mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
τρελιαρααααααααααααααααααααααααααααααααααααα......................λεγε να παω για ψαρεμα να βγαλω κανα σαργο για οταν ερθεις...
ανετααααααααααααααααααα
τρελιαρααααααααααααααααααααααααααααααααααααα......................λεγε να παω για ψαρεμα να βγαλω κανα σαργο για οταν ερθεις...
Ξέρω και 'γω;
Μήπως και ηρεμίσεις...
Τί να ''πω'';
Ιδου η κλασικη γυναικα που στα 40 της θα ζει αγκαλια με δεκα γατες, τα προζακ της και την αποφαση του διαζυγιου της.Και ιδού άλλος ένας παπάρας.
Τελικά άμα περάσετε τα σαράντα γίνεστε πιο νευροτικοί και από γκόμενες
αραχνομουνο....Και ιδού άλλος ένας παπάρας.
Τελικά άμα περάσετε τα σαράντα γίνεστε πιο νευροτικοί και από γκόμενες
Ιδου η κλασικη γυναικα που στα 40 της θα ζει αγκαλια με δεκα γατες, τα προζακ της και την αποφαση του διαζυγιου της.
Συνεχισε ετσι. Τοσο προβλεψιμη.
ετσι..γουσταρω πριν τα σκισω να τα εχω φερει στο νην και αειν... οταν εχεις αυτοπεπιθηση ολα γινονται...
μισο μην ξεχνιωμασται πανω στην καυλα μας...ποσο ειπες οτι εισαι..ετων? μην χαραμισουμε και το σαργο τσαμπα,,ανετααααααααααααααααααα
Τυπε ουτε εγω που ειμαι αντικειμενικα
ωραιος τυπος δεν φερομαι ετσι.
Πρεπει να την πεφτεις εξαρχης σαν αγριο αρσενικο
και μετα αμα δεις πως το πηρε πανω της την φτυνεις
οχι εξαρχης... ετσι εκανε και ενας γνωστος μου και μετα ξεχνουσε
να τους την πεσει
και μολις την βαλεις κατω και της μελανιασεις το μουνακι
μετα ξαφανισου και κλεισε κ το κινητο να τρελαθει τελειως
ακου τον δασκαλο ;)
μισο μην ξεχνιωμασται πανω στην καυλα μας...ποσο ειπες οτι εισαι..ετων? μην χαραμισουμε και το σαργο τσαμπα,,
θου κυριε φυλακην τω στοματι μου.....ουτε εγω που ειμαι αντικειμενικα
ωραιος τυπος...
...ακου τον δασκαλο ;)
καλα..πες μου μονο οτι δεν εισαι πανω απο 28...και εβαλα το ξυπνητηρι να παω το πρωι να ριξω παραγαδι...δε ρωτανε τετοια πραγματα μια κυρια...
κιθαρούλη το "ότι" στον πρόσθετο τίτλο δεν θέλει κόμα.
ειναι ΠΟΛΥ εκνευριστικο αυτο να ξερεις
θου κυριε φυλακην τω στοματι μου..
δε ρωτανε τετοια πραγματα μια κυρια...
καλα..πες μου μονο οτι δεν εισαι πανω απο 28...και εβαλα το ξυπνητηρι να παω το πρωι να ριξω παραγαδι...
ρε μαλακα απο τα μεγαρα εισαι?Thanks...
δε γαμιεται..ελα και το πολυ πολυ τρωμε μονο το ψαρι και τιποτα αλλο...μοιαζω 25 μετραει?
κιθαρούλη το "ότι" στον πρόσθετο τίτλο δεν θέλεικόμα.
δε γαμιεται..ελα και το πολυ πολυ τρωμε μονο το ψαρι και τιποτα αλλο...
Σιγα μην λεγεται και αποκομμα.κιθαρούλη το "ότι" στον πρόσθετο τίτλο δεν θέλει κόμα.
Σιγα μην λεγεται και αποκομμα.
"Υποδιαστολη" λεγεται.