πολλους που δεν τα υπολογιζουν αυτα τα λεφτα και να τα βρισκουν ευκολα........αλλος δουλευει μισο χρονο για να καταφερει να αποταμιευσει ενα τετοιο ποσο......αυτα
δεν δινεις τοτε μια απαντηση και www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34245.msg591313#msg591313]εδώ[/url] ????????????????

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
giorgospapa δηλ εσυ αν θα δινες τον χωρο σου για 2-3 μερες για να βγαλεις καποια φραγκα θα καθοσουνα να σε γαμησουνε κιολας?????
αρχισαμε τις ειρωνιες?
τα προσωπικα σου συμπερασματα να τα κρατας για την παρτυ σου σε παρακαλω.....στο κατω κατω της γραφης δεν ειπα οτι θα το εδινα κιολας........ενα υποθετικο σεναριο εκανα και εναν υπολογισμο.....αυτο ομως δεν εχει να κανει οτι για τα λεφτα θα κανα τα παντα....να κατσω να με γαμησουν ή να πουλησω και την ιδια μου την μανα.........

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
giorgospapa δηλ εσυ αν θα δινες τον χωρο σου για 2-3 μερες για να βγαλεις καποια φραγκα θα καθοσουνα να σε γαμησουνε κιολας?????
αρχισαμε τις ειρωνιες?
τα προσωπικα σου συμπερασματα να τα κρατας για την παρτυ σου σε παρακαλω.....στο κατω κατω της γραφης δεν ειπα οτι θα το εδινα κιολας........ενα υποθετικο σεναριο εκανα και εναν υπολογισμο.....αυτο ομως δεν εχει να κανει οτι για τα λεφτα θα κανα τα παντα....να κατσω να με γαμησουν ή να πουλησω και την ιδια μου την μανα.........
βασικα δεν ειμαι ειρωνικος, απλα απορημενος. επισης δεν ειπα κατι για καποιον αλλον εκτος απο σενα.

ομως,

αν το σκεφτεις καλλιτερα, μπορεις να βγαλεις τα χρηματα που θα αποταμιευες σε 20 χρονια με 30 λεπτα συνουσιας..

μηπως να το ξανασκεφτεις ????

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
βασικα δεν ειμαι ειρωνικος, απλα απορημενος. επισης δεν ειπα κατι για καποιον αλλον εκτος απο σενα.

ομως,

αν το σκεφτεις καλλιτερα, μπορεις να βγαλεις τα χρηματα που θα αποταμιευες σε 20 χρονια με 30 λεπτα συνουσιας..

μηπως να το ξανασκεφτεις ????
δεν χρειαζεται να σκεφτω τιποτα...........εσυ το χεις σκεφτει?? και αν ναι γιατι δεν το κανεις ή δεν το κανες τοσο καιρο........?
στο κατω κατω της γραφης τοσα λεφτα δεν βγαζεις μονο με το να γαμιεσαι αλλα κανοντας και αλλα.....π.χ ναρκωτικα-οπλα ...παρανομιες.....αλλα αν σε πιασουν κατσε καμια 15-20 χονακια στην στενη.........
τεσπα......το κοβω εδω γιατι θα τσατιστω και δεν θελω......
και που ξερεις εσυ οτι εγω εχω αναγκη τα λεφτα.........και οσο για τα παραπανω φραγκα που ειπα δεν ξερω κανεναν λεφτα που να του ταν αδιαφορο ενα τετοιο ποσο.....ασε που οι λεφταδες επειδη βγαζουνε απο την μυγα ξυγκι κανανε λεφτα και οχι πετωντας τα δεξια και αριστερα......
τεσπα επειδη δεν γουσταρω αλλο αυτην την συζητηση και επειδη με προσβαλεις (στο λεω ξεκαθαρα) κοφτο ΕΔΩ!!!!!
δεν με ξερεις προσωπικα και ουτε προκειται να με μαθεις ποτε για να μου κανεις τετοιες ερωτησεις.......ουτε ξερεις απο που κραταει η σκουφια μου και αν τα χω αναγκη....απλα συζητουσα υποθετικα
τωρα αν εσυ συγκρινεις μηλα με αχλαδια..........δικο σου θεμα
που κολαει το να δωσεις το σπιτι σου να γυριστουνε καποιες ερωτικες σκηνες με το να κατσουν να σε γαμησουν....
και επειση βλεπω οτι συγκρινεις την βουρτσα με την πουτσα και επειδη η ερωτηση σου με προσβαλει (2η φορα στο λεω) εγω το κοβω! το θεωρω ανουσιο να συζητω με ατομα που δεν καταλαβαινουν.........

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
1. δεν χρειαζεται να σκεφτω τιποτα...........εσυ το χεις σκεφτει?? και αν ναι γιατι δεν το κανεις ή δεν το κανες τοσο καιρο........?
2. στο κατω κατω της γραφης τοσα λεφτα δεν βγαζεις μονο με το να γαμιεσαι αλλα κανοντας και αλλα.....π.χ ναρκωτικα-οπλα ...παρανομιες.....αλλα αν σε πιασουν κατσε καμια 15-20 χονακια στην στενη.........
τεσπα......
3. το κοβω εδω γιατι θα τσατιστω και δεν θελω......
4. και που ξερεις εσυ οτι εγω εχω αναγκη τα λεφτα.........
5. και οσο για τα παραπανω φραγκα που ειπα δεν ξερω κανεναν λεφτα που να του ταν αδιαφορο ενα τετοιο ποσο.....
6. ασε που οι λεφταδες επειδη βγαζουνε απο την μυγα ξυγκι κανανε λεφτα και οχι πετωντας τα δεξια και αριστερα......
7. τεσπα επειδη δεν γουσταρω αλλο αυτην την συζητηση και επειδη με προσβαλεις (στο λεω ξεκαθαρα) κοφτο ΕΔΩ!!!!!
8. ουτε ξερεις απο που κραταει η σκουφια μου
9. το θεωρω ανουσιο να συζητω με ατομα που δεν καταλαβαινουν.........
1. μα, ετσι βγαζω το ψωμακι μου.
2. γι αυτο σου λεω, το κωλαρακι ειναι πιο σιγουράτζα. το δινεις, τα παιρνεις και τελος. ουτε καγκελα, ουτε τιποτα..
3. ψυχραιμιααααααααα..
4. εσυ το ειπες
5. εγω ξερω
6. κομούνι κι ετσ' ????
7. κόφτο εσυ !
8. ''δεν τωρω ποια εισαι
  κι άπο που κρατας
  κι ουτε εσυ για μενα
  θελω να ρωτας..''
9. ειναι γνωστο οτι είμσαι βλακας..

blackbere

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
Καλησπέρα σε όλους

Είχα διαβάσει κάπου στο παρελθόν ότι κάποιες ευρωπαικές εταιρίες παραγωγής ερωτικών ταινιών έδιναν την δυνατότητα σε κάποιους τυχερούς να παρακολουθήσουν απο κοντά, δηλαδή live τα γυρίσματα μίας τσόντας.Εχει ακούσει κανένας κάτι το σχετικό?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Προσεξε μονο μη σε παρουν τα φλοκια

Stories