Νέα

Συχνότητα αυνανισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 987
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες φορές την ημέρα βαράτε μαλακία οταν το κάνατε συστηματικα?

• Πάνω από 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 35 5,4%
  • 3 - 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 58 9,0%
  • 1 - 2 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 366 56,7%
  • Μια φορά τη βδομάδα.

Ψήφοι: 134 20,8%
  • Μια φορά το μήνα.

Ψήφοι: 16 2,5%
  • Δεν το 'χω κάνει ποτέ.

Ψήφοι: 36 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    645

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγώ πάντως στο νετ έχω πετύχει μόνο διαγωνισμό αποχής από το σεξ  ΚΑΙ τη μαλακία :rockon: :rockon:

το 70% των διαγωνιζόμενων παρέδωσαν τα όπλα την πρώτη εβδομάδα  :2funny:
κερδισες εσυ τελικα σε αυτον τον διαγωνισμο ή ετσι απλα το ανεφερες; :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ρε παληκάρι τόσες φορές την έπαιζα κι εγώ όταν ήμουν 13! (Μάλλον τόσο θα είσαι, αν εννοείς τα όσα λες, οπότε πρέπει να σε μπανάρουν)

40 χρόνια μετά ΔΕΝ τα καταφέρνω να τελειώσω 4 φορές τη μέρα που να έχω 4 διαφορετικές μουνάρες να γαμήσω, όχι να τραβάω και μαλακία!  :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε παληκάρι τόσες φορές την έπαιζα κι εγώ όταν ήμουν 13! (Μάλλον τόσο θα είσαι, αν εννοείς τα όσα λες, οπότε πρέπει να σε μπανάρουν)

40 χρόνια μετά ΔΕΝ τα καταφέρνω να τελειώσω 4 φορές τη μέρα που να έχω 4 διαφορετικές μουνάρες να γαμήσω, όχι να τραβάω και μαλακία!  :grin: :grin:
ε μωρε καπως πρεπει να περναει και αυτος την μερα του ....με κατι να απασχολειται ρε παιδι μου.....στο τελος δεν βγαζει τιποτα πιστευω :cum: :2funny: :2funny:....μονο οταν κοιμαται το αφηνει το πουλι και ξεκουραζεται.....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
τό κείμενο σουείναι προσβλητικό διότι μάς παρουσιάζεις σάν ζώα πού δέν είμαστε καί ένα ζώο μόνο μπορεί νά τό γράψει...
καραγκιοζάκο διάβασε τί γράφουμε καθημερινά καί άντε γαμίσου πρωινιατικα
Δεν προσεξες και το νικ του Megalos Malakas,  μαλακιες θα λεει  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
αλλη μια αγαμητου & απαρτου γωνια που μπηκε να μας την πει με αντρικο νικ..
νυχτεριδες & αραχνες εχει πιασει το μουνι σου κακομοιρα..

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
δεν ξερω για το γιατρο αν τον κανουν περα, σιγουρα ομως ωφελουν την τσεπη σου φιλε

