Νέα

Πολλή προσοχή στα ελεύθερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 582
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sakisvag

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2024
Like
248
Πόντοι
21
Ζητάω δημόσια συγγνώμη
Είμαι γείτονα της

horny21

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2016
Like
8
Πόντοι
0
Εβαλε αγγελια η δικια σου χθες. Τελικα μαλακιες ηταν?

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Όλα όσα έχω γράψει για την trans ότι έχει AIDS είναι ψέματα είμαι καψούρα μαζί της και τρελάθηκα

Ζητάω δημόσια συγγνώμη
Είμαι γείτονα της
Ρε με τι ναυάγια έχουμε μπλέξει εδώ μέσα! Αντί να γράψεις κάποια άλλη παπαριά, ότι είναι φόλα, ότι κοιτάει πως να στα αρπάξει, οτιδήποτε τέλος πάντων, έκατσες και έγραψες ένα σούπερ παραμύθι, που έμπαζε από χίλιες μεριές, ειδικά με την αυτοκτονία το τερμάτισες, που έτσι και σε πάρει χαμπάρι θα βρεθείς και σε κανά κελί να μετράς τις κατσαρίδες. Τι να πω ρε πούστη μου! Όχι μόνο έχει ξεφύγει ο κόσμος, αλλά είναι και τελείως ηλίθιος!!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Όλα όσα έχω γράψει για την trans ότι έχει AIDS είναι ψέματα είμαι καψούρα μαζί της και τρελάθηκα

Ζητάω δημόσια συγγνώμη
Είμαι γείτονα της
Τώρα δηλαδή σκέφτεσαι καθαρά, τον ξεπέρασες τον τύπο;

Τι εννοείς είσαι γειτονόπουλο; Πήγες και νοίκιασες δίπλα του, από την πολλή καψούρα; Αυτός δεν σε πήρε χαμπάρι;

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Απλά τραγικός ο τύπος
Θα συμφωνήσω μαζί σου
Με αυτά δεν παίζουν
Ρε με τι ναυάγια έχουμε μπλέξει εδώ μέσα! Αντί να γράψεις κάποια άλλη παπαριά, ότι είναι φόλα, ότι κοιτάει πως να στα αρπάξει, οτιδήποτε τέλος πάντων, έκατσες και έγραψες ένα σούπερ παραμύθι, που έμπαζε από χίλιες μεριές, ειδικά με την αυτοκτονία το τερμάτισες, που έτσι και σε πάρει χαμπάρι θα βρεθείς και σε κανά κελί να μετράς τις κατσαρίδες. Τι να πω ρε πούστη μου! Όχι μόνο έχει ξεφύγει ο κόσμος, αλλά είναι και τελείως ηλίθιος!!!

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
ελααα ρε σοβαρα? και μας ειχες σχεδον πεισει......οτι εισαι δικηγορος :cheesy::cheesy: Αν εισαι καψουρης με εκδιδομενο τρανσ περαστικα σου γιατι οντως εισαι μεγαλο ναυαγιο :zombie:

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
Κι αυτές ψυχή έχουν.

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.549
Πόντοι
201
Δώσατε και bro fist σαν άντρες που ειστε, ώστε να λυθεί η παρεξήγηση; ή εχετε αρχιδια ή δεν έχετε ρε τυπε.
Gold Rush Fist Bump GIF by Discovery

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Ποιος φίλος σου ρε πονηρέ ? Σε σούταρε το τραβέλι και πληγώθηκες και σαν πουστράκι που είσαι και μπήκες μέσα να την θάψεις.

Έχει γεμίσει ο τόπος από passive aggresive πουστράκια

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
Εύχομαι η συγκεκριμένη (που δεν έχω ιδέα για ποια έλεγες ψέματα τόσους μήνες) να έχει το χρήμα, την όρεξη και έναν καλό δικηγόρο να σε τρέξει.
Αν και μάλλον αυτό έγινε ήδη και άρχισες τις απολογίες για να ελαφρύνεις τη θέση σου.
Τραγικός, το λιγότερο.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Εγώ ξέρω ότι δέχτηκες απειλές και για να γλυτώσεις τον τσαμπουκά που έγινε σε διπλανό θέμα κανείς πίσω.

Σέβομαι την επιλογή σου γιατί και εσυ μπορεί να έχεις οικογένεια και λογικό είναι να μη θέλεις να μπλέξεις.

Δεν συμφωνώ όμως μαζί σου.

Jimmy 1978

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα...
Τη τρανς κοπέλα που αναφέρει ο sakis ότι κόλλησε aids φίλο του και αυτοκτόνησε είναι μπαρούφα μεγάλη...
Την γνωρίζω 4 χρόνια και όσες φορές έχουμε βρεθεί είναι το ίδιο καθαρη και υγιέστατη...
Έχω έρθει για Πάσχα Ελλάδα από Γερμανία που εργάζομαι το τελευταίο χρόνο και την επισκευτηκα...
Μου είπε για όλες αυτές τις μαλακίες που γράφτηκαν και μου έδειξε πρόσφατες εξετάσεις της....όλα αρνητικά...
Θα συμφωνήσω με το σχόλιο ενός φίλου ότι γεμίσαμε από passive aggressive πουστρακια..... αυτά....

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα και από εμένα...
Τη τρανς κοπέλα που αναφέρει ο sakis ότι κόλλησε aids φίλο του και αυτοκτόνησε είναι μπαρούφα μεγάλη...
Την γνωρίζω 4 χρόνια και όσες φορές έχουμε βρεθεί είναι το ίδιο καθαρη και υγιέστατη...
Έχω έρθει για Πάσχα Ελλάδα από Γερμανία που εργάζομαι το τελευταίο χρόνο και την επισκευτηκα...
Μου είπε για όλες αυτές τις μαλακίες που γράφτηκαν και μου έδειξε πρόσφατες εξετάσεις της....όλα αρνητικά...
Θα συμφωνήσω με το σχόλιο ενός φίλου ότι γεμίσαμε από passive aggressive πουστρακια..... αυτά....
Ο τύπος sakis είναι ελεεινό ναυάγιο.

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1
@sakisvag Την απόρριψη λίγο πολύ την έχουμε φάει όλη στην ζωή μας. Έχουμε πληγωθεί στενοχωρηθεί θυμώσει αλλά οφείλουμε να αντιδρούμε στα πλαίσια της ηθικής και να μην προκαλούμε κακό με τις πράξεις μας.

Έβγαλες μια βρώμα οτι η συγκεκριμένη τρανσ είναι οροθετική επειδή την είχες καψουρευτεί και προφανώς (απ' ότι καταλαβαίνω) έφαγες άκυρο. Λειτούργησες εκδικητικά θέλοντας να τις προκαλέσεις ζημιά στην δουλειά της. Μία δουλειά από την οποία καλώς ή κακώς η συντριπτική πλειοψηφία των εκδιδόμενων ατόμων και κυρίως των τρανσ βιοπορίζονται απο αυτήν.

Έχεις καταλάβει ότι εκτός από το κακό που μπορεί να έχεις προκαλέσει στην ίδια, έχεις προκαλέσει και πολύ μεγάλη αναστάτωση σε ανθρώπους που ήταν πελάτες της? Ανθρώπους με οικογένεια και παιδιά που μπορεί να νομίζουν ότι εχουν αρπάξει κανα παράσημο? Να τρέχουν σε γιατρούς και σε εξετάσεις , να περιμένουν τα αποτελέσματα με το στομάχι τους σφιγμένο μέχρι να δουν ότι τελικά δεν εχουν τίποτα? Και για να σε προλάβω ( επειδή επικοινωνήσαμε με πμ )δεν ανήκω μέσα σ' αυτούς παρόλο που ήμουν πελάτης της.

Κλείνοντας θελω να σου πω οτι στο πληρωμένο σεξ δεν χωράνε συναισθήματα. Πας πληρώνεις βγάζεις την καύλα σου και φευγεις. Αν κατάλαβε καψούρα ΌΦΕΙΛΕ να σε κάνει στην άκρη. Απο την άλλη αν ενα εκδιδόμενο πρόσωπο ερωτευτεί, ΟΦΕΙΛΕΙ να σταματήσει να εκδίδεται.

Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουν. Να είσαι πιο προσεκτικός.

Σόρρυ αλλά έπρεπε να τα πω.

Cherno_Bill

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
934
Πόντοι
81
Κάπου γράφτηκε ότι με την αντιρετροϊκή αγωγή δεν μεταδίδεις ΗΙV. Και γενικά ακούγεται. Όχι 100% αληθές.

