You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολλή προσοχή στα ελεύθερα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 582
- Εμφανίσεις 108K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Όλα όσα έχω γράψει για την trans ότι έχει AIDS είναι ψέματα είμαι καψούρα μαζί της και τρελάθηκα
Ρε με τι ναυάγια έχουμε μπλέξει εδώ μέσα! Αντί να γράψεις κάποια άλλη παπαριά, ότι είναι φόλα, ότι κοιτάει πως να στα αρπάξει, οτιδήποτε τέλος πάντων, έκατσες και έγραψες ένα σούπερ παραμύθι, που έμπαζε από χίλιες μεριές, ειδικά με την αυτοκτονία το τερμάτισες, που έτσι και σε πάρει χαμπάρι θα βρεθείς και σε κανά κελί να μετράς τις κατσαρίδες. Τι να πω ρε πούστη μου! Όχι μόνο έχει ξεφύγει ο κόσμος, αλλά είναι και τελείως ηλίθιος!!!Ζητάω δημόσια συγγνώμη
Είμαι γείτονα της
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.935
- Πόντοι
- 6.946
Όλα όσα έχω γράψει για την trans ότι έχει AIDS είναι ψέματα είμαι καψούρα μαζί της και τρελάθηκα
Τώρα δηλαδή σκέφτεσαι καθαρά, τον ξεπέρασες τον τύπο;Ζητάω δημόσια συγγνώμη
Είμαι γείτονα της
Τι εννοείς είσαι γειτονόπουλο; Πήγες και νοίκιασες δίπλα του, από την πολλή καψούρα; Αυτός δεν σε πήρε χαμπάρι;
Απλά τραγικός ο τύπος
Θα συμφωνήσω μαζί σου
Με αυτά δεν παίζουν
Θα συμφωνήσω μαζί σου
Με αυτά δεν παίζουν
Ρε με τι ναυάγια έχουμε μπλέξει εδώ μέσα! Αντί να γράψεις κάποια άλλη παπαριά, ότι είναι φόλα, ότι κοιτάει πως να στα αρπάξει, οτιδήποτε τέλος πάντων, έκατσες και έγραψες ένα σούπερ παραμύθι, που έμπαζε από χίλιες μεριές, ειδικά με την αυτοκτονία το τερμάτισες, που έτσι και σε πάρει χαμπάρι θα βρεθείς και σε κανά κελί να μετράς τις κατσαρίδες. Τι να πω ρε πούστη μου! Όχι μόνο έχει ξεφύγει ο κόσμος, αλλά είναι και τελείως ηλίθιος!!!
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.524
- Πόντοι
- 731
ελααα ρε σοβαρα? και μας ειχες σχεδον πεισει......οτι εισαι δικηγορος Αν εισαι καψουρης με εκδιδομενο τρανσ περαστικα σου γιατι οντως εισαι μεγαλο ναυαγιοΌλα όσα έχω γράψει για την trans ότι έχει AIDS είναι ψέματα είμαι καψούρα μαζί της και τρελάθηκα
magicgim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 1.549
- Πόντοι
- 201
Δώσατε και bro fist σαν άντρες που ειστε, ώστε να λυθεί η παρεξήγηση; ή εχετε αρχιδια ή δεν έχετε ρε τυπε.Όλα όσα έχω γράψει για την trans ότι έχει AIDS είναι ψέματα είμαι καψούρα μαζί της και τρελάθηκα
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 216
Ποιος φίλος σου ρε πονηρέ ? Σε σούταρε το τραβέλι και πληγώθηκες και σαν πουστράκι που είσαι και μπήκες μέσα να την θάψεις.
Έχει γεμίσει ο τόπος από passive aggresive πουστράκια
VaR22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.219
- Πόντοι
- 201
Εύχομαι η συγκεκριμένη (που δεν έχω ιδέα για ποια έλεγες ψέματα τόσους μήνες) να έχει το χρήμα, την όρεξη και έναν καλό δικηγόρο να σε τρέξει.Όλα όσα έχω γράψει για την trans ότι έχει AIDS είναι ψέματα είμαι καψούρα μαζί της και τρελάθηκα
Αν και μάλλον αυτό έγινε ήδη και άρχισες τις απολογίες για να ελαφρύνεις τη θέση σου.
