αφου μια μαλακια απο μονη σου εισαι..τι ζηλεψες..
Ζηλεύω τις τρελλές ατάκες που πετάς και την αντιληπτική σου ικανότητα.
αφου μια μαλακια απο μονη σου εισαι..τι ζηλεψες..
οχι τυπε...απλα δεν αγχωνομε απο το πρωτο βραδυ.Καληνυχτακιας τυπε?
οχι τυπε...απλα δεν αγχωνομε απο το πρωτο βραδυ.
ροχαλα ροχαλες ετρωγες ροχαλες θα τρως απο τους ανδρες...Ζηλεύω τις τρελλές ατάκες που πετάς και την αντιληπτική σου ικανότητα.
γυναικοδουλοι και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια.
Εγω παλι ζηλευω την ικανοτητα που εχετε μερικες, στο να μισειτε τους ανδρες και να ξεροχυνετε οταν φερεστε σαν νταλικερηδες.Ζηλεύω τις τρελλές ατάκες που πετάς και την αντιληπτική σου ικανότητα.
ροχαλα ροχαλες ετρωγες ροχαλες θα τρως απο τους ανδρες...
ελα στο νησι να αναπνευσεις ιωδιο...
τυπε εχω ενα βιτσιο..θελω να τις φερνω σε σημειο να μου κανουν αυτες την προταση να κοιμηθω μαζι τους....τις αφηνω..κανω τον μαλακα και τρελενονται..στις δυο το πολυ 3 ημερες δεν αντεχουν και μου το προτεινουν αυτες...καυλα λεμε..Καληνύχτας εγινες και εσυ ρε τυπε? :S
Εγω παλι ζηλευω την ικανοτητα που εχετε μερικες, στο να μισειτε τους ανδρες και να ξεροχυνετε οταν φερεστε σαν νταλικερηδες.
Εγω παλι ζηλευω την ικανοτητα που εχετε μερικες, στο να μισειτε τους ανδρες και να ξεροχυνετε οταν φερεστε σαν νταλικερηδες.
τυπε εχω ενα βιτσιο..θελω να τις φερνω σε σημειο να μου κανουν αυτες την προταση να κοιμηθω μαζι τους....τις αφηνω..κανω τον μαλακα και τρελενονται..στις δυο το πολυ 3 ημερες δεν αντεχουν και μου το προτεινουν αυτες...καυλα λεμε..
τυπε εχω ενα βιτσιο..θελω να τις φερνω σε σημειο να μου κανουν αυτες την προταση να κοιμηθω μαζι τους....τις αφηνω..κανω τον μαλακα και τρελενονται..στις δυο το πολυ 3 ημερες δεν αντεχουν και μου το προτεινουν αυτες...καυλα λεμε..
Α...Εσύ δεν τρώγεσαι!...
Κάτσε τώρα ανάποδα για να μάθεις.
Να σου ανέβει το αίμα στο πάνω κεφάλι μπας και ηρεμίσει το κάτω κεφάλι.
Και ιδού η επιβεβαιωση των λεγομενων μου.Μην κολακεύεσαι.
τρελιαρααααααααααααααααααααααααααααααααααααα......................λεγε να παω για ψαρεμα να βγαλω κανα σαργο για οταν ερθεις...το ιμοτικον σου δειχνει πως γινεται η εισπνοη εκπνοη?
τωρα με εβαλες στην θεση μου
Και ιδού η επιβεβαιωση των λεγομενων μου.
ετσι..γουσταρω πριν τα σκισω να τα εχω φερει στο νην και αειν... οταν εχεις αυτοπεπιθηση ολα γινονται...ειναι ΠΟΛΥ εκνευριστικο αυτο να ξερεις