You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συμμετοχή στο making of μίας τσόντας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosrdxrdx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 236
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Στο φαι και στο γ@μισι,
Ο θεος δεν κανει κριση....
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε έγραψες φοβερό το δίδτιχο που έγραψες.
Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Καλησπέρα αγαπητοί,
Βλέπω τον τελευταίο χρόνο να βγαίνουν συνέχεια τανείες ελληνικήε παραγωγής από μια εταιρεία.
Και αναρωτιέμαι????
Α) Από την στιγμή που απο όσο ξέρω η πορνογραφία στην Ελλάδα απαγορεύεται πώς είναι δυνατόν να παράγονται ταινείες και να διανέμονται μέσω νόμομων οδών??
Β) Δεν καθίσταται ερώτημα περι μονοπωλίου καθως φαντάζομαι οτι αν επιτρεπόταν η πορνογραφια σαν Ελληνες είτε για γούστο είτε για κονόμα θα είχαμε δημιουργήσει την μεγαλύτερη πορνοβιομηχανία του κόσμου?
Περιμένω τα σχόλια σας.
Με εκτίμηση.
Βλέπω τον τελευταίο χρόνο να βγαίνουν συνέχεια τανείες ελληνικήε παραγωγής από μια εταιρεία.
Και αναρωτιέμαι????
Α) Από την στιγμή που απο όσο ξέρω η πορνογραφία στην Ελλάδα απαγορεύεται πώς είναι δυνατόν να παράγονται ταινείες και να διανέμονται μέσω νόμομων οδών??
Β) Δεν καθίσταται ερώτημα περι μονοπωλίου καθως φαντάζομαι οτι αν επιτρεπόταν η πορνογραφια σαν Ελληνες είτε για γούστο είτε για κονόμα θα είχαμε δημιουργήσει την μεγαλύτερη πορνοβιομηχανία του κόσμου?
Περιμένω τα σχόλια σας.
Με εκτίμηση.
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
αμα ηταν ετσι φιλαρακι ολοι θα ειχαμε γινει πορνοσταρ αλλα στην ελλαδα ειμαστε!
Καλησπέρα αγαπητοί,
Και αναρωτιέμαι????
Β) Δεν καθίσταται ερώτημα περι μονοπωλίου καθως [size=14pt]φαντάζομαι οτι αν επιτρεπόταν η πορνογραφια σαν Ελληνες είτε για γούστο είτε για κονόμα θα είχαμε δημιουργήσει την μεγαλύτερη πορνοβιομηχανία του κόσμου?[/size]
Περιμένω τα σχόλια σας.
Με εκτίμηση.
Δε ξέρω να σου πω λεπτομέρειες για τη πορνοβιομηχανία αλλά μου φάνηκε υπερβολικό το συγκεκριμένο σχόλιο.
Δε νομίζω ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει ποτέ σε κάποιο βιομηχανικό τομέα μιας και δεν είναι ισχυρό οικονομικό μέγεθος. Επίσης σχετικά για τα του πορνό, είμαστε πληθυσμιακά μικρή χώρα (άρα λιγότερες γυναίκες σε σχέση με άλλα κράτη) και οι Ελληνίδες δεν είναι κάτι το ξεχωριστό για την ομορφιά τους (βλ. Ιταλίδες, Τσέχες, Ρωσίδες, Βραζιλιάνες κλπ). Επομένως απόρησα αρκετά με την άποψή σου.
Το πολύ-πολύ να γυρίζαμε καμιά τσόντα επιπέδου 10 χρόνια πίσω από την εποχή τους και να λέγαμε ότι κάτι κάναμε.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μποκολης τυπε
τα παντα ολα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
τα παντα ολα
μποκολης τυπε
τα παντα ολα![]()
![]()
Φίλε ο τύπος ήταν έτη φωτός μπροστά από οτιδήποτε άλλο είχε γνωρίσει η ανθρωπότητα μέχρι τότε.
Βάλε το video "Είμαστε καλά παιδιά" για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Επισκέπτης
Δε ξέρω να σου πω λεπτομέρειες για τη πορνοβιομηχανία αλλά μου φάνηκε υπερβολικό το συγκεκριμένο σχόλιο.
Δε νομίζω ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει ποτέ σε κάποιο βιομηχανικό τομέα μιας και δεν είναι ισχυρό οικονομικό μέγεθος. Επίσης σχετικά για τα του πορνό, είμαστε πληθυσμιακά μικρή χώρα (άρα λιγότερες γυναίκες σε σχέση με άλλα κράτη) και οι Ελληνίδες δεν είναι κάτι το ξεχωριστό για την ομορφιά τους (βλ. Ιταλίδες, Τσέχες, Ρωσίδες, Βραζιλιάνες κλπ). Επομένως απόρησα αρκετά με την άποψή σου.
Το πολύ-πολύ να γυρίζαμε καμιά τσόντα επιπέδου 10 χρόνια πίσω από την εποχή τους και να λέγαμε ότι κάτι κάναμε.![]()
και η Τσεχία σαν και εμάς είναι σε πληθυσμό αλλά η Τσεχική πορνοβιομηχανία είναι αιώνες μπροστά!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι απελευθερωμενοι και προοδευτικοι αυτοικαι η Τσεχία σαν και εμάς είναι σε πληθυσμό αλλά η Τσεχική πορνοβιομηχανία είναι αιώνες μπροστά!![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
σωστός!ειναι απελευθερωμενοι και προοδευτικοι αυτοι
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Επισκέπτης
Επισκέπτης
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Πρωτον η Ελλαδα δεν εχει την πρωτη υλη δλδ τις γυναικες οποτε ξεχνα το.
Επισης ολες οι Ελληνικες παραγωγες ειναι βλαχο-κομωδιες.......
Η τσεχια και η Ουγγαρια εχουν τις ομορφοτερες γυναικες παγκοσμιως και ποιοτητα και ποσοτητα,αυτες οι χωρες παραγουν γυναικαρες θεες,επισης ειναι απελευθερωμενοι και ποιοτικοι στον τομεα αυτο.
Επισης ολες οι Ελληνικες παραγωγες ειναι βλαχο-κομωδιες.......
Η τσεχια και η Ουγγαρια εχουν τις ομορφοτερες γυναικες παγκοσμιως και ποιοτητα και ποσοτητα,αυτες οι χωρες παραγουν γυναικαρες θεες,επισης ειναι απελευθερωμενοι και ποιοτικοι στον τομεα αυτο.
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί έχω μεγάλη απορία για το αν κάποιος θα γούσταρε τρελά να δει το σπίτι του ή το μαγαζί του σε μια τσόντα. Εγώ παντως το δίνω άνετα και επειδή τέλος του μήνα το δίνω για να γυριστεί σκηνή με λεσβιακό, ακούω!!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
αν ερχοτανε μια μεγαλη-σοβαρη εταιρια και εκανε μια σοβαρη προταση και οχι παπατζιλικια με δικηγορους και τα συναφη και ενα μεγαλο και ικανοποιητικο ποσο δεν νομιζω να μην το δινα.....
αλλα σοβαρες προτασεις και σε περιπτωση που χαλασει κατι να γινει αμεση αποκατασταση ή αποζημιωση....
αλλα σοβαρες προτασεις και σε περιπτωση που χαλασει κατι να γινει αμεση αποκατασταση ή αποζημιωση....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 583
- Εμφανίσεις
- 114K