0,000000000000001Hz
δεν ξερω αν σ εχει τυχει....μαλλον θα μαι εξαιρεση..μιλαμε για πολυ ποσοτητα ρε μαστορα
0,000000000000001Hz
πασχεις απο αγαμια ή εχεις χαρισμα!δεν ξερω αν σ εχει τυχει....μαλλον θα μαι εξαιρεση..μιλαμε για πολυ ποσοτητα ρε μαστορα
αν επασχα ρε φιλε δεν θα ειχε μαυρισει..απλα αναρωτιεμαι γιατι μου συμβαινει μετα την δευτερη..αντι να ελλατωνεται αυξανεται η ποσοτητα..ναι θα το σκεφτω για την τραπεζα καλη ιδεαπασχεις απο αγαμια ή εχεις χαρισμα!
πουλα το σε καμια τραπεζα να κονομισεις!
ετσι μπραβο!Ειναι πολυ ωραιο να μοιραζεσαι στιγμες και εμπειριες με αλλους ανθρωπους !
Μετα χαρας μου διαπιστωνω πως εδω μεσα υπαρχει ενα ωραιο κλιμα ηλεκτρονικης συντροφικοτητας.(μεχρι εδω καλα,για παμε λιγο,ας δουμε τι πραγματικα ηθελε να πει η αγνωστη φιλη )
Ετσι λοιπον αποφασισα να μοιραστω μαζι σας την ιστορια μου...
ειμαι μια ελλεεινιδα,χοντρη,αγαμητη,ασχημη...στο δρομο δε γυρνα να με κοιταξει ουτε αρσενικο περιστερι..μεχρι και αυτο πετα
προκλητικα απο διπλα μου...ουτε αυτο δεν καταδεχεται να περασει απο επανω μου...η κατασταση ειναι τραγικη...το κινητο μου εχει να χτυπησει απο το 2004,οταν η κολλητη μου με πηρε τηλ για να με ενημερωσει πως πηραμε την ολυμπιαδα...εκτοτε μουγκα..μερικες φορες παρακαλω να μπερδευτουν οι γραμμες ή να με παρει καποιος απο καμια εταιρια δημοσκοπησεων για να σπαει η μονοτονια του <<0 νεες κλησεις>>....ετσι βρηκα τυχαια το φορουμ του μπουρδελα,και υπεθεσα πως εδω θα ειναι μια καλη ευκαιρια να βγαλω το κομπλεξ μου απεναντυ στους αντρες που'μαι χουνε γραμμενη.ισως να βρω και καναν αγαπουλη να με ανεβασει λιγο ψυχολογικα..ειναι παραλογο να'μαι 1.60 με τακουνι,αμορφωτη,βλαχαρα,μανικιουριστα και να απαιτω τυλαχιστον εναν χιου τζακμαν??οχι δεν ειναι...ειμαι σιγουρη πως θα βρω συμπαρασταση απο τις υπολοιπες γυναικες μελη,οι οποιες βρισκονται σε παραπλησια κατασταση...ζητω λιγη προσοχη,για αυτο εκδηλωνω οργη και γραφω σε ενα φορουμ στο οποιο δεν ανηκω..
θα μπορουσαμε να κανονιζαμε να συναντιομαστε κι ολας..μηπως βγω απο το σπιτι και με δει λιγο ηλιος..αν και ακομη και αυτος θα κρυφτει πισω απ'τα συννεφα τετοια μπαζολα που'μαι...αντρας δεν ειναι??βεβαια..
Να εισαστε Ολοι καλα Φιλοι μου καλοι... Καλοι μου Φιλοι... και Βουρ στα ΡΕΚΟΡ.............
εχετε παρατηρησει καποια διαφορα στην ψυχολογια σας αν εχετε καιρο να βαρεσετε σε σχεση με το αν βαρατε καθε μερα? η σε σχεση με τη μερα η τις ορες μετα τη μαλακια??
εχετε παρατηρησει καποια διαφορα στην ψυχολογια σας αν εχετε καιρο να βαρεσετε σε σχεση με το αν βαρατε καθε μερα? η σε σχεση με τη μερα η τις ορες μετα τη μαλακια??
ψιτ παιχτη......
η μαλακεια ,κοβει τις αντρικες ορμες και γινεσαι φλουφλης ! ουτε σε γυναικα δεν κολας !
το πολύ 2 φορες την εβδομαδα και αυτο εφοσσον δεν θα γαμισετε σε μια δυο μερες
Εμένα μου πάει γούριεχετε παρατηρησει καποια διαφορα στην ψυχολογια σας αν εχετε καιρο να βαρεσετε σε σχεση με το αν βαρατε καθε μερα? η σε σχεση με τη μερα η τις ορες μετα τη μαλακια??
Mη λετε μαλακιες!
πόσο σχεδόν?την εχω σχεδον κοψει
την εχω σχεδον κοψει
τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι είπεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςυπαρχει κινδυνος να κουφαθεις αν την παιζεις;
ετσι μασ λεγανε στο σχολειοτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι είπεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
?????????????????
ψιτ παιχτη......
η μαλακεια ,κοβει τις αντρικες ορμες και γινεσαι φλουφλης ! ουτε σε γυναικα δεν κολας !
το πολύ 2 φορες την εβδομαδα και αυτο εφοσσον δεν θα γαμισετε σε μια δυο μερες
Στις καλόγριες πήγες;
Μάλλον τον ίδιο δάσκαλο θα είχαμεετσι μασ λεγανε στο σχολειο