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: έλεος πρωϊνιάτικα

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ειναι πολυ ωραιο να μοιραζεσαι στιγμες και εμπειριες με αλλους ανθρωπους !
Μετα χαρας μου διαπιστωνω πως εδω μεσα υπαρχει ενα ωραιο κλιμα ηλεκτρονικης συντροφικοτητας.
Απο οτι διαβαζω, καταλαβαινω πως ολοι σας αγαπητοι μου φιλοι εισαστε αποτραβηγμενα ατομα απο την εξω κοινωνια
και προτιματε την ηλεκτρονικη κοινωνια.
Οσοι απο εσας εχετε την οικονομικη δυνατοτητα Γαματε Καθημερινα σε Μπουρδελα η' παιρνετε επαγγελματιες στο σπιτι...
Τον υπολοιπο καιρο ομως Τραβατε  :jerking: :jerking: :jerking:
Οσοι απο εσας δεν εργαζεστε (ειστε ανεργοι, φοιτητες, τεμπεληδες κτλ) τραβατε  :jerking: :jerking: :jerking:
τραβατε  :jerking: :jerking: :jerking: τραβατε  :jerking: :jerking: :jerking: και Ξανα τραβατε  :jerking: :jerking: :jerking:
Και Πολυ Καλα Κανετε !!! Ναι Κυριοι... Κανετε παρα πολυ καλα !!! Ετσι πρεπει... Γιατι να το κρυψουμε αλλωστε ?
Η Μαλακια ειναι πιο ωραια κι απο το Φαγητο... το Ποτο... το Playstation... το Γυμναστηριο... τον υπνο κτλ
Με τον καιρο που θα γνωριστουμε καλυτερα θα μπορουσαμε να κανονιζουμε να συναντιομαστε κι ολας και να Τραβαμε Ολοι Μαζι
:jerking: :jerking: :jerking: Ομαδικα ! ! ! ! !
Απλα ο Ελληνας ειναι Κομπλεξικος και Δεν παραδεχεται πως εκτος απο το 1/3 της ημερας που το περναει στο ιντερνετ και το 1/3 που
κοιμαται,  το υπολοιπο 1/3 το περναει Τραβωντας  :jerking: :jerking: :jerking:
Στην Αμερικη Δεν εχουν τετοια Κομπλεξ ! Εκει μαλιστα κανουν και Πρωταθλημα Μαλακιας ! Ποιος θα τραβηξει τις περισσοτερες !
Υπαρχει και Χρηματικο Βραβειο Μαλιστα το οποιο ειναι αρκετα μεγαλο ! Απο που νομιζετε πως τα βγαζω ?  ;)
Γι'αυτο σας λεω βρε Λεβεντες Παλικαρια Ελληναρες Συντροφοι.... ΤΡΑΒΑΤΕ  :jerking: :jerking: :jerking: και μην νοιωθετε ασχημα !
Επισης, Να Μην Κατηγορειτε τις Ελληνιδες οι οποιες Δεν σας Καθονται Με Την Καμοια  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Δεν σας Φταινε οι Ελληνιδες Κυριοι !!! Απλα επειδη ΔΕΝ μπορειτε να τις ριξετε τις θαυετε  :2funny: Αυτο κι αν ειναι
ΚΟΜΠΛΕΞ + Κακια + Πικρα + Αποθημεναρα + Συνδρομο της Χυλοπιτας + Εκδικηση για την επιλογη σας... Του Αξιοτιμου Μαλακα Ιντερνετακια
Να εισαστε Ολοι καλα Φιλοι μου καλοι... Καλοι μου Φιλοι... και Βουρ στα ΡΕΚΟΡ  :jerking: :jerking: :jerking:

Τώρα εσύ ή αγάμητη φακλάνα είσαι οπώτε καλύτερα αντί να χρησιμοποιείς τα δάχτυλα για τα πλήκτρα κάνε μια χρατς και βγάλε τους ιστούς από το μουνί σου ή καμία άθλια πούστρα οπώτε........ :birdman: :birdman: :birdman:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Λοιπόν θα μαλακιστώ κι εγώ και θα μιλήσω σοβαρά σε ένα θέμα προφανώς της πλάκας (αν όχι προβοκατόρικο).

Ο αυνανισμός είναι κάτι το φυσιολογικό, ακόμη και με αυτή τη συχνότητα σε νεαρούς εφήβους. Ακόμη πιο προχωρημένη είναι η άποψη που λέει πως ο αυνανισμός σε αυτές τις ηλικίες (οπότε και δεν μπορούν να έχουν κανονικές σεξουαλικές επαφές)είναι χρήσιμος για την φυσιολογική εξέλιξη της σεξουαλικότητος του εφήβου. Με δυο λόγια ένας 13άχρονος που αυνανίζεται είναι πιο "φυσιολογικός" από έναν συνομίλικό του που δεν αυνανίζεται. Το ίδιο δε ισχύει και για τα κορίτσια αυτής της ηλικίας. Το να "χαϊδεύονται" τις βοηθάει να "ανακαλύψουν" την σεξουαλικότητά τους και να μην γίνουν ψυχρές μεθαύριο.

Ακόμη ο αυνανισμός είναι αποδεκτός και για ενηλίκους άνδρες (και γυναίκες) οι οποίοι εκ των πραγμάτων ΔΕΝ μπορούν να έχουν ερωτικές συνευρέσεις με το άλλο φύλλο. Φυλακισμένοι, ναυτικοί, νεοσύλλεκτοι κλπ.

ΟΜΩΣ το να είναι κάποιος ενήλικος και να ΠΡΟΤΙΜΑ συστηματικά τον αυνανισμό από την κανονική ερωτική πράξη, ή ακόμη να μην τολμά να αναζητήσει ερωτική σύντροφο (έστω στο χώρο του πληρωμένου έρωτα), αυτό σαφώς ξεφεύγει από το φυσιολογικό και είναι ψυχοπαθολογική συμπεριφορά.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εμένα το ρεκόρ μου είναι 12 φορές και το χα πετύχει πρόσφατα λόγω μιας ερωτικής απογοήτευσης..το χα γράψει και στο σαϊτ.είχα στερέψει  :2funny: :2funny: :2funny: :cum: :cum:

υ.γ. έχυσα και χθές το βράδυ τη Ρόμα και το πλέζουρα :think: :cum: :2on1: :pipa1: :2funny: 3 φορές μετράει??????