Συνημμένα

• ResizedImage_2024-09-17_10-24-26_1.jpg
    367,4 KB · Εμφανίσεις: 39

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
Εξαρτάται απ' το ύψος του ιικού φορτίου. Όσοι παίρνουν επιμελώς την αγωγή τους, το ρίχνουν σε μη ανιχνεύσιμα επίπεδα. Εκείνοι, δεν είναι μεταδοτικοί μέσω της σεξουαλικής επαφής. Αλλά έως φτάσει σε μη ανιχνεύσιμα επίπεδα το ιικό φορτίο (και αυτό θα τους το πει ο γιατρός μετά από μέτρηση), προφανώς και είναι μεταδοτικοί.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
@sakisvag Την απόρριψη λίγο πολύ την έχουμε φάει όλη στην ζωή μας. Έχουμε πληγωθεί στενοχωρηθεί θυμώσει αλλά οφείλουμε να αντιδρούμε στα πλαίσια της ηθικής και να μην προκαλούμε κακό με τις πράξεις μας.

Έβγαλες μια βρώμα οτι η συγκεκριμένη τρανσ είναι οροθετική επειδή την είχες καψουρευτεί και προφανώς (απ' ότι καταλαβαίνω) έφαγες άκυρο. Λειτούργησες εκδικητικά θέλοντας να τις προκαλέσεις ζημιά στην δουλειά της. Μία δουλειά από την οποία καλώς ή κακώς η συντριπτική πλειοψηφία των εκδιδόμενων ατόμων και κυρίως των τρανσ βιοπορίζονται απο αυτήν.

Έχεις καταλάβει ότι εκτός από το κακό που μπορεί να έχεις προκαλέσει στην ίδια, έχεις προκαλέσει και πολύ μεγάλη αναστάτωση σε ανθρώπους που ήταν πελάτες της? Ανθρώπους με οικογένεια και παιδιά που μπορεί να νομίζουν ότι εχουν αρπάξει κανα παράσημο? Να τρέχουν σε γιατρούς και σε εξετάσεις , να περιμένουν τα αποτελέσματα με το στομάχι τους σφιγμένο μέχρι να δουν ότι τελικά δεν εχουν τίποτα? Και για να σε προλάβω ( επειδή επικοινωνήσαμε με πμ )δεν ανήκω μέσα σ' αυτούς παρόλο που ήμουν πελάτης της.

Κλείνοντας θελω να σου πω οτι στο πληρωμένο σεξ δεν χωράνε συναισθήματα. Πας πληρώνεις βγάζεις την καύλα σου και φευγεις. Αν κατάλαβε καψούρα ΌΦΕΙΛΕ να σε κάνει στην άκρη. Απο την άλλη αν ενα εκδιδόμενο πρόσωπο ερωτευτεί, ΟΦΕΙΛΕΙ να σταματήσει να εκδίδεται.

Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουν. Να είσαι πιο προσεκτικός.

Σόρρυ αλλά έπρεπε να τα πω.
εξαιρετικη τοποθετηση. Ελπιζουμε να βαλει μυαλο, αν και ενας οχι τοσο αφελης καταλαβαινε αμεσως οτι ο τυπος ελεγε μπαρουφες. Ειδικα απο τοτε που ξεκινησε τα "ειμαι δικηγορος"

• Like
Αντιδράσεις: reoust

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1
εξαιρετικη τοποθετηση. Ελπιζουμε να βαλει μυαλο, αν και ενας οχι τοσο αφελης καταλαβαινε αμεσως οτι ο τυπος ελεγε μπαρουφες. Ειδικα απο τοτε που ξεκινησε τα "ειμαι δικηγορος"
Το θέμα είναι ότι εδώ μέσα διαβάζουν όλοι. Και οι ευφυείς και οι αφελής και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε τέτοια θέματα.

legamin

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Like
10
Πόντοι
0
Γενικά το bou πνέει τα λοίσθια...
Αντί να του πεις να την πάρει ακάπωτα πίνοντας Fanta :confused: θα μας διαβάζει ο Δάσκαλος Μαρής :woldman: και θα είναι έξω φρενών :confused:

"πνέω τα λοίσθια": μορφωμένο σε βλέπω
Η Φάντα, που κολλάει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom