Καλή η πλάκα, αλλά ΞΕΡΩ (και θα σας πω απο που) πως γίνεται το ψάρεμα νέου αίματος (μιλάμε για γυναίκες) για συμμετοχή...
Υπάρχει αγγελία (δε την έχω δει) και όταν η υποψήφια τηλεφωνήσει της λένε ότι χρειάζονται μια γυναικεία φωνή για να "ντουμπλάρει" την ηθοποιό της τσόντας σε ηχητικά (γιατί ο ήχος δεν είναι καλός, γιατί η πρωταγωνίστρια είναι ξένη και δε μιλάει Ελληνικά, διάφορα τέτοια).
Η κυρία που ψάχνει (απεγνωσμένα) για δουλειά κατ' αρχήν το βλέπει θετικά, "Ποιός θα καταλάβει τη φωνή μου?" σκέφτεται.
Όμως όλο "Θα σας πάρουμε εμείς" είναι από την άλλη μεριά στο τηλέφωνο, και δε παίρνουν, αλλά την αφήνουν να ψήνεται.
Έτσι βγάζουν και συμπέρασμα για το πόσο "hot" είναι η γκόμενα στο να βρει λεφτά, γιατί αν καίγεται όλο τους παίρνει και ρωτάει "Τι έγινε με την αγγελία?".
Η αμοιβή υποτίθεται ότι είναι κάτι σαν 50 ευρώ το τέταρτο (αρκετά δελεαστική).
Κάποια στιγμή της σκάνε το παραμύθι, ότι "Ξέρετε, πρέπει να εμφανιστείτε και λίγο στην ταινία".
Αυτή από την οποία έχω τις πληροφορίες τους διαολόστειλε, αλλά ΠΟΣΕΣ το κάνουν?
Κάποιο ποσοστό θα ρωτήσει "Δηλαδή τι θα φαίνεται?" και θα το ψάξει παραπέρα.
Τα λεφτά είναι (για οπτική εμφάνιση) ακόμα περισσότερα, και αυτή που τηλεφωνάει ΚΑΙΓΕΤΑΙ (δεν έχει να φάει - είναι και καλομαθημένη συνήθως).
Αυτή είναι Η ΜΙΑ μέθοδος. Υπάρχει και δεύτερη.