Νέα

Συμμετοχή στο making of μίας τσόντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosrdxrdx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα σε όλους

Είχα διαβάσει κάπου στο παρελθόν ότι κάποιες ευρωπαικές εταιρίες παραγωγής ερωτικών ταινιών έδιναν την δυνατότητα σε κάποιους τυχερούς να παρακολουθήσουν απο κοντά, δηλαδή live τα γυρίσματα μίας τσόντας.Εχει ακούσει κανένας κάτι το σχετικό?
μπορεις να εισαι το παιδι για τους καφεδες.τα νερα, τις πετσετες,το σκουπισμα των πατωματων απο τα  :pipa3: :pipa3: ή και  τα κλυσματα των κοριτσιων...φανταζομαι αυτοι τζαμπα ματι παιρνουν...και αμειβονται κιολας...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Καλή η πλάκα, αλλά ΞΕΡΩ (και θα σας πω απο που) πως γίνεται το ψάρεμα νέου αίματος (μιλάμε για γυναίκες) για συμμετοχή...

Υπάρχει αγγελία (δε την έχω δει) και όταν η υποψήφια τηλεφωνήσει της λένε ότι χρειάζονται μια γυναικεία φωνή για να "ντουμπλάρει" την ηθοποιό της τσόντας σε ηχητικά (γιατί ο ήχος δεν είναι καλός, γιατί η πρωταγωνίστρια είναι ξένη και δε μιλάει Ελληνικά, διάφορα τέτοια).

Η κυρία που ψάχνει (απεγνωσμένα) για δουλειά κατ' αρχήν το βλέπει θετικά, "Ποιός θα καταλάβει τη φωνή μου?" σκέφτεται.

Όμως όλο "Θα σας πάρουμε εμείς" είναι από την άλλη μεριά στο τηλέφωνο, και δε παίρνουν, αλλά την αφήνουν να ψήνεται.
Έτσι βγάζουν και συμπέρασμα για το πόσο "hot" είναι η γκόμενα στο να βρει λεφτά, γιατί αν καίγεται όλο τους παίρνει και ρωτάει "Τι έγινε με την αγγελία?".

Η αμοιβή υποτίθεται ότι είναι κάτι σαν 50 ευρώ το τέταρτο (αρκετά δελεαστική).

Κάποια στιγμή της σκάνε το παραμύθι, ότι "Ξέρετε, πρέπει να εμφανιστείτε και λίγο στην ταινία".

Αυτή από την οποία έχω τις πληροφορίες τους διαολόστειλε, αλλά ΠΟΣΕΣ το κάνουν?
Κάποιο ποσοστό θα ρωτήσει "Δηλαδή τι θα φαίνεται?" και θα το ψάξει παραπέρα.

Τα λεφτά είναι (για οπτική εμφάνιση) ακόμα περισσότερα, και αυτή που τηλεφωνάει ΚΑΙΓΕΤΑΙ (δεν έχει να φάει - είναι και καλομαθημένη συνήθως).

Αυτή είναι Η ΜΙΑ μέθοδος.  Υπάρχει και δεύτερη.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
samsung να φανταστώ ότι αυτό το "τέχνασμα" είναι για τις Ελληνικές παραγωγές;
Πάντως δεν μου φαίνεται αληθινό...

blackbere

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
Πάντος παιδία αυτό που εγώ  είχα διαβάσει και δει σε φωτογραφίες σε ένα περιοδικό ήταν ότι κάποι επιλέγονταν  και παρακολουθούσαν κανονικά το γύρισμα της ταινίας για καποίες μέρες.Τώρα δεν θυμάμαι ποια εταιρεία ήταν.Ηταν στην Ουγγαρία ή Τσεχία και ίσως να ηταν Private ή ο Dorcel

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
samsung να φανταστώ ότι αυτό το "τέχνασμα" είναι για τις Ελληνικές παραγωγές;
Πάντως δεν μου φαίνεται αληθινό...

Σωστά φαντάζεσαι, γιατί μιλάω για αγγελία σε ελληνική εφημερίδα.

Τώρα για το άλλο που λες, δεν έχω λόγο να σου αποδείξω τίποτα.  Η πληροφορία είναι από τη δικιά μου, η οποία έχει μια κολλητή που έκανε την κίνηση, γιατί είναι σε κανονικό οικονομικό χάλι.
Δεν το έψαξα ο ίδιος (η φωνή μου δε με βοηθάει να κάνω τη γκόμενα), αλλά δεν υπάρχει και λόγος να μου πουν ψέμματα οι γκόμενες.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
νοικοκυρες μπορουν να λαβουν μερος ?

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Εμεις εχουμε οικονομικα προβληματα . δεν ξερω αν περνανε την γυναικα μου

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
βεβαια και τα κανει....δεν εχει προβληματα τετεια του επαγγελματος ηταν πρωτου παντρευτουμε

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν το καταλαβα αυτο αγιανα.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
κανεις λαθος αν νομιζεις οτι δεν την θελουν οι αντρες. οι κοκκαλιαρες ειναι μονον για βολτα ενω οι παχουλες σαν την δικια μου καλες στο κρεβατι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κανεις λαθος αν νομιζεις οτι δεν την θελουν οι αντρες. οι κοκκαλιαρες ειναι μονον για βολτα ενω οι παχουλες σαν την δικια μου καλες στο κρεβατι
τυπε τιτανοτεραστιε :rockon:
ειχαμε καμια εξελιξη δικε μου?
με κανα πακιστανο η αλβανο πηγε?
δουλεια βρηκες?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Δεν έχω πάει με τόόόόόσο παχουλή (για να πω τη μαύρη αλήθεια), και δεν ξέρω τι παίζει κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Γυναίκα σου είναι, σίγουρα ξέρεις περισσότερα.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ΟΧΙ μου ειναι πιστη. δεν παει κανενα αλλον

Stories

Νέο!

Stories