Νέα

Συμμετοχή στο making of μίας τσόντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosrdxrdx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Τυπε που ειναι το μπουρδελο σου? εεεεε σορυ το σπιτη σου?
αν αναφεροσουν σε μενα...θα σου πω το εξης!
δεν θα δινα το σπιτι της μανας μου αλλα το ΔΙΚΟ μου......και αν καταλαβες καλα δεν θα το κανα μπουρδελο αλλα να γυρισουνε καποιες σκηνες........
Και μετά θα καθόσουνα να καθάριζες τα φλόκια από τους τοίχους?
ακου μυαλα!
υποτιθεται οτι δεν δανειζεις το σπιτι σου σε κανεναν φιλο να παει να γαμησει και να σου χυσει τα σεντονια....αλλα με τετοια μυαλα τετοιες μαλακιες θ ακουσω.........
ειπα οτι ναι θα το δινα σε μια μεγαλη σοβαρη εταιρια.....αυτοι στην ουσια θα σου δινανε ενα τεραστιο ποσο κανοντας συμβολαιο και οχι παπατζιλικια και θα αλλαζανε διαρυθμιση φωτισμο κλπ κλπ δεν θα γαμουσανε στα δικα μου τα σεντονια.....

ΕΛΕΟΣ!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Θανος δεν το ειπα για σενα αλλα για αυτον που ανοιξε το θρεντ  :thumbsup:

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.632
Πόντοι
216
Δίνω το υπόγειο γκαράζ μου για underground BDSM γυρίσματα

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.632
Πόντοι
216
Δίνω και ταράτσα με ελικοδρόμιο!

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.632
Πόντοι
216
Λεβητοστάσιο, αλυσίδες και καδρόνια με καρφιά!
Είσαι γίγας!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
αν ερθεις σε συμφωνια παιζι να παρεις και εσυ μερος στα γυρισματα????? :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.025
Πόντοι
22.785
οποιος ενδιαφερεται εχω σπιτι στα ισθμια 270 τετραγ.....

πασα προσφορα δεχτη......... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Εγω το δίνω! Θεσσαλονίκη, Πανόραμα, 3 επίπεδα 220 τετραγωνικά, θεα κλπ. Κάθε προσφορά δεκτή! ;)

Dlevon

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, όποιος γουστάρει πραγματικά μια τέτοια φάση, να ξέρει ότι το πορνό είναι ΔΟΥΛΕΙΑ. Άρα, γύρισμα δε σημαίνει μπαίνω σε ένα σπίτι γαμάω και φεύγω. Υπάρχουν συμφωνίες, προετοιμασία του χώρου και μόλις φύγει το συνεργείο (τεχνικοί, κάμερες κτ)είναι υποχρεωμένοι να σου αφήσουν το χώρο όπως τον βρήκαν.
Γενικά είναι καλή φάση και όλο και κάτι κερδίζεις σε ρευστό. Όποιος πραγματικά γουστάρει, ας μου στείλει pm

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Λοιπόν, όποιος γουστάρει πραγματικά μια τέτοια φάση, να ξέρει ότι το πορνό είναι ΔΟΥΛΕΙΑ. Άρα, γύρισμα δε σημαίνει μπαίνω σε ένα σπίτι γαμάω και φεύγω. Υπάρχουν συμφωνίες, προετοιμασία του χώρου και μόλις φύγει το συνεργείο (τεχνικοί, κάμερες κτ)είναι υποχρεωμένοι να σου αφήσουν το χώρο όπως τον βρήκαν.
Γενικά είναι καλή φάση και όλο και κάτι κερδίζεις σε ρευστό. Όποιος πραγματικά γουστάρει, ας μου στείλει pm
ναι φιλαρακι ετσι ειναι απλα μην ξεχανμε οτι στο εξωτερικο τα πραγματα ειναι διαφορετικα! εδω αν κανεις κατι τετοιο θα πεσουν ολοι να σε φανε.....δεν ειδες στην προηγουμενη σελιδα τι ειπωθηκε...θα κανεις το σπιτι σου μπουρδελο κλπ κλπ
αλλος θα σκεφτει οτι θα με βλεπουν οι γειτονοι να μπαινοβγαινουν συνεργεια γκομενες-ψωλαραδες κλπ τι θα πει ο κοσμος
στο εξωτερικο δεν υπαρχουν τοσο αυτα τα ταμπου και ουτε δινεις λογαριασμο στους γειτονους τι θα κανεις κλπ κλπ! σιγουρα το πορνο ειναι δουλεια αλλα δεν ξερω καποιοι πως θα το παιρναν!!!το να δωσεις το σπιτι σου για γυρισματα (και οχι για να γαμησει κανας φιλος) με συμβολαια και οχι με παπατζιλικια οπως ειπα στην 1η σελιδα με αμεση αποκατασταση σε περιπτωση που χαλασουν κατι και να στο αφησουν οπως το βρηκαν ειναι τσαμπα λεφτα στην ουσια....ακουραστα λεφτα.....αδουλευτα.....αλλα αυτη ειναι η ελλαδιτσα μας και τα μυαλα μας.......να το παιζουμε βλαχοτρεντυ και να βριζουμε τις ελλεηνιδες χωρις εμεις να κοιταμε τα χαλια μας!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Καλά φαντάσου τώρα στην πολυκατοικία,
να μπαινοβγαίνει στο σπίτι σου κόσμος,
να ακούγονται αχ και βαχ όλη την ώρα, να τρίζουν οι καναπέδες, να φωνάζει ο άλλος χύνω χύνω κλπ....  :grin:

Μιλάμε για ρεζίλι χαλαρά...  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Τώρα αν έχεις καμιά μεζονέτα στο βουνό, με καλά ηχομονωτικά τζάμια.... ε, κάτι γίνεται...  :P

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αυτες οι καταστασεις δεν ειναι για διαμερισμα! αλλα για μεζονετα........οπως ειπες.........φαντασου να μαπινοβγαινουν καμερες μουναρες συνεργεια ολοκληρα-μακιγιερ κλπ σε ενα 3αρι......ε δεν λεει.... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom