ειχες δηλωση συμμετοχη?εδώ δεν έπιασε η αξιοπρεπής παρτούζα, θα πιάσει η τσόντα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συμμετοχή στο making of μίας τσόντας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosrdxrdx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 236
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Ναι γιατι οχι ,πολυ ευχαριστως!!
Εδω σκεφτομαι να βαλω κλειστο κυκλωμα τηλεορασης
στο δωματιο μου
Επισκέπτης
Στείλε pm με τα στοιχεία σου στο gl..
Επισκέπτης
σπονσορες ψαχνεις?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
σπονσορες ψαχνεις?
μπαααα.. τον βω να ψάχνει συμπρωταγωνίστριες...
Επισκέπτης
gl τι ειναι? Οχι δεν ψαχνω σπονσορες. Ψαχνω για αθτοθς την εταιρεια τελος παντων να γυρισω τσοντα
Mέλος του σάϊτ,ιδιοκτήτης 3 τέτοιων εταιρειών παραγωγής..
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Παιδια καλημερα. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω θα ηθελα να γυρισω μια τσοντα. Να λαβω μερος σε ταινεια πορνο.
Πάρε ένα cg, βρες καμιά δεκαριά άσχετα άτομα (όχι φίλους σου), δώσε στους δύο από μια κάμερα την οποία θα σου βάζουν κάτω από τον κώλο όταν γαμάς στα 4, και δίπλα στο καυλί σου όταν θα χύνεις, ο ένας που θα κάνει το σκηνοθέτη θα σου δίνει χαμηλόφωνα και κυρίως με νοήματα οδηγίες, θα πρέπει να έχεις στο νου σου τους καμεραμάνους στην περίπτωση που σου πουν ότι δε φαίνεται καλά στο πλάνο κάποιο επίμαχο σημείο να κουνιέσαι ανάλογα δεξιά αριστερά, οι ρέστοι ας κοιτάνε απλά, και μετά από κανά 20 λεπτο 25 λεπτο πράξης, να σου πει ο σκηνοθέτης "χύσε" κι εσύ να πρέπει να ετελέσεις την εντολή σε ένα με δύο λεπτά μάξιμουμ.
Αν έχεις στύση καθ'όλη τη διάρκεια τότε είσαι έτοιμος. Στείλε το DVD σε κάποια εταιρεία.
ΥΓ. Έχε υπόψη σου ότι αυτό που μας εκνευρίζει όταν πάμε να γαμήσουμε κώλο και κάθεται η τάνα πλάγια για να μην μπαίνει όλος μέσα και πονάει, είναι συχνό φαινόμενο σε πολλές τσόντες για να φαίνεται καλύτερα η διείσδυση (προσωπικά το σιχαίνομαι).....
Άντε βρε! Καλή σταδιοδρομία!
Ευχαριστω πολυMέλος του σάϊτ,ιδιοκτήτης 3 τέτοιων εταιρειών παραγωγής..
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Mέλος του σάϊτ,ιδιοκτήτης 3 τέτοιων εταιρειών παραγωγής..
Πολύ σοβαρό σε βλέπω.... Να του στείλω κανά πμ να μου κάνει κονέ με κανά δυο (χιλιάδες) πορνοσταρ που θέλω να φάω???
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
και το απαραίτητο μουσικο χαλί.
Επισκέπτης
Πολύ σοβαρό σε βλέπω.... Να του στείλω κανά πμ να μου κάνει κονέ με κανά δυο (χιλιάδες) πορνοσταρ που θέλω να φάω???
Τα πάντα όλα λέμεεεεεεεεεεεεεε
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχα
Παιδια καλημερα. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω θα ηθελα να γυρισω μια τσοντα. Να λαβω μερος σε ταινεια πορνο.
www.sirina.gr]www.sirina.gr[/url]
Καλό βόλι συναγωνιστή, και να μας ενημερώσεις πότε θα βγεί στα περίπτερα..... ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 582
- Εμφανίσεις
- 108K
- Απαντήσεις
- 572
- Εμφανίσεις