alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.079
- Πόντοι
- 1.206
και τα υγρα απ'τους καναπεδες... :SΚαι μετά θα καθόσουνα να καθάριζες τα φλόκια από τους τοίχους?
και τα υγρα απ'τους καναπεδες... :SΚαι μετά θα καθόσουνα να καθάριζες τα φλόκια από τους τοίχους?
αν αναφεροσουν σε μενα...θα σου πω το εξης!Τυπε που ειναι το μπουρδελο σου? εεεεε σορυ το σπιτη σου?
ακου μυαλα!Και μετά θα καθόσουνα να καθάριζες τα φλόκια από τους τοίχους?
Λεβητοστάσιο, αλυσίδες και καδρόνια με καρφιά!
Είσαι γίγας!
δηλαδη εχεις μεγαλη προικαοποιος ενδιαφερεται εχω σπιτι στα ισθμια 270 τετραγ.....
πασα προσφορα δεχτη......... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
δηλαδη εχεις μεγαλη προικα
αυτο το εχω γκαρσονιερα.............
ναι φιλαρακι ετσι ειναι απλα μην ξεχανμε οτι στο εξωτερικο τα πραγματα ειναι διαφορετικα! εδω αν κανεις κατι τετοιο θα πεσουν ολοι να σε φανε.....δεν ειδες στην προηγουμενη σελιδα τι ειπωθηκε...θα κανεις το σπιτι σου μπουρδελο κλπ κλπΛοιπόν, όποιος γουστάρει πραγματικά μια τέτοια φάση, να ξέρει ότι το πορνό είναι ΔΟΥΛΕΙΑ. Άρα, γύρισμα δε σημαίνει μπαίνω σε ένα σπίτι γαμάω και φεύγω. Υπάρχουν συμφωνίες, προετοιμασία του χώρου και μόλις φύγει το συνεργείο (τεχνικοί, κάμερες κτ)είναι υποχρεωμένοι να σου αφήσουν το χώρο όπως τον βρήκαν.
Γενικά είναι καλή φάση και όλο και κάτι κερδίζεις σε ρευστό. Όποιος πραγματικά γουστάρει, ας μου στείλει pm