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Λοιπόν θα μαλακιστώ κι εγώ και θα μιλήσω σοβαρά σε ένα θέμα προφανώς της πλάκας (αν όχι προβοκατόρικο).

Ο αυνανισμός είναι κάτι το φυσιολογικό, ακόμη και με αυτή τη συχνότητα σε νεαρούς εφήβους. Ακόμη πιο προχωρημένη είναι η άποψη που λέει πως ο αυνανισμός σε αυτές τις ηλικίες (οπότε και δεν μπορούν να έχουν κανονικές σεξουαλικές επαφές)είναι χρήσιμος για την φυσιολογική εξέλιξη της σεξουαλικότητος του εφήβου. Με δυο λόγια ένας 13άχρονος που αυνανίζεται είναι πιο "φυσιολογικός" από έναν συνομίλικό του που δεν αυνανίζεται. Το ίδιο δε ισχύει και για τα κορίτσια αυτής της ηλικίας. Το να "χαϊδεύονται" τις βοηθάει να "ανακαλύψουν" την σεξουαλικότητά τους και να μην γίνουν ψυχρές μεθαύριο.

Ακόμη ο αυνανισμός είναι αποδεκτός και για ενηλίκους άνδρες (και γυναίκες) οι οποίοι εκ των πραγμάτων ΔΕΝ μπορούν να έχουν ερωτικές συνευρέσεις με το άλλο φύλλο. Φυλακισμένοι, ναυτικοί, νεοσύλλεκτοι κλπ.

ΟΜΩΣ το να είναι κάποιος ενήλικος και να ΠΡΟΤΙΜΑ συστηματικά τον αυνανισμό από την κανονική ερωτική πράξη, ή ακόμη να μην τολμά να αναζητήσει ερωτική σύντροφο (έστω στο χώρο του πληρωμένου έρωτα), αυτό σαφώς ξεφεύγει από το φυσιολογικό και είναι ψυχοπαθολογική συμπεριφορά.

χαχα.. :2funny: καλά ρε μαλάκες ...κάθε μαλακία που πετάει ο καθένας το αναλύουμε επιστημονικα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα κατάλαβα γιατί μπαίνει ο κάθε άκυρος εδώ και σπάει τη πλάκα του ;) :2funny: :2funny: :2funny:

παρόλ'αυτά τα λές σωστά man ;) :headbang2:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ο αυνανισμός είναι αποδεκτός για ενήλικους άντρες και γυναίκες και τέρμα, δε θα βάλει κανείς περιορισμούς στο πότε και γιατί θα μαλακιστεί κανείς.
άκου μόνο όσοι είναι εγκλωβισμένοι κάπου  :2funny: :2funny:

πολλοί άντρες και (λιγότερες) γυναίκες λένε ότι μαλακίζονται ακόμα κι όταν έχουν γκόμενα/ο, αποδεκτότατο είναι κι αυτό.

το να προτιμάς τη μαλακία, εεε, ναι, τότε αρχίζει ο προβληματισμός  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
χαχα.. :2funny: καλά ρε μαλάκες ...κάθε μαλακία που πετάει ο καθένας το αναλύουμε επιστημονικα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα κατάλαβα γιατί μπαίνει ο κάθε άκυρος εδώ και σπάει τη πλάκα του ;) :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μόνος μου δεν δήλωσα πως θα ΜΑΛΑΚΙΣΤΩ;...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
ο αυνανισμός είναι αποδεκτός για ενήλικους άντρες και γυναίκες και τέρμα, δε θα βάλει κανείς περιορισμούς στο πότε και γιατί θα μαλακιστεί κανείς.
άκου μόνο όσοι είναι εγκλωβισμένοι κάπου  :2funny: :2funny:

πολλοί άντρες και (λιγότερες) γυναίκες λένε ότι μαλακίζονται ακόμα κι όταν έχουν γκόμενα/ο, αποδεκτότατο είναι κι αυτό.

το να προτιμάς τη μαλακία, εεε, ναι, τότε αρχίζει ο προβληματισμός  :2funny:

Αυτό εννοούσα και το γράφει παρακάτω...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτό εννοούσα και το γράφει παρακάτω...

κατάλαβα ότι εννοούσες ότι το να προτιμάς τη μαλακία είναι πρόβλημα..

αλλά η ένστασή μου ήταν στην παράγραφο που απομόνωσα  :sunglasses:
λεφτερια στους απανταχού ενήλικες τρόμπες και τρόμπισσες γαμώτ  :rockon: :rockon:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
1-2 φορες την δευτερη πρεπει να ειμαι πολυ καβλωμενος που μου συμβαινει συχνα..και η ποσοτητα σπερματος ειναι τεραστια..αναρωτιεμαι αν ειναι φυσιολογικο αυτο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
0,000000000000001Hz

Stories