Νέα

Πολλή προσοχή στα ελεύθερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 582
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sakisvag

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2024
Like
248
Πόντοι
21
Γεια σας είμαι καινούριος στο σπορ…θέλω να καταλάβω ποσό επικυνδινο είναι το πρωκτικό όταν είσαι παθητικός (με προφυλακτικό) και πίπα χωρίς προφύλαξη ..είναι το ίδιο με τους επαγγελματίες το ίδιο με συντρόφους που βρίσκεις ;
Μην ψάχνεις φίλε
Είναι μη σου τύχει
Απλά με τις επαγγελματίες είναι πολύ μεγαλύτερο το ρίσκο

johnpit

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλησπερα.. Ηθελα να σας ρωτησω, παρατηρειτε και σεις οτι στις περισσοτερες φωτο ειδικα απο αλλοδαπες τρανς οι ψωλες τους ειναι γεματες κονδυλωματα…; Επισης, στο παρελθον ειχα επισκεφθει μια που επισης ειχε… πραγματικα, γιατι δεν κανουν κατι γιαυτο; Δε χανουν πελατεια ετσι; Η απλα δεν τους νοιαζει; Επισης, περνανε εξετασεις;

sakisvag

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2024
Like
248
Πόντοι
21
Σήμερα ήταν τα σαράντα του φίλου μου!
Η συγκεκριμένη Ελληνίδα trans που τον έστειλε στην αυτοκτονία έχει να βάλει αγγελία σχεδόν ένα μήνα και εύχομαι και ελπίζω να μην στείλει άλλον στο σημείο που έφτασε ο φίλος μου
Μεγάλη προσοχη φίλοι μου!

Cuprakias

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Η συγκεκριμένη Ελληνίδα trans που τον έστειλε στην αυτοκτονία έχει να βάλει αγγελία σχεδόν ένα μήνα και εύχομαι και ελπίζω να μην στείλει άλλον στο σημείο που έφτασε ο φίλος μου
Σακη στείλε μου ένα μήνυμα το ονομα να ξέρουμε

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.334
Πόντοι
606
που σ ρε μουτρο εσυ χαθηκαμε !!!!!
Συναγωνιστες καλησπερα.. Ηθελα να σας ρωτησω, παρατηρειτε και σεις οτι στις περισσοτερες φωτο ειδικα απο αλλοδαπες τρανς οι ψωλες τους ειναι γεματες κονδυλωματα…; Επισης, στο παρελθον ειχα επισκεφθει μια που επισης ειχε… πραγματικα, γιατι δεν κανουν κατι γιαυτο; Δε χανουν πελατεια ετσι; Η απλα δεν τους νοιαζει; Επισης, περνανε εξετασεις;
μουτρο ακου αν θες ν ξερεις και μην φοβασε να πηγενεις ν τσεκαρεσε και ν μην ψαχνεις εδω μεσα !!!!
Μην ψάχνεις φίλε
Είναι μη σου τύχει
Απλά με τις επαγγελματίες είναι πολύ μεγαλύτερο το ρίσκο
ναι αν τις περνεις σβαρνα !!!!!

μυπως δεν ξερεις τ ειναι κονδυλωματα???

johnpit

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0

μουτρο ακου αν θες ν ξερεις και μην φοβασε να πηγενεις ν τσεκαρεσε και ν μην ψαχνεις εδω μεσα !!!!

μυπως δεν ξερεις τ ειναι κονδυλωματα??αν

μυπως δεν ξερεις τ ειναι κονδυλωματα???
Αν φτασεις να το παθεις μετα και να το μαθεις ειναι αργα…
Ξερω πολυ καλα τι ειναι και πως ειναι τα κονδυλωματα γιαυτο και μου φαινεται περιεργο που τα χουν φατσα φορα να φαινονται…

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.334
Πόντοι
606
για ποια μηλας???ανεβασε ν δουμε κ μεις ν σωθουμε !!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.334
Πόντοι
606
ο τυπος μηλαει για αλλη περιπτωση προφανος !!!

nikk36096@gmail.com

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Αν βάλει αγγελία πες το να έχουμε τι νου μας εννοείτε ότι γιναιτε γίνεται με προφύλαξη αλλά ποτέ δεν ξέρεις

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Για να στο πω μια φορά και απλά. Το μέλος που προσπαθείς να μιμηθείς τόσο καιρό είναι αδύνατον να το πετύχεις. Το μέλος αυτό που θαυμάζεις είχε το χάρισμα να είναι αρεστός και ενδιαφέρων κάνοντας καυστικά σχόλια. Αυτό απαιτεί έμφυτο ταλέντο και χιούμορ που εσύ δεν έχεις. Εσύ ανήκεις στην κατηγορία των φτηνών τρολ. Το τρολ είναι μια λέξη που εφευρέθηκε για τους προβληματισμενους ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν να κατευνασουν τα δικά τους άγχη με το να προκαλούν τους υπόλοιπους. Δεν υπάρχει τίποτα αστείο ή ενδιαφέρον σε κάτι τέτοιο, είναι απόρροια κακίας και έλλειψης δημιουργικότητας. Εν ολίγοις, είσαι ένα αδιάφορο μέλος. Πήγαινε στην ευχή του Θεού.

Τύπε, εμένα περιγράφεις;

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
551
Πόντοι
291
Φίλε πως το κατάλαβε ποσό καιρό το είχε ;

talon11

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Σακη μπορεις να μου στείλεις,ευχαριστώ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.334
Πόντοι
606
ρε μουτρο που εισε εσυ στ διαστημα η εδω μαζυ μας ??????

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

nikk36096@gmail.com

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Γεια σας αναφέρομαι σε όλους καλο θα είναι θα αναφερθούν μη επαγγελματίες ….που δημιουργούν επικυνδινοτητα μακάρι να μπορούσαν και οι επικυνδινοι που δεν που χωρίς πρωσοπικη σχέση χωρίς ευθύνη πάνε και κάνουν ότι κάνουν….Γιατι έξω κυνδυνευομε και από αυτούς.Και επίσης να μιλάμε με απόλυτη συγουρια δεν πρέπει να εκθέτουμε κανέναν για άλλους λόγους …η χωρίς συγουρια

Τελευταία τροποποίηση:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.334
Πόντοι
606
κυριος οι παθητικη εχουν τεραστια παθοι και πολλα προβληματα που δεν θ μαθουμε ποτε ....τ ψαχνεις ρε μουτρο τ χουμε πει πολλες φορες καποτα κ μονο καποτα και τραβιεσε και τελος !!!!!!

nikk36096@gmail.com

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2024
Like
60
Πόντοι
0
κυριος οι παθητικη εχουν τεραστια παθοι και πολλα προβληματα που δεν θ μαθουμε ποτε ....τ ψαχνεις ρε μουτρο τ χουμε πει πολλες φορες καποτα κ μονο καποτα και τραβιεσε και τελος !!!!!!
Αν αναφέρεσαι σε εμένα λιτουργο και με τους δυο ρόλους ….καλη κάποτα αλλά μπορείς να κωλισεις και από υγρά και αλλά επίσης εξω μπορει να μην έχεις πάντα μαζί σου..θα προσέξεις τι θα κανείς οκ αλλά όλοι άνθρωποι είμαστε με πάθη ….

Cuprakias

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Μπρουμε να μάθουμε το ονομα; Σε προσωπικό μήνυμα;

Stories

Νέο!

Stories