Τραγικός, το λιγότερο.
psikakos1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Like
- 109
- Πόντοι
- 1
Η πέσανε φάπες..
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Εγώ ξέρω ότι δέχτηκες απειλές και για να γλυτώσεις τον τσαμπουκά που έγινε σε διπλανό θέμα κανείς πίσω.
Σέβομαι την επιλογή σου γιατί και εσυ μπορεί να έχεις οικογένεια και λογικό είναι να μη θέλεις να μπλέξεις.
Δεν συμφωνώ όμως μαζί σου.
Jimmy 1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2024
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και από εμένα...
Τη τρανς κοπέλα που αναφέρει ο sakis ότι κόλλησε aids φίλο του και αυτοκτόνησε είναι μπαρούφα μεγάλη...
Την γνωρίζω 4 χρόνια και όσες φορές έχουμε βρεθεί είναι το ίδιο καθαρη και υγιέστατη...
Έχω έρθει για Πάσχα Ελλάδα από Γερμανία που εργάζομαι το τελευταίο χρόνο και την επισκευτηκα...
Μου είπε για όλες αυτές τις μαλακίες που γράφτηκαν και μου έδειξε πρόσφατες εξετάσεις της....όλα αρνητικά...
Θα συμφωνήσω με το σχόλιο ενός φίλου ότι γεμίσαμε από passive aggressive πουστρακια..... αυτά....
Τη τρανς κοπέλα που αναφέρει ο sakis ότι κόλλησε aids φίλο του και αυτοκτόνησε είναι μπαρούφα μεγάλη...
Την γνωρίζω 4 χρόνια και όσες φορές έχουμε βρεθεί είναι το ίδιο καθαρη και υγιέστατη...
Έχω έρθει για Πάσχα Ελλάδα από Γερμανία που εργάζομαι το τελευταίο χρόνο και την επισκευτηκα...
Μου είπε για όλες αυτές τις μαλακίες που γράφτηκαν και μου έδειξε πρόσφατες εξετάσεις της....όλα αρνητικά...
Θα συμφωνήσω με το σχόλιο ενός φίλου ότι γεμίσαμε από passive aggressive πουστρακια..... αυτά....
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Ο τύπος sakis είναι ελεεινό ναυάγιο.Καλησπέρα και από εμένα...
@sakisvag Την απόρριψη λίγο πολύ την έχουμε φάει όλη στην ζωή μας. Έχουμε πληγωθεί στενοχωρηθεί θυμώσει αλλά οφείλουμε να αντιδρούμε στα πλαίσια της ηθικής και να μην προκαλούμε κακό με τις πράξεις μας.
Έβγαλες μια βρώμα οτι η συγκεκριμένη τρανσ είναι οροθετική επειδή την είχες καψουρευτεί και προφανώς (απ' ότι καταλαβαίνω) έφαγες άκυρο. Λειτούργησες εκδικητικά θέλοντας να τις προκαλέσεις ζημιά στην δουλειά της. Μία δουλειά από την οποία καλώς ή κακώς η συντριπτική πλειοψηφία των εκδιδόμενων ατόμων και κυρίως των τρανσ βιοπορίζονται απο αυτήν.
Έχεις καταλάβει ότι εκτός από το κακό που μπορεί να έχεις προκαλέσει στην ίδια, έχεις προκαλέσει και πολύ μεγάλη αναστάτωση σε ανθρώπους που ήταν πελάτες της? Ανθρώπους με οικογένεια και παιδιά που μπορεί να νομίζουν ότι εχουν αρπάξει κανα παράσημο? Να τρέχουν σε γιατρούς και σε εξετάσεις , να περιμένουν τα αποτελέσματα με το στομάχι τους σφιγμένο μέχρι να δουν ότι τελικά δεν εχουν τίποτα? Και για να σε προλάβω ( επειδή επικοινωνήσαμε με πμ )δεν ανήκω μέσα σ' αυτούς παρόλο που ήμουν πελάτης της.
Κλείνοντας θελω να σου πω οτι στο πληρωμένο σεξ δεν χωράνε συναισθήματα. Πας πληρώνεις βγάζεις την καύλα σου και φευγεις. Αν κατάλαβε καψούρα ΌΦΕΙΛΕ να σε κάνει στην άκρη. Απο την άλλη αν ενα εκδιδόμενο πρόσωπο ερωτευτεί, ΟΦΕΙΛΕΙ να σταματήσει να εκδίδεται.
Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουν. Να είσαι πιο προσεκτικός.
Σόρρυ αλλά έπρεπε να τα πω.
Έβγαλες μια βρώμα οτι η συγκεκριμένη τρανσ είναι οροθετική επειδή την είχες καψουρευτεί και προφανώς (απ' ότι καταλαβαίνω) έφαγες άκυρο. Λειτούργησες εκδικητικά θέλοντας να τις προκαλέσεις ζημιά στην δουλειά της. Μία δουλειά από την οποία καλώς ή κακώς η συντριπτική πλειοψηφία των εκδιδόμενων ατόμων και κυρίως των τρανσ βιοπορίζονται απο αυτήν.
Έχεις καταλάβει ότι εκτός από το κακό που μπορεί να έχεις προκαλέσει στην ίδια, έχεις προκαλέσει και πολύ μεγάλη αναστάτωση σε ανθρώπους που ήταν πελάτες της? Ανθρώπους με οικογένεια και παιδιά που μπορεί να νομίζουν ότι εχουν αρπάξει κανα παράσημο? Να τρέχουν σε γιατρούς και σε εξετάσεις , να περιμένουν τα αποτελέσματα με το στομάχι τους σφιγμένο μέχρι να δουν ότι τελικά δεν εχουν τίποτα? Και για να σε προλάβω ( επειδή επικοινωνήσαμε με πμ )δεν ανήκω μέσα σ' αυτούς παρόλο που ήμουν πελάτης της.
Κλείνοντας θελω να σου πω οτι στο πληρωμένο σεξ δεν χωράνε συναισθήματα. Πας πληρώνεις βγάζεις την καύλα σου και φευγεις. Αν κατάλαβε καψούρα ΌΦΕΙΛΕ να σε κάνει στην άκρη. Απο την άλλη αν ενα εκδιδόμενο πρόσωπο ερωτευτεί, ΟΦΕΙΛΕΙ να σταματήσει να εκδίδεται.
Cherno_Bill
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2019
- Like
- 934
- Πόντοι
- 81
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 1.931
- Πόντοι
- 206
Εξαρτάται απ' το ύψος του ιικού φορτίου. Όσοι παίρνουν επιμελώς την αγωγή τους, το ρίχνουν σε μη ανιχνεύσιμα επίπεδα. Εκείνοι, δεν είναι μεταδοτικοί μέσω της σεξουαλικής επαφής. Αλλά έως φτάσει σε μη ανιχνεύσιμα επίπεδα το ιικό φορτίο (και αυτό θα τους το πει ο γιατρός μετά από μέτρηση), προφανώς και είναι μεταδοτικοί.
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.524
- Πόντοι
- 731
εξαιρετικη τοποθετηση. Ελπιζουμε να βαλει μυαλο, αν και ενας οχι τοσο αφελης καταλαβαινε αμεσως οτι ο τυπος ελεγε μπαρουφες. Ειδικα απο τοτε που ξεκινησε τα "ειμαι δικηγορος"@sakisvag Την απόρριψη λίγο πολύ την έχουμε φάει όλη στην ζωή μας. Έχουμε πληγωθεί στενοχωρηθεί θυμώσει αλλά οφείλουμε να αντιδρούμε στα πλαίσια της ηθικής και να μην προκαλούμε κακό με τις πράξεις μας.
Το θέμα είναι ότι εδώ μέσα διαβάζουν όλοι. Και οι ευφυείς και οι αφελής και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε τέτοια θέματα.εξαιρετικη τοποθετηση. Ελπιζουμε να βαλει μυαλο, αν και ενας οχι τοσο αφελης καταλαβαινε αμεσως οτι ο τυπος ελεγε μπαρουφες. Ειδικα απο τοτε που ξεκινησε τα "ειμαι δικηγορος"
Γενικά το bou πνέει τα λοίσθια...
Αντί να του πεις να την πάρει ακάπωτα πίνοντας Fanta θα μας διαβάζει ο Δάσκαλος Μαρής και θα είναι έξω φρενών
"πνέω τα λοίσθια": μορφωμένο σε βλέπω
Η Φάντα, που κολλάει